Válasz #11081. hozzászólásra
No,majd megnézem a forgalmijában mennyi kw-van karcolva.
A tulajék 270-et mondtak.De sztem a 6480 se 140........
olyan 120-25-nek éreztem.
Válasz #11073. hozzászólásra
Az irányváltó,és az kapcsolós kézigáz. A többiek azt mondják nem annyira szakit a nagy süsü.Én nem tudom,nem dolgoztam még vele.
Válasz #11070. hozzászólásra
Kézi váltós,azt mondják 140 lovas ??????,mérlegre nem álltam vele,5.8-as kongskilde kombival. Van pár dolog,ami kifejezetten tetszett.
Válasz #11065. hozzászólásra
Ezt én is tudom bmeg!!!! De úgy nemtok mérni,hogy közben cibálja a horsch vetőgépet!!!!!!!!!!!!! És úgy kéne megoldani,hogy a szükséges kapcsolót megrendelni,mikor megvan akkor megállítani a gépet,és az új kapcsolónak jónak kell lenni bele,és annak kell lennie,ami rossz volt,mert a gépnek mennie kell!!!!!
Ezzel csak az udvaron kerültem egyet,a 6480-al kombiztam 3 napot.
Neked nem mert a két gépnek nagyjából semmi köze egymáshoz, a tieddel a 8400-es széria pászol.
Ja igen, a minap testközelből csodálgattam olyan cselendzsert mint a Tied!
KETTŐT is egymás mellett
de kicsit megcsalódtam, kb 5 centivel nagyobb csak a tengelytáv mint emezen, azthittem nagyobb a differencia, de amúgy nagyobb a gép, magasabb szélesebb,nagyobb gumikkal, nomg nagyobb askosabb burkolatokkal
Válasz #11060. hozzászólásra
Tuti,hogy kuplung kapcsoló,de 3 !! van benne,még nem lett kibontva,hogy melyik lehet az,mert 1 az indításgátlóé.A katalógus ír vmi sorozatszámot,hogy addig és attól különbözik.Csak ez a szám nem stimmel az alvázszámmal!!! Nem akartam már ma zargatni Pistit,kedden kell a gép legközelebb,ha addig nem lesz megoldás,majd hívom.
Kérdezd meg MFpistit, nekem fogalmam sincs.
Eleve egészen más széria mint a mieink, nem is láttam még élőben üzem közben ilyet...Nem lehet, hogy kuplung kapcsoló?
Válasz #11057. hozzászólásra
Igen. Meg vakarom a fejem,hogy miért nem indul el,ha melegen benyomják a kuplungot........
Már megfejtettem,hogy hol lehet a gond,de azon a katalóguson eligazodni,no hát azt még tanulni kell.
vader régebb 430assak újabbak 450essel. De elmondásik direkt. Hogy gyorsabban forogjanak és így jobban keveri a talajt. Állítólag... össze kellene hasonlítani őket.
Nagytraktoron akadt egy kis hiba.
Álló kukoricát tárcsáztunk le és alul a hárompont baloldali vezetékét megbaxintotta, megszakadhatott a téma, néha érintkezett néha nem és ilyenkor nem akart emelni illetve nem volt mindig egyértelmű a működése.
Széthúztam a csatlakozóját így nincs antislip illetve függesztetteszköz szállításakor felemelt állapotban nincs a rázkódás kiegyenlítés, de érintkezési hiba sem.
Lehet megmaszekolható, majd megnézzük munkák végeztével esetleg lasabban közlekedünk az úton, bár nem érezni,hogy jobban rángatná a gépet.
Misi nemtudtam fotózni a górén elsősor után mert másfelé kellett járnom, közben pedig a fiúk lenyomták kétsorral.
Ezt lefotózom Neked, hogy lásd milyen mulcsosat hagy maga után!
Összeapríja tökéletesen a szárat meg be is kever, de takarónak marad felűl is, viszont a főd puhára van dolgozva, nem röges, jó a téma.
Egy ilyenbe vetettünk el ma szóját.
Tényleg! Nemrég voltam náluk, és az udvarban még el is mentem megnézni a grubber rögtörőjét, mert olyan mint a vader lemez hengere. Az is ilyen unia volt.
Te régebben nem indultál Vágó milliomos műsorában?
A vaderek is talán 460-as lappal vannak szerelve, a vogel 510, de ebből hirdetnek 560-al is, ami nekem is szimpatikusabb.
A másiknak meg írtam egy mailt, meglátjuk mi lesz.
a másikból meg mindent értesz, amit kell, minden kapható, csak most, csak itt, akciós áron, egyébként azt mondja, hogy 3 m munkaszélességű 460 mm-es lappal 3995 eur, de egészen 6 m-ig el tudnak szaladni, azonnal.
további adatok, árak emilben
24488 hozzászólás
Válasz #11056. hozzászólásra

