Ne idegeskedj!! Mindent tökéletesen csinálsz! Nézd meg lécci, hogy az adatlapodon minden ki van-e töltve! Az egyik kolléga is az avatarral kínlódott. Úgy volt, mint Te - sehogy sem akaródzott sikerülni. Javasoltam, hogy minden adatot töltsön ki pontosan, bár én sem gondoltam, hogy ez lehet a baj. Megtette, kitöltötte, s simán fel tudott tölteni magának avatart is ezután.
kb 10perc,és fent a screenvideó,mind3 böngészöben próbálva,igaz trial verzió,igy a legutolsó videónál nincs meg mikor betölti az oldalat,de nemis lényeges,mert nincs avatarkáép,se igy,se ugy
b9*9**** mind1 mit csinálok,de nembirom feltenni,mindjárt levideózom a folyamatok,hogy lássátok,mind1 mit csinálok,nem akarja,még a "személyes" mezöben irtottakat sem menti el,látom te szerencsésebb vagy e téren,birsz rakni avatart
próbálkoztam megint,de kiderült hogy amit a személyes mezöbe irok,azt sem menti el
nemtudom hol lehet a gond,de mindenféle böngészövel próbáltam,sikertelenül
Látod, simán be lehet tenni.... Nem csináltam semmit másképp, mint ahogy Te is írod..... Amikor kiválasztod a képet, kettőt kattints rá, jónak kell lenni!!!
Ez Tanjirača komerc-es,azaz Čenej-i azok keskenyebbek kb 40cmvel a 28laposok,mikor ez lett véve,akkor azoknak még tervben sem volt tárcsa gyártás igaz mostanra tizenpár év munka után illö lessz elsö sor lapot lecserélni mert 560ból kb 505-510mm maradt
Válasz #3479. hozzászólásra
Üdv, nekem sem müködik, nem tudok semilyen formátumú és nagyságú avatar képet feltölteni, meg az adatlapon semmilyen adatmódosítást nem tudok csinálni. Semmilyen keresővel, semmilyen gépen. Három gépen próbáltam, 4-féle keresővel és...semmi.
Azóta szarakodik amióta a t. Admin belekontárkodott az adatlapomba, letiltott vagy három napra és akkor nem tudtam hozzáférni. Azóta sem hozták helyre.
Én .De már én is tapasztaltam,valakinek a véletlen műve.Mikor kattintsz egyet,valahová,ugrik az oldal feljebb egy kicsit.Ekkor véletlen rányom az ember a kitiltásra.Ez lehetett.
Megint "okoskodnék" egy kicsit.
Könyvjelző funkciót nehéz, költséges lenne beleerőszakolni a fórummotorba ? Felhasználóknak kényelmesebb lenne, ha csak rákattintanának a "könyvjelzőhöz" ikonra, és ott olvashatnák az adott topikot, ahol előtte abba hagyták. Nem kellene keresgélni, honnan nem olvasták.
Ez csak egy ötlet, de lehet megint kapok a pofámra, hogy már megint "söpörni" akarok.
El nem tudom képzelni, mi lehet a baj...
Most újra kipróbáltam, most is műxik. Crome-val is, Mozillával is.... éppen úgy, ahogy leírtad. Jónak kell lenni!
Szívesen beraknám helyetted, de én nem tölthetek fel nálad avatart....
avatar témára visszatérve,ha vlaamely topicba felbirom tölteni a képet,akkor az avatarhoz is jó kellene hogy legyen(jpg formátum),de avatarnal kikeresem a képet,rámegyek adatmódositás mehetre,de ujból üres a kép helye mezö,meg természetesen kép sincs fent,próbáltam már 3 kompjuterröl,opera/gcrome/firefox böngészökkel,de valamiért nem akar fentlenni a kép....
Jelentem már vissza is engedtek,vagyis valakinek megesett a szíve rajtam mondjátok már meg kinek legyek hálás???
Egyébként mi ez az izé hogy csak úgy semmi indok és ezt csináljátok valahogy nem lehetne meg indokolni????
Na jó, még mielőtt valaki komolyan venné (mert biztosan van olyan, hiszen a Facebook is tele van hoaxokkal):
az alábbi rémhír csak amolyan halottak napi tréfa.
A valóság az, hogy a deizmus valóság.
Nem hallottátok a rádióban? Az Agroinfomot bezáratta a NAV, mindent lefoglaltak, kommandósok, stb.
A szerver és rajta a honlap - úgy látszik - még nincs lekapcsolva.
7910 hozzászólás
Válasz #3510. hozzászólásra

