Onnan, hogy a kerekekhez behúzza a 2. és az 5. kocsit. -20-30 cm még, de plusz kopóalkatrészek és tömeg
A teljesen fulloson a műkaki sornyitónak illene tárcsásnak lenni, de ettől függetlenül jó gép.
Ez szép volt...de 110ezeres digitrolt erre is fel lehet rakni,mert ez van a monotokon is(persze a tiéden nem,mert a tiéden az ővé van...)...de az enyémmel vakon is lehet biztonságosan vetni...Jaaaaa és 75hektár volt a 24órás csúcsa,műtrágya nélkül
Azt mondta az értékesítő hogy az eredeti vetésellenőrző monitor az nem jó amit adnak hozzá ha elromlik lehet küldeni kifelé külföldre és addig áll a gép
Nem lesz vele komoly probléma biztos, de ha lenne is kell nekik szólni és segítenek. Nekem a monitor rosszalkodott, és szó nélkül kiküldték a szervizest és kicserélték.
Kukorica,Napra ,Repce tárcsa lesz hozzá meg ezekhez a bronz betétek!
Hát igen csak nem én koptatom le!Bár nincs ez annyira még megkopva.Csak én néztem anno az axiál oldalán egy ilyen 2012 es monosemet és azt hittem hogy ez az lesz és az elég erősen megvolt kopva.De elmentünk megnézni orosházára és szinte új meg ugyanúgy megy rá a 2 év gari
Azt nem tudom még hogy milyen digitroll monitorral jön
Akkor csaknem te koptatod le az új gépről a festéket?
Grat hozzá!
Remélem a tiéddel sem lesz több gond mint az enyémmel. Rica kuki tárcsát kaptál csak hozzá, vagy van más is? Néztem a repce tárcsákat elég húzós árba vannak, pedig tervbe van nekem is a 76cm-es sortávú repce.
Ez úgy indult hogy igazából újat szerettünk volna de a 6 soros ebből 7millió+Fa körül van.Nekünk elég lett volna a 4 soros is de mire felöltöztettük azokkal az opciókkal amik nekünk kellettek elérte közel ennek a "használtnak" az árát mert a 4 soros lett volna 4,8 millió ez meg 5,3 lett így
Ez konkrétan a Manaxos gép.300-400 hektár van benne össz-vissz.Tehát 2012 tavaszi gép. NG + 4 Fullos felszereltségű! pro kerék is van.Meg ahány fajta vető tárcsa annyi bronz betét.Szerintem dupla teleszkópos de hol derül ez ki
Nekünk is van vetögép 4 soros valamikor 150eft kb 10 éve most már sószóró van rajta csak még nincs kép! fel van javitva porvédö van cserélve 1db nagycsorosznya 1db lácvezetö komplett remélem jól irom
A hátsók azok biztos fújhatók az elsőkre már nem emlékszem!De a hátsó sor keréknél jó játék volt ha egy bentebbi kerék ment szét mert egy tengelyen volt az egész és akkor bontani kell rendesen
8280 hozzászólás
Válasz #3176. hozzászólásra
nem is tévedtem sokat, ha az alap árból ugrik a 30 procent majdhogynem ottvagyunk
Viszont EZ jó árban van ha valakit érdekelne
vagy 5 miller+ jaffa
Olcsó
Ez mennyi lehet??
Válasz #3174. hozzászólásra

Ez ilyen diagrammosan mutatja a dolgokat? százalékosan
Válasz #3156. hozzászólásra

Szerintem te is ilyet kapsz hozzá.
Válasz #3168. hozzászólásra

Bocsi, de nem bírtam kihagyni!
Hiába tud az a gép, pl. felénk ahogy szét vannak darabolva a földel , sok helyen meg sem tudnák fordulni vele, így marad a függesztett.
Válasz #3170. hozzászólásra
Fölősleges...
Válasz #3170. hozzászólásra

Az plusz 600e+fa!
http://www.monosemalkatresz.hu/vetogep_alkatreszek/monosem_mutragya_tarcsas_csoroszlya_komplett__tartoval_egyutt/25611
Válasz #3169. hozzászólásra

Igen ez hibázik még.De így meg akarjuk próbálni aztán ha nem működik így akkor át lesz rakva tárcsás csoroszjára
Válasz #3149. hozzászólásra
Onnan, hogy a kerekekhez behúzza a 2. és az 5. kocsit. -20-30 cm még, de plusz kopóalkatrészek és tömeg
A teljesen fulloson a műkaki sornyitónak illene tárcsásnak lenni, de ettől függetlenül jó gép.
Válasz #3166. hozzászólásra

...de 110ezeres digitrolt erre is fel lehet rakni,mert ez van a monotokon is
(persze a tiéden nem,mert a tiéden az ővé van...
)...de az enyémmel vakon is lehet biztonságosan vetni
...Jaaaaa és 75hektár volt a 24órás csúcsa,műtrágya nélkül
Ez szép volt
Válasz #3160. hozzászólásra

Ha engedsz vagy két milkót biztos ráharap valaki
Válasz #3164. hozzászólásra
A lényeg hogy monitor végett nem kell állni mint...
Válasz #3164. hozzászólásra
Kizártnak tartom!
Válasz #3163. hozzászólásra
Frankó mert legalább "családban" maradt...
Jaaa az jó mert az aGergö87 mostani vetőgépéé volt...
Válasz #3159. hozzászólásra
Nem tudom, nekem a magot nem számolta pontosan, kijött a szervizes látta hogy mit csinál, kivette betette a másikat és kész.
Válasz #3160. hozzászólásra

