Köszi az van ! Bár lehet idén nem sok hasznát vesszük ! Napra asztal kellene (ZAFFRANI N500) A kár külföldről is jó lenne némi Szlovén-Olasz infó esetleg Osztrák infó ! Itthon aranyárban van és az is emelkedik !
Axiálnál termékek/alkatrészek áraira/készletére rá tudok keresni az oldalon is vagy személyesen a cégnél érdeklődjek? Csak pár terméket jelenítenek meg az oldalon, amit idáig néztem, de vannak olyanok is amik mindig rakátkészen van náluk és az nincs az oldalon.
re.
persze biztosan, ne vedd komolyen, ez amolyan szállóige felénk mindig annak a falunka a nevét mondják ahova udvarol a manus, nekem is mondták hogy pérről még kutyát se, mondjuk én meg is fogadtam
lehet hogy az vót, de most hogy mondod emlékszem megette szépen neki újra. Isten adja hogy el ne szakadjon. Egyébként sztem annak oka van, tárcsakopás, félrekopás, feszesség stb.....
Ha jófogszki akkor igen,én átalakitotattat vettem, 105 ös van rárakva de a hidromotor meghajtást nemudomhogyadtákössze,lindés meg variátorosnál váltóban vannakcikszámeltérések!
Ha van otthon bescannalve képem a javításokról akkor majd beteszem őket ide. Lehet látni mennyire szét vannak kapva. Nagyon szertem azt a kis gépeket. Én is egy ilyet használok bokorugrónak. Párja nincs, mondhat akárki akármit! Ha azt mondanák el kell indulom a világ végére és oda is kell érnem... válasszak egy akármilyen autót. tuti hogy szamurájt választanák.
buszsofőrködtél? Apátsági kirándulások? Na én ott laktam Pázmándfalun Pannonhalától 4 km keleti irányban a 82-es és a 83-as főutak közé beékelve, Győrbe nősültem, de telephely kint van szülőknél.
13545 hozzászólás
Válasz #743. hozzászólásra
Szerintem zil.
Válasz #739. hozzászólásra

Szóval így:
Hali.Tudna nekem valaki segíteni,hogy ez a kompresszor milyen géphez való? Előre is kösz.
Válasz #739. hozzászólásra

Na ebből csak annyit értettem h.a nagy kar bal elől 1 és bal hátul 2. Na ez pont fordítva van! A többit már nem is értettem
Válasz #733. hozzászólásra
http://www.donghua.hu/ Igaz nem használt de egy alternatíva !
Válasz #737. hozzászólásra
Köszi az van ! Bár lehet idén nem sok hasznát vesszük ! Napra asztal kellene (ZAFFRANI N500) A kár külföldről is jó lenne némi Szlovén-Olasz infó esetleg Osztrák infó ! Itthon aranyárban van és az is emelkedik !
Válasz #736. hozzászólásra
Hali
A nagy karon magadfele elöre 1 hátra 2 kitolod oldalra elöre 3 hátra 4.A Kiskar országutiba magadfele elöre 4-as szorzo oldalra 2-es szorzó,terepbe magadfele 3-as szorzó oldalra 1 es szorzó.A kiskart hátra a hátramenet.
Válasz #736. hozzászólásra
szinkron váltós?
Papa maci,most látom kukorica adaptert kerestél,nekem van,szívesen kölcsön adom ha kell...
Üdv mindenkinek. Megtudnátok mondani, hogy az mtz 1025.2-ben hogyan vannak a sebességek. Előre is köszönöm.
Válasz #734. hozzászólásra
Erősített jobb.
Válasz #731. hozzászólásra

Erősített vagy normál????(16-A vagy 16-B)
Válasz #732. hozzászólásra
Tökmagszárító asztalra.A keverő azon megy jobbra-balra.
Válasz #731. hozzászólásra
Azt meg minek?? Mért nem új, mire kell???
1"-os láncot keresek,kb.20 métert,HASZNÁLTAT!
Hali
Nincs valakinek véletlenül egy vetőgép tartója forgóboronára??? Mechanikus vagy fix teljesen mindegy csak tartó legyen.
Axiálnál termékek/alkatrészek áraira/készletére rá tudok keresni az oldalon is vagy személyesen a cégnél érdeklődjek? Csak pár terméket jelenítenek meg az oldalon, amit idáig néztem, de vannak olyanok is amik mindig rakátkészen van náluk és az nincs az oldalon.
re.
Válasz #726. hozzászólásra

