Hali!
Ki hogy áll az almaszedéssel? Mi most a Gála fajtát szedjük de olyan nehezen szakad elég lerázni meg sok rüggyel jön!
Szár gyengitőt használt már valaki eseteleg vagy használható ilyen? Vagy ki hogy csinálja?
Válasz attilasmith3 #1012. hozzászólásáraSzia! Páleszprojektektnekkellene?
60 fölöttiárralkalkulálj! Megtaláljfőzdét akipáleszednemlopjael!!
Anno! Békeidő Vagy ? Kommunizmus? 100 kiló alma adott k 10 lityipáleszt!
Most kb 5-öt!!!!
Én nem vállalkozó vagyok csak vennék vagy 20 mázsa léalmát, viszont a termelő mondta hogy annyiért adja majd vasárnap amennyi az aktuális ára anarcson. Tegnap beszéltem vele 57 ft-öt említett de azt se biztosra. Nem tudjátok miért?
Válasz .Szabi #1008. hozzászólásáraA florinát egész nyugodtan hagyhatod a szedés legvégére! Színesednie és érnie kell. DE úgyis meglátod majd ha szép lilás lesz már....
Ismét néhány gondolat a Penta TÉSZ-től: "Egy kis érdekesség az almásoknak: az egyik legnagyobb lengyel léüzem amellyel mi is dolgozunk jelenleg alig-alig tud lengyel léalmát vásárolni még kevesebbet kap magyart. Ennek ellenére dolgoznak, kínai almasűrítmény érkezik hozzájuk jelenleg is. Mindent próbálnak elkövetni hogy az idei óriási mértékű kieséseket pótolják: az összes külkereskedőjüket arra állították rá hogy minél több almát vásároljanak onnan ahol egyáltalán bármennyi is fellelhető. A 2007-es lengyel és magyar extrém fagyos évhez képest sokkal rosszabb a helyzet idén mert most EGÉSZ EURÓPÁBAN sőt az USÁ-ban is nagy mennyiségi kiesés mutatkozik. A magyar termésmennyiség szerintünk JELENTŐSEN el fog maradni a tavalyitól annak ellenére hogy a hivatalos szakmai prognózis ezzel ellentétes. Szerintem ezek után nem nehéz kitalálni hogy az árakban milyen változás fog következni, de igazából találgatni sem kell minden almatermelő látta a héten a léalma árának alakulását. Tudjuk, a fák nem nőnek az égig, de......"
3137 hozzászólás
Beszállítva nettó 48 Ft
Agrana mennyit ad a hagyományos almára?
De oda be is kel vinnetek. Én meg a föld végén adok érte ennyit, azonnali fizetéssel. Ha leszámoljátok a fuvardíjat nem jön ki többe.
Válasz zotya72 #1032. hozzászólásáraVaja már 51+áfa vagy komp
Helló. Nyírmada 09.27. 51ft,és már sor áll.
Sziasztok!
Kamion tételben keresek léalmát nettó 48 Ft+ Áfa vagy kompenzációs felárral. Szállításról gondoskodom. Fizetés mérés után 1,5 millióig azonnal, afelett azonnali átutalással. Érd.: 0670/7723416
Válasz czferi #1030. hozzászólásárategnap nettó 48 volt hagyományos.
Sziasztok!
Nem tudja valaki az Agrana nem emelt árat?
Vaja 51 plusz áfa mindegy milyen fajta
Valaki tud árat pl.Vaja Agrana? kösz.
53 brutto és érte megyek
és még be is kell szállitanod
Válasz czferi #1024. hozzászólásáraTegnap vittem,48netto
Nem tudja valaki ma mennyit ad az agrana ?
nyirmeggyesen ahol a léalmát veszik nem tudtok telefonszámot?
nyirmeggyesen ahol a léalmát veszik nem tudtok telefonszámot?
Agrana, Re 50 netto.
Mi akáne almát szedünk gála elötti érésü de nem akar lejönni
Válasz bendix #1018. hozzászólásáraMi léalmának szedjük hiába piros a belselyébe sárga de akkor se jön lefelé ahogy kellene!
Válasz Mtz 550E #1017. hozzászólásáraMost szeditek a Galat? Felénk már régen elfelejtette mindenki...
Hali!
Ki hogy áll az almaszedéssel? Mi most a Gála fajtát szedjük de olyan nehezen szakad elég lerázni meg sok rüggyel jön!
Szár gyengitőt használt már valaki eseteleg vagy használható ilyen? Vagy ki hogy csinálja?
Válasz attilasmith3 #1012. hozzászólásáraSzia! Páleszprojektektnekkellene?
