én csak a számlát láttam.legutóbb kifosott egy gumigyűrűt az elosztón akkor beszéltem a szervizessel akkor azt mondta most nem tud kijönni mert szabin van de nyugodtan kicserélhetem,400 nál majd jön.
vettem már én is fergát, de ilyen nem volt 50 óránál. 250 óránál lecseréltem a motorolajat. 500 óránál volt kint a szervízesem, ő már kicsit többet barkácsolgatot, de az is még fele volt, mint amit írtál
Ma pontot tettem itthon a dolgokra.
Komplexet szóróval a fődre és bedolgozom szépen, vetőgéppel sormellé pedig 1mázsa pétisó fog kerülni hogy csak 5hektáronként kelljen majd tankolni a műtrágyát,napi 5-6tankolás nemsok, nem nagyon veri orrba a vetést legalább.
komplexet sormellé vetőgéppel utálatos munka lassú sok tankolás áááááá
nomeg jobb az ha vetés előtt egykét pár héttel már a nedvesbe bevan dolgozva és megtud indulni emberkedni az anyag szerintem...
napraforgónak 2mázsa 3x15 komplex bedolgzva és 1mázsa pétisó sormellé, kukoricának 2mázsa 3x15 komplex bedolgozva sormellé szintén 1q 27-es péti, majd sorközé injektálva 82,3kg hatóanyag nitrogén és kerek a történet.
Az jól volt használva!
Itt a 6497-es egyszer 1800-at ment azvolt a legtöbb amúy 1000körül megy bele mióta 5455 is megvan és sokat szánt meg tavasszal is kombizik hankózik ilyenek...
Ja igen Fanbátyja!
nemtudom elhozni a simítódat, bár lehet kiderült a telefonbeszélgetésünk alkalmával.
Tavasszal a terv, hogy a nagy Xtra húzza a meglévő fődönhúzós simító+borona kombinációt, elégsok fődet megtudok vele csinálni majd, a lazítottakra úgyis rövidtárcsa kell azt a 6497-es kiügyeskedi szépen, illetve azokat a szántásoka is ahová nemtudom elhúzni fődúton a nagyvas simítót majd.
5455 esetleg a kis sarkos vackokat kikombizza fügesztett 4,5 méteresével oszt jónapot amúgy a műtrágyaszóró brigád felkötheti a gatyáját majd mert a két nagy eszi majd a hektárokat
Manapság milyen magasan van egy ferga hasa a két kerék között, kb úgy lépcsőnél? Feltettem a légtartályt és mérőszallag szerint 50 centire van a talajtól a lépcső mögött, a lépcső alsó foka kb 40 centire. De qrva szarul néz ki, mintha le akarna majd érni mindenhol. Egy 5455ös póttankjának alja milyen magason van a talajtól?
Hát... Jan.6-án néztük meg a gépet. 3 hétre rá lett EU-s adószám. Apeh forever. A 2012-es softver miért is működne január 8-án. Tegnap jött meg. De forgalomba nem sikerült még hozatni, mivel az érdi okmányiroda kéri egy ránk nem vonatkozó törvény igazolását. A 3,5 tonnát meghaladó kamion és autobusz telephelyen parkolására. De ugyebár ez traktor és nem is cég vagyunk. Ugyhogy most lekérjük hozzánk a papírokat helybe és majd itt adják ki. Ez egy agyrém. De fajintos. MF 6485. Ha lesz időm csinálok róla pár képet még és feldobom.
Nah. Nagy sokára és sok sok megpróbáltatás után megérkezett a traki. Irdatlan fasza. Szebb mint kint volt. Lefagyott a trailer, egy éjszakát itt töltött. Most sikerült nekik elmenni. Nagyon jo. Hálelúúúja!
24488 hozzászólás
miskolci
Válasz #14687. hozzászólásra

Melyik cég szervizeli
én csak a számlát láttam.legutóbb kifosott egy gumigyűrűt az elosztón akkor beszéltem a szervizessel akkor azt mondta most nem tud kijönni mert szabin van de nyugodtan kicserélhetem,400 nál majd jön.
Válasz #14685. hozzászólásra
sárgában hány %al olcsóbb mint pirosban?
Válasz #14682. hozzászólásra
106 kw
Válasz #14683. hozzászólásra
vettem már én is fergát, de ilyen nem volt 50 óránál. 250 óránál lecseréltem a motorolajat. 500 óránál volt kint a szervízesem, ő már kicsit többet barkácsolgatot, de az is még fele volt, mint amit írtál
nem ez az első 50 órás service volt
a következő 400 nál van
Válasz #14680. hozzászólásra
hánylovasatvesző?
Válasz #14680. hozzászólásra

Most volt idő, megcsinálták neki az 1250 órásat is
Válasz #14679. hozzászólásra
nem a szervíz hanem a traki ára
ha a 250 órás szervíz annyi volt akkor jó átkúrtak
158 igy valahogy.mért is??
Válasz #14675. hozzászólásra

Még nem majd tavasszal... Locsolkodásból hátha összejön rá a lé
pedig a tied is hosszú
fér még ott az orrába 2

Válasz #14670. hozzászólásra

akkor jó átvertek téged
kérdeztem már, hogy mennyi volt?
ebbe meg pont 200 al több.akkor neked még nem volt meg az első service.nem kerül sokba
Válasz #14673. hozzászólásra

Amúgy 30 üórás. Eddig bevált, fogyasztása kiváló

5445 asszem 4 hengeres Perknis van benne
tied milyen? látom elég új még az is.bevált nektek?
Válasz #14670. hozzászólásra

Ki hitte volna hogy 6 hengeres
sziasztok.Nah meglestem 6 hengeres de perkins motor van a mi 5475-be
Válasz #14668. hozzászólásra

nem mert mi laposra nem járunk hehe
Válasz #14661. hozzászólásra

Érdekes nem találkoztunk.

