Kész ám a videó!
Csak a vége szar lett mert elkezdett villogni a teló kamerája és nem látszik hogy nyomja ki magából az anyagot.
Rakom a videó topikba.
Ha jól emlékszem már régebben felvetettük, de még mindig nagyon jó lenne ha az apróknál lenne termékfigyelő. Meg lehetne adni, hogy milyen feltételekkel, milyen gépet keresek és küld automatikus emailt a portál ha valaki rakott fel olyan hirdetést. Esetleg a géppiacon feladott hirdetéseket is be lehetne vonni.
Szlovákiából(Kosice és vidéke) ki szórakozik velem folyamatos IP protokol betöréssel ????
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__2350836-mi-az-a-portszkenneles-mit-tehetnek-ellene-kell-aggodnom Moderálta: Szabi. (11018) 2012-05-30 21:44:23
1 hete még tudtam feltölteni képet most megint nem és nem csináltam semmit az ég világon....... mi lehet a gond? le vagyok tiltva fénykép feltöltéseknél?
má télleg nem tok mit csinálni mikor egyszer feltölti 2 mp alatt a képet máskor meg nem csinál semmit! akinek van ötlete azt várom!
Azokat a hirdetéseket amik valamiért előre dob ki a kereső, jelöljétek már meg valahogy! (más színű háttér, vagy bármi más)
Hónapok óta minden este megnéztem (volna) az aznapi permetező hirdetéseket. Csodálkoztam is, hogy szinte alig-alig hirdetnek. Most vettem észre, hogy a 4. oldaltól!!!! vannak a friss hirdetések, addig csak a kereskedők vagy a fene tudja kinek hirdetései vannak.
valaki számitogépzseni segíthetne mit állithattam el hogy nem birok feltölteni se hirdetéshez se ezen az oldalon se sehol képet....de most probáltam freemailbe sikerült feltöltenem csatolmányként de pl expresszen se hirdetéshez meg itt forumon se! adblock az bokkolhat ilyet?
7911 hozzászólás
Válasz #2909. hozzászólásra
kalapáljuk a rendes helyére
Az egy különc fekete pont. Vissza
Válasz #2910. hozzászólásra

Rugd szit a gépházat
Tedd mellékvágányra az egisz fórumot
Válasz #2909. hozzászólásra

Péntek is van.........
Délután 16 is elmúlt.......
Senki nincs a köppontban.........
Az, hogy itt jobb oldalt az Online felhasználóknál valakinél jobb oldalt van a fekete pötty mit is jelentene ???????

Válasz #2907. hozzászólásra
Kész ám a videó!
Csak a vége szar lett mert elkezdett villogni a teló kamerája és nem látszik hogy nyomja ki magából az anyagot.
Rakom a videó topikba.
Válasz #2906. hozzászólásra
az aktív ellenkezőjét...szüneteltetheted vele a hírdetéset
Tudna valaki segíteni mit jelent a hirdetéseknél hogy inaktiválás?
Ha jól emlékszem már régebben felvetettük, de még mindig nagyon jó lenne ha az apróknál lenne termékfigyelő. Meg lehetne adni, hogy milyen feltételekkel, milyen gépet keresek és küld automatikus emailt a portál ha valaki rakott fel olyan hirdetést. Esetleg a géppiacon feladott hirdetéseket is be lehetne vonni.
Szlovákiából(Kosice és vidéke) ki szórakozik velem folyamatos IP protokol betöréssel ????
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__2350836-mi-az-a-portszkenneles-mit-tehetnek-ellene-kell-aggodnom
Moderálta: Szabi. (11018) 2012-05-30 21:44:23
Moderálta: Szabi. (11018) 2012-05-30 21:52:39
Válasz #2902. hozzászólásra

