Válasz #349. hozzászólásra
Na igen mivel nincsen csak billenés az a keret konstrukció szerintem 12m- ig nyerő nekem már tőből is majdnem leszakadt az egyik szárnya nem akarok többet heggeszteni mikor permetezni kéne
Te mire, mikor ,s miért szereltél, ja s hol vetted?
Válasz #344. hozzászólásra
Heló.Milyen keretsérülés?Misérül megrajta hiszen ez az ostorozást kiküszöböli .Az enyémen is van sérülés de az még akkor történt mikor nemvolt felszerelve,
viszont aki szétszedett állapotban tárolja a gépét az már sokat tett azért, hogy ne menjen tönkre, általában fagyállóval elrakott szivattyú tovább tartanak, mivel a glicerin a membránokat jó állapotban tartja, és nem fagyhat szét, ha az olajat megnézed , nem lehetfehér habos, mert akkor már viz került bele....
oda sem jött a piszok, csak a szomszédból a fia, elkzdi azért ennyi az ára, mert nem lehet próbálni, engedni sem enged egy fillért se. 1000 literesnek írta, közben csak 800ig volt kalibrálva a tartály, ott is hagytam egyből.
Az a baj, hogy ilyen hidegben elég nehéz kipróbálni, azt mondta a tulaj, hogy a szivattyú a pincében, nem tudom összerekja-e. Néztem egy helyen permetezőt, azt mondta a hapi, hogy azért nem fogja a traktort elindítani, meg hogy nem fogja az udvarára engedni a vegyszert. stb persze nem magyar volt az illető, hanem c...
kipróbálás nekül nehogy elhozd!
ha a szivattyúba viz került szétfagyhatott, a membránok kiszáradhattak, elrepedezhettek, a csövek, fúvókák, müanyagcsapok , fittingek elavasodtak...
lehet nagyon tuti állapotú is az eszköz, de ezekre mindig odaköll figyelni
300-ért megéri az ags 600/ 15-ös?
Azt mondja tulaj, hogy 2003-as, de 2 éve nem használta, mert nincs c répája. Az a baj, hogy próba nélkül lutri. Szerintetek?
általában azon múlik a dolog, hogy van-é önfelszivó ág a gépen, a szlovének régebben úgy oldották meg, hogy a tank aló szűrőjébe épitettek egy elosztószelepet, a modernebb gépek külön 3 álású csappal rendelkeznek, hogy akár a tankból, akár a technikai vizes tankból, akár önfeszivó ágból tudjanak dolgozni
ha veszel egy jessur, Holder, Rosenbauer permit, akkor tuti, h aranyért tudod felújitani, alkatrész nuku, ha egy Annovi Reverberi, Comet , Rau szivattyús modellről beszélünk, akkor nagyobb az esélyed, h még egy jó darabig tudod üzemeltetni
szlovén gyártmány, az újabbak bp105 literes 3 membrános, a régebbiek 65literes 2 membrános szivattyúval voltak szerelve, műanyag kezelőszervei vannak, többet birnak mint a lengyel gépeké, de hajlamosak a törésre, a szivattyúk, ha karban vannak tartva, közel hasonló futásteljesítményt birnak mint az olasz gépeké
Igen a gyártmányod valóban nagyon jó, most már de nem a régi tartállyal (elég drága a javíttatása) láttam az újjat ez már igen, ilyen kéne az enyémre is!
7400 hozzászólás
Válasz #349. hozzászólásra
Na igen mivel nincsen csak billenés az a keret konstrukció szerintem 12m- ig nyerő nekem már tőből is majdnem leszakadt az egyik szárnya nem akarok többet heggeszteni mikor permetezni kéne
Te mire, mikor ,s miért szereltél, ja s hol vetted?
Válasz #348. hozzászólásra
jógép?leszámítva a csillapítást.
Válasz #347. hozzászólásra
kertitox 1700x16 kézi kerettel
Válasz #346. hozzászólásra
melyik tipus aszóró?És mennyibevan? ne gondolkodj rajta kicsit sem tuti nyerő .olyan lessz a keret mint ha vizenn úszna.
Válasz #345. hozzászólásra
Még az enyémre nincs felszerelve, csak gondolkodok rajta,nem tudom tuti dolog-e.
Válasz #344. hozzászólásra
Heló.Milyen keretsérülés?Misérül megrajta hiszen ez az ostorozást kiküszöböli .Az enyémen is van sérülés de az még akkor történt mikor nemvolt felszerelve,
Válasz #343. hozzászólásra

Szerelt már fel valaki ilyen, vagy hasonló keret lengéscsillapítót?
Nekem gyakori a keretsérülés,pedig csak 2 éves a gépem.
Válasz #341. hozzászólásra
Talajkövető,kézi biztosítású magasság állítású keret.
AZ MRX keret mit jelent a permetezőnél?
Válasz #339. hozzászólásra
minden vizsga arról szól
Nahát ezaz. remélem nem is lesz belőle semmi. Ha lesz is, akkor is csak a pénz lehúzásáról fog szólni.
Válasz #336. hozzászólásra

