Én meg "szűzlány" !! Tudod mit adok érte 6 Ak homokot földet cseréljünk, na ott mutasd meg mit tudsz!! Ott mutogasd a 47-es papucsod, a napra tányérnál!
Elég szomorú hír ez. De én úgy vagyok ezzel hogy még mindig jobb a kukorica helyzeténél.. Napraforgómat elnézve még mindig min.4 tonna/ha kalkulálok, nem úgy a tengerivel. Ott a 4000-es ár és kb. jó esetben 4-5t/ha-nál nagy bukta lesz idén újra
Vetögéped jol bevált?Itt is aki vett megvan vele elégedve,szépek a vetések utána nincs kelés probléma.Fujkáltam utána elég jo egyenletes a töállomány is.Kéne valamit beujitani jövö szezonra.Mash expon lessz biztos valami akcio????
Itt miota szotyit termelünk 3.5t alatt még nem volt.Szeret nálunk a napra.Brio.neoma,e-82 és most le-25 is van.De az nk-ok messze jobb sulyt nyomnak a mázsán.Amiket felraktál képeket az lg-röl elég szépek.Kukoricával már befaragtunk egyszer az lg-vel mellette a dk 471-es messze jobb volt.Most van 3 tábla amin a vetés nemjol sikerült és nem egyenletesen kelt és az eleje már elvirágzott a maradék meg most nyomja.Kb az állomány 1/6 része.
A képek alapján nem tudom egyértelműen eldönteni, hogy a szárazságot melyik bírja Nálad jobban. Az LG 5658-nál látszódnak az alsó levelek amik sajnos száradnak. A többinél mi a helyzet?
9924 hozzászólás
Válasz #2571. hozzászólásra

Tudod mit adok érte 6 Ak homokot földet cseréljünk, na ott mutasd meg mit tudsz!! Ott mutogasd a 47-es papucsod, a napra tányérnál!

Én meg "szűzlány" !!

Na ez már betyáros szotyi

Na ez 3 ak-s futóhomokon van (Armada)és 47-es

Válasz #2568. hozzászólásra

Ne osszad az ész nekem, menjél baszki!!!
Válasz #2559. hozzászólásra
a varjú egye ki a szemüket
Válasz #2566. hozzászólásra

minden bohóckodásra volt már tüntetés,most komoly dologról van szó és lapúltok mint s...r a gazban
Válasz #2565. hozzászólásra

Hát az látszik hogy nem homokra van vetve, nézd meg a csatorna parton mekkora a gaz meg a fű!!
Válasz #2564. hozzászólásra

Az mire lenne jó, és kinek???????????? Én már szerveztem eleget, áll a zászló mindenkinek!!
Válasz #2553. hozzászólásra
szép!
mennyi kaját kapott és milyen minőségű földben van ha szabad tudni
Válasz #2563. hozzászólásra
szervezzenek egy országos teljes útzáras tüntetést,ne csak a seggüket vakarják
Válasz #2562. hozzászólásra

Rendben!
Válasz #2561. hozzászólásra
ne mutogass,hanem hass oda a csodakamarának,na csak a tagdíjon járjon az eszük,hanem tegyenek valamit a gazdák érdekében

Hát ezt nekik!!!!
De én úgy vagyok ezzel hogy még mindig jobb a kukorica helyzeténél..
Napraforgómat elnézve még mindig min.4 tonna/ha kalkulálok, nem úgy a tengerivel. Ott a 4000-es ár és kb. jó esetben 4-5t/ha-nál nagy bukta lesz idén újra
Elég szomorú hír ez.
Mai infó szerint a bunge 83 ezres árral fog kijönni hamarosan

Válasz #2556. hozzászólásra
több kereskedőtől, olajgyártól
és ezek nem a dúrván alacsony kategória, hanem a xar kategóriába tartozó árak
Válasz #2556. hozzászólásra
Ez tényleg elég gorombán hangzik, szerintem eladom a 102e ft-ért lekötöttet, a többire keresünk valami külföldi vevőt.
Válasz #2555. hozzászólásra
Ezt honnan szedted, azért ezek nagyon durván alacsony árak!
Válasz #2554. hozzászólásra

jah naprás év 6ossal kezdődő árral
idei repcét most 7essel kezdődő árral veszik
Válasz #2553. hozzászólásra
Igen, az idei megint naprás év lesz, ha lesz ára!
Amugy szép!
Ahogy kinéznek hónap végén lehet desszikálni???
Nem!
Ez mind Neoma.
56000rel lett vetve, mind kikelt...
Ahol nincs ott a JD hidas taposta le...
De desszikálás végett 3-4hét múlva ujra.....
Válasz #2549. hozzászólásra

