Ma meghoztak egy kamion lengyel N34-et.
500 kg bigbagban.
Kiváló, príma anyag. Friss, olyan a csomagolása mint a pétinek.
A szemcsemérete kisebb mint a magyar, de nagyon jó egyöntetű.
A kamionos azt mondta a gyárból jövő lengyel kamionról egyből rakják át a magyarra és úgy hozzák ki.
idáig kerestem az árlistát. esküszöm itt volt az asztalon, de az asszony már megint pakolászott. szét robban a fejem! holnap veszek egy páncélszekrényt amit felfúrok a falra magasan a kulcsát meg a nyakamba kötöm
nálunk az a miniszter aki főldet vet az bányát csinált rajta pl. GYF érted 80db teherautoj hordja az autopályák épitéséhez.saját bánya saját teherauto vágod .mind az adozok pénzébol
hozzám szerdán jön a kités, telefonon annyit mondott előre, hogy lejjebb mentek az árak valamivel, a 8-20-30-asnak 180 körül van a listaára. Szerdán már többet tudok majd.
igen sajnos úgy érzem, aki befektetési céllal vette meg a földet és a gazdaságokat,az tovább fog adni rajta,amint elégnek találja a hasznot (lásd ügyvédek,politikusok, orvosok,...)
jolemlékszel rám de én ha eladnám akkor mit csináljak .én szeretem ezt a munkát alig várom hogy kitavaszodjon már .nemakarok én milliomos lenni hid el .nincs az a pénz amit nemlehet elkőlteni igaz.
nálunk már nincs főld elado mert az osszes főldet miniszterek megvették bányának.ami meg maradt azért szoszerint harcok fojnak .bánya és horgászto strand eről szol best megye
én a helyedbe vetetnék velük a tiednél többszörösen nagyobb területü és jobb minőségű földet. mindennek ára van és az ilyeneknek nagyon bele lehet nyúlni a zsebébe
nefélek tőlűk mert nekem is van fegyverem engedélyel tartom .a másik meg az ha mégis tőrténe ijen akkor pláne nemlesz az ővék mert nekem van egy lányom és ő őrőkol mindent csakhogy ő mégcsak 2éves ugyhogy soká lesz 18hogy elathassa.
A mi drágalátos politikusainknak sem kellene Románia felé terjeszkedni ám!! "Sz@rért-hugyért" több ezer hektáros történetek.... Magyarországot meg kiárulják a seggünk alól! Nembaj! Legalább se koronánk, se parlamentünk, se önbecsülésünk!!
csak csendben irom a főldem az egyik miniszter bányája mellet van sokat igért már érte nekem csakhogy engem pénzel nemtudnak megvesztegetni eztmár kőzőltem vele nemjol eset neki mert azota már vagy 15en kérték neki én tudom 35hektárol van szo ugyhogy kb 1év és bezárhatja a bányáját
neked teljesen igazad van.de én nemadom el a főldem senkinek pláne kűlfőldinek soha .ha mégis valamikor eladnám csak gazdálkodonak még ha buknák is . magyar főld az maradjon csak magyaroké.probálnánk mi hollandiában főldet venni páros lábbal rugnának ki minket az biztos.
Igazad van.
A külföldiek menjenek haza, ott garázdálkodjanak.
De az idős emberek is hibásak ebben a dologba, gondolok a NFA- ra. Katasztrófa. Mind arra megy ki, hogy a külföldi megvegye.
Azért megy lejjebb,mert az a kevés se kell ennyiért.Számolni kellene egy kicsit.2300 ft a tőzsdén az árpa ára,jó esetben terem 30-40 mázsát,ez 80000ft.Ez a munkadíjat sem futja,nemhogy műkakit.Akkor kérdés kinek szórjuk?A külföldi befektetőknek akik megveszik a földünket mikor becsődölünk?
Válasz #32. hozzászólásra
Ezt nem tudom ki terjeszti, de semmi valóság alapja nincs! Miért lenne olcsóbb? Jelenleg az igény 1/5-e áll rendelkezésre a raktárakban és külföldön is hiány van. Több külföldi gazdával beszéltem (román, ukrán,szlovák,lengyel), és mindenki azt mondta, hogy náluk is hiány van műtrágyából! Akkor miért menne le az ára?
14184 hozzászólás
Válasz #83. hozzászólásra
Mi a méndörgőst csinálsz?
Simítózol?
