Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak619 FtEUR409.67 FtUSD391.08 FtCHF438.79 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A meleg beszívott levegő rontja a motor hatásfokát ugyanis a meleg levegőnek nagy a térfogata a hidegnek meg kisseb Ezáltal keveseb oxigén jut a hengerbe és romlik a teljesítmény
sziasztok kérhetnék egy kis segitséget irtam már multkor hogy nem volt jo a gép porlasztok rembe mindenjo gyujtás is jelen. mégis nehézkesen indul nem ugy mintha hideglenne 3 negyed gázon szoktam inditani dekoval elkezdi tekerni deko rá beindul de miest abba hagyom az öninditózást megáll több ideig kell inditozni sajnos. nem tudom miért asztán ha leállitom egyböl indul nem értem tápszivattyu is jo nem levegös semmi. nem pereg ki ha beinditom egyböl
olyan szokott lenni hogy jóóóó recsegősen váltanak, aztán a kapcsolókörmök "hegyesre" kopnak, a reteszelő meg nem olyan erős hogy ellen tudjon állni ennek.
de valóban sok lesz szántáshoz az a t3.
határon belül kell használni, mert a nyúzást ugyan tűri, de csak egy ideig.
Válasz #17203. hozzászólásra
ha lóg lötyög a váltó kivan ki is dojba a t 3 az sok neki én t1 vagy o 2 a szántás nézzétek meg a váltót valami enged jó hogy kidobja am szétszakadna
Jó estét mindenkinek !Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! Az egyik ismerősömnek van egy T25 traktora és szántás közben kidobálja a 3. fokozatot.Próbáltunk állítani a reteszelőn de nem segített mi lehet a hiba oka? Tapasztalt már valaki ilyet? Előre is köszönöm a segítséget!
sziasztok kérhetnék egy kis segitséget irtam már multkor hogy nem volt jo a gép porlasztok rembe mindenjo gyujtás is jelen. mégis nehézkesen indul nem ugy mintha hideglenne 3 negyed gázon szoktam inditani dekoval elkezdi tekerni deko rá beindul de miest abba hagyom az öninditózást megáll több ideig kell inditozni sajnos. nem tudom miért asztán ha leállitom egyböl indul nem értem tápszivattyu is jo nem levegös semmi. nem pereg ki ha beinditom egyböl
Sziasztok!
T25-ös után tavaszra szeretnék venni egy fűkaszát.
Akinek van tapasztalata,jártas ezen a téren kérem segítsen milyen típusút(márkájút,PZ,Wirax stb) vegyek elfogadható áron, előre is megköszönném!
sziasztok Álmondtam tegnap valamit ugyanis mtz 82 vel sepertem egy jo pár km et. beötlött bennem mi lenne ha oldalváltosra megcsinálnám néhány rud és jó lenne szerintetek? csak a kéziféket el kell tenni máshová na szojjatok hozzá. csak kényelmesebb lenne
Én mindenkinek csak ajánlani tudom a motor bal oldalának letakarását, nekem nagyon bevált!
Több órás munka után még az üzemanyagtartályom is enyhén langyos. Nehezebben is hűl ki a motor.
Nem beszélve arról, hogy meleg levegőt tud beszívni a légszűrő is.
Higgyétek el, érdemes ilyen hűvösebb időnél "bebagyulálni" a motort. A jobb oldalt a ventilátornál szabadon hagytam, ott tud friss hideg levegőt beszívni, meg persze így szív langyos levegőt is.
Én marhabőrből készítettem takarót egy külön tartóra. Talán már mutattam is a fotót.
Viszont nem tekerte meg neki. Oda adta nekem hogy próbáljam meg a T25-ön, de nekem is csak behúz de nem tekeri meg a traktort. Szerintetek mi lehet a baja? Válaszotok előre is köszönöm.
a jeladó ott van a centrifugál szűrőnél fogod kitekered azt elkezded melegiteni ön gyújtóval hanem megy fel akkor se biztos gogy a jeladó a rossz lehet az óra is meg a jeladó is
Ugy tudom,a centrifogálnál van egy vezeték,de a jeladó azt nem tudom hol van,nekem is volt T-25ös de az jó mért,csak nem birta a nehéz munkát szárvágózást,vagy tárcsa szántás,többinél az birta
Sziasztok!
Vtz tornádón csúszott a kuplung.
Széthúztuk a traktort,a kuplungtárcsát kicseréltük újra.
Összeraktuk, utána meg nem emelt ki a kuplung,pedig az állító csavarokon állítottunk.
