A termőföld kisajátítás a 44o ft nevetséges nálunk 1997 -ben fizettek 55o ft,ne legyetek buták amit nem fizetnek ki azt eltapsolják és jót röhögnek hogy átvágták a marha parasztot! Ne dőljetek már be!!!!!!!!!
Környékünkön nem jellemző az erdő,egyébként ami erdő az természetvédelmi terület!Ezt nemigen sajátítják ki!A topikot azért indítóttam mert szántóval vagyok érintett!
erre is van orvosság: ne szóljatok egymáshoz és kész, könnyen beszélek? azt mondod?
ne hidd, h könnyen fogadtak be a srácok, pedig a legrégebbi fórumozó vagyok még 2006-os bejegyzéssel
Válasz #52. hozzászólásra
Ja!
Meg még megköszönöm neki,hogy a 22 szem gyógyszert szedő halálos beteg anyámat lekurvázza.
Rohadjon meg az ilyen gané.Adnék neki egy-két lángost,hogy leszáradna a fej a taknyának.....ozza a saját családját,meg szidja a saját anyját!Van ,amire nincs bocsánat.
szerintem meg kérjetek egymástól bocsánatot, és ássátok el a csatabárdot.
Mind a ketten f@sz@gyerekek vagytok, de nincs értelme, h egymást bármivel is bántsátok.
Válasz #49. hozzászólásra
Te meg bunkókám ne szidd az anyámat,meg ne ....ozz le.Szerintem te kezdted a ....ouással.Nemhogy megköszöntem volna agyatlanka.
Válasz #43. hozzászólásra
Agyatlanka!
Dumálsz ész nélkül.A feleségem bátori és a Dunántúlról visszajöve nem akartam a családommal a debreceni szmogot szívatni,ezért jöttem ide.
Innen a ....okon kívül meg azért megyek,mert a fiamnak lyukas a szíve és Pestre hordom kórházba,eze kívül a lányom a gimnáziumban kitűnő tanuló és Pestre szeretném egyetemre járatni,a következő ok meg az,hogy itt mindent olcsón és kis tételben lehet eladni.
Sajnos sok ilyen hülye van,mint Te is ,aki ,,jártatja a pofáját"ész nélkül.
Én a Debrecenhez csatolt Józsán nőttem fel.Ott egy család volt.(4 ember)A férfi szobafestőként dolgozott,a feleség meg asszisztens volt az egészségügyben.A fiú magyar lányt vett el feleségül.A rokonaik zenészek voltak.Nekem nagyon furcsa és a mai napig nem tudom megszokni,hogy itt meg a város lakosságának a fele(7000fő).....Ez az egyik ok,amiért elköltözök innen.Írjátok már le,hogy mely részeken nincsenek,mert tudom,hogy a Dunántúlon vannak ilyen szigetek!
szevasztok!
hasonló cipőben fogunk erre is járni mert erre akarják épiteni az M4 autópálya berettyóujfalusi és román határ közötti szakaszát
12.hozzászóláshoz csak annyit füznék hogy lehet szép a 123ft/m2 , de azt is vedd figyelembe ,hogy a kártéritésért megkapodhatod azt hogy 1 NAGY táblás földedet átlósan keresztbe vágják , ahoz hogy müveld a túlsó oldali földedet ( autópályán túlit) lehet hogy minden kimenetelnél hatalmasat kell kerülnöd .
EZT FIGYELEMBE A KAPOTT ÖSZZEGÉRT MERT LEHET HOGY CSAK 60 MÉTERES CSIKOT KÁRTALANITANAK!!!!
ÉRDEMES EZEN MINDENKINEK ÁTRÁGNI MAGÁT . :) :((
331 hozzászólás
A termőföld kisajátítás a 44o ft nevetséges nálunk 1997 -ben fizettek 55o ft,ne legyetek buták amit nem fizetnek ki azt eltapsolják és jót röhögnek hogy átvágták a marha parasztot! Ne dőljetek már be!!!!!!!!!
