Nyerj Volkswagen Amarokot vagy iPadet! Regisztrálj és indulj a nyereményjátékon!
Fórum
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Napraforgó-termesztés új
- Cirok termesztése új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Vadászat, vadgazdálkodás, vadászati jog – minden ami vadászat....... új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
Cikkajánló

Így kell felrázni egy haldokló piacot: luxusmárkát építettek egy szántóföldi terménynek
Az amerikai földimogyoró-ipar szereplői egyetlen egységes márkaarculat mögé...
7 hozzászólás
Válasz Zsolesz83 #4. hozzászólásáraVisdzacsapó szelep nincs rajta ami tartja a megadott nyomást ? Azt kine szétszedni, és kipucolni.
Válasz Zsolesz83 #4. hozzászólásáraEhhez a kaszához nem tudok hozzászólni, de Közép-Dunántúlon tudok jóféle Pöttinger-szerelőt, ha végleg megfeneklettél.
Válasz Zsolesz83 #4. hozzászólásáraha kihúzod a dugót a gépből, akkro is elmegy a nyomás?
Sziasztok!

Adott egy 2017-es Pöttinger Novacut 302 gumihengeres szársértős kasza.
Tavalyi évben jött elő rajta az a probléma,hogy a beállított talajnyomást valamiért nem tartja meg,egy idő után le csökken a nyomás.Az idei évben már gondoltam jobban rá fekszek a dologra és agyalni kezdtem,hogy hol mehet el az olajnyomás.Hidro akksikra rá töltettünk.Állítolag azok jók,ha nem volnának jók,akkor szerintem a nyomást sem tudná elő állítani.
Ki szereltük a munkahengert alóla,amivel fel csukódik illetve munka helyzetben emeli a kaszát,hátha az enged át.
Javító készlettel újra cseréltünk benne mindent,de össze szereles után a hiba ugyan úgy meg maradt.
Van rajta egy csap,ami egyik állásban a bal oldali függesztő karon lévő munkahengert működteti,másik állásban pedig a kasza talajnyomását szabályozza egy harmadik munkahengeren keresztük,ami egy csapnak támaszkodva emeli el a kaszát a földtől a beállított nyomás ellenében.
Valakinél elő fordult már ilyen probléma?Hol keressük még a hibát?
Ha valakit érdekel lenne egy javításra szoruló 210-es munkaszélességű viszonylag új Pöttinger kaszám! Nekem nincs időm megcsinálni, és nem túl praktikus nekem ez a munkaszélesség, csak néhány fogaskereket kell kicserélni benne valószínüleg. 350 rugót akarok érte.
Válasz #1. hozzászólásra
Vidd vissza ahhoz akitől vetted! vagy kérdezd meg, hogy mi a baja, mert valószínű, hogy tudott róla.
Ma már mi olcsó? Minden baromi drága, főleg Magyarországon.
Szevasztok!
Vettem egy 3 korongos Pöttinger kaszát és 5 métert vágtam és megszorult. A nagy szöghajtóig elmegy a hajtás, de tovább nem. Az első két korong között lehet valami.
Hogy lehet ezt szét szedni?
Drága ezekbe az alkatrész?