Gazdabolt, Agroker, vagy ami van ott a környéken. Ha az ekét lehet kisebb fogásszélességre állítani, meg lesz a megoldás. Segítenek a vegyszerben az üzletben, de itt is találsz segítséget más oldalakon.
teljesen nem ide tartozik,de meg kérdem:szeretnék venni 1 szántóföldi permetezőt a vlagyi után csak azt nem tudom hogy most is ugy van e mint régebben hogy bizonyos permetszereket nem vehet meg a sima földi halandó??? Valami papír kell hozzá,vagy csak nagy tételben?
Válasz #7577. hozzászólásra
http://www.tandttechnik.hu/cegismerteto
Ez a Hódgép utóda. A Farmaer 03 tipusu pótkocsit gyártották, gyártják. Ott is érdemes utánanézni.
sziasztok! Na a trakiban kemény 490üo van.Tehát mindene gyári semmi nem volt leszerelve vagy szét.A hengerek bordái tiszták,por szárazak. Mondom lehet eke beállítással van a baj,néha amikor próbálom 2ben nem is tud föl pörögni és akkor dől a füst a csövön kifele.Ja a melegedés meg csak kb 65 fok.De ez is föltűnt mert mikor vissza teszem 1be szemmel is láthatóan megy le, olyan 45-50 szokott lenni nagy melegben.
Érdemes leellenőrizni, hogy rendesen a helyén van-e a levehető oldalfal a hűtőrésznél, mert lehet, hogy máshol is kifújja a levegőt és nem teljesen hatol át a hűtőbordákon.
Nekünk is van T25. De ez éppen nincs rászerelve! Több van a környéken, egy gépen láttam. De van vele egy kis gond! Ezt arra alakították ki, hogy a pótkocsira szerelt olajos fékrendszer főfékhengerét csatlakoztatni lehessen. A gond az, hogy nyomó és nem húzóerőt fejt ki fékezéskor. Átalakítással megoldható. A gyári tartozék egy tartó, melyre rögzíteni lehet a bowdent. A Bagodi Mezőgép készítette a pótkocsikhoz. Ezt árulták gyáriként.
Ha nem lesz ott, akkor keresni kell egy hozzá való fékkiegészítő szettet. Enélkül nehezen lesz müszaki. Ez egy tartó és egy menetes szár, amihez lehet csatlakoztatni a bowdent. Talán lesz kép is valahol.
Válasz #7557. hozzászólásra
Szevasz.
Lessél be a fülke alá hátulról,a fékpedálok vonalában.
Látni fogsz vízszintesen 1 menetes orsót,ami a fékpedállal van összekapcsolva.
Erre a menetes orsóra kell csatlakoztatnod a kocsid fékbovdenjét.
Ha melegszik, talán bent van a szűkítő a ventillátornál. Le kell venni a burkolatot, ott található egy kupos lemez. azt kell kivenni. Ha nincs bent, akkor az adagoló rosszul van beállítva. Nálunk is kötött a talaj , de 2.ban viszi az ekét.
ooo drága barátom majd nyáron teszek fel én is videót az enyémről.Nekem az a bajom hogy 1ben tudok csak szántani.Így viszont nincs meg a megfelelő sebesség ahoz hogy szépen leforgassa a hantot.Ha 2be teszem füstöl mint atom meg melegíti az olajat rendesen!! De tényleg én nemtom mivan
Tanács??
Üdv mindenkinek!Lenne egy olyan kérdésem,hogy van egy bagodi BP1300 as pótkocsim,forgalomba szeretném helyezni,de a féket nem birom működtetni a kabinból sehogy.Átmenőfékes mechanikus fék van rajt hivatalosan.Egy bovdent kéne rákötnöm a fékpedálra ami mozgatná a pótkocsi főfékhengerét fékezéskor,de nemtudom hova kössem.Gyárilag nemtalálok csatlakozót átalakitani meg nincs hely.Ha valakinek lenne ötlete nagyon megköszönném
hát én is megcseréltem a 2kört mert nekem az iván valamit elrontott és az első körön nincs úszó mód.a hátra menőn meg van így vettem csöveket aztán csak átcseréltem meg levettem a bal oldali kart akkor h ne foglalja a helyet nekem
Te ez a szántás!!!Le a kalappal,és az ekéden mekkora vasak vannak? Az enyém tuti nem menni így(sztem az eke a ludas ebben) pedig már mindent beállítást kipróbáltam. Persze a "hosszában is vízszintes legyen és keresztben" is elvet követem...
