ezt az érdekes szó sorrendet hány magyar bírja vajon fölfogni a 15 milióból???
erre hány magyar tudna választ is írni vajon érdemlegeset a 15 milióból????
24esnél mondjuk lehet jó 20 25 centi magasságkül is a gumik között el vi leg.......... és ha minden igaz gya kor la ti lag isss
elől 24 hátul 34coll kerékméretű traktorguminál ha variálni szeretnék tudok és vannak olyan méretek amikkel nagyobb magasabb kereket hasmagasságot érhetek el?
Pl turbós MTZ-n marha jó gumik vannak jó nagy kerék lesz a kis felnikből a gumik végett, de ha ilyet tennék egy kisebb gumis 34-es kerére vajon az elejére lenne e méretarányosan nagyobb gumi???
-Nem tudom hány éves vagyok, mert ez állandóan változik.
-Nagyon megijedtem, amikor Anya megbetegedett. Azt hittem Apu fog főzni ránk.
- A gyerektartás a gyerekek fizetése, amikor Apa elköltözik otthonról.
- Az örökbefogadás sokkal jobb lehetőség, mint a szülés. A szülők saját maguk választhatják ki a gyereket és nem kell mindenáron elfogadniuk azt amit éppen kapnak.
-A teheneknek nem szabad gyorsan futniuk, hogy ki ne lötyögjön a tejük.
-A férfiak nálunk csak egy nővel házasodhatnak. Ezt úgy hívják,
Ott is de írd be, hogy www.ketkata.hu kerss egy elérhetőséget és rajtuk keresztűl is tudsz, én innen intézkedek ha kell valami, a gépek is tőlük valók.
Van ilyen kombájnod?
Ermike igen sajnos hajtókarcsapágyas lett a nissan, de Fergából ha minden jól megy a 4. -et taposom majd tovább...
A nissannak betett, hogy vizet nyelettem vele árvízkor, megütötte a motorját aztán kikotorta a csapágyakat magából idővel...
No no én élet tapasztalt öreg ember vagyok hozzátok képest!
Egyébként 20 as az a 22 es reggel megyek Izoltba cuccért és indulok vetni tak borsót tavasz búzát és mustárt! Ha megjön a mag!
Én szerintem pár év piacvezető lesz a ferga Magyarországon, és valószínűleg nem azért mert szar!
Szanberg nem ért semmihez még a terepjárót sem tudja szétszedni pedig azt a legkönnyebb!
46 os lába van és még mindig mennek a fergák!
Igaz a nissan már feladta!
Mégmindig ott tartunk, hogy nincs más alternatíva, kizárólag Ferguson vonalon szabad gondolkodni!!!!
Törnek be mindenhová folyamatosan, a minap láttam, hogy olyan nagy cégnél ahol zőőőőd vót még a nemtudom mi is, ott figyel a barázdában a 6495-ös gyanazzal az ekével mint a 8300-as JD ami utána ment, illetve egy 5455-is rója a hektárokat, nap mint nap, pedig annyira elveteműlt johnisok voltak hogy ihajjj....
Nem JD ellen szólok, sem más márka ellen hanem jóindulatú tanácsot adok nektek!
Jó ez! Ez szerintem 2,5 m-re csukódik össze, azok meg 3 m-re. Azokat a 4 métereseket könnyen lehet bővíteni 4,5-re, 1-2 csoroszlya + a tömlők, mert a váz a 4,5-é.
Kicsit konkrétabb árat lehet tudni? Újnak hány%-a?
őszinte leszek nem tudom mikori évjárat pontosan! 2008 legkésőbb! nem sokat vetettek vele 1000-1500 ha talán! Persze kevesebbet mondtak nekem de szerintem valahol így lehet! Régi csukású mert az újak teljesen visszahajlanak! Legalábbis a szanbergé olyan! De van több két róla az életképesbe!
Szerintem jó áron vettem de az eladó sem járt túl rosszul!
igen levettem őket a magtakaró pálcákkal mert mint az életképes topicban látható utánfutón hoztam el így is kicsit szélesebb volt a kelleténél! De megvan mind hozzá! Hidraulikus csukású és hidromotoros ha jól emlékszem 2009 es évjárat! Ma vagyis tegnap vettem!
Kicsit foghíjasak a mélységtartó kerekek!
Ilyet még nem láttam, ez a pnemumadrill után jöhetett ki. Mikori évjárat? Mikor vetted? Érdekesen jönnek ki a tartályból a csövek.
Kézi vagy hidraulikus csukású?
Válasz #10696. hozzászólásra
minden vásárba megyek,azért mondtam ird össze mi kell...megnézem vásárban,üzletben meg egyéb forrásaimnál és válogathatsz belőlük(ide elküldheted:fwyctor77@gmail.com)
Válasz #10694. hozzászólásra
ha mindent megkapok holnap felőlem akár vasárnap reggel is(most ráfekhetek erre a motorra teljesen,többi sürgős melót befejeztük,csak alkatrész kérdés maradt holnapra)
Válasz #10689. hozzászólásra
ugyanez van a 4 hengeres ilyen motoroknál is(van egyik pumpával is másikkal is)és ugyanaz mint 3 hengeres csak eggyel hoszabb
égőtér előkamra ugyanaz,de a soros pumpa többet tölt,de f@sz se tuggya mi a gyári logika,én még nemjöttemrá és előirás szerintszereltünk mindig....lehet érdemes lenne kisérletezni bár az ára egyszar mindkét porlasztónak...
24488 hozzászólás
Válasz #10737. hozzászólásra
mi az h. arra kérdezted??????
megveszed a legjobb gumizással oszt cső
milyenek a gumik azon?
Válasz #10736. hozzászólásra

