Hirdetés
Fórum
- Agrártámogatások kifizetése új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- Forgatás nélküli talajművelés új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Forgóboronák új
- Renault traktorok. új
- MTZ 920.3 traktorok új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Földvétel, elővásárlási jogok új
- Monosem NG új
Cikkajánló
Sajtóközlemény

450 hozzászólás
Válasz #297. hozzászólásra
csodálkoztunk is, h nem jöttetek.....
Válasz #295. hozzászólásra

ne aggódj.....ma csak a lányokat fotózták órákon át
hamarosan azok is fenn lesznek

Ez 1 állati oldal teli sok fórumos vadállattal.........tehát.......
Válasz #294. hozzászólásra

Úgy volt ,hogy megyünk szombaton, DE mégsem

Szia! Jönnek a csajok is holnap, de mára már kidőltünk
Válasz #294. hozzászólásra
A Facebookra ki tölti fel a képeket? Túl sok az állat kevés a csinos hölgy!
Válasz #293. hozzászólásra

pedig Móni már hívni akart Titeket, hogy hol vagytok?
Válasz #289. hozzászólásra

(180km)
Sasszem
Válasz #291. hozzászólásra
Igen
Válasz #290. hozzászólásra

Akartunk benézni de nem sikerült.A Mash expon jot beszélgettünk.
Válasz #288. hozzászólásra
Válasz #286. hozzászólásra

persze
Válasz #284. hozzászólásra
Mondtam is Bencének, hogy kéne ilyenkor egy jelenléti ív, hogy ki volt aki tiszteletét tette nálatok (c:
Válasz #285. hozzászólásra

egyedül.......pihenni szeretnék!!!!!

Láttál????

Feküdni?????de kivel
Szép volt, jó volt, hosszú volt és fárasztó........

(azt hiszitek, hogy nem láttalak Titeket, ugye???????

)
Azt hiszem, most egy pár napig csak feküdni fogok
Köszönöm azoknak, akik meglátogattak minket
és azoknak is, akik eljöttek, de a standunkra nem jöttek be
Adhattak el vlm traktort kint?

Nem csöppentetek bele vlm konkrét alkudozásba?
Válasz #279. hozzászólásra
Vannak vlm fejőgépek eridj máma, necsak számód a pizt költsed is......
Válasz #280. hozzászólásra

Próbálkoznak szeginyek no.....
Mcdonald's és a Tesco stand a hazai (kis-)termelők mellett?!!!
Válasz #272. hozzászólásra
Nekem kimaradt,a telephelyet pakolŕszom rendbe.Épületek karbantartŕsa, kčszülök marha körmözésre ilyesmi. Talŕn majd Agromash. Van akkora az a Hungexpo,hogy kisorsolhatnŕnak a lŕtogatňk közt egy traktort. Legalŕbb 1 Mtz-t. A kissebb kiŕllítňk közt meg a felejtsük el a stand díjat sztori. /csak nehogy a multicčgek nyerjenek,akik pavilonokat birtokolnak bunda/ Amůgy elčg nehéz lehet rŕtraktŕlni valakire valamit. Föleg kis embereket fogni. Csak legalŕbb a termčny +jňszŕg ŕra rendben lenne. Észre vettem,hogy a fejöberendezést ŕrulňk,szinte eltüntek az expokrňl. Mčg az Alfa laval-t sem lŕtom. Pedig annak jňk a fejös gumi dolgai,gčpei. Igaz drŕga is. De kis emberek szinte nem is fejnek. Szomorú volt nekünk is 26ft /l el befejezni. Kivŕgni a holsteneket,bagňčrt. Magyartarkŕt hagytam,hůs cčlra,ez is döglödik. Az a jň tehčn ma amelyiknčl KEVÉS A TEJ AZZAL NINCS GOND SEM. Lŕtni ahogy pukkannak le a még meglévö bezŕrt tejcsarnokok. Eltüntek a rocskŕval kerčkpŕrozňk,az ŕllatok. Minap Debrecenbe menet 1tanyasi öregcsaj stoppolt az unokŕjŕval Ebes alatt. Felvettem,lŕtŕsbňl ismerem. Ment kajáčrt a Tescoba!!!! Mondom hŕt elfčrne pŕr csirke malac az udvaron. Legyintett,minap elment temetčsre mire hazajött elloptŕk a kocŕt meg a 60kg os malacokat a csirkčket meg mčg tavaly. Belefŕradt azt mondta.
Válasz #276. hozzászólásra

Kintieket máma megszellőztette az orkán biztos......
Még szerencse h. megalkudtál 1 100ezres valtrára...... biztos.....
Válasz #276. hozzászólásra
kábé
Válasz #275. hozzászólásra
Valamiért laposnak,eröltetettnek tűnik az egész kiállítás,nagy üzlet a hungexpónak,szívás a kiállítóknak
Válasz #274. hozzászólásra

Vót elig nip nélkülünk is...
Válasz #273. hozzászólásra

A sztori,hogy nem vótá ottan(vagy inkognitóban)
Máma se vót sztori?
Válasz #271. hozzászólásra
Most őszintén,a csajokért a fórumstandra igen,amúgy nem(igazábol kicsilányomat vittem a millenálisra egy programra)
Összességében jó volt? Megérte felutazni?
Köszönöm a vendéglátást,főleg Melcsinek

Válasz #267. hozzászólásra
meg a póráz,
dolgozik a nejem, nincs aki fogja a végét.