Az az igáság hogy ugy vettük hogy az ablak ki vol törve. Az alsó ablakot pedig a harmadik pont igazitotta meg De nem baj igy jobb a levegő benn! Föleg tárcsázásnál!! De remélem hogy idén már sor kerül arra is hogy megcsináljam!
Válasz #7530. hozzászólásra
A vidi faca,de nem látom az ablakmosó fuvókát a szerszámos láda tetején.
A hátsót,mondjuk törölni sem kell.
Milyen baleset érte?
25342 hozzászólás
Válasz #7587. hozzászólásra
Szeva! Nekem van hozzá, írj egy elérhetőséget és megoldjuk.
Érdeklődnék, hogy a motor elején lévő ékszíjtárcsákon milyen számú ékszíj fut?
Méretre lenne szükségem.
Válasz #7592. hozzászólásra
Pontosítók nem nálam a gépnél.
Válasz #7590. hozzászólásra
Nálam is elmegy valami,meg csiszolom aztán jó.
Ja első forgalomba helyezés tehát KPM vizsga.........
Tulajdonképpen vizsgára fog menni és semmi nem működik rajta rendesen és arra gondoltam,hogy kidobom az összes vezetéket és behúzom újra.............
Nem úgy akartam kérdezni hogy mi az hogy mi a problémád?
Kíváncsi vagyok hogy mi az!
Szevasztok érdeklődnék,hogy valakinek van-e esetleg vlagyihoz elektromos kapcsolási rajza mert van egy kis elektromos káoszom. Előre is köszi
Válasz #7585. hozzászólásra
Gazdabolt, Agroker, vagy ami van ott a környéken. Ha az ekét lehet kisebb fogásszélességre állítani, meg lesz a megoldás. Segítenek a vegyszerben az üzletben, de itt is találsz segítséget más oldalakon.
Válasz #7584. hozzászólásra
és amugy honnét lehet ezeket beszerezni? Gazdaboltban?
aham értem
Válasz #7583. hozzászólásra
Zöld könyv kell hozzá! Ami a feltételes forgalmu szerek vásárlásához kötött. De Magyarországon élünk...
teljesen nem ide tartozik,de meg kérdem:szeretnék venni 1 szántóföldi permetezőt a vlagyi után csak azt nem tudom hogy most is ugy van e mint régebben hogy bizonyos permetszereket nem vehet meg a sima földi halandó??? Valami papír kell hozzá,vagy csak nagy tételben?
Válasz #7581. hozzászólásra
igen az lesz kicsit kisebbet fogatok vele és sekélyebben szántok
Válasz #7578. hozzászólásra
Hiába, érdemes kisebb fogást venned az ekével, vagy jobban emeld ki a földből, hogy ne szántson mélyen.
Válasz #7578. hozzászólásra
A meleg az 100 fok körül van! Olajhőmérsékletet mér a hőfokmérő. A traktor üzemi hőfoka nem 50 fok. De elviseli.
Válasz #7577. hozzászólásra
http://www.tandttechnik.hu/cegismerteto
Ez a Hódgép utóda. A Farmaer 03 tipusu pótkocsit gyártották, gyártják. Ott is érdemes utánanézni.
sziasztok! Na a trakiban kemény 490üo van.Tehát mindene gyári semmi nem volt leszerelve vagy szét.A hengerek bordái tiszták,por szárazak. Mondom lehet eke beállítással van a baj,néha amikor próbálom 2ben nem is tud föl pörögni és akkor dől a füst a csövön kifele.Ja a melegedés meg csak kb 65 fok.De ez is föltűnt mert mikor vissza teszem 1be szemmel is láthatóan megy le, olyan 45-50 szokott lenni nagy melegben.
Válasz #7576. hozzászólásra
Héder Miklóssal kellene felvenni a kapcsolatot! Talán segít! Jó szándéku, segítőkész uriember!
Válasz #7574. hozzászólásra
Megnézem a Bagodi Mezőgép honlapját!
Válasz #7573. hozzászólásra
Ha van a környékben olyan, amihez vettek Bagodi pótkocsit, azt kellene megnézni! De átalakítás után a nyomórud is használható lenne.
Köszi a segitséget!Megnéztem ma a környezö falukba lévö trakikat,sajnos egyiken sincs ilyen bovdenes megoldás.
Szép napokat mindenkinek
Válasz #7571. hozzászólásra

