meg furcsa hogy ugy össze vannak rakva mint ha ragasztotték volna őket...... meg én már pakoltam pár bálát de hogy oldalrol tüskével ugy beleszurni hogy nem tolja át a másik oldalra mikor már csak 1 sor bála van szinte lehetetlen ........legalábbis szerintem vékonynak vékony tüske van rajta de gyorsan pakol és még csak meg se billen az egyik bála a másikon....
Válasz #6809. hozzászólásra
Na ezzel a szerelvénnyel lásson meg a rendőr nálunk, ott a helyszínen agyolőne, az tuti!!! Valami akkor is sántít, szerintem túl sok a bála ha igazi jó kemények a bálák!! Ha 4q egy bála, akkor ez tul sokkkkkkkkkkk!!!!
Kegyetlen jó! Szinte állva tudja csak kezelni a gyerek és ahhoz meg a korához képest nem semmi milyen finoman kezeli, nem mozdít rajta olyan nagyokat, minden elismerésem
Csináltam egy videót németorsz.-ban egy repülös napon.A motor 18 hengeres csillag,3000 lovacska,mikor beindult mellettem volt egy kutya,a földhöz verte magát,és a gazdája 10 percig pofozta bele az életet.Megpróbálom feltölteni a dzsatubira.
9084 hozzászólás
Válasz #6820. hozzászólásra
Uhh,ez közel volt...
Halihó!

Töltöttem fel videókat a csatornánkra:
http://youtu.be/G4zNl7K2vUI
Rengeteg nyersanyag van, majd még szerkesztgetek belőlük.
Aki Bábolnán meglátogatott minket, az osztogatott CD-ken is rajta vannak
Válasz #6819. hozzászólásra
Válasz #6813. hozzászólásra
meg furcsa hogy ugy össze vannak rakva mint ha ragasztotték volna őket...... meg én már