Jónak kell lenni azután! Látod, Apucinak is így sikerült!
lényegében volt avatarképem,csak le akartam cserélni,törölni sikerült,csak feltenni másikat nem,de mindjárt kitöltök mindent
Válasz #3507. hozzászólásra

MI Rilexel rá jöttünk vagyis Rilex volt az ász!!!
Ki kell tölteni az adatlapodat mert különben nem fog menni
Válasz #3507. hozzászólásra

Ne idegeskedj!! Mindent tökéletesen csinálsz! Nézd meg lécci, hogy az adatlapodon minden ki van-e töltve! Az egyik kolléga is az avatarral kínlódott. Úgy volt, mint Te - sehogy sem akaródzott sikerülni. Javasoltam, hogy minden adatot töltsön ki pontosan, bár én sem gondoltam, hogy ez lehet a baj. Megtette, kitöltötte, s simán fel tudott tölteni magának avatart is ezután.
Válasz #3505. hozzászólásra

mostmár kezd nagyon kiakasztani
itt a videó is,hol hibázhatok?
Válasz #3505. hozzászólásra

kb 10perc,és fent a screenvideó,mind3 böngészöben próbálva,igaz trial verzió,igy a legutolsó videónál nincs meg mikor betölti az oldalat,de nemis lényeges,mert nincs avatarkáép,se igy,se ugy
Válasz #3504. hozzászólásra

Ó, nem bosszantani akartalak!!!!
Segíteni szeretnék!!!
Válasz #3503. hozzászólásra

b9*9**** mind1 mit csinálok,de nembirom feltenni,mindjárt levideózom a folyamatok,hogy lássátok,mind1 mit csinálok,nem akarja,még a "személyes" mezöben irtottakat sem menti el,látom te szerencsésebb vagy e téren,birsz rakni avatart
Válasz #3502. hozzászólásra

Csak átmeneti időre. Hogy lássa, be lehet tenni.
Válasz #3501. hozzászólásra

Te AtoZz avartarját tetted magadévá?
Válasz #3499. hozzászólásra
Pl. a "Kukorica terményárak..." topikban megnézheted.
Válasz #3498. hozzászólásra

megkaptam:)
próbálkoztam megint,de kiderült hogy amit a személyes mezöbe irok,azt sem menti el
nemtudom hol lehet a gond,de mindenféle böngészövel próbáltam,sikertelenül
Válasz #3497. hozzászólásra

de most viccezel? benéztem az SOS-topikba és ott nincs olyan nevezetű hozzászóló
Válasz #3488. hozzászólásra
Írtam neked e-mailt a regisztrált címedre.
Válasz #3496. hozzászólásra
SOS, offtopic, új téma, mit tudom én. Annyi (alkalmasabb) módja lehetett volna.
Válasz #3491. hozzászólásra
de hol?
Válasz #3494. hozzászólásra
Egyértelműen provokátor.
Máshol ennyiért
Válasz #3492. hozzászólásra
Szerinted lány?
Amúgy meg hol egy modi végre?

Vagy harapd meg ezzel a protkóval. Kérd kölcsön a kecsegétől...
Segg its nekije......
Kriszti91 körbesz..ja a fórumot.
Pedig, ha kulturáltabban kéri, még talán segítettem volna...
Látod, simán be lehet tenni.... Nem csináltam semmit másképp, mint ahogy Te is írod..... Amikor kiválasztod a képet, kettőt kattints rá, jónak kell lenni!!!