60 fölöttiárralkalkulálj! Megtaláljfőzdét akipáleszednemlopjael!!
Anno! Békeidő Vagy ? Kommunizmus? 100 kiló alma adott k 10 lityipáleszt!
Most kb 5-öt!!!!
Nagykállólló környéki léüzemnél maláttam Hőstermelőist 60Ft-ért! Kocsisor nincs!
Köszi szépen. Azért is kérdeztem. Mert nem nagyon vásároltam korabban.
Válasz attilasmith3 #1012. hozzászólására45Ft+ÁFA=57Ft
Én nem vállalkozó vagyok csak vennék vagy 20 mázsa léalmát, viszont a termelő mondta hogy annyiért adja majd vasárnap amennyi az aktuális ára anarcson. Tegnap beszéltem vele 57 ft-öt említett de azt se biztosra. Nem tudjátok miért?
Válasz .Szabi #1008. hozzászólásáraÉn október második hetében szoktam kezdeni szedni a Florinát.
Válasz attilasmith3 #1007. hozzászólására45 és 47 a RE netto, legalabbis ma délben még ennyiért vették.
Válasz .Szabi #1008. hozzászólásáraA florinát egész nyugodtan hagyhatod a szedés legvégére! Színesednie és érnie kell. DE úgyis meglátod majd ha szép lilás lesz már....
Vaja (tegnap) 45 , RE 47 netto
A Florina meddig van el a fán, mikor érdemes szedni? első év, hogy terem
Anarcson mennyiért veszik most a léalmát? Hol tudom megnézni?
Tiszabercel 40ft/kg. felvásáló.

Válasz Kertész Zoltán #1004. hozzászólásáraHelló.A táv mindegy10-20-30km is lehet fuvara vannak ,Szabolcs megyében Vásárosnamény környéke.
Válasz kisruci #1003. hozzászólásáraKöszönöm
Kb mekkora táv és hol van?
Válasz Kertész Zoltán #1002. hozzászólásáraHelló. Nálunk 3Ft/kg és az öntésért ami Big- Bag zsákból történik 1Ft/kg.Remélem tudtam segíteni.
Üdv Mindenkinek!

Azt szeretném kérdezni, hogy valaki tud e szállítási díjakat. Pl: ft/kg
Ismét néhány gondolat a Penta TÉSZ-től: "Egy kis érdekesség az almásoknak: az egyik legnagyobb lengyel léüzem amellyel mi is dolgozunk jelenleg alig-alig tud lengyel léalmát vásárolni még kevesebbet kap magyart. Ennek ellenére dolgoznak, kínai almasűrítmény érkezik hozzájuk jelenleg is. Mindent próbálnak elkövetni hogy az idei óriási mértékű kieséseket pótolják: az összes külkereskedőjüket arra állították rá hogy minél több almát vásároljanak onnan ahol egyáltalán bármennyi is fellelhető. A 2007-es lengyel és magyar extrém fagyos évhez képest sokkal rosszabb a helyzet idén mert most EGÉSZ EURÓPÁBAN sőt az USÁ-ban is nagy mennyiségi kiesés mutatkozik. A magyar termésmennyiség szerintünk JELENTŐSEN el fog maradni a tavalyitól annak ellenére hogy a hivatalos szakmai prognózis ezzel ellentétes. Szerintem ezek után nem nehéz kitalálni hogy az árakban milyen változás fog következni, de igazából találgatni sem kell minden almatermelő látta a héten a léalma árának alakulását. Tudjuk, a fák nem nőnek az égig, de......"
Válasz zeth #997. hozzászólásáraKöszi a jó hírt
Agrana 45 és 47 nettó. Ma reggeltől.
Tiszabercel 38ft felvásárló
Válasz ...:::Pisti:::... #994. hozzászólásáranyirmeggyes 43 ft
Válasz folimari #993. hozzászólásáraÉn is vennék 45 forintért mivel itt a szomszédba 51 ft. Csak nincs az a marha aki ideadná nekem.
Válasz ...:::Pisti:::... #979. hozzászólásáraszia en vennek 45 ft 20 kamion viszem a kamionokat fuvart en allom azonnal fizetek 06203630636 koszonom ha valaki tudna segiteni`
Válasz sziszakistvan #991. hozzászólásáraszia en Kisvardai vagyok 45 ft-ert keresek 20 kamion lealmat es en viszem a kamiont a fuvart en allom tudnal segiteni
Csenger östermelöire 51ft(léalma)
Anarcs hagyományos 42 ft, mindig le van maradva.A parasztnak úgy is jó.....gondolják
Tornyospálcán felvásárlónál 40 ft.