A Zetor jobb elején a gumi nálam is ilyen lett,.Carrao-híd az alsó csapágy pedig nem lóg ,de a zsír egyből kifolyik?
Válasz #11085. hozzászólásra
Nem pont erre gondoltam....
Az új motortípusokkal általában minden tipusnál nőtt a HP is.
Válasz #11053. hozzászólásra

eddig -se- olvastam
..............ezután se érdemes
Válasz #11084. hozzászólásra

Persze az 5 év alatt legyengült szegény.
Válasz #11083. hozzászólásra
A most újak 145-ök.akkor ez az 5 éves tuti nincs annyi. De ha 125,akkor jól éreztem.
Válasz #11082. hozzászólásra

6480 125Le
Válasz #11081. hozzászólásra
No,majd megnézem a forgalmijában mennyi kw-van karcolva.
A tulajék 270-et mondtak.De sztem a 6480 se 140........
olyan 120-25-nek éreztem.
Válasz #11080. hozzászólásra
áhh itt nem passzol a típus a lóerővel.
szerintem a 8280-as sincs annyi
Válasz #11078. hozzászólásra
270-nek kéne. Vagy a 8270 nem annyi???
Válasz #11077. hozzászólásra
Második sorral. Elsővel nem tudtam kipróbálni,mert 5-6-al birtam megülni.
Válasz #11076. hozzászólásra
énsem, de az újabbak fakítanak rendesen.
Mennyi az 240lovas?
Válasz #11075. hozzászólásra

de ezt ugye szántáson????
Válasz #11073. hozzászólásra
Az irányváltó,és az kapcsolós kézigáz. A többiek azt mondják nem annyira szakit a nagy süsü.Én nem tudom,nem dolgoztam még vele.
Válasz #11074. hozzászólásra
11,4
Válasz #11072. hozzászólásra
most megint kétségek között hagysz, mik azok????
mjd a nagyot is próbáld ki az már szakííííít!
8,4-es süsü benne, akasszatok rá valami nagyot és gyűressed meg mit tud!
KÍváncsi vagyok a véleményedre!
Válasz #11072. hozzászólásra
vitte 15 el???
,mérlegre nem álltam vele,5.8-as kongskilde kombival. Van pár dolog,ami kifejezetten tetszett.
Kézi váltós,azt mondják 140 lovas ??????

Beizgultál !!!!!??????
Válasz #11069. hozzászólásra
és az hogy teccett???
kézi botváltós régebbiféle vagy az újabb szisztéma????
Hány lovas a 80-as gép?
súlya?
mekkora kombit?
meséjjé koma!
Válasz #11065. hozzászólásra
Ezt én is tudom bmeg!!!! De úgy nemtok mérni,hogy közben cibálja a horsch vetőgépet!!!!!!!!!!!!! És úgy kéne megoldani,hogy a szükséges kapcsolót megrendelni,mikor megvan akkor megállítani a gépet,és az új kapcsolónak jónak kell lenni bele,és annak kell lennie,ami rossz volt,mert a gépnek mennie kell!!!!!
Ezzel csak az udvaron kerültem egyet,a 6480-al kombiztam 3 napot.
Válasz #11067. hozzászólásra

Az is lehet !
Válasz #11066. hozzászólásra

node mááááááás!
ennyi erővel az 5455-öst i figyelgesd,az talán még lehet olyasmi is!
de lehet a legnagyobb hülyeséget mondtam most
Válasz #11064. hozzászólásra

Elektraunyika ez is az is
Válasz #11063. hozzászólásra
multiméterrel kikell mérni mindegyiket és kiadja mi a hiba!
kié a traktor? dolgoztál már vele?
mit mutat?
Válasz #11062. hozzászólásra

Neked nem mert a két gépnek nagyjából semmi köze egymáshoz, a tieddel a 8400-es széria pászol.
Ja igen, a minap testközelből csodálgattam olyan cselendzsert mint a Tied!
KETTŐT is egymás mellett
de kicsit megcsalódtam, kb 5 centivel nagyobb csak a tengelytáv mint emezen, azthittem nagyobb a differencia, de amúgy nagyobb a gép, magasabb szélesebb,nagyobb gumikkal, nomg nagyobb askosabb burkolatokkal
Válasz #11060. hozzászólásra
Tuti,hogy kuplung kapcsoló,de 3 !! van benne,még nem lett kibontva,hogy melyik lehet az,mert 1 az indításgátlóé.A katalógus ír vmi sorozatszámot,hogy addig és attól különbözik.Csak ez a szám nem stimmel az alvázszámmal!!! Nem akartam már ma zargatni Pistit,kedden kell a gép legközelebb,ha addig nem lesz megoldás,majd hívom.
Válasz #11058. hozzászólásra