Szia, írj egy mailt nekem és segítek a képfeltöltésben
Válasz #3482. hozzászólásra
azok keskenyebbek kb 40cmvel a 28laposok,mikor ez lett véve,akkor azoknak még tervben sem volt tárcsa gyártás
igaz mostanra tizenpár év munka után illö lessz elsö sor lapot lecserélni mert 560ból kb 505-510mm maradt

Ez Tanjirača komerc-es,azaz Čenej-i
avatarra visszatérve,hálás lennék valakinek,ha helyetttem betenné(admin,mod)
Üdv, nekem sem müködik, nem tudok semilyen formátumú és nagyságú avatar képet feltölteni, meg az adatlapon semmilyen adatmódosítást nem tudok csinálni. Semmilyen keresővel, semmilyen gépen. Három gépen próbáltam, 4-féle keresővel és...semmi.
Azóta szarakodik amióta a t. Admin belekontárkodott az adatlapomba, letiltott vagy három napra és akkor nem tudtam hozzáférni. Azóta sem hozták helyre.
Válasz #3485. hozzászólásra
Köszi még egyszer!!
Válasz #3483. hozzászólásra
Én .De már én is tapasztaltam,valakinek a véletlen műve.Mikor kattintsz egyet,valahová,ugrik az oldal feljebb egy kicsit.Ekkor véletlen rányom az ember a kitiltásra.Ez lehetett.
Megint "okoskodnék" egy kicsit.
Könyvjelző funkciót nehéz, költséges lenne beleerőszakolni a fórummotorba ? Felhasználóknak kényelmesebb lenne, ha csak rákattintanának a "könyvjelzőhöz" ikonra, és ott olvashatnák az adott topikot, ahol előtte abba hagyták. Nem kellene keresgélni, honnan nem olvasták.
Ez csak egy ötlet, de lehet megint kapok a pofámra, hogy már megint "söpörni" akarok.
Üdv. Zombi
Válasz #3480. hozzászólásra
Te adtad vissza az életem??? Írd már le légyszi mi történt!!Ja köszi!!
Ez az a tárcsa amit Adán készítenek?

El nem tudom képzelni, mi lehet a baj...
Most újra kipróbáltam, most is műxik. Crome-val is, Mozillával is.... éppen úgy, ahogy leírtad. Jónak kell lenni!
Szívesen beraknám helyetted, de én nem tölthetek fel nálad avatart....
avatar témára visszatérve,ha vlaamely topicba felbirom tölteni a képet,akkor az avatarhoz is jó kellene hogy legyen(jpg formátum),de avatarnal kikeresem a képet,rámegyek adatmódositás mehetre,de ujból üres a kép helye mezö,meg természetesen kép sincs fent,próbáltam már 3 kompjuterröl,opera/gcrome/firefox böngészökkel,de valamiért nem akar fentlenni a kép....

ez a kép lenne az
,,látta 20:30"

Válasz #3476. hozzászólásra

na mer biztos Bence benézett...
Össze paintelek magamnak egy avatart, erre értelmetlenné válik

Fórum motor monnyonle! 
Jééé láss csodát!!!

Köszönöm Istenem!!
Jelentem már vissza is engedtek,vagyis valakinek megesett a szíve rajtam mondjátok már meg kinek legyek hálás???

Egyébként mi ez az izé hogy csak úgy semmi indok és ezt csináljátok valahogy nem lehetne meg indokolni????
Mercsak Lucára
lesz vir
a pucádba......
Na akkor valaki meg tudja indokolni hogy apuci miért van ki tiltva dec13-ig????

Azt nem a Bence csinálja, hanem a Hecci.
de olyan idionak nézel, hogy emilt küldök mondjuk cégesre?

faszbuk a módi
Na jó, még mielőtt valaki komolyan venné (mert biztosan van olyan, hiszen a Facebook is tele van hoaxokkal):
az alábbi rémhír csak amolyan halottak napi tréfa.
A valóság az, hogy a deizmus valóság.
Gondolod, "odabenn" nézi az emaileket?
Bárány

Elküldtem a topik linkjét Bencének, had tudja már meg ő is, hogy merre hány méter...
Nem hallottátok a rádióban? Az Agroinfomot bezáratta a NAV, mindent lefoglaltak, kommandósok, stb.
A szerver és rajta a honlap - úgy látszik - még nincs lekapcsolva.
szerintem jót kacarászik a gépész a házban
HM le buktál ,ne anyázzz

végre lesz itt egy kis pezsgés

ugyanis szabadon lehet anyázni ez má döfi
lehet a kités hirdetés kiakasztotta a rendszert