Nálunk a szántóra 400ft/m2 a zártkertű szántóra 470ft/m2 összeget ajánlott fel az állam.
Válasz #78. hozzászólásra
Első kőrben nevetséges,123ft/m2 árat ajánlottak!Szinte mindenki elutasította az ajánlatot!
Válasz #77. hozzászólásra
nekem erdőt vesznek el , szántora mennyit fizetnek ?
Válasz #76. hozzászólásra
Környékünkön nem jellemző az erdő,egyébként ami erdő az természetvédelmi terület!Ezt nemigen sajátítják ki!A topikot azért indítóttam mert szántóval vagyok érintett!
valakitől vettek már el erdőt autopályaépités miat, menyit adnak 1 hektárért?
Válasz #73. hozzászólásra
tudom én azt :-D
Válasz #73. hozzászólásra
Ilyesmivel nem szabad viccelni mert˝ besérül˝ lelkileg:-)))))))
Válasz #71. hozzászólásra
Csak vicccőőőtem.
Válasz #66. hozzászólásra
már nem .... az ujjaim végei billentyű és egéralakúak :-DDDDDDD
Válasz #69. hozzászólásra
nem??????? WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
Válasz #67. hozzászólásra
igen, ha kaphatnék a jobb, meg a bal szemem sarkába a szarkalábakat, ha kérhetném :-)
Válasz #65. hozzászólásra
Miért? Már befogadtak? :))))
Válasz #66. hozzászólásra
Dehogynem sőt....
Válasz #65. hozzászólásra
Öreg bútordarab vagy Te már.
Renoválás esetleg?
a családom már alszik úgyhogy én is megyek így is utálnak már a sok forumozásért .
titeket nem?
Válasz #60. hozzászólásra
erre is van orvosság: ne szóljatok egymáshoz és kész, könnyen beszélek? azt mondod?
ne hidd, h könnyen fogadtak be a srácok, pedig a legrégebbi fórumozó vagyok még 2006-os bejegyzéssel
Válasz #63. hozzászólásra
Ott teszem le a fegyvert.
Válasz #59. hozzászólásra
te a világoshoz húzol ?
Válasz #60. hozzászólásra
Megint csak ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!
Válasz #58. hozzászólásra
egy nagy francokat vagy Te piréz! a zsebtévébe nem jártak pirézek :-)))))
Válasz #52. hozzászólásra
Ja!
Meg még megköszönöm neki,hogy a 22 szem gyógyszert szedő halálos beteg anyámat lekurvázza.
Rohadjon meg az ilyen gané.Adnék neki egy-két lángost,hogy leszáradna a fej a taknyának.....ozza a saját családját,meg szidja a saját anyját!Van ,amire nincs bocsánat.
Moderálta: (3932) 2013-11-15 14:25:22
Válasz #57. hozzászólásra
A sötétekhez! :-)))))
Válasz #57. hozzászólásra
piréz vok
Válasz #56. hozzászólásra
MÉKHEZ?
Válasz #54. hozzászólásra
Jó, tudjuk, Te a kisebbséghez tartozol!:-))))))
Válasz #53. hozzászólásra
kettősponty, kötőjel, meg sok jobbos zárójel, vagy nem?
Válasz #53. hozzászólásra
dehonnem DDD
Válasz #51. hozzászólásra
Sokan nem tudják még ma se.
:-))))))
szerintem meg kérjetek egymástól bocsánatot, és ássátok el a csatabárdot.
Mind a ketten f@sz@gyerekek vagytok, de nincs értelme, h egymást bármivel is bántsátok.
Válasz #50. hozzászólásra
tudod ez :-)))))))) mit jelent nagyokos ?
Válasz #49. hozzászólásra
Te meg bunkókám ne szidd az anyámat,meg ne ....ozz le.Szerintem te kezdted a ....ouással.Nemhogy megköszöntem volna agyatlanka.
Moderálta: (3932) 2013-11-15 15:15:13
Válasz #48. hozzászólásra
veszekszik a fa.zom ő nevezett agyatlannak én ilyen lúzerekkel nem állok szóba
Pisti!
