Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak619 FtEUR411.52 FtUSD390.02 FtCHF443.66 FtGBP497.27 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!
Mikramiddal fújtátok e már a napraforgót? A pulsar még mindig látszik a forgón, 05.12. én fújtuk.
Ősszel 1,7 q péti, vetéssel 1,7 q péti szórva.
A mikramid érni fog valamit?
Válasz #1563. hozzászólásra
Hát sajna közel sem ilyen, kb fele mint a tiéd ,de később lett vetve , a tőszám elég jó, úgyhogy nem izgat annyira(na jó egy kicsit idegesít mikor ilyen szépet látok mint a tiéd).Az Alert Sun-ról mi a véleményed?
Ez tiz napja készült,ja és ez sem Neoma és ma hidas jár benne gombázni,mert már akkora...Egy hibája azért van,mégpedig az hogy nem az enyém...idén az alpkezelések bejöttek
Ősszel szántás előtt 3q-a 8-24-24-est,vetés előtt 2,5q-a pétisót,vetéssel egy menetbe pedig 1,5q-a pétisót.Jövőhéten pedig megkapja az első gombaölőszeres kezelést.
Én sem vethettem el mindent korán mert a tavaszi szelek a homokosabb földekről elfújta volna a magot! Nálunk csak a kötött földet lehet korábban vetni! Sajna mi nem 40 ak földeken gazdálkodunk!!
Látjátok a korai vetés mindig jobb mint a kései!!!
Lehet itt motyogni arról hogy hideg a főd meg ilyenek, amit április végén vetettünk a francba sincsen még ahhoz képest amit március 28-án, köze sincsen hozzá!
Ez utóbbi olyasmi mint Ares tsávóé!
Ezt mi is tapasztaltuk 2 éve a másik ami feltűnt, hogy a dombtetőkön a homokfoltokat könnyeben sikerült elmunkálni az ásóboronával a lazítotton mint mellette a szántottban.
Hali
A napránkban 1-2 foltban igen erős apró szulák(fulánk)
fertőzés van, mivel Nk Kondi, pulsarozni nem tudtuk, meg már olyan nagy, hogy belemenni se.
Szerintetek elölheti még a naprát???
Más gyom nincs benne, csak a szulák.
9523 hozzászólás
Sziasztok!
Mikramiddal fújtátok e már a napraforgót? A pulsar még mindig látszik a forgón, 05.12. én fújtuk.
Ősszel 1,7 q péti, vetéssel 1,7 q péti szórva.
A mikramid érni fog valamit?
Válasz #1571. hozzászólásra
Tavaly a szomszéd kft-nek csak a szára maradt meg ugy elverte a jég.3t lett ha-ként nekik.
bakker, elverte a jég a szotyimat tegnap. minden levél cafatokban. mennyit veszit igy a végeredmenyből?
Válasz #1569. hozzászólásra
A hozzászólásai között megtalálod a tavalyi terméseit(igaz ott nem írja mennyi műtrágyával érte el ezeket a terméseket)
Válasz #1560. hozzászólásra
Nem szokott ennyit Nitrogéntől megnyurgulni , beteg lenni ?
Mennyi szokott lenni a termésátlag ennyi műtrágyával ?
Minden kultúra alá ennyi komplexet teszel ?
Hány hektár földet művelsz ?
Ti aztán "szórjátok" a lét a napira!!
Válasz #1563. hozzászólásra
Hát sajna közel sem ilyen, kb fele mint a tiéd ,de később lett vetve , a tőszám elég jó, úgyhogy nem izgat annyira(na jó egy kicsit idegesít mikor ilyen szépet látok mint a tiéd).Az Alert Sun-ról mi a véleményed?
Meg meg volt kapálva...Miért nem Amistar Xtra megy majd rá?
Ez tiz napja készült,ja és ez sem Neoma és ma hidas jár benne gombázni,mert már akkora...Egy hibája azért van,mégpedig az hogy nem az enyém...idén az alpkezelések bejöttek
A végeredményére mi is nagyon kíváncsiak vagyunk.
Az első gombaölő akanto plus vagy pictor. A második pedig biztos,hogy pictor.Nektek milyen a napraforgó?
Gyönyörű napraforgó, nagyon kíváncsi leszek a végeredményre!!!
Szia . Gyönyörű a napra.Mivel gombaölőzöd?