Mi lehet a gond vele?
Holnap újra széthúzzuk a traktor, úgyhogy örülnénk sok jó ötletnek!:)
Válasz #17179. hozzászólásra
Akkor többnek kéne lenni,de ha kint +5foknál több van mert akkor olyan mint az mtznél állandóan hüti a motor a hideg levegö és akkor ha szánt az ember és 60fokná nem megy fel mtznél,ilyenkor le kéne tekarni a elöl a motort!
Nem próbáltad,ha egész nap mész,a motorolaj megnézed milyen meleg ujjaddal? Szerintem az óra nem jó benne
Válasz #17177. hozzászólásra
Mi negyven fokos az olaj?
ha jó ki van pucolva a ventilátor akkor nem megy fel csak vagy 60-70fokig ,attól függ mit csinálsz a kis bádogdobozzal?
25322 hozzászólás
azt ha kiveted fujábele és ha átudsz rajta fújni akkor dobd el és mtz vagy ifá ét vegyé bele
csak azt nem tudom neked hólvan mert rakhatod alulra is meg fölűre is a nyomástartót
csak az egyiket mert ott a nyomástartó szelep
Válasz #17221. hozzászólásra
oké és it mit nézzek meg? tekerjem ki a két nagy csavart?
Válasz #17222. hozzászólásra
nem nem
egyet értek akolegával lehet ez a nyomástartó is meg lehet a motor is karter gáz volt olajatette?
Válasz #17220. hozzászólásra
Válasz #17219. hozzászólásra
akk meikre gondolsz? jelöld már be valami képen
Válasz #17218. hozzászólásra
igen, de ez nem a tápszivattyúnál van
Válasz #17217. hozzászólásra
van benne a rugó és egy műanyag aszt kicseréltem
Válasz #17216. hozzászólásra
képen a bal alsó sarok. 2 db gázolajcső megy oda az adagoló belső oldalára
Válasz #17213. hozzászólásra
ami egy kis rugó meg műanyag? nem kicseréltem tápsziv kkemény. sztem arréb teszem agyujtást
Válasz #17211. hozzászólásra
Levegős.. A tápszivattyű pumpáján toszogatsz 2-t indítás előtt és menni fog
Válasz #17192. hozzászólásra
A meleg beszívott levegő rontja a motor hatásfokát ugyanis a meleg levegőnek nagy a térfogata a hidegnek meg kisseb Ezáltal keveseb oxigén jut a hengerbe és romlik a teljesítmény
Válasz #17212. hozzászólásra
mégegyszer olvasva,de csak az első indításnál van igaz? nem a nyomástartó szívat téged?
Válasz #17210. hozzászólásra
na aszt meg hogyan és holl kell?
Válasz #17209. hozzászólásra
megnézem de csak egy inditás ijen aztán akövetkezö nem áll pár orát agép és megint ugyan az
Válasz #17208. hozzászólásra
nézd meg jól zárnak e a dekompresszor fülek, ellenőrizd az elő befecskendezési szöget
Válasz #17208. hozzászólásra
ha nem levegős semmi, nem ejti el a gázolajat, tiszták a szűrők és a tank búvárcsöve is,
akkor felmerül a kérdés kompresszióval hogy állsz.
nézdmeg a reteszelőket rugokat meg a golyókat meg a fogaskereket
olyan szokott lenni hogy jóóóó recsegősen váltanak, aztán a kapcsolókörmök "hegyesre" kopnak, a reteszelő meg nem olyan erős hogy ellen tudjon állni ennek.
de valóban sok lesz szántáshoz az a t3.
határon belül kell használni, mert a nyúzást ugyan tűri, de csak egy ideig.
ha lóg lötyög a váltó kivan ki is dojba a t 3 az sok neki én t1 vagy o 2 a szántás nézzétek meg a váltót valami enged jó hogy kidobja am szétszakadna
Keresd Gaby34-et!!!
Jó estét mindenkinek !Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! Az egyik ismerősömnek van egy T25 traktora és szántás közben kidobálja a 3. fokozatot.Próbáltunk állítani a reteszelőn de nem segített mi lehet a hiba oka? Tapasztalt már valaki ilyet? Előre is köszönöm a segítséget!
Válasz #17200. hozzászólásra
Motorház felnyit, menetirány szerinti jobb oldal, fekete doboz az aksi "ház oldalán".
Sziasztok!
T-25ön hol találom a biztosítéokat? Nem működik a világítás hátha csak ott lenne a hiba.