mi van ha azt mondom egy 5435-re kérdeztem mindezt???
Válasz #10735. hozzászólásra

ezt az érdekes szó sorrendet hány magyar bírja vajon fölfogni a 15 milióból???
erre hány magyar tudna választ is írni vajon érdemlegeset a 15 milióból????
24esnél mondjuk lehet jó 20 25 centi magasságkül is a gumik között el vi leg.......... és ha minden igaz gya kor la ti lag isss
elől 24 hátul 34coll kerékméretű traktorguminál ha variálni szeretnék tudok és vannak olyan méretek amikkel nagyobb magasabb kereket hasmagasságot érhetek el?
Pl turbós MTZ-n marha jó gumik vannak jó nagy kerék lesz a kis felnikből a gumik végett, de ha ilyet tennék egy kisebb gumis 34-es kerére vajon az elejére lenne e méretarányosan nagyobb gumi???
No ennek majd utánajárok
Válasz #10733. hozzászólásra

Saját környezetemből:
-Apppaaa mi ez?
-Tolómérő.
-3perc intenzív gondolkodás hogy hogy működhetmaj a következő kérdés:
-Megmutatod hogy kell vele tolni?
Lovasfelvonuláson...
-Hát anya ezeknek a lovaknak nagyon büdös a lábuk.
Válasz #10729. hozzászólásra