Frankó a gép !
Mit tudtok a régi monosem 4 soros vetőgépekről??
Válasz #3151. hozzászólásra
Jó lesz ez, ezzel nincs is baj...viszont csak lassan cammogva 7km-rel tudsz vele vetni...A másik baj meg az hogy miért vesz valaki 7millió bruttoért vetőgépet amikor az enyém 4,4 bruttoban...csak egy érv lehet mono mellett a teleszkópos vázhttp:// http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2815270/JD_RADARos_vet%C5%91g%C3%A9p,_visszahozhatod_b%C3%A1rmikor_ha_meggondoln%C3%A1d_magad____persze_csak_vet%C3%A9s_el%C3%B6tt_(lol).html...atyddfFhteęgcftfddhdhrmfdgmbtxcdbfvccbxdxgv dgdj,dayQPœOtkscX...na mindegy felrakom a külföldi lapokra...itthon nem lehet eldadni semmit...az Orbán már aratni akar,neki nem is kell "vetőgép"(hiszen kaphat az régiós integrátoroktól amit "akar" hiszen ő hozza most ezeket (még nagyobb) létre az új földtörvényben...
Válasz #3158. hozzászólásra

Azt mondta az értékesítő hogy az eredeti vetésellenőrző monitor az nem jó amit adnak hozzá ha elromlik lehet küldeni kifelé külföldre és addig áll a gép
Válasz #3156. hozzászólásra
Digitrollos igen, de meg nem mondom most hogy melyik. Szomszédba van a trakiba, reggel megnézem.
Válasz #3154. hozzászólásra
Nekem nem adtak rá garit, de attól függetlenül nem kellett fizetni semmit. Van ismerősöm Baján ha esetleg vmi gond van.
Válasz #3155. hozzászólásra
Digitrollos? Melyik fajta van neked?
Válasz #3152. hozzászólásra
Nem lesz vele komoly probléma biztos, de ha lenne is kell nekik szólni és segítenek. Nekem a monitor rosszalkodott, és szó nélkül kiküldték a szervizest és kicserélték.
Válasz #3153. hozzászólásra

Kukorica,Napra ,Repce tárcsa lesz hozzá meg ezekhez a bronz betétek!
Hát igen csak nem én koptatom le!Bár nincs ez annyira még megkopva.Csak én néztem anno az axiál oldalán egy ilyen 2012 es monosemet és azt hittem hogy ez az lesz és az elég erősen megvolt kopva.De elmentünk megnézni orosházára és szinte új meg ugyanúgy megy rá a 2 év gari
Azt nem tudom még hogy milyen digitroll monitorral jön
Akkor csaknem te koptatod le az új gépről a festéket?
Grat hozzá!
Remélem a tiéddel sem lesz több gond mint az enyémmel. Rica kuki tárcsát kaptál csak hozzá, vagy van más is? Néztem a repce tárcsákat elég húzós árba vannak, pedig tervbe van nekem is a 76cm-es sortávú repce.
Remélem beválik és sokáig jó vetőgép lesz!
Válasz #3150. hozzászólásra

Ez úgy indult hogy igazából újat szerettünk volna de a 6 soros ebből 7millió+Fa körül van.Nekünk elég lett volna a 4 soros is de mire felöltöztettük azokkal az opciókkal amik nekünk kellettek elérte közel ennek a "használtnak" az árát mert a 4 soros lett volna 4,8 millió ez meg 5,3 lett így
Új ár hány %-a volt?
Válasz #3147. hozzászólásra

Ez konkrétan a Manaxos gép.300-400 hektár van benne össz-vissz.Tehát 2012 tavaszi gép. NG + 4 Fullos felszereltségű! pro kerék is van.Meg ahány fajta vető tárcsa annyi bronz betét.Szerintem dupla teleszkópos de hol derül ez ki
Nekünk is van vetögép 4 soros valamikor 150eft kb 10 éve most már sószóró van rajta csak még nincs kép!

fel van javitva porvédö van cserélve 1db nagycsorosznya 1db lácvezetö komplett remélem jól irom
Válasz #3145. hozzászólásra
Grat! Szép állapotúnak tűnik!
Sima vagy dupla telós? 1 éves? Pro kerék van? Kikiáltási ára mi volt?
Gratula hozzá!!! Mi is vettünk egy újat március környékén érkezik!! Szerintem nagyon jó vetőgép!!
Ő lenne az

Válasz #3143. hozzászólásra

Lehet ígyis mondani!
Válasz #3142. hozzászólásra

lenyúltad ?
Válasz #3105. hozzászólásra

A manaxos monosemet már ne keresd
Válasz #3140. hozzászólásra
Még sehogy.
Válasz #3139. hozzászólásra
Vetőgép projected hogy áll?
Válasz #3138. hozzászólásra
Semmit,csak érdeklődtem.
Válasz #3135. hozzászólásra

Akkor már nem csak papíron létezik
Mi jót vásároltál ott?
Válasz #3136. hozzászólásra

Mert februárban házhoz hozzák
Válasz #3135. hozzászólásra

mikvannak
nemhogy menne érte
itt lesekszik helyette
Válasz #3134. hozzászólásra

Igen!2 volt az udvaron,az egyiken a nevük volt ráírva.
Válasz #3133. hozzászólásra
oszt hol Baján?
.Man láttam a vetőgépeteket.
Válasz #3128. hozzászólásra

Árban biztos lehetsz hogy a horsch a drágább
Válasz #3130. hozzászólásra

A hátsók azok biztos fújhatók az elsőkre már nem emlékszem!De a hátsó sor keréknél jó játék volt ha egy bentebbi kerék ment szét mert egy tengelyen volt az egész és akkor bontani kell rendesen