először egy teljesen alap modellre alkudtunk itt a 34-röl lementünk 31-re,ezután,döntöttünk úgy,hogy legyen azért,ez-az benne,ekkor ajánlotta ezt mert ez volt raktáron,ekkor úra kezdtük az alkut,de ha az előzőböl tudott engedni,akkor ebből is lehet,hát a vége ennyi lett+1rádió+sárga villogó 86le,de max115le ig fel lehetett volna húzni ha kérem
Hát biztos többet tud mint egy új .4 mtz és nem is került sokkal többe, valaki 30.000 eurot emlegetett 92es mtz-re, sok sikert hozzá.
milyen munkaeszközökkel kell megbirkóznia?
Alkatrésszel kapcsolatban keressék kollegáinkat bátran!
Tényleg megéri. New Holland és Case alkatrészek garantáltan meghökkentő áron.
www.mezonyek.hu
nhalkatresz@gmail.com
06303319467 Hegedűs Viktor
Nem rossz gépek,párat ismertem új kora óta,komoly baj nem volt velük.Nagy a motorjuk, kicsi a teljesítményük a világból kimegy.Ü órára nem emlékszem talán 5e körül van benne,gumijai elég kopottak a kipufogó dob elvan repedezve,a hűtő rácson is van valami javítás,de ezek a kisebb dolgok könnyen ,olcsón javíthatók. Motorja szépen ment de nem próbáltam ki,arra jártam és megnéztem.
ha megmondod mi kell minek a cikkszáma megmondom vagy adok nick nevet meg jelszót ahhoz amit én tettem be!! amugy meg leforditatod googleba ugyis látod a rajzokat mi hol van aztán már csak a számot kell leolvasni rajzrol alatta ott a cikkszám!!! amugy meg ha NH akkor bemész az IKR hez megmondják neked a cikkszámot vagy a méreteket is !!!
Vagy itt van még ez is. Ennek már androidra is van változata, és itt láthatod, hogy amerikai gazdatársaink megközelítőleg mennyiért jutnak alkatrészhez.
4545 hozzászólás
Válasz #1443. hozzászólásra

köszi remélem én is
Válasz #1442. hozzászólásra
először egy teljesen alap modellre alkudtunk itt a 34-röl lementünk 31-re,ezután,döntöttünk úgy,hogy legyen azért,ez-az benne,ekkor ajánlotta ezt mert ez volt raktáron,ekkor úra kezdtük az alkut,de ha az előzőböl tudott engedni,akkor ebből is lehet,hát a vége ennyi lett+1rádió+sárga villogó 86le,de max115le ig fel lehetett volna húzni ha kérem
Válasz #1424. hozzászólásra

Sok szerencsét hozzá!Ha rendesen bánsz vele ugyanolyan megbízható lesz mint a kis piros. :)
Válasz #1433. hozzászólásra
És Te alkudtad le a 38-ról, vagy ennyire mondták? Amúgy gratula. Hány Le?

sok szerencsét hozzá
Válasz #1439. hozzászólásra
növényápolás,vetés,egy 5748-as zetor,és egy5000-es ford helyett lett
Válasz #1429. hozzászólásra
Hát biztos többet tud mint egy új .4 mtz és nem is került sokkal többe, valaki 30.000 eurot emlegetett 92es mtz-re, sok sikert hozzá.
milyen munkaeszközökkel kell megbirkóznia?
Ha Tömörkényen voltatok akkor igen. Honnan;
Válasz #1435. hozzászólásra
Szia Peti
Ha jól emlékszem nálad voltunk egyszer traktort kipróbálni a TM120at

Jól néz ki,használd egészséggel!

Sok szerencsét kevés bajt.
Gratulálok a trakihoz!
Válasz #1431. hozzászólásra
pedig 38-ról indult ezzel a felszereltséggel
Válasz #1431. hozzászólásra
pedig 38-ról indult ezzel a felszereltséggel
Válasz #1429. hozzászólásra
o.k. köszi nagyon elmentek a gép árak...amugy jol néz ki!
Válasz #1428. hozzászólásra

köszi,reméljük lesz hozzá
Válasz #1425. hozzászólásra
33400 euro

Gratula hozzá! Használd egészséggel!

