Válasz #3116. hozzászólásra
meg ahogy nézem sebesség függö,minél jobban megy annál jobban szét dobja a magot,nekem tetszik de tehettek volna csipkés lapot rá az nem talpalna anyira
Nyilván abból indultak ki ha csak tárcsázol akkor dettó ! Mindegy, érdekes !Bár vetettünk már mi is olyan levert talajba a csoroszlya fenn futott a felszínen. Végül Heva henger oszt ennyi ! 65 mázsát az is tudott
Néztük igen. 5 kupac pénz meg még egy kicsi nettóban (ha pontosan emlékszek). De még a nettót sem éri el az Agrionnak az ára. Az mondjuk biztos, hogy nem Monosem, de a mi területünkön nem most fog tönkre menni. (kopkopkop)
Legalább is élelmesek. mert mi csak nézegettük az egymenetes gépeket,a kiállító téren ! Ők már javában vitték ki őket ! Aztán sikeresen koppintanak+bele tesznek valami egyedit ! Ami kissé zavar nem látni biztonsági megoldást......ha jönne a nagy kavics.
Válasz #3096. hozzászólásra
Miért kell ezeknek mindent máshogy csinálni!?
Nekem nem tetszik nedves talajon, ugyan úgy elkeni az Runcájsz sapka a földet, mint az ekevas.
Érdekes koncepció. A sortáv háááát látni kellene mikor kel. mondjuk az eu-ban is vetnek 30cm-re ! ezért is lett részben ki találva a Garford robocorp vagy mi.
Annyi nézelődés után lett. Én küzdöttem a monosemért, Axiálnál meg is néztük és már majdnem... csak aztán a szembeszomszéd olyan árat mondott új gépre, hogy Agrion lett. Aztán előtte még itt gyorsan megkerestünk két embert aki használja és azt mondták hogy nekik nagyon tetszik, de ők nagyobb területen is vannak. Úgyhogy az lett a vége. Februárban jön.
Nekem azzal jött a gép gyárilag,amúgy szerintem bárhol meg lehet rendelni ahol forgalmaznak JD alkatrészt.Én a kitével nem is foglalkoznék,náluk mindenki olcsóbb,gyorsabb,rugalmasabb stb
lehet nem rossz de ha egyszer eladásra kerül a sor neheze n tudsz kiszálni belőle én is hirdetek mások számára ismeretlen nevű vetőgépet de eladhatatlan én úgy tudok megszabadulni tőle hogy áron alul beszámíttatom pedig a gépel semmi baj nincs azt tanácsolom ismert márkát vegyél
Nem ,mostár meg vagyok elégedve vele.Strapabíró masszív gép. 1200 ha van benne,egy garnitúra tömítőgumit cseréltem eddig,most meg egy garnitúra megkilőkő kerék kell.
Igen ez belevet mindenbe,ez igaz
8275 hozzászólás
Válasz #3124. hozzászólásra
ja azért írtam nem biztos hogy jól dobta a számokat.
Válasz #3122. hozzászólásra
Mai nap 7,32 Ft egy Rubel.
Válasz #3102. hozzászólásra
Azért a 6 méteres amelyiknél már vannak rugós biztosítók, az már náluk is 10 milka+áfa.
Válasz #3121. hozzászólásra
Na akkor te találtál valami konkrétabbat. A rubel olyan 7-8 ft körül megy alighanem
Válasz #3119. hozzászólásra
5,5 millió forint + Áfa átszámolva kb.
Válasz #3118. hozzászólásra
Majd valaki megmagyarázza,ezek a tárcsák belógatva vannak a talajba,mint a rövidtárcsa lapok.Lehet ezért nem ken,és tömörít.
Válasz #3115. hozzászólásra
Ez mibe kerülhet?Kár,hogy nem spirálhenger a végén.
meg ahogy nézem sebesség függö,minél jobban megy annál jobban szét dobja a magot,nekem tetszik de tehettek volna csipkés lapot rá az nem talpalna anyira
Passz lehet az a bedobó tárcsákat bizergálja hmmmmm.
Válasz #3108. hozzászólásra
A tányéroknak látszik egy rugós biztosítás az egyik képen. Fel tudnak nyílni ha nem is teljesen, csak annyira hogy ne szakadjanak le.
Válasz #3114. hozzászólásra
Pedig van, rá mész a képre alul ott a pdf
Válasz #3111. hozzászólásra

Egyébként ők a promagro? A vetőgép katalógusukat nem találom.
Tuti meg a GMO... Medvével fajoztatják.
Nyilván abból indultak ki ha csak tárcsázol akkor dettó ! Mindegy, érdekes !Bár vetettünk már mi is olyan levert talajba a csoroszlya fenn futott a felszínen. Végül Heva henger oszt ennyi ! 65 mázsát az is tudott
http://www.promagro.su/page/1191519925-12-12.htm
Válasz #3110. hozzászólásra
de ki tudja lehet kemény orosz magokat vetnek.
Esélyes a kaland
Válasz #3107. hozzászólásra

