Fórum
Cikkajánló

Félelmetes terv: veszélyes gabonakórokozót próbáltak bejuttatni az USA-ba
Bioterrorizmus? Nagyon is létezik!
Sajtóközlemény

Minden jog fenntartva.
© 2025 Agroinform Média Kft.
208 hozzászólás
Válasz .Richard. #155. hozzászólásáraAzon gondolkodtam, hogy 2 munkahengert át cserélek, ha azzal emel akkor tuti karmantyuzni kell
Válasz Maszek Zs #154. hozzászólására biztos hogy elmegy, üresen kinyujtott gemmel is emel, markolaskor meg sem mozdul
Válasz .Richard. #155. hozzászólására
Válasz zsolt.domjan.hh #152. hozzászólásáraPontosabban vedd le a munkahenger azon csövét amelyiken nem kap nyomást emeléskor. Ott akkor tutul az olaj. Akkor karmantyu hiba. Vagy egy 500baros orát a csőre amin menne az olaj a munkahengerbe. Annál több lehet a max. myomása? Az megmutatja mit tud.
Válasz zsolt.domjan.hh #152. hozzászólásáraMunkahengerig ki megy az olaj?
Ha igen akkor a munkahenger a hibás.
Válasz zsolt.domjan.hh #152. hozzászólásáraÁtenged a munkahenger szerintem.
Üdv! Most vettem egy unhz 750-és markolót! Az a problémám vele, hogy a nagy gémet terhelés alatt nem emeli fel, a kisgém jól működik! Próbáltam a 2 szivattyút megcserélni, akkor se változott semmi! Mivel lehet probléma? Előre is köszi a segítséget!
Üdv!
UNHZ 750 -et keresek megvételre, működőképes, korrekt állapotban!
Válasz Gumóka #110. hozzászólásáraSzia!
Eladó esetleg?
Válasz Nyomasek Bobo #148. hozzászólásáraHa szivattyút akarsz hajtani akkor 50LE.
Amúgy meg 25LE vagyis én nem merném nagyobbra használni.
Válasz Gumóka #146. hozzászólásáraKöszönöm a tanácsot
Válasz doczy1 #145. hozzászólásáraNekem se egyformán teszi le a talpalókat, de ha az egyik leért, a másikra vezérel. Néha nem, ekkor borítaná, ilyenkor játszani kell vele, kicsit vissza kell emelni, aztán újratalpalni.
Üdv mindenkinek. Az lenne a kérdésem hogy a szivattyúknak mekkora nyomása van külön külön mekkora mikor csak kettyeg és mekkora ha emel?
Meg a traktor felöli talpak nem egyszerre működnek a jobb oldali lassabb is meg nem talpal le rendesen, amikor a baloldali lehér már egyből borítja a gépet míg a jobbos csak lassan ereszkedik, mi lehet vele a baj?
A válaszokat előre is köszönöm.
Válasz Maszek Zs #141. hozzászólásáraEz is lóg itt-ott, de havonta 3-4 órát megy, viszont akkor meg jó, hogy van.
A folyásokat kell majd megcsinálni, hogy tudjak rendes olajat tenni bele, többet én nem is akarok vele foglalkozni egyenlőre.
Válasz Maszek Zs #141. hozzászólására30 volt a fuvar
Válasz zotya71 #140. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz Gumóka #139. hozzászólásáraValamiért 290-re emlékszem mintha! Mindegy is, nem lesz egyenlőre. Megnéztem ezen még a csapok is ki vannak kopva! Felgányolva a persely.
Olyan sűrűn nem kell.
Válasz Maszek Zs #127. hozzászólásáraSzia Ha rám halgat UNHZ 750. a Többi csak gyerekjáték.Most én egy Atlas AL 320 Javítok Kezdek beleunni .
Válasz Maszek Zs #138. hozzászólásáraMegvan hozzá a gyári 2 kanál is, kardánnal jött 320-ért. Mondjuk elrohadni biztos nem fog, körbe van kenve
Válasz Gumóka #137. hozzászólásáraAkkor elég olcsón vetted.
Válasz Maszek Zs #134. hozzászólásáraAzt könnyen lehet hozzá csinálni, nekem van hozzá gémtoldás, meg egy rönkfogó, az forog.
Válasz Maszek Zs #135. hozzászólásáraIlyen gondolatom nekem is volt, miután belevágom a csákányt
Válasz Gumóka #133. hozzászólásáraVagy,ha mást nem fel ment az ócska vas ára leadom a méhbe
Válasz Gumóka #132. hozzászólásáraGumitömítés oldat én is meg találtam.Nem is olyan vészes az ár.
Erősen gondolkodok el megyek meg nézem hátha. Nem sokszor kell de,ha kell akkor viszont nagyon jó lenne.
Csak a kanál lehetne forgó
Válasz Gumóka #132. hozzászólásáraÉn a 700-as big-baget szedtem vele.