Szép

hali mennyi lové?
birtokba lett véve

Delta plus elite felszereltségek között mi a különbség mert árban elég nagy van?
Válasz #1419. hozzászólásra
kb 60 csak át kell másznom győrön
400 km volt amikor én hazahoztam a mienket lábon :D:D:D
Bejáratás megvolt!!
Válasz #1418. hozzászólásra
kilométerbe mennyi neked,nekem 250 fölött van,én lehet kamionos ismerőssel haza hozatom
Válasz #1415. hozzászólásra
persze lábon,mindjárt meglessz a bejáratás
Válasz #1416. hozzászólásra
Nem mondasz hülyeséget!
Válasz #1415. hozzászólásra
Hó előtt, ugyan, inkább a legnagyobb hóban, pikk-pakk megkeresi az első tankolás árát!
Válasz #1411. hozzászólásra
Még a hó előtt gyorsan...én 2-3hét múlva.Lábon viszed haza?
Válasz #1412. hozzászólásra
5040
Én ma írtam alá a szerződést egy 6030-ra.
Mi a száma?
na ez is elérkezett,holnap megyek az új gépér
Alkatrésszel kapcsolatban keressék kollegáinkat bátran!
Tényleg megéri. New Holland és Case alkatrészek garantáltan meghökkentő áron.
www.mezonyek.hu
nhalkatresz@gmail.com
06303319467 Hegedűs Viktor
Hali!

Ki honnan rendel alktrészt ( olcsóé )?
Első kerekeknél folyik az oil és kellene szimering úgy néz ki...
Válasz #1407. hozzászólásra
Nem rossz gépek,párat ismertem új kora óta,komoly baj nem volt velük.Nagy a motorjuk, kicsi a teljesítményük a világból kimegy.Ü órára nem emlékszem talán 5e körül van benne,gumijai elég kopottak a kipufogó dob elvan repedezve,a hűtő rácson is van valami javítás,de ezek a kisebb dolgok könnyen ,olcsón javíthatók. Motorja szépen ment de nem próbáltam ki,arra jártam és megnéztem.
Még nem néztem gondoltam elötte informálodok kicsit.
Válasz #1405. hozzászólásra
Nézted már?
Sziasztok fórumozok! Tuda valaki információval szolgálni az agrárkeresön hirdetett TS-115 Baranya megyei, Baksai traktorralkapcsolatban? Megvehetö vagy felejtös?
Válasz #1403. hozzászólásra
ha megmondod mi kell minek a cikkszáma megmondom vagy adok nick nevet meg jelszót ahhoz amit én tettem be!! amugy meg leforditatod googleba ugyis látod a rajzokat mi hol van aztán már csak a számot kell leolvasni rajzrol alatta ott a cikkszám!!! amugy meg ha NH akkor bemész az IKR hez megmondják neked a cikkszámot vagy a méreteket is !!!
Sziasztok köszönöm a segítségeket de ti találtatok már magyar nyelvűt is véletlenül????
Válasz #1396. hozzászólásra

Vagy itt van még ez is. Ennek már androidra is van változata, és itt láthatod, hogy amerikai gazdatársaink megközelítőleg mennyiért jutnak alkatrészhez.
Válasz #1400. hozzászólásra
Miért lenne az?
Válasz #1399. hozzászólásra
és ez nem pénzes?
Itt még regisztrálnod sem kell.
Válasz #1397. hozzászólásra
csak regisztrálni kell de minden fent van egész alkatrész katalogus!!
itt lehet róla vlami alkatrészek cikk számok stb!!!
Sziatok szeretnék alkatrészkatalógust meg gépkönyvet new holland TS 115ös höz 2000-es kiadásúhoz.