Ez még érdekes lehet nekem is.
Válasz #11059. hozzászólásra
Ez is úgy kedte,3 hete 1 hétig ázolgot,3 napja meg elkezdett ömleni,minden reggel kb 1,5 lit kellet bele.
Kérdezd meg MFpistit, nekem fogalmam sincs.
Eleve egészen más széria mint a mieink, nem is láttam még élőben üzem közben ilyet...Nem lehet, hogy kuplung kapcsoló?
nekem is folyt 2 napig, mikor csináltuk a magágyat. már nem folyik napok óta
Válasz #11057. hozzászólásra

Igen. Meg vakarom a fejem,hogy miért nem indul el,ha melegen benyomják a kuplungot........
Már megfejtettem,hogy hol lehet a gond,de azon a katalóguson eligazodni,no hát azt még tanulni kell.
Válasz #11056. hozzászólásra
Szimeringet cseréltél?
No,hello FERGÁSOK!
Nagy itt a csönd ma!

Ma kontárkodtam kicsit,íme néhány kép.
Válasz #11054. hozzászólásra

mit meséljen? ez csak egy könyvjelző neki, hogy tudja hol tart
Válasz #11053. hozzászólásra

értelmes szövegnek akadtál é nyomára 

mesélj
eddig olvastam!
Válasz #11043. hozzászólásra
vader régebb 430assak újabbak 450essel. De elmondásik direkt. Hogy gyorsabban forogjanak és így jobban keveri a talajt. Állítólag... össze kellene hasonlítani őket.
Nagytraktoron akadt egy kis hiba.
Álló kukoricát tárcsáztunk le és alul a hárompont baloldali vezetékét megbaxintotta, megszakadhatott a téma, néha érintkezett néha nem és ilyenkor nem akart emelni illetve nem volt mindig egyértelmű a működése.
Széthúztam a csatlakozóját így nincs antislip illetve függesztetteszköz szállításakor felemelt állapotban nincs a rázkódás kiegyenlítés, de érintkezési hiba sem.
Lehet megmaszekolható, majd megnézzük munkák végeztével esetleg lasabban közlekedünk az úton, bár nem érezni,hogy jobban rángatná a gépet.
Misi nemtudtam fotózni a górén elsősor után mert másfelé kellett járnom, közben pedig a fiúk lenyomták kétsorral.
Ezt lefotózom Neked, hogy lásd milyen mulcsosat hagy maga után!
Összeapríja tökéletesen a szárat meg be is kever, de takarónak marad felűl is, viszont a főd puhára van dolgozva, nem röges, jó a téma.
Egy ilyenbe vetettünk el ma szóját.
Válasz #11048. hozzászólásra

Nem szokásom dicsérni senkit, de ha fejből nyomod itt az infókat, akkor ott lenne a helyed.
Válasz #11045. hozzászólásra

Nem tudtam a kinti nevét!
Válasz #11046. hozzászólásra

vlm. jókis közeli kép????
rövidtárcsássba büdös lenne átmenni mi?????
Válasz #11044. hozzászólásra

nem vinném ott se semmire
Válasz #11043. hozzászólásra
Az enyém TXL 560-as lappal és ihász-tol vettem. A súlya közel 20 mázsa.
Válasz #11044. hozzászólásra
Ő a Markizán indult
Válasz #11042. hozzászólásra
Tényleg! Nemrég voltam náluk, és az udvarban még el is mentem megnézni a grubber rögtörőjét, mert olyan mint a vader lemez hengere. Az is ilyen unia volt.
Te régebben nem indultál Vágó milliomos műsorában?
Válasz #11041. hozzászólásra
A vaderek is talán 460-as lappal vannak szerelve, a vogel 510, de ebből hirdetnek 560-al is, ami nekem is szimpatikusabb.
A másiknak meg írtam egy mailt, meglátjuk mi lesz.
Válasz #11037. hozzászólásra
meg a ihász is
a másikból meg mindent értesz, amit kell, minden kapható, csak most, csak itt, akciós áron, egyébként azt mondja, hogy 3 m munkaszélességű 460 mm-es lappal 3995 eur, de egészen 6 m-ig el tudnak szaladni, azonnal.
további adatok, árak emilben
arra figyelj, hogy ez kis tárcsalappal szerelt verzió, szerintem nem 440 mm-eset keresel...
ha igen, akkor ne ezt keresd...
Válasz #11038. hozzászólásra

Jó-jó, nem kell mentegetőzni!