Egy kicsit nyirkosabb és máris olyan talpat kovácsol oda alulra, hogy gabona legyen ami áttöri
Válasz #3105. hozzászólásra
Néztük igen. 5 kupac pénz meg még egy kicsi nettóban (ha pontosan emlékszek). De még a nettót sem éri el az Agrionnak az ára. Az mondjuk biztos, hogy nem Monosem, de a mi területünkön nem most fog tönkre menni. (kopkopkop)
Válasz #3106. hozzászólásra
Legalább is élelmesek. mert mi csak nézegettük az egymenetes gépeket,a kiállító téren ! Ők már javában vitték ki őket ! Aztán sikeresen koppintanak+bele tesznek valami egyedit ! Ami kissé zavar nem látni biztonsági megoldást......ha jönne a nagy kavics.
Miért kell ezeknek mindent máshogy csinálni!?
Nekem nem tetszik nedves talajon, ugyan úgy elkeni az Runcájsz sapka a földet, mint az ekevas.
Válasz #3101. hozzászólásra
ha az tényleg a kelés,meg ha kuki földbe is beletené beturás nélkül még kiderül nem is hüljék az oroszok
Válasz #3089. hozzászólásra
A manaxos verziót is próbáltad....1 szezonos gép 400 ha kb, elég jó kedvezménnyel lehetett boltolni.
Válasz #3098. hozzászólásra

pénze itt mindenkinek van......de nem kapunk
tehát Te a testeddel hóditottad meg őket
Válasz #3097. hozzászólásra

pontosan
Válasz #3099. hozzászólásra

A 8.5m rövid tárcsa 8 milka csoki huf-ba természetesen.(ha jól forgított a gogli)
Válasz #3099. hozzászólásra
Jah és ha jól vettem ki 1,2millio huf a 4,3m
Sziasztok
Agrion vetőgépről tapasztalatok?
2:35 könyékén az már a kelés lenne?
Válasz #3082. hozzászólásra
Én már 3 éve is vetem a kitétöl átl magvezetőt!!!
Válasz #3093. hozzászólásra

Valami olyasmi... nem restek 170 Km-eket utazni. Nah meg ha egyszer eladó a gép akkor muszáj valahogy csalogatni a vevőket.
De veled egyébként mi van manapság? Néha eltűnsz aztán gyorsan kiontod ami beléd szorult a távollét alatt?
Válasz #3086. hozzászólásra
Érdekes koncepció. A sortáv háááát látni kellene mikor kel. mondjuk az eu-ban is vetnek 30cm-re ! ezért is lett részben ki találva a Garford robocorp vagy mi.
Válasz #3092. hozzászólásra
Most hogy mondod tényleg... Valami kép a kelésről jó lenne. Érdekesnek érdekes technika... már majdnem vetekszik a szórós vetéssel.
Válasz #3091. hozzászólásra

van emberük aki a VG kuncsaftokat lasszózza mi
Válasz #3087. hozzászólásra
én ugy nézem két sor tányér van,de érdekes azért
Válasz #3090. hozzászólásra

Baján az Axival szemben a Dorker lakik.
Válasz #3089. hozzászólásra

Ki az a szembeszomszéd vlm orákulum?
Válasz #3088. hozzászólásra
Annyi nézelődés után lett. Én küzdöttem a monosemért, Axiálnál meg is néztük és már majdnem... csak aztán a szembeszomszéd olyan árat mondott új gépre, hogy Agrion lett. Aztán előtte még itt gyorsan megkerestünk két embert aki használja és azt mondták hogy nekik nagyon tetszik, de ők nagyobb területen is vannak. Úgyhogy az lett a vége. Februárban jön.
Válasz #3087. hozzászólásra
No hoztatok VGt?
Válasz #3086. hozzászólásra
Ez az ausztrálok sorközénél is érdekesebbet produkál... mondjuk sávba vet...
Oszt a két tányér közével mi lesz? Oda majd Szergely köpi a magot?
Válasz #3084. hozzászólásra
JD technika,gammapolis van egy csomó kis rugalmas kereskedő
Válasz #3083. hozzászólásra
De a vetőgépet a kiténél vetted?
Adj már címet telefonszámot alkatrész ügyben nekem is van 4 jd a portán.
Válasz #3082. hozzászólásra
Nekem azzal jött a gép gyárilag,amúgy szerintem bárhol meg lehet rendelni ahol forgalmaznak JD alkatrészt.Én a kitével nem is foglalkoznék,náluk mindenki olcsóbb,gyorsabb,rugalmasabb stb
Válasz #3070. hozzászólásra
Helló Lac* az átlátszó maglevezető csövet honnan vetted mert hívtam a kite raktárt de ők még ilyet nem láttak vagy máshol lehet beszerezni?
lehet nem rossz de ha egyszer eladásra kerül a sor neheze n tudsz kiszálni belőle én is hirdetek mások számára ismeretlen nevű vetőgépet de eladhatatlan én úgy tudok megszabadulni tőle hogy áron alul beszámíttatom pedig a gépel semmi baj nincs azt tanácsolom ismert márkát vegyél
http://geppiac.agroinform.com/hasznalt,998539,Mascar-Mascar-Maxi-6-soros-Full-extras-vetogep.html
erről a vetőgépről vélemények? van róla tapasztalat valakinek esetleg?
Válasz #3078. hozzászólásra
Nincsmit,sok szerencsét kivánok az új gépedhez.
Válasz #3077. hozzászólásra
Megnyugtattál nekem most jön tavasszal.Köszi!
Válasz #3076. hozzászólásra
Nem ,mostár meg vagyok elégedve vele.Strapabíró masszív gép. 1200 ha van benne,egy garnitúra tömítőgumit cseréltem eddig,most meg egy garnitúra megkilőkő kerék kell.
Igen ez belevet mindenbe,ez igaz
Válasz #3075. hozzászólásra
ha vissza tudnád csinálni másmilyet vennél?Engem az győzött meg hogyha kell a földútba is bele veti.