Bocs, a javaslat a 94-ben. Na, többet már nem rondítok ide.
#93-ban.
Válasz #2900. hozzászólásra
Dehogy! Egy javaslat.
Válasz #2899. hozzászólásra
Törölni kell ?
Bence!
Az útvonalengedély megváltozott!!! topic #92-93. hozzászólás! (Meg az előzmények.)
Válasz #2897. hozzászólásra
most jöttem rá hogy mozzilla egy f....o.........s
google chrome mal megy!
1 hete még tudtam feltölteni képet most megint nem és nem csináltam semmit az ég világon....... mi lehet a gond? le vagyok tiltva fénykép feltöltéseknél?
má télleg nem tok mit csinálni mikor egyszer feltölti 2 mp alatt a képet máskor meg nem csinál semmit! akinek van ötlete azt várom!
Válasz #2895. hozzászólásra
Semmi baj, de jelöljék már meg valahogyan.
Válasz #2894. hozzászólásra

azért vannak elől mert fizettek érte
Azokat a hirdetéseket amik valamiért előre dob ki a kereső, jelöljétek már meg valahogy! (más színű háttér, vagy bármi más)
Hónapok óta minden este megnéztem (volna) az aznapi permetező hirdetéseket. Csodálkoztam is, hogy szinte alig-alig hirdetnek. Most vettem észre, hogy a 4. oldaltól!!!! vannak a friss hirdetések, addig csak a kereskedők vagy a fene tudja kinek hirdetései vannak.
mi tökömért nem lehet normálisan belépni a fórumra?sorba kell állni vagy mi?...és ez van szinte minden este

Válasz #2891. hozzászólásra

ne túlozzunk azé
és persze
ne fessed az ördögöt a faara...
Válasz #2890. hozzászólásra
Már hogy ne lenne! Akármelyik topicra kattintok, ***HM*** ott van az első oldalon.
Válasz #2888. hozzászólásra

ilyen télleg van?
mer marhajól hangzik
Válasz #2888. hozzászólásra
Már OK.
Bármelyik nickre kattintok, jonci adatlapja jön be. Ő VIP?
Bence!!!!!!!!!

Tündesd már el ezt a hírdetést a fórum hozzászólásaiból légyszíves!!!!!!!!!! Nagyon zavaró....
Bence!!!!!!!!!

Tündesd már el ezt a hírdetést a fórum hozzászólásaiból légyszíves!!!!!!!!!! Nagyon zavaró....
Bence!!!!!!!!!

Válasz #2883. hozzászólásra
köszi Szabi!
Válasz #2879. hozzászólásra

Sanyi kérhetnék egy olyat hogy a husmarhás topicbol a 2057 és 2055 ös hozzászolásom töröljed? köszi!
Sziasztok !

Mért nem tudom az adatlapomon a teló számomat megváltoztatni.Ha az adatmódosításra katyintok feldob egy fehér lapot és azt írja ,hogy szerver hiba.
Válasz #2880. hozzászólásra
valaki számitogépzseni segíthetne mit állithattam el hogy nem birok feltölteni se hirdetéshez se ezen az oldalon se sehol képet....de most probáltam freemailbe sikerült feltöltenem csatolmányként de pl expresszen se hirdetéshez meg itt forumon se! adblock az bokkolhat ilyet?
Válasz #2879. hozzászólásra

akkor nekem rosszalkodik a netem vagy a böngészőm! köszi az infot!
Válasz #2878. hozzászólásra
Működik.
csak én nem tudok feltölteni képeket vagy van más is ezzel?

mert tallozom feltöltés és soha nem tölti fel csak áll egy helybe és 20 perc mulva se rak fel egy 1mb-os képet! de lehet nekem van bajom valamivel!
Válasz #2870. hozzászólásra
Ezek szerint maradsz a megszokott tipusnál?
Válasz #2874. hozzászólásra

Megint talált valami brutál avatart.
Válasz #2874. hozzászólásra

hágunk is reá igazad van
Válasz #2873. hozzászólásra

akkor ne módosítgassad
igencsak haláli mostanában fórumozni............

adatmódositani se lehet..........
többit inkább meg se próbáljuk
fejlesszetek mán erőteljesebben heló
ne csak magatokra költsétek a félelmetes nyereséget hehehhehehhe
Válasz #2871. hozzászólásra
Most már igen.
Válasz #2869. hozzászólásra

Nem jól.
Jobb oldalon a hirdetések sem jöttek elő.
Elég lesz a Zetoros is.

Válasz #2865. hozzászólásra
Koszi, hogy szoltal, most mar ez is mukodik.

Így ahogy írod.
Ha máskor lesz hasonló leállás azt jelezzétek!
Nálam most rendesen megy minden.
Egyenlőre a fórum igen de a keresője szerverhibát jelezz......
Talán most már műxik.....
Válasz #2860. hozzászólásra