Kisgyerekesek figyelmébe !! :-DD
-Nem tudom hány éves vagyok, mert ez állandóan változik.
-Nagyon megijedtem, amikor Anya megbetegedett. Azt hittem Apu fog főzni ránk.
- A gyerektartás a gyerekek fizetése, amikor Apa elköltözik otthonról.
- Az örökbefogadás sokkal jobb lehetőség, mint a szülés. A szülők saját maguk választhatják ki a gyereket és nem kell mindenáron elfogadniuk azt amit éppen kapnak.
-A teheneknek nem szabad gyorsan futniuk, hogy ki ne lötyögjön a tejük.
-A férfiak nálunk csak egy nővel házasodhatnak. Ezt úgy hívják,
hogy monotónia.
MF 3690 traktorhoz keresek kezelési és javítási útmutatót. Aki esetleg tud a fellelhetőségéről, kérem szóljon. A szolnoki képviselet már kilőve.
Válasz #10730. hozzászólásra
Mf 440 parcella kombájn 520óra van benne!
3éve van meg !!30 éves de nagyon jo állapotba van...
Válasz #10728. hozzászólásra
Ott is de írd be, hogy www.ketkata.hu kerss egy elérhetőséget és rajtuk keresztűl is tudsz, én innen intézkedek ha kell valami, a gépek is tőlük valók.
Van ilyen kombájnod?
Ermike igen sajnos hajtókarcsapágyas lett a nissan, de Fergából ha minden jól megy a 4. -et taposom majd tovább...
A nissannak betett, hogy vizet nyelettem vele árvízkor, megütötte a motorját aztán kikotorta a csapágyakat magából idővel...
sikerült belőni leforgatni?
Válasz #10728. hozzászólásra
linklink
Korrekt csapat!
Válasz #10727. hozzászólásra

austrodiesel kft???
mindenütt! De svehát a kulcsszó szerintem! 2 lánynév-nél próbáltad?
ferga kombájnhoz hol lehet alkatrészt kapni?????
No no én élet tapasztalt öreg ember vagyok hozzátok képest!
Egyébként 20 as az a 22 es reggel megyek Izoltba cuccért és indulok vetni tak borsót tavasz búzát és mustárt! Ha megjön a mag!
Én szerintem pár év piacvezető lesz a ferga Magyarországon, és valószínűleg nem azért mert szar!
Szanberg nem ért semmihez még a terepjárót sem tudja szétszedni pedig azt a legkönnyebb!
46 os lába van és még mindig mennek a fergák!
Igaz a nissan már feladta!
Válasz #10723. hozzászólásra
1 zsír új 6410est megnéznék mit bír ki nálunk......
vattahordás ilyesmikre.... hehe
nem gyártanak le 1 et?????? hehehe
Válasz #10721. hozzászólásra

hát szerintem éppen nem a 6000-re büszke a ződ társadalom, de egykét kivételes példány akadhat persze ami életképes
Mégmindig ott tartunk, hogy nincs más alternatíva, kizárólag Ferguson vonalon szabad gondolkodni!!!!

Törnek be mindenhová folyamatosan, a minap láttam, hogy olyan nagy cégnél ahol zőőőőd vót még a nemtudom mi is, ott figyel a barázdában a 6495-ös gyanazzal az ekével mint a 8300-as JD ami utána ment, illetve egy 5455-is rója a hektárokat, nap mint nap, pedig annyira elveteműlt johnisok voltak hogy ihajjj....
Nem JD ellen szólok, sem más márka ellen hanem jóindulatú tanácsot adok nektek!
Ermike hülye mert elfogúlt
de igaza van
Válasz #10720. hozzászólásra
most ilyen kis 6000esre gondoltam ami 30000 felé kullog keverőkocsival vagy mia franccal...
Majd ha, 3-assal kezdődik, akkor lesz hírértéke.
befektetek és több és több jön! Igaz könnyű a helyzetem mert FERGÁT vettem!
Válasz #10717. hozzászólásra

nem drága az
csak Te költöd el a lóvét pitsaságokra.......oszt nem marad
Válasz #10714. hozzászólásra
A bencére gondolsz? Mármint hgoy egy ilyen fain gépet egyáltalán feltehet a kezdőlapra??
Milyen jd???? JajDrága szar!