Van itt minden munka,
Válasz #266. hozzászólásra
A versatile traktor az kanadai úgy ahogy van, de újabban az oroszoknál is rakják össze. Van a környéken, még az elsők között vették, semmi gond nincs vele meg a fogyasztása is jó, jobb mint az stx-é vagy a jd-é.
Azért mert mechanikus a váltó.
A kombájnt én nem venném meg, csak akkor ha garantálva lenne a 24-órán belüli alkatrészellátás, de 10 év múlva is. Állítólag a kombájn az igen ruszki, azon van még mit javítani.
Válasz #265. hozzászólásra

Oszt ménem betonozu?
Vannak pipikék, nyuszikák, meg cicccuskák is.....
Szčp nagytestü nyulak. Tényleg sokminden van ott. //Én mindig azt hittem,hogy a Versatille amerikai. Ezért lepödtem meg,mikor egyszer közelröl lŕttam,puritŕn,meg felfedeztem benne az Mtz filinget. Kčtkedtem,orosz volna? Ugy tünik jňl gondoltam. A megjelelenése tettszik,az elektronikŕja nem olyan mint az mtz,gyököt kell vonni abbňl amit a müszer jelez......
Válasz #248. hozzászólásra
Válasz #262. hozzászólásra

A nagy az durva gépezet ugy hirlik állja a versenyt.Tölünk joval keletebre pedig alázza a konkurenciát keményen.Szerintem nem rossz csak nincs belölük igy csak az hogy orosz és kétkedve fogadják.Itt volt egy nagy traki meg egy Panther nevü silozo meg a Vektor 5m asztalu kombine az egy kissé ormotlan külsejü de meggyözö teljesitményü gép.Asszem 35miller körüli ára van.Hát nem olcso de árban jobb mint a hasonlo tudásu nyugatik.
Válasz #260. hozzászólásra
:}
Agrofert kft lesz az uj kereskedö.Ikr agro kft meg az input,termeltetés stb.Nekem is velük van kapcsolatom.Nálunk lesz nagy bázisuk ha a hir igaz.{:confused
Válasz #261. hozzászólásra

Versatile-ból mit néztél ki?
Válasz #260. hozzászólásra

Dehogynem csak nagyfülüek.

Tavaly vittünk az expora meleg teŕt,mert ott 500ft volt egy csčsze,meg szendvicset.Hazafele meg ettünk egy nagy pizzĺt a Kerepesi uton van egy Don Pepe. Azelött egy haverommal voltunk,egy kolbŕsz 1000ft volt .Megkérdezte a büfést,hogy öreg te 1milliňs disznót vŕgtŕl? Kiŕllt a sorbol. De a gépkinŕlat mindig jo volt,végül is azért mentünk /agromash/ Akkor az Ikr befejezte? Nem voltak nyuszik?
Válasz #257. hozzászólásra

Alapjába véve CNH az egész csak jobban felszereltek alapba is.Az osztrák gazdák a saját gyártmányu gépeket favorizálják.Nekem van ilyen gyártmányu gépem csak veterán már de még pöfög és nem romlik el soha.Igen a kaja azt arany áron mérik 3 személy 5000ft-bol nem igen lakik jol és ráadásul
Válasz #256. hozzászólásra

Fainul benn voltak söt még rengeteg lo is volt faxa boxokba.Csak a kép lemaradt.
3profi vŕltozat volt kint,mert van a multibol is hasonlo teljesítményü. Összehasonlitŕsnak vitték ki.Nekem nagyon tettszik csak a kissebb multi 4115 vĺltozat.Pont jo volna. Köszönöm a kčpeket,legalŕbb van fogalmam az egészröl.Mert nem jutok fel raktŕrat takaritok a 34eft os kukoricŕnak,hogy ne tudjanak a kupecek nyerni rajtam.Gondolom az ottani ŕrak nem ehez vannak löve. Egy tŕl pörkölt jŕr 1qkukiért? Meg a nagyistŕllňt meszeljük. .
Válasz #255. hozzászólásra

Ugyanigy volt 2010-ben is csak akkor meleg volt és büdös most nagyon fain volt,akkor még több joszág bemutatásra került.Steyr traki teljes paletta 80-230le-ig kivolt állitva.Tuti gépek.
Az igen,jo nagy bika.Nem hittem,hogy disznót is kiŕllitanak bent az čpületben.Nehezen képzeltem el.
Válasz #253. hozzászólásra
Komoly vasdarab lezuzza a nyugati verseny társakat.
Az unia vetökompaktor nagyon bejön ilyet hozhatnának a portára csak 7milka az ára
Itt vannak az osztrák New Hollandok is
Válasz #252. hozzászólásra
A jövö jármüve.
Marhatarto forum társaknak küldöm ezt a képet csak 1400kg
Válasz #251. hozzászólásra
Hogzilla az oriás vadkan
Válasz #250. hozzászólásra
Ö Durci 450kg Béla utodja