Voltatok tegnap szánkózni?
Válasz #14661. hozzászólásra

De azért mer álmodozom!

Szerinted?
a szomszéd városban nagyon befergáztak. eddig egy volt biztos, de hallom más is beújjít
Válasz #14664. hozzászólásra

Biztos azóta számolja
Válasz #14508. hozzászólásra

akkor most hány hengeres a négyhengereshathengeres?
Válasz #14662. hozzászólásra

Szóval Te akkor lóxar párti vagy!?
Jamo teddvissza a régi képedet mert ez elég nagy ökörség
Sándor nászomat ugyan nyomja még e az álom???
Ma pontot tettem itthon a dolgokra.
Komplexet szóróval a fődre és bedolgozom szépen, vetőgéppel sormellé pedig 1mázsa pétisó fog kerülni hogy csak 5hektáronként kelljen majd tankolni a műtrágyát,napi 5-6tankolás nemsok, nem nagyon veri orrba a vetést legalább.
komplexet sormellé vetőgéppel utálatos munka lassú sok tankolás áááááá
nomeg jobb az ha vetés előtt egykét pár héttel már a nedvesbe bevan dolgozva és megtud indulni emberkedni az anyag szerintem...
napraforgónak 2mázsa 3x15 komplex bedolgzva és 1mázsa pétisó sormellé, kukoricának 2mázsa 3x15 komplex bedolgozva sormellé szintén 1q 27-es péti, majd sorközé injektálva 82,3kg hatóanyag nitrogén és kerek a történet.
Válasz #14656. hozzászólásra

Az jól volt használva!
Itt a 6497-es egyszer 1800-at ment azvolt a legtöbb amúy 1000körül megy bele mióta 5455 is megvan és sokat szánt meg tavasszal is kombizik hankózik ilyenek...
Ja igen Fanbátyja!
nemtudom elhozni a simítódat, bár lehet kiderült a telefonbeszélgetésünk alkalmával.
Tavasszal a terv, hogy a nagy Xtra húzza a meglévő fődönhúzós simító+borona kombinációt, elégsok fődet megtudok vele csinálni majd, a lazítottakra úgyis rövidtárcsa kell azt a 6497-es kiügyeskedi szépen, illetve azokat a szántásoka is ahová nemtudom elhúzni fődúton a nagyvas simítót majd.
5455 esetleg a kis sarkos vackokat kikombizza fügesztett 4,5 méteresével oszt jónapot amúgy a műtrágyaszóró brigád felkötheti a gatyáját majd mert a két nagy eszi majd a hektárokat
Válasz #14657. hozzászólásra
Nyugi a 6497-es tankja is egészen alacsonyan van de majd rámérek neked!
Manapság milyen magasan van egy ferga hasa a két kerék között, kb úgy lépcsőnél? Feltettem a légtartályt és mérőszallag szerint 50 centire van a talajtól a lépcső mögött, a lépcső alsó foka kb 40 centire. De qrva szarul néz ki, mintha le akarna majd érni mindenhol.
Egy 5455ös póttankjának alja milyen magason van a talajtól?
Válasz #14655. hozzászólásra

4 év rakodózás 1600 per év
azért az nem fing ám barátom!
Jah a lényeg. 2007-es. 6300 ora. 38.000 euro.
Válasz #14648. hozzászólásra
Hát... Jan.6-án néztük meg a gépet. 3 hétre rá lett EU-s adószám. Apeh forever. A 2012-es softver miért is működne január 8-án. Tegnap jött meg. De forgalomba nem sikerült még hozatni, mivel az érdi okmányiroda kéri egy ránk nem vonatkozó törvény igazolását. A 3,5 tonnát meghaladó kamion és autobusz telephelyen parkolására. De ugyebár ez traktor és nem is cég vagyunk. Ugyhogy most lekérjük hozzánk a papírokat helybe és majd itt adják ki. Ez egy agyrém. De fajintos. MF 6485. Ha lesz időm csinálok róla pár képet még és feldobom.
Válasz #14649. hozzászólásra

minek vásász össze tömött buxával mindenféle fapadost?
3 hónap muva árulni fogod meglásd
vagynemfapad?

Csá koma, akarsz kicsi lovat venni, jól értelmezem???
Tudtuk mink ezt eddigis, de első hídrugó legyen alatta hallod!
és megnyugodhatsz ez is perkins motoros...
Jólesz de egy 6,6 Sisu motoros 6480 odaver ennek a nagyobbikjának is fínomabb jószág lett volna

cater motoros

na ne-mán
<---------- ilyen lesz a színváltás. csak, hogy mindenki megnyugodjon
Válasz #14646. hozzászólásra
mesélj róla. mit mennyi hogyan? jobban tetszene egy 85-ös, mint a 80-as. az már egy nagyobb kategória
Milyen jó kipek szasza ezigene!

Nah. Nagy sokára és sok sok megpróbáltatás után megérkezett a traki. Irdatlan fasza. Szebb mint kint volt. Lefagyott a trailer, egy éjszakát itt töltött. Most sikerült nekik elmenni. Nagyon jo. Hálelúúúja!
Válasz #14644. hozzászólásra

Ezért leszünk mi "nászok".
Válasz #14632. hozzászólásra

De szépek vagytok!!!!
Válasz #14640. hozzászólásra
Gondolod, hogy nemcsak a sapkába, hanem a fergába is belenő?
No jóéjcakát!

Ha valaki tus oros 6011-hez valami cseredarabos törőhenger akciót szóljon!
őszre kell
Válasz #14635. hozzászólásra

Ugyanez szanbergről nem mondható el
nomeg a lényeg: