Én csak azt használok alá, hatóanyagra fajlagosan olcsóbb, nyűge, hogy azonnal be kell dolgozni, viszont határozott előnye,hogy nem vízoldékony és nem mossa ki azonnal az eső, mint az amnitrátot.
Videon láttam régebben 1 egyszerű megoldást, sima 14-es személyautó kerekek voltak 2 sorban (mint a gyűrűsön) az szépen dolgozott, a tárcsa után tervbe van valami olyasmi, csak hát idő kéne hozzá.
Igazából saját tapasztalat, hogy a szántást el kell dolgozni frissen felénk, ha szép magágyat akarsz, kapások alá meg a tavaszi szántás jobb.
Az őszi szántás képes úgy összeszikkadni, hogy tavasszal 3 menet símítózással lehet csak elhúzni.
Amit a homokról írtál az ismerős de csak foltokban van az a jellegű homokunk.
nálunk megszokott,hogy a szántást hengerrel megjáratják tömörítésképpen, mert a kerék lesüllyed a szántásba 15 cm-t és nem lehet normális magágyat csinálni
Műtrágya Végfelhasználói Végfelhasználói Megjegyzés
termékek nettó ár nettó ár
big-bag zsákos cserepalettás
Ammóniumnitrát 34% 81.000 Ft/to 82.500 Ft/to Az akciós ár a termelő telephelyére leszállítva értendő.
Pétisó 27% 67.000 Ft/to 68.500 Ft/to Az akciós ár a termelő telephelyére leszállítva értendű.
KéneS Pétisó 27%+4% 70.000 Ft/to - Az akciós ár a termelő telephelyére leszállítva értendő.
Karbamid 46% 92.000 Ft/to 93.500 Ft/to Az akciós ár a termelő telephelyére leszállítva értendő
Nitrosol 30% 67.000 Ft/to (folyékony) Az akciós ár péti gyártelepi ár.
NPK 15-15-15 118.500 Ft/to 119.500 Ft/to Az akciós ár szolnoki gyártelepi ár.
NPK 8-21-21 139.000 Ft/to 140.000 Ft/to Az akciós ár szolnoki gyártelepi ár.
NP+S 20-10-0 99.400 Ft/to 100.400 Ft/to Az akciós ár szolnoki gyártelepi ár.
PK 0-10-28 111.500 Ft/to 112.500 Ft/to Az akciós ár szolnoki gyártelepi ár.
NPK 8-20-30 157.400 Ft/to 158.400 Ft/to Az akciós ár szolnoki gyártelepi ár.
NPK 5-10-30 118.500 Ft/to 119.500 Ft/to Az akciós ár szolnoki gyártelepi ár.
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEINK:
- mininum egy kamion, 24-25 tonna (nitrogénműtrágyákból illetve NPK-ból külön-külön értendő a mennyiség)
- előrefizetéses pénzügyi konstrukció
- A termékek egységárai Big-Bag (700 kg/db, kivétel Karbamid: 500 kg/db) és cserepalettás kiszerelésben (1200 kg/egységrakat) értendők, minősített MÁV-EUR
cserepaletta hiányában a megrendelő 2400 Ft/db+ÁFA áron fizeti ki a palettát. Amennyiben ömlesztett formában rendeli meg (kivéve AN 34%) a fenti nettó árakból
2500 Ft/tonna kiszerelési kedvezményt biztosítunk.
Az akció 2009. március 26-tól a készlet erejéig tart!
valaki tudna majd segíteni hogyha kell mütrágyás zsákokat kellene pakolni 5 mázsást de nem egyszer kéne ez hanem sokszor söt ha valaki akar akkor jöhet a saját trakijával pár év mulva dolgozni somogy megyébe
Az a kérdés hogy hol annyi? Dunántúl, Tiszántúl vagy esetleg Szentmártonkáta, Szászberek, Nádudvar? Ha más cégnél ennyiért vagy esetleg olcsóbban telephelyre szállítják, akkor miért menjek én érte, és nem beszélve még az ADR- vizsga is kellene akkor-NEM? Egyébbként nekem a jászságba kellene.
Ezzel nem kötekedni akarok, de ha ennyiért helybe hozzák...
Én meg az előrre utalástól, már régebben "megégettem a számat", igaz nem velük és nem műtrágya ügyben, de azóta csak úgy vásárolok, ha látom az árút és adom a pénzt.
Ki ismeri a Bige Holding Genezis kft-t?
Vásárolt már valaki műtrágyát tőlük?
Beszéltem egy úrral és azt mondta, hogy a megrendelt műtrágya pénzbeli értékét előrre át kell utalni és a pénz beérkezését követően kb. 5 nap múlva küldik a műtrágyát.Létezik ilyen? A mai világban lehet még ennyire bízni-akár milyen nagy cégben is- cégekben? Tanács vagy tapasztalat ez ügyben? Ha tud valaki olyan céget, aki házhoz szállítana 12 t műtrágyát-baráti áron- átvételkori kp.-es fizetésre, kérem írjon ide!
Válasz #306. hozzászólásra
SZia Beki Bácsi
Sajnos ez elég kis tétel de ha lesz ott a környéken behozatal akkor jelzem feltétlenül vagy ha kisvuknak összejön az egy kamion egyeztetünk
Válasz #309. hozzászólásra
Akkor ez lehet,hogy nem is volna jó tengeribe?Elvileg a kénsavas káli se bántja...Tapasztalat tengerivel?Vetőgép szórójával szórnánk csak a tövéhez vetéskor.
Válasz #305. hozzászólásra
Nyírbátorban vagyok.Nekem csak 1-2-3 mázsa kell kertészetbe.Azért kérdezem,hogy hol fogtok esetleg majd lepakolni,hogy érdemes -e ennyiért érte menni-
24% kéntartalmú ( szulfát)
Egyelőre még egyeztetek a pontos árról.
Beki bácsi- a mennyiségtől függ de jó lenne több kamiont vagy minimum egyet összeszedni
Inkább az északi rész a jobb tehát plSzabolcsban bárhol
14453 hozzászólás
Válasz #352. hozzászólásra
Ma hozták házhoz a mükakit és nem kpéért, de engedtek a vetőmag listaárból is szotyinál.
A Trigo-fix-nél válság van,csak kézpénzre adnak mindent.
Válasz #350. hozzászólásra
Én csak azt használok alá, hatóanyagra fajlagosan olcsóbb, nyűge, hogy azonnal be kell dolgozni, viszont határozott előnye,hogy nem vízoldékony és nem mossa ki azonnal az eső, mint az amnitrátot.
kukorica alá használt e már valaki karbamidot
tapasztalatok stb?????????
Válasz #348. hozzászólásra
Videon láttam régebben 1 egyszerű megoldást, sima 14-es személyautó kerekek voltak 2 sorban (mint a gyűrűsön) az szépen dolgozott, a tárcsa után tervbe van valami olyasmi, csak hát idő kéne hozzá.
Válasz #347. hozzászólásra
gyűrűst használtam már. mikor nagyon betúr, akkor kifordulok és csinálok még egy kört. nem tudom, hogy a friss szántásra egy cabridge, hogy müködne
Válasz #346. hozzászólásra
Igazából saját tapasztalat, hogy a szántást el kell dolgozni frissen felénk, ha szép magágyat akarsz, kapások alá meg a tavaszi szántás jobb.
Az őszi szántás képes úgy összeszikkadni, hogy tavasszal 3 menet símítózással lehet csak elhúzni.
Amit a homokról írtál az ismerős de csak foltokban van az a jellegű homokunk.
Válasz #343. hozzászólásra
nálunk megszokott,hogy a szántást hengerrel megjáratják tömörítésképpen, mert a kerék lesüllyed a szántásba 15 cm-t és nem lehet normális magágyat csinálni
Válasz #341. hozzászólásra
A szomszédnak van vader (rexiusa talán), gabonában tél végén jó nagyon.
Válasz #342. hozzászólásra
hát nem
Nincs henger, jó vetőgép van helyette :-)), de van amikorhiányzik azért (tarlóhántás után pl).
(Síma!!!:-))))))))))))))
Válasz #339. hozzászólásra
köszi
felétek a homokba milyen hengert használnak?
Válasz #336. hozzászólásra
(Ez jó drága.)