Igaz....valóban hidraulikus fékhez való az említett kütyü.
Ez nyom,a bowdent pedig húzni kéne.
Érdemes leellenőrizni, hogy rendesen a helyén van-e a levehető oldalfal a hűtőrésznél, mert lehet, hogy máshol is kifújja a levegőt és nem teljesen hatol át a hűtőbordákon.
Válasz #7570. hozzászólásra
Nekünk is van T25. De ez éppen nincs rászerelve! Több van a környéken, egy gépen láttam. De van vele egy kis gond! Ezt arra alakították ki, hogy a pótkocsira szerelt olajos fékrendszer főfékhengerét csatlakoztatni lehessen. A gond az, hogy nyomó és nem húzóerőt fejt ki fékezéskor. Átalakítással megoldható. A gyári tartozék egy tartó, melyre rögzíteni lehet a bowdent. A Bagodi Mezőgép készítette a pótkocsikhoz. Ezt árulták gyáriként.

Válasz #7567. hozzászólásra
Ha nem lesz ott, akkor keresni kell egy hozzá való fékkiegészítő szettet. Enélkül nehezen lesz müszaki. Ez egy tartó és egy menetes szár, amihez lehet csatlakoztatni a bowdent. Talán lesz kép is valahol.
Válasz #7561. hozzászólásra
Hűtőbordák nem koszosak,olajosak?
Szevasz.
Lessél be a fülke alá hátulról,a fékpedálok vonalában.
Látni fogsz vízszintesen 1 menetes orsót,ami a fékpedállal van összekapcsolva.
Erre a menetes orsóra kell csatlakoztatnod a kocsid fékbovdenjét.
Most kell enni mert most jól esik!
Ha melegszik, talán bent van a szűkítő a ventillátornál. Le kell venni a burkolatot, ott található egy kupos lemez. azt kell kivenni. Ha nincs bent, akkor az adagoló rosszul van beállítva. Nálunk is kötött a talaj , de 2.ban viszi az ekét.
Válasz #7563. hozzászólásra

Néztem a képeden a szántást! Szerintem szép az a szántás semmi baja nincs neki, szépen át van fordítva!
Válasz #7562. hozzászólásra
hát gondolom én azért mert nagyon erölködik vissza teszem 1be meg már hül is ha padlógázzal megyek akkor is és no füst

Az enyém is füstöl 2ben ha kötöteb a föld. De az olaj nem melegszik. Foggalmam sincs hogy a tied méer melegszik!
Válasz #7558. hozzászólásra
ooo drága barátom majd nyáron teszek fel én is videót az enyémről.Nekem az a bajom hogy 1ben tudok csak szántani.Így viszont nincs meg a megfelelő sebesség ahoz hogy szépen leforgassa a hantot.Ha 2be teszem füstöl mint atom meg melegíti az olajat rendesen!! De tényleg én nemtom mivan
Tanács??
Válasz #7554. hozzászólásra
Szeva.Nem tudok róla.
Válasz #7553. hozzászólásra
Szeva.Én mindig állítok szelephézagot, és szűrő tisztítás.
Válasz #7556. hozzászólásra

30 as vasak vannak rajta. Én is sokat szenvedtem a beállításal mire ide jutottam, de igy se vagyok elégdett vele mert kicsit tekeri a traktor elejét
Üdv mindenkinek!Lenne egy olyan kérdésem,hogy van egy bagodi BP1300 as pótkocsim,forgalomba szeretném helyezni,de a féket nem birom működtetni a kabinból sehogy.Átmenőfékes mechanikus fék van rajt hivatalosan.Egy bovdent kéne rákötnöm a fékpedálra ami mozgatná a pótkocsi főfékhengerét fékezéskor,de nemtudom hova kössem.Gyárilag nemtalálok csatlakozót átalakitani meg nincs hely.Ha valakinek lenne ötlete nagyon megköszönném
Válasz #7555. hozzászólásra

Le a kalappal,és az ekéden mekkora vasak vannak? Az enyém tuti nem menni így(sztem az eke a ludas ebben) pedig már mindent beállítást kipróbáltam. Persze a "hosszában is vízszintes legyen és keresztben" is elvet követem...
hát én is megcseréltem a 2kört mert nekem az iván valamit elrontott és az első körön nincs úszó mód.a hátra menőn meg van így vettem csöveket aztán csak átcseréltem meg levettem a bal oldali kart akkor h ne foglalja a helyet nekem
Te ez a szántás!!!
Ismerősömnek állítólag fordítva van, de szerintem ott valami gubanc lehet.
Válasz #7536. hozzászólásra
Igen, tudom, de a kérdésem az lenne, hogy gyárilag gyártottak-e olyat, amin fordítva van a két kar funkciója?
Válasz #7539. hozzászólásra
Olajcserénél állítani kell a szelephézagon?
Válasz #7549. hozzászólásra
De nem baj igy jobb a levegő benn! Föleg tárcsázásnál!!
De remélem hogy idén már sor kerül arra is hogy megcsináljam!
Az az igáság hogy ugy vettük hogy az ablak ki vol törve. Az alsó ablakot pedig a harmadik pont igazitotta meg
Válasz #7547. hozzászólásra
Hát ezt pontosan nem tudom. De Kb 15-20cm
Válasz #7535. hozzászólásra

Köszi
Válasz #7530. hozzászólásra

A vidi faca,de nem látom az ablakmosó fuvókát a szerszámos láda tetején.
A hátsót,mondjuk törölni sem kell.
Milyen baleset érte?
Válasz #7547. hozzászólásra
Mélyen.
Válasz #7544. hozzászólásra
És milyen melyen szántotál?
Válasz #7542. hozzászólásra

Nem én csináltam hanem az elözö tulaj! Már igy lett megvéve.