Ősszel szántás előtt 3q-a 8-24-24-est,vetés előtt 2,5q-a pétisót,vetéssel egy menetbe pedig 1,5q-a pétisót.Jövőhéten pedig megkapja az első gombaölőszeres kezelést.
Gyönyörű ez a napraforgó.
Mi jókat kapott ez a gyönyörűség?
Köszönjük szépen,ez a föld 22-28 AK-ás!De a kevesebb AK-ás földünkön is ilyen a napraforgó.
Válasz #1554. hozzászólásra
A mi környékünkön sincs ilyen.
Válasz #1546. hozzászólásra
Milyen fajta??? Szép nagyon, hány ak föld????????????
Válasz #1539. hozzászólásra
Én sem vethettem el mindent korán mert a tavaszi szelek a homokosabb földekről elfújta volna a magot! Nálunk csak a kötött földet lehet korábban vetni! Sajna mi nem 40 ak földeken gazdálkodunk!!
Válasz #1537. hozzászólásra
Kicsit késtem a gyomirtóval, de jövő héten megy neki az ekéző, és kap 130-140 kg 34% nitrogént!!
Válasz #1551. hozzászólásra
Szerintem cink-hiany....
Ez mi lehet sok helyen van ilyen a naprámban ???
Valaki tudna segíteni?
gratula szép egyöntetű,de a föld se 10 aranykoronás gondolom
Ebben semmi kivetni valót nem lehet találni!!!
Válasz #1542. hozzászólásra
Úgy meg pláne!
nekem világos színű a levele néhány helyen meg felvan fújódva a levél. több helyen is ilyen ez mi lehet?
Ez egy NK Kondi napraforgó egy jól sikerült alap gyomirtással!
Válasz #1541. hozzászólásra
ja és nem olyan gazos
Válasz #1540. hozzászólásra
Egyikőtök ügyesebb a másikótoknál!
Válasz #1539. hozzászólásra
itt is igy jártak,ki nem fagyott sok de megfázott és nyüglődik,mi 04 10-én kezdtük,de van olyan mint narancsos barátunké, sőt
Válasz #1538. hozzászólásra
Ez igaz!
Viszont nálunk több száz hektárt kellett újra vetni, mert korán vetették el, s kifagyott.
Válasz #1534. hozzászólásra
Látjátok a korai vetés mindig jobb mint a kései!!!
Lehet itt motyogni arról hogy hideg a főd meg ilyenek, amit április végén vetettünk a francba sincsen még ahhoz képest amit március 28-án, köze sincsen hozzá!
Ez utóbbi olyasmi mint Ares tsávóé!
Válasz #1536. hozzászólásra
Deazám!!!!! Nagyon szép!!! Gondos gazdát dicsér!!!
Válasz #1535. hozzászólásra
Bocsi, elég "nagy"??
Válasz #1534. hozzászólásra
Ejhaaa!! Nem semmi!!!
(..igaz, nem vagyok szingli...)
Egy kis érdekesség, ma reggeli képek az március 25.-én vetett napráról, fajta primis!!
Na ehhez mit szólsz kedves szingli????
Válasz #1532. hozzászólásra
használt vasért annyi is sok, de mivel haver vagy
Válasz #1530. hozzászólásra
3,5x 50 heki van benne
Válasz #1527. hozzászólásra
Úgy látom a gyom is visszazöldült.
Válasz #1529. hozzászólásra
1 milla és hozhatod
Válasz #1528. hozzászólásra
Na akkor van egy eladó ujszerű lemken ekém
Válasz #1520. hozzászólásra
Ezt mi is tapasztaltuk 2 éve a másik ami feltűnt, hogy a dombtetőkön a homokfoltokat könnyeben sikerült elmunkálni az ásóboronával a lazítotton mint mellette a szántottban.
Na ilyen a neoma.Szépen visszazöldült a pulsar után.
Hali
A napránkban 1-2 foltban igen erős apró szulák(fulánk)
fertőzés van, mivel Nk Kondi, pulsarozni nem tudtuk, meg már olyan nagy, hogy belemenni se.
Szerintetek elölheti még a naprát???
Más gyom nincs benne, csak a szulák.
Válasz #1518. hozzászólásra
A Napraforgó simán igényel úgy 50-80 kg Nitrogén hatóanyagot , úgyhogy adhatsz még neki bátran ...
Válasz #1523. hozzászólásra
60-70kiló talán ,felét le se aratta olyan gyomos volt