Válasz #337. hozzászólásra
Műtrágya Végfelhasználói Végfelhasználói Megjegyzés
termékek nettó ár nettó ár
big-bag zsákos cserepalettás
Ammóniumnitrát 34% 81.000 Ft/to 82.500 Ft/to Az akciós ár a termelő telephelyére leszállítva értendő.
Pétisó 27% 67.000 Ft/to 68.500 Ft/to Az akciós ár a termelő telephelyére leszállítva értendű.
KéneS Pétisó 27%+4% 70.000 Ft/to - Az akciós ár a termelő telephelyére leszállítva értendő.
Karbamid 46% 92.000 Ft/to 93.500 Ft/to Az akciós ár a termelő telephelyére leszállítva értendő
Nitrosol 30% 67.000 Ft/to (folyékony) Az akciós ár péti gyártelepi ár.
NPK 15-15-15 118.500 Ft/to 119.500 Ft/to Az akciós ár szolnoki gyártelepi ár.
NPK 8-21-21 139.000 Ft/to 140.000 Ft/to Az akciós ár szolnoki gyártelepi ár.
NP+S 20-10-0 99.400 Ft/to 100.400 Ft/to Az akciós ár szolnoki gyártelepi ár.
PK 0-10-28 111.500 Ft/to 112.500 Ft/to Az akciós ár szolnoki gyártelepi ár.
NPK 8-20-30 157.400 Ft/to 158.400 Ft/to Az akciós ár szolnoki gyártelepi ár.
NPK 5-10-30 118.500 Ft/to 119.500 Ft/to Az akciós ár szolnoki gyártelepi ár.
VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEINK:
- mininum egy kamion, 24-25 tonna (nitrogénműtrágyákból illetve NPK-ból külön-külön értendő a mennyiség)
- előrefizetéses pénzügyi konstrukció
- A termékek egységárai Big-Bag (700 kg/db, kivétel Karbamid: 500 kg/db) és cserepalettás kiszerelésben (1200 kg/egységrakat) értendők, minősített MÁV-EUR
cserepaletta hiányában a megrendelő 2400 Ft/db+ÁFA áron fizeti ki a palettát. Amennyiben ömlesztett formában rendeli meg (kivéve AN 34%) a fenti nettó árakból
2500 Ft/tonna kiszerelési kedvezményt biztosítunk.
Az akció 2009. március 26-tól a készlet erejéig tart!
Válasz #337. hozzászólásra
Azt nem.
Válasz #336. hozzászólásra
3*15 árat nem tudsz?
Válasz #335. hozzászólásra
GITR: MAS (27%N) 8000+afa kiszállítva. Nem tudom hogy jó ár e de én náluk rendeltem meg. Igaz nem sokat (8t).
tud valaki aktuális műtrágyaárakat?
nitrogén, komplex
Válasz #333. hozzászólásra
Tán kényszermunka(málenkíj robot)!
Válasz #331. hozzászólásra
Mi az, h. : saját trakijával pár év mulva dolgozni somogy megyébe ???????????????????
ja mégvalami legyen elsö akodo vagy hátso valami rakodo
valaki tudna majd segíteni hogyha kell mütrágyás zsákokat kellene pakolni 5 mázsást de nem egyszer kéne ez hanem sokszor söt ha valaki akar akkor jöhet a saját trakijával pár év mulva dolgozni somogy megyébe
Válasz #329. hozzászólásra
kicsit nem sok?
Import MAS, 73000 ft/t+áfa áron ha bárkit érdekel irjon, Csongrád és Békés megyébe van belőle.
Hajdúban,vagy Szabolcsban keresek Lubofos műtrágyát.
Válasz #326. hozzászólásra
Ez Hódmezővásárhelyen,de szerintem az összes alközpontban ennyiért kapsz.Hívd a legközelebbi alközpontot,és kérdezz rá.
Válasz #325. hozzászólásra
Az a kérdés hogy hol annyi? Dunántúl, Tiszántúl vagy esetleg Szentmártonkáta, Szászberek, Nádudvar? Ha más cégnél ennyiért vagy esetleg olcsóbban telephelyre szállítják, akkor miért menjek én érte, és nem beszélve még az ADR- vizsga is kellene akkor-NEM? Egyébbként nekem a jászságba kellene.