elméletileg vagy 4 éve kénem, hogy legyen , vagy több
Válasz #335. hozzászólásra
nézek
mikortól lesz a permetezőknek a vizsgája? Nem tudjátok?
Válasz #334. hozzászólásra
JoseyT
Elektromos nyomásszabályzóról tudnál feltenni képeket?
Válasz #332. hozzászólásra
igen ezt Csaba árulja
Válasz #331. hozzászólásra
már Annovi Reverberi vel szereli, ugy mint a Garden Jet, SAE, John Deere, stb
Válasz #331. hozzászólásra
Ennél olcsóbban szerintem már tényleg nincs permetező:
http://www.agrarkereso.hu/hirdet/megmutat.php?hird=16458&keresendo=&hkategoria=6&lang=hu&limit_ablak=1&kereses=#
Válasz #330. hozzászólásra
Az Jó?
http://www.agrarkereso.hu/hirdet/megmutat.php?hird=16666&keresendo=&hkategoria=6&lang=hu&limit_ablak=1&kereses=#
Válasz #328. hozzászólásra
udor szivattyús változat
a cégnél, ahol dolgozom, ott is fagyállóval át van nyomatva az egész permetező
Válasz #326. hozzászólásra
Gambetti 1000/12 450.000Ft + áfa
http://www.agrarkereso.hu/hirdet/megmutat.php?hird=17123&keresendo=&hkategoria=6&lang=hu&limit_ablak=1&kereses=#
Válasz #324. hozzászólásra
viszont aki szétszedett állapotban tárolja a gépét az már sokat tett azért, hogy ne menjen tönkre, általában fagyállóval elrakott szivattyú tovább tartanak, mivel a glicerin a membránokat jó állapotban tartja, és nem fagyhat szét, ha az olajat megnézed , nem lehetfehér habos, mert akkor már viz került bele....
oda sem jött a piszok, csak a szomszédból a fia, elkzdi azért ennyi az ára, mert nem lehet próbálni, engedni sem enged egy fillért se. 1000 literesnek írta, közben csak 800ig volt kalibrálva a tartály, ott is hagytam egyből.
Válasz #324. hozzászólásra
dzsipó? upsz
Az a baj, hogy ilyen hidegben elég nehéz kipróbálni, azt mondta a tulaj, hogy a szivattyú a pincében, nem tudom összerekja-e. Néztem egy helyen permetezőt, azt mondta a hapi, hogy azért nem fogja a traktort elindítani, meg hogy nem fogja az udvarára engedni a vegyszert. stb persze nem magyar volt az illető, hanem c...
Válasz #319. hozzászólásra
kipróbálás nekül nehogy elhozd!
ha a szivattyúba viz került szétfagyhatott, a membránok kiszáradhattak, elrepedezhettek, a csövek, fúvókák, müanyagcsapok , fittingek elavasodtak...
lehet nagyon tuti állapotú is az eszköz, de ezekre mindig odaköll figyelni
Válasz #318. hozzászólásra

Válasz #319. hozzászólásra
Szerintem jobb egy uj mert valami muszaki vizsga szerüre kell majd vinni a permetezőket és lehet hogy a régiek nem felelnek meg a követelményeknek
Válasz #316. hozzászólásra
Bármelyikre lehet csinálni,a szívó ágba kell kötni egy csappal.
Válasz #317. hozzászólásra
300-ért megéri az ags 600/ 15-ös?
Azt mondja tulaj, hogy 2003-as, de 2 éve nem használta, mert nincs c répája. Az a baj, hogy próba nélkül lutri. Szerintetek?
általában azon múlik a dolog, hogy van-é önfelszivó ág a gépen, a szlovének régebben úgy oldották meg, hogy a tank aló szűrőjébe épitettek egy elosztószelepet, a modernebb gépek külön 3 álású csappal rendelkeznek, hogy akár a tankból, akár a technikai vizes tankból, akár önfeszivó ágból tudjanak dolgozni
persze a lengyel új legyen,az önfelszívást meg jobb megoldani egy kinai honda szivattyúval ami 50 körül kapható
Önfelszívós szivattyú van ezeken a gépeken?
Válasz #314. hozzászólásra
annyira jó a lengyel is
Válasz #313. hozzászólásra
20-30 hekire
Válasz #312. hozzászólásra
mennyi hekire kell?
Válasz #311. hozzászólásra
itt hirdetnek eg 600/ 15 öset 310-ért, nem tudom annyiért megéri-e.
Válasz #309. hozzászólásra
de ujat érdemes venni 600 körül már van 600/15-ös
Válasz #309. hozzászólásra
ha veszel egy jessur, Holder, Rosenbauer permit, akkor tuti, h aranyért tudod felújitani, alkatrész nuku, ha egy Annovi Reverberi, Comet , Rau szivattyús modellről beszélünk, akkor nagyobb az esélyed, h még egy jó darabig tudod üzemeltetni
Szerintetek jobb az ilyen permetező, mint valami osztrákból behozott?
Válasz #307. hozzászólásra
szlovén gyártmány, az újabbak bp105 literes 3 membrános, a régebbiek 65literes 2 membrános szivattyúval voltak szerelve, műanyag kezelőszervei vannak, többet birnak mint a lengyel gépeké, de hajlamosak a törésre, a szivattyúk, ha karban vannak tartva, közel hasonló futásteljesítményt birnak mint az olasz gépeké
minőségre milyen lehet?
Mennyit ér megy egy ilyen használtan?
Válasz #304. hozzászólásra
a piretroid adta el, egy ags 600/12 EN eu szabványos függesztett szántóföldi permetezőgép
milyen típusú lehet a képen látható permetező szerintetek?
Válasz #300. hozzászólásra
agt? ags és agp -ről már hallottam, muti, hol?
Igen a gyártmányod valóban nagyon jó, most már de nem a régi tartállyal (elég drága a javíttatása) láttam az újjat ez már igen, ilyen kéne az enyémre is!
Ha olcsón jót akartok venni, akkor FORRÁS-t vesztek!
http://www.forrasgepek.hu/