Nem rossz, de elég ritkának tűnik.
Válasz #2549. hozzászólásra

Többet terem mint sok kukorica,az első kép imeria-cs?
Ki mit szól hozzá?

mai képek!
Válasz #2536. hozzászólásra

Nesze neked Neoma még jó ,hogy nem jutott a homokdombra mag mind ki sült volna
Válasz #2540. hozzászólásra
LG56.58, LG56.33 (ezt nem ismerem személyesen), Paraiso, Primis. Ezek mind jól bevált, bizonyított naprák.
Válasz #2545. hozzászólásra

Válasz #2544. hozzászólásra

Vetögéped jol bevált?Itt is aki vett megvan vele elégedve,szépek a vetések utána nincs kelés probléma.Fujkáltam utána elég jo egyenletes a töállomány is.Kéne valamit beujitani jövö szezonra.Mash expon lessz biztos valami akcio????
Válasz #2543. hozzászólásra
LG ből a kuki,szerintem se nyerő,én is próbáltam.Tavaly volt LE25,az is 26 mázsát adott,de kb 10ezerrel több volt a hektáronkénti tőállomány.
Válasz #2542. hozzászólásra

Brio.neoma,e-82 és most le-25 is van.De az nk-ok messze jobb sulyt nyomnak a mázsán.Amiket felraktál képeket az lg-röl elég szépek.Kukoricával már befaragtunk egyszer az lg-vel mellette a dk 471-es messze jobb volt.Most van 3 tábla amin a vetés nemjol sikerült és nem egyenletesen kelt és az eleje már elvirágzott a maradék meg most nyomja.Kb az állomány 1/6 része.

Itt miota szotyit termelünk 3.5t alatt még nem volt.Szeret nálunk a napra.
Válasz #2540. hozzászólásra
Tavaly nem volt neomám,a faluban amit hallottam,14-23-ig adott.Nekem az LG5658 26 mázsát.Szerintem most se csap be.
Válasz #2539. hozzászólásra
Ez is akkor lett vetve.Nk darab május 2.,Imeria május 3.
Melyik fajta lehet a neoma párja-i minden tekintetben??????????
Válasz #2538. hozzászólásra
Nekem ez a fajta 04.23.-án lett vetve, de csak a szikes foltokban szárad, legalábbis idáig.
Válasz #2537. hozzászólásra
Az lett leghamarabb vetve,szerintem az már az érés jele is.
Válasz #2536. hozzászólásra
A képek alapján nem tudom egyértelműen eldönteni, hogy a szárazságot melyik bírja Nálad jobban. Az LG 5658-nál látszódnak az alsó levelek amik sajnos száradnak. A többinél mi a helyzet?
Válasz #2532. hozzászólásra
Az enyém ilyen.imeria cs
Válasz #2530. hozzászólásra

Vagy épp igy akarják az ALEGÓT felhozni
Ami egyébként tényleg nem egy rossz anyag!!
Válasz #2529. hozzászólásra
Mindig van valami nyűgje a Neomának mégis mindenki azt akarja vetni.Szerintem a Syngenta direkt szivatja a parasztokat.
Válasz #2528. hozzászólásra

Mifelénk is egyre több a panaszos..
Ez az idei trend a NEOMA- nál Ezek szerint minden évben történik valami furcsaság
Válasz #2526. hozzászólásra

Na végre rájöttek hogy ennél a növénynél is óriási terméskiesést okoz ez a nagy szárazság, nem csak a kukoricánál!!!!
Most hallottam hogy a napraforgó ára tíz ezer felett lesz ősszel
11-13-at ígérgetnek 
Válasz #2503. hozzászólásra

Zúzd azt a retek napraforgót ezaz,.......... hamarabb tárcsázhatsz a buzibuzának.......