Válasz Maszek Zs #131. hozzászólásáraVan egy nyomtatott erdeti nyelven, abban a robbantott ábrák is benne vannak, meg van egy magyar, az békebeli nyomtatott eredeti könyv.
Nekem is folyik az összes munkahengere sajnos, meg a vezérműtömbje is, abból viszont kaptam mellé egy jót is.
Gumitomites.hu oldalon vannak hozzá készletek, minőségre nem tudom, milyen lehet, de valószínű ezt próbálom meg én is.
Válasz Gumóka #129. hozzászólásáraMost tudok egyet a közelbe. Csak a munkahengerei eresztenek. Van gyári valami javító készlet hozzá?
Neked a könyv milyen formában van?
Válasz Tom250 #128. hozzászólásáraÉs is erre gondoltam, csak nyújtott vagy becsukott állapotban?
Válasz Tom250 #128. hozzászólásáraAnnyit. Írja a könyve.
Egyébként tud többet is.
Válasz Maszek Zs #127. hozzászólásáraAbból kiindulva hogy az 500-as 500kg-t, arra tippelnék hogy 750kg-t
Üdv!
Lenne egy kérdésem!
750-es mennyit tud emelni?
Sehol nem találok infót.
És van Mezőtúron valami cég aki árul (T100) fantázia nevű gépet. Milyen lehet? Mennyibe kerülhet??
Válasz Nyomasek Bobo #125. hozzászólásáraÉn fényképeket láttam ilyen eszterga balesetről, konkrétan kifilézte az illetőt..
Válasz Tom250 #121. hozzászólásáraLáttam egy ipari kamera felvételt, mikor a komát feltekerte az eszterga... gondolom ez se fulladna meg olyan könnyen..
Válasz Gumóka #122. hozzászólásáraAz az.
Válasz Tom250 #121. hozzászólásáraVolt egy ilyesmi a piactéren is eladó
Válasz medikus #118. hozzászólásáraVisszaolvastam a topikot, még az elején írtál 2 számot két névhez dömsödi céghez, ha azaz, akkor megvan!

A többieknek is köszi
Ötletes

Mondjuk állna a fene a csupasz kardántól 5 cm-re..
Válasz Gumóka #115. hozzászólásáraPL.:http://gumitomites.hu/UNHZ-750/kat/70
Én is javítókészletet szoktam venni az 500-asomhoz.
Eddig amit megcsináltam, azóta se enged.
Válasz Gumóka #117. hozzászólásáraÜdv. Agrowolf Szolnok postán küldenek mindent ami kell megmondod mihez kell javító. Szerintem te is meg tudod csinálni nem nagy dolog beöregszik a gumi az szokott a baj lenni.
Válasz Gumóka #117. hozzászólásáraHogy ott munkahengert javítanak e,nem tudom!Ott csak szivattyúkat,meg hidro motorokat láttam!Kormány orbitot,meg szivattyút csináltak már nekem.Van tel számom esetleg!
Válasz medikus #116. hozzászólásáraMondjuk valaki mondta, hogy régen a weimar cuccait Dömsödre hordta javíttatni, de annak már 20 éve is, arra esetleg nem vagy ismerős véletlenül?

De már ez is segítség, köszönöm
Válasz Gumóka #115. hozzászólásáraHidra,vagy LcL hidraulika!Kecskemét!Megméred a rúd vastagságot,és viszed a kitekert munkahenger véget,segítenek!Vagy L&L nél át is alakítják ha kell!Én oda járok ha bajom van!
750-eshez keresek talpaló munkahengerhez és a nagygém munkahengeréhez javítókészletet.
Folyik mind.
Vagy érdemesebb szakemberrel felújítani?
Maradjunk annyiban, hogy működik...

Válasz pergo7801 #101. hozzászólásáraHelló! Az Én UNHZ 750-ES markolóm pontosan úgy viselkedik mint ahogy írtad.Találtál e megoldást rá? Ha igen kérlek Írj vagy hívj fel Bodó Balázs 06702509882. Válaszod előre is köszönöm
Válasz Gumóka #110. hozzászólásáraJó munkát,vele!
Válasz Gumóka #110. hozzászólásáraSok sikert hozzá!!

Nem szép, de legalább jó ronda

Válasz medikus #108. hozzászólásáraAz alapelv megvan, a kezelése más, amikkel én dolgoztam, azok forgókotrók voltak, különböző felépítésben