Sziasztok!
T25-ös után tavaszra szeretnék venni egy fűkaszát.
Akinek van tapasztalata,jártas ezen a téren kérem segítsen milyen típusút(márkájút,PZ,Wirax stb) vegyek elfogadható áron, előre is megköszönném!
Keresek javításra szoruló T-25 traktort. Emailt elolvasom.: kiki69@velvet.hu
Válasz #17196. hozzászólásra
kinek hogy én megprobálom
Válasz #17193. hozzászólásra
meg lehet oldani, de nekem spec sokkal jobban kézre esik a középváltó.
na valahogy igy megggondoltam mint ebben van
sziasztok Álmondtam tegnap valamit ugyanis mtz 82 vel sepertem egy jo pár km et. beötlött bennem mi lenne ha oldalváltosra megcsinálnám néhány rud és jó lenne szerintetek? csak a kéziféket el kell tenni máshová na szojjatok hozzá. csak kényelmesebb lenne
Én mindenkinek csak ajánlani tudom a motor bal oldalának letakarását, nekem nagyon bevált!
Több órás munka után még az üzemanyagtartályom is enyhén langyos. Nehezebben is hűl ki a motor.
Nem beszélve arról, hogy meleg levegőt tud beszívni a légszűrő is.
Higgyétek el, érdemes ilyen hűvösebb időnél "bebagyulálni" a motort. A jobb oldalt a ventilátornál szabadon hagytam, ott tud friss hideg levegőt beszívni, meg persze így szív langyos levegőt is.
Én marhabőrből készítettem takarót egy külön tartóra. Talán már mutattam is a fotót.
Válasz #17187. hozzászólásra
A kitekeréssel vigyázz mert egy vezetékes és a külseje a test !!
Válasz #17189. hozzászólásra
Ne nyúljatok bele,vigyétek vissza,kicserélik.
Sziasztok!
Egyik ismerősöm vett az MTZ hez egy ilyen önindítót.
http://webaruhaz.habi.hu/termekek/10192/onindito_atteteles_12v_AGH_M_.html
Viszont nem tekerte meg neki. Oda adta nekem hogy próbáljam meg a T25-ön, de nekem is csak behúz de nem tekeri meg a traktort. Szerintetek mi lehet a baja? Válaszotok előre is köszönöm.
Válasz #17181. hozzászólásra
könnyen összement a nyelestengellyel ?vagy úgy kellett csavarokkal összehúzni?
a jeladó ott van a centrifugál szűrőnél fogod kitekered azt elkezded melegiteni ön gyújtóval hanem megy fel akkor se biztos gogy a jeladó a rossz lehet az óra is meg a jeladó is
Válasz #17183. hozzászólásra
Igen.
Válasz #17183. hozzászólásra
Ugy tudom,a centrifogálnál van egy vezeték,de a jeladó azt nem tudom hol van,nekem is volt T-25ös de az jó mért,csak nem birta a nehéz munkát szárvágózást,vagy tárcsa szántás,többinél az birta
Válasz #17178. hozzászólásra
erdő
szia jaja ott látom a motorolaj szürönél egy vezetéket az lessz az?????????????
Válasz #17181. hozzászólásra
Helló ird be az MTZ traktor szerelés vagy vtz traktor mert itt nem biztos kapol választ
Fent tudsz keresni
Sziasztok!
Vtz tornádón csúszott a kuplung.
Széthúztuk a traktort,a kuplungtárcsát kicseréltük újra.
Összeraktuk, utána meg nem emelt ki a kuplung,pedig az állító csavarokon állítottunk.
Mi lehet a gond vele?
Holnap újra széthúzzuk a traktor, úgyhogy örülnénk sok jó ötletnek!:)
Akkor többnek kéne lenni,de ha kint +5foknál több van mert akkor olyan mint az mtznél állandóan hüti a motor a hideg levegö és akkor ha szánt az ember és 60fokná nem megy fel mtznél,ilyenkor le kéne tekarni a elöl a motort!
Nem próbáltad,ha egész nap mész,a motorolaj megnézed milyen meleg ujjaddal? Szerintem az óra nem jó benne
Szia!
Ha egész nap megy akkor 40°C-nál többnek kellene lenni.A szükítő bent van?Jeladó és a vezetéke jó?
Mi negyven fokos az olaj?
ha jó ki van pucolva a ventilátor akkor nem megy fel csak vagy 60-70fokig ,attól függ mit csinálsz a kis bádogdobozzal?