Nem nincs csak amit írtál, ne menj a búcsúba..
Válasz #722. hozzászólásra

persze biztosan, ne vedd komolyen, ez amolyan szállóige felénk mindig annak a falunka a nevét mondják ahova udvarol a manus, nekem is mondták hogy pérről még kutyát se, mondjuk én meg is fogadtam
Válasz #725. hozzászólásra

talán van emléked onnan is?
Válasz #717. hozzászólásra

Hú..
Válasz #720. hozzászólásra

az emlékek megszépülnek, főleg ha szépek is voltak
Válasz #721. hozzászólásra

jó van bíztass csak!
Válasz #717. hozzászólásra

pedig rendes jánynak nézett ki
most Győrbe laknak a 10-en
Válasz #719. hozzászólásra
Tárcsakopás eszimeg.Régi tulajmondta hogy olcsóbbvolt a bontott felujitott hidró mint a tárcsacsere
Válasz #714. hozzászólásra
itt egy 1978-ból a többiről nem is beszélve.
ez a kedvenc volt.
Ez is 19éve.
Nagyon jók voltak
Válasz #718. hozzászólásra
lehet hogy az vót, de most hogy mondod emlékszem megette szépen neki újra. Isten adja hogy el ne szakadjon. Egyébként sztem annak oka van, tárcsakopás, félrekopás, feszesség stb.....
Válasz #713. hozzászólásra
512-514 ét teszikfelrá de lezabálja
Válasz #716. hozzászólásra

járja a mondás felénk
tápról még kutyát se szabad vinni
Válasz #697. hozzászólásra
a sógorom egy tápi nőt vett el
Ha jófogszki akkor igen,én átalakitotattat vettem, 105 ös van rárakva de a hidromotor meghajtást nemudomhogyadtákössze,lindés meg variátorosnál váltóban vannakcikszámeltérések!
Válasz #712. hozzászólásra
a piktogram nem neked, hanem az IKARUSNAK szólt. Minden elismerésem

az szép, és abban volt még IKARUS rendesen
Válasz #710. hozzászólásra
80+ fa körül, de egy haver biztosan hogy valamelyik E gépét tette fel csak nem tom melyket, bár az övé 80-as domi.
Válasz #709. hozzászólásra

1.8 fölött csak a busz.

Válasz #708. hozzászólásra

Hát igen. De ezt nem tudhatjuk, csak ha majd nem paszol rá az új szíj.
Válasz #705. hozzászólásra

Nagyon szépen köszönöm!
akkor nem is megyek el érte. Mennyi lehet egy új szíj a boltban? Lehet érdemesebb lenne venni rá egy bontott lindét?
Válasz #707. hozzászólásra
az már valami! 1 miilió km felett ha jól számolom és most nyugdíj????
de ha variátortcseréltekrajta akkor istensetudja! Üritőcsigamunkahenger felujitóvaljártamugy!

32 évig.
Válasz #704. hozzászólásra

összehasonlítsuk mit hoz az enyém??? De hát ezek szetrint nem lesz az jó ami jopeknél van 

azt 86011267 -től hozza
Válasz #701. hozzászólásra

Ez már tuti? :)
Jopkeknál olyan lenne ,hogy 629756.0 Akkor ezek szerint nem érdemes elmennem érte.
86007305 ig a 671 083.0 van katalógusban
Jártam már én is az apátságba. Nagyon szép, komoly hely! Ilyenekért lehetünk büszkék a hazánkra!
bocs 671 083.o
Válasz #698. hozzászólásra
Tuti?
Válasz #691. hozzászólásra

Ha azt mondanák el kell indulom a világ végére és oda is kell érnem... válasszak egy akármilyen autót. tuti hogy szamurájt választanák.
Ha van otthon bescannalve képem a javításokról akkor majd beteszem őket ide. Lehet látni mennyire szét vannak kapva. Nagyon szertem azt a kis gépeket. Én is egy ilyet használok bokorugrónak. Párja nincs, mondhat akárki akármit!
629 412.0
Válasz #692. hozzászólásra
buszsofőrködtél? Apátsági kirándulások? Na én ott laktam Pázmándfalun Pannonhalától 4 km keleti irányban a 82-es és a 83-as főutak közé beékelve, Győrbe nősültem, de telephely kint van szülőknél.
Válasz #693. hozzászólásra
Igen alsó szíj kellene. 86007167 az alvázszámom az ehhez tartozó cikkszámot szeretném tudni.