Ne veszekedj már Kertésszel.
Jó gyerek , akkora szíve van mint ide Lacháza.
Válasz #44. hozzászólásra
te feküdj le aludni aztán majd holnap folytatod higgadtabban jó ?
Válasz #44. hozzászólásra
A KURVA ANYÁD AGYATLAN TE BAROMARCU KÖCSÖG.
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!
Agyatlanka!
Dumálsz ész nélkül.A feleségem bátori és a Dunántúlról visszajöve nem akartam a családommal a debreceni szmogot szívatni,ezért jöttem ide.
Innen a ....okon kívül meg azért megyek,mert a fiamnak lyukas a szíve és Pestre hordom kórházba,eze kívül a lányom a gimnáziumban kitűnő tanuló és Pestre szeretném egyetemre járatni,a következő ok meg az,hogy itt mindent olcsón és kis tételben lehet eladni.
Sajnos sok ilyen hülye van,mint Te is ,aki ,,jártatja a pofáját"ész nélkül.
Moderálta: (3932) 2013-11-15 13:02:51
Válasz #42. hozzászólásra
lehet a te ereidben is folyik cigu vér hogy állandóan kóltöznél:-)))))))))
Én a Debrecenhez csatolt Józsán nőttem fel.Ott egy család volt.(4 ember)A férfi szobafestőként dolgozott,a feleség meg asszisztens volt az egészségügyben.A fiú magyar lányt vett el feleségül.A rokonaik zenészek voltak.Nekem nagyon furcsa és a mai napig nem tudom megszokni,hogy itt meg a város lakosságának a fele(7000fő).....Ez az egyik ok,amiért elköltözök innen.Írjátok már le,hogy mely részeken nincsenek,mert tudom,hogy a Dunántúlon vannak ilyen szigetek!
Moderálta: (3932) 2013-11-15 14:24:26
Válasz #38. hozzászólásra
szerencsére nálunk is hasonló a helyzet
Válasz #32. hozzászólásra
nem tudom. megmondod ha szépen kérem?
Válasz #38. hozzászólásra
Hol is laksz te? Majd küldünk neked párat! :-)))
Válasz #37. hozzászólásra
nállun nincs 10 .....nál több az tuti,és egyik sem lop!!!EZ KOMOLY!
Moderálta: (3932) 2013-11-15 15:15:24
Válasz #35. hozzászólásra
az van bőven mindenhun, nem csak hajdú-biharban, a fene egye le a pofájukat.
Válasz #35. hozzászólásra
Az itt is van elég, azért nem kell messze mennem! Ép az utcám végén van egy putri!
Válasz #34. hozzászólásra
Meg egy falunyi ....t.
Moderálta: (3932) 2013-11-15 15:15:59
Válasz #13. hozzászólásra
Akkor felétek kellene földet vennem mert ott 10 ha-t kapott 1 itteni áráért!
Válasz #12. hozzászólásra
szevasztok!
hasonló cipőben fogunk erre is járni mert erre akarják épiteni az M4 autópálya berettyóujfalusi és román határ közötti szakaszát
12.hozzászóláshoz csak annyit füznék hogy lehet szép a 123ft/m2 , de azt is vedd figyelembe ,hogy a kártéritésért megkapodhatod azt hogy 1 NAGY táblás földedet átlósan keresztbe vágják , ahoz hogy müveld a túlsó oldali földedet ( autópályán túlit) lehet hogy minden kimenetelnél hatalmasat kell kerülnöd .
EZT FIGYELEMBE A KAPOTT ÖSZZEGÉRT MERT LEHET HOGY CSAK 60 MÉTERES CSIKOT KÁRTALANITANAK!!!!
ÉRDEMES EZEN MINDENKINEK ÁTRÁGNI MAGÁT . :) :((
Válasz #18. hozzászólásra
Te dumálsz gazdaságról? Tudod mi az a bevétel?