Válasz #82. hozzászólásra
Apróbb szemcseméretű mint a magyar??? Azt hittem annál apróbb nem létezik!!
Ma meghoztak egy kamion lengyel N34-et.
500 kg bigbagban.
Kiváló, príma anyag. Friss, olyan a csomagolása mint a pétinek.
A szemcsemérete kisebb mint a magyar, de nagyon jó egyöntetű.
A kamionos azt mondta a gyárból jövő lengyel kamionról egyből rakják át a magyarra és úgy hozzák ki.
Válasz #80. hozzászólásra
EKENÁD( PAPUCS A VÉGÉRE), 9-10 EKEVAS, KORMÁNYLEMEZTOLDAT,
KORMÁNYLEMEZ ELŐTTI KOPTATÓ "3SZÖG",
1 DB HASZNÁLT BEFORGATÓLEMEZ KOMPLETT
Válasz #78. hozzászólásra
vn 350 kormánylemez akad?
Válasz #77. hozzászólásra
AZ
Válasz #76. hozzászólásra
AKAD
Válasz #75. hozzászólásra
karbamid !
Válasz #75. hozzászólásra
látom van vogel alkatrészed?
Válasz #74. hozzászólásra
granulált karmabidot ma foglaltam le 330 euró/t
sztem ennél olcsóbb nem nagyon van kuki alá
64000ért lehet péten venni 1 éves készletet
még nem láttam
A komplex műtrágyákra érdemes kivárni,de a N-t javaslom megrendelni!
Válasz #71. hozzászólásra
szerintem is érdemesebb várni
Válasz #70. hozzászólásra
Úgy legyen!!
Válasz #67. hozzászólásra
Köszi!
8-24-24 re van 158ezres ajánlatom,de még várok,lehet,hogy érdemesebb a vetésig kivárni!
Válasz #67. hozzászólásra
nekem a listán már alapból kevesebb volt
Válasz #65. hozzászólásra
idáig kerestem az árlistát. esküszöm itt volt az asztalon, de az asszony már megint pakolászott. szét robban a fejem! holnap veszek egy páncélszekrényt amit felfúrok a falra magasan a kulcsát meg a nyakamba kötöm
Válasz #66. hozzászólásra
nálunk az a miniszter aki főldet vet az bányát csinált rajta pl. GYF érted 80db teherautoj hordja az autopályák épitéséhez.saját bánya saját teherauto vágod .mind az adozok pénzébol
Válasz #65. hozzászólásra
hozzám szerdán jön a kités, telefonon annyit mondott előre, hogy lejjebb mentek az árak valamivel, a 8-20-30-asnak 180 körül van a listaára. Szerdán már többet tudok majd.
Válasz #62. hozzászólásra
igen sajnos úgy érzem, aki befektetési céllal vette meg a földet és a gazdaságokat,az tovább fog adni rajta,amint elégnek találja a hasznot (lásd ügyvédek,politikusok, orvosok,...)
Válasz #63. hozzászólásra
Szia Géza!
8-20-30 és a 8-24-24 érdekelne!Napra és kukorica alá starternak!
Válasz #62. hozzászólásra
az akinek akkora vagyona van, hogy bármelyik nap azt mondhatja, hogy holnaptól nem dolgozom az gazdag ember
Válasz #60. hozzászólásra
Szia Feri!
van valahol egy árlistám, mi érdekel?
Válasz #58. hozzászólásra
igy érzed?
Válasz #59. hozzászólásra
én nem igy érzem
Jó estét!
Pówer műtrágya árakról tudtok-e valamit?
Válasz #57. hozzászólásra
de hiszen már az vagy!
Válasz #47. hozzászólásra
Barátom, erről már réges régen lekéstünk...
Válasz #56. hozzászólásra
jolemlékszel rám de én ha eladnám akkor mit csináljak .én szeretem ezt a munkát alig várom hogy kitavaszodjon már .nemakarok én milliomos lenni hid el .nincs az a pénz amit nemlehet elkőlteni igaz.