Ezzel nem kötekedni akarok, de ha ennyiért helybe hozzák...
Válasz #324. hozzászólásra
Zsákos,román .Mért kell telephelyre szállítani?Nincs egy trakid?12 tonna az nem nagy mennyiség.
Válasz #323. hozzászólásra
Milyen kiszerelés, Magyar? Telephelyre szálliják-e?
Válasz #320. hozzászólásra
Mennyi neked a baráti ár?KITE-nél 8300ft/mázsa
Válasz #321. hozzászólásra
Üdv.!
Én meg az előrre utalástól, már régebben "megégettem a számat", igaz nem velük és nem műtrágya ügyben, de azóta csak úgy vásárolok, ha látom az árút és adom a pénzt.
Válasz #320. hozzászólásra
Ők meg gondolom az utólagos utalástól tartanak...: )
Udv. mindenkinek!
Ki ismeri a Bige Holding Genezis kft-t?
Vásárolt már valaki műtrágyát tőlük?
Beszéltem egy úrral és azt mondta, hogy a megrendelt műtrágya pénzbeli értékét előrre át kell utalni és a pénz beérkezését követően kb. 5 nap múlva küldik a műtrágyát.Létezik ilyen? A mai világban lehet még ennyire bízni-akár milyen nagy cégben is- cégekben? Tanács vagy tapasztalat ez ügyben? Ha tud valaki olyan céget, aki házhoz szállítana 12 t műtrágyát-baráti áron- átvételkori kp.-es fizetésre, kérem írjon ide!
Válasz #318. hozzászólásra
Megpróbálok összeszedni annyit,ha tudod az árat meg az elérhetőségedet küld már el nekem az imike0517@freemail.hu-ra.Előre is köszönöm.
Válasz #308. hozzászólásra
Szia Kisvuk
Igen akkor működne szerintem, árat várom hétfőre, ha tudsz nézz utána összejön e az 1 nagy kamion
Válasz #306. hozzászólásra
SZia Beki Bácsi
Sajnos ez elég kis tétel de ha lesz ott a környéken behozatal akkor jelzem feltétlenül vagy ha kisvuknak összejön az egy kamion egyeztetünk
Válasz #311. hozzászólásra
Tavasszal??
Válasz #311. hozzászólásra
Tavaly sima Pétisót szórtunk és nagy termés lett,de előző évben kapott sok káliumot,stb a káposzta.
Válasz #313. hozzászólásra
a lumax syngenta szer ők havi árasok néhány nap és láthatod
Válasz #312. hozzászólásra
a lumax árát csak én nem látom?
2009-es növszerárak : www.agroyal.hu
Válasz #310. hozzászólásra
Nem tudom én még nem szórtam kénest kuki alá,inkébb a 3*15 komplexet ajánlanám.
Válasz #309. hozzászólásra
Akkor ez lehet,hogy nem is volna jó tengeribe?Elvileg a kénsavas káli se bántja...Tapasztalat tengerivel?Vetőgép szórójával szórnánk csak a tövéhez vetéskor.
Válasz #307. hozzászólásra
Repce nagyon kénigényes.
Ha 24t össze tudok szedni működne ez a dolog? Kiszerelése milyen, esetleg számla több névre megoldható?Tiszavasváriba kellene.
Mi alá szoktak -a krumplin kívűl-ilyen nagyb kéntartalmút tenni?Kukoricát nem bántja?
Nyírbátorban vagyok.Nekem csak 1-2-3 mázsa kell kertészetbe.Azért kérdezem,hogy hol fogtok esetleg majd lepakolni,hogy érdemes -e ennyiért érte menni-
Válasz #303. hozzászólásra
24% kéntartalmú ( szulfát)
Egyelőre még egyeztetek a pontos árról.
Beki bácsi- a mennyiségtől függ de jó lenne több kamiont vagy minimum egyet összeszedni
Inkább az északi rész a jobb tehát plSzabolcsban bárhol
Válasz #302. hozzászólásra
Ez nettó,vagy bruttó ár?
Szabolcsban hova?