25000es jd ről nem kiabálna ha elé tolnám.....
keverőkocsizás...... hahhhh..... babapiskóta

Válasz #10713. hozzászólásra
vajon mennyit fizettek érte?
Srácok olvassátok a kezdőlapon a fergás cikket, nem csak mi szeretjük!
Válasz #10711. hozzászólásra
42%
Válasz #10710. hozzászólásra
Jó ez! Ez szerintem 2,5 m-re csukódik össze, azok meg 3 m-re. Azokat a 4 métereseket könnyen lehet bővíteni 4,5-re, 1-2 csoroszlya + a tömlők, mert a váz a 4,5-é.
Kicsit konkrétabb árat lehet tudni? Újnak hány%-a?
Válasz #10708. hozzászólásra
őszinte leszek nem tudom mikori évjárat pontosan! 2008 legkésőbb! nem sokat vetettek vele 1000-1500 ha talán! Persze kevesebbet mondtak nekem de szerintem valahol így lehet! Régi csukású mert az újak teljesen visszahajlanak! Legalábbis a szanbergé olyan! De van több két róla az életképesbe!
Szerintem jó áron vettem de az eladó sem járt túl rosszul!
Válasz #10706. hozzászólásra
Már látom az életképesbe a csukást.
Talán egy szlovák oldalon láttam egy ilyet használtban, ritkaság.
Válasz #10706. hozzászólásra
Akkor használd sokáig!
Mennyiért sikerült? Én kb 2005 körülire tettem volna. Olyan elven csukódik mint az újak?
Válasz #10704. hozzászólásra
hu hú de még mennyit segített!!! Már rég kész lennék! De így az igazi!!
Válasz #10703. hozzászólásra
igen levettem őket a magtakaró pálcákkal mert mint az életképes topicban látható utánfutón hoztam el így is kicsit szélesebb volt a kelleténél! De megvan mind hozzá! Hidraulikus csukású és hidromotoros ha jól emlékszem 2009 es évjárat! Ma vagyis tegnap vettem!
Válasz #10702. hozzászólásra
oké!!! Köszi!
Válasz #10701. hozzászólásra

Ez igen, látom az utód ott van segíteni, aranyos!

Kicsit foghíjasak a mélységtartó kerekek!
Ilyet még nem láttam, ez a pnemumadrill után jöhetett ki. Mikori évjárat? Mikor vetted? Érdekesen jönnek ki a tartályból a csövek.
Kézi vagy hidraulikus csukású?
vessél vele keveset
de
arass utána sokat
mai életkép!

S íme a vetőgépem! Illetve a feleségemmel közös cégünké!
Vogel Noot Masterdrill DF 400 as.
Válasz #10699. hozzászólásra
hol lesz pontosan?
imt cuccok lesznek bőven?
Válasz #10698. hozzászólásra
30-35 km...de most venni megyek
Válasz #10697. hozzászólásra
venni,vagy eladni mész?
mennyire lesz a vásár tőletek?
Válasz #10696. hozzászólásra
minden vásárba megyek,azért mondtam ird össze mi kell...megnézem vásárban,üzletben meg egyéb forrásaimnál és válogathatsz belőlük(ide elküldheted:fwyctor77@gmail.com)
Válasz #10695. hozzászólásra
ok,vasárnap,vagy jövő hét eleje.
te mész abba a vásárba?
Válasz #10694. hozzászólásra
ha mindent megkapok holnap felőlem akár vasárnap reggel is(most ráfekhetek erre a motorra teljesen,többi sürgős melót befejeztük,csak alkatrész kérdés maradt holnapra)
Válasz #10693. hozzászólásra
ok,de mikor hozhatjuk el?
Válasz #10692. hozzászólásra
holnap hozom el....meg rá az alkatrészeket...a folyamatot lefotózom és majd itt felteszem...
Válasz #10691. hozzászólásra
értem
ugyanez van a 4 hengeres ilyen motoroknál is(van egyik pumpával is másikkal is)és ugyanaz mint 3 hengeres csak eggyel hoszabb
égőtér előkamra ugyanaz,de a soros pumpa többet tölt,de f@sz se tuggya mi a gyári logika,én még nemjöttemrá és előirás szerintszereltünk mindig....lehet érdemes lenne kisérletezni bár az ára egyszar mindkét porlasztónak...
Válasz #10688. hozzászólásra
mi ebben a logika?
egyforma az égőtér.