Válasz #55. hozzászólásra
már emlékszem. Dharaszti. te vagy az a gazdag földtulajdonos. annyit érnének a földjeim, mint neked akkor szarnék a földmüvelésre
Válasz #54. hozzászólásra
nálunk már nincs főld elado mert az osszes főldet miniszterek megvették bányának.ami meg maradt azért szoszerint harcok fojnak .bánya és horgászto strand eről szol best megye
Válasz #53. hozzászólásra
én a helyedbe vetetnék velük a tiednél többszörösen nagyobb területü és jobb minőségű földet. mindennek ára van és az ilyeneknek nagyon bele lehet nyúlni a zsebébe
Válasz #50. hozzászólásra
végleg kitartás
Válasz #48. hozzászólásra
nefélek tőlűk mert nekem is van fegyverem engedélyel tartom .a másik meg az ha mégis tőrténe ijen akkor pláne nemlesz az ővék mert nekem van egy lányom és ő őrőkol mindent csakhogy ő mégcsak 2éves ugyhogy soká lesz 18hogy elathassa.
A mi drágalátos politikusainknak sem kellene Románia felé terjeszkedni ám!! "Sz@rért-hugyért" több ezer hektáros történetek.... Magyarországot meg kiárulják a seggünk alól! Nembaj! Legalább se koronánk, se parlamentünk, se önbecsülésünk!!
Válasz #49. hozzászólásra
sajnos!!
de mi kitartunk)))))))
Válasz #46. hozzászólásra
Mondjuk mi valódi HATÁRI EMBEREK.
De vannak a megszorultak, spekulánsok, tetvek... azok úgyis átpasszolják, hiába minden...
Válasz #45. hozzászólásra
Nem gond mocskos módszereket alkalmazni máma.
Kis pénzért is elvágják a torkát stb. az embernek...
Nagyért meg hajaj!!!!!
Válasz #46. hozzászólásra
igaz .rajtam nemfognak rohogni az biztos.magyar főld az a magyaroké
A FÖLDET SOHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem adjuk!!!!!!!!!!!
Válasz #44. hozzászólásra
csak csendben irom a főldem az egyik miniszter bányája mellet van sokat igért már érte nekem csakhogy engem pénzel nemtudnak megvesztegetni eztmár kőzőltem vele nemjol eset neki mert azota már vagy 15en kérték neki én tudom 35hektárol van szo ugyhogy kb 1év és bezárhatja a bányáját
Válasz #41. hozzászólásra
olyan magyarnak se add el, aki utána külföldinek adja el!
Válasz #41. hozzászólásra
Ezabeszéd!
De mindenkinek megvan az ára aszondják.
Csak aztán nehogy mindet a Günternek add el pár év múlva...
agrolinz
linzisó 27%N 81640+áfa 700kg bigbag-1000
a román zsákos 34%nh4no3 is ugyanennyi
Válasz #38. hozzászólásra
neked teljesen igazad van.de én nemadom el a főldem senkinek pláne kűlfőldinek soha .ha mégis valamikor eladnám csak gazdálkodonak még ha buknák is . magyar főld az maradjon csak magyaroké.probálnánk mi hollandiában főldet venni páros lábbal rugnának ki minket az biztos.
Pétisó mai ára a debreceni Novochemnél 68.000 Ft+áfa leszállítva!!!A linzisó máshol 78-79.
Román N34 82 e Ft körül. mozog.
Válasz #38. hozzászólásra
Igazad van.
A külföldiek menjenek haza, ott garázdálkodjanak.
De az idős emberek is hibásak ebben a dologba, gondolok a NFA- ra. Katasztrófa. Mind arra megy ki, hogy a külföldi megvegye.
Válasz #36. hozzászólásra
Azért megy lejjebb,mert az a kevés se kell ennyiért.Számolni kellene egy kicsit.2300 ft a tőzsdén az árpa ára,jó esetben terem 30-40 mázsát,ez 80000ft.Ez a munkadíjat sem futja,nemhogy műkakit.Akkor kérdés kinek szórjuk?A külföldi befektetőknek akik megveszik a földünket mikor becsődölünk?
Isten óvjon a kazah, üzbég és hasonló műganétól, ha kidobni való pénze van valakinek, megadom a bankszámlaszámom! :)
Ezt nem tudom ki terjeszti, de semmi valóság alapja nincs! Miért lenne olcsóbb? Jelenleg az igény 1/5-e áll rendelkezésre a raktárakban és külföldön is hiány van. Több külföldi gazdával beszéltem (román, ukrán,szlovák,lengyel), és mindenki azt mondta, hogy náluk is hiány van műtrágyából! Akkor miért menne le az ára?
Én sem vettem semmit még és erre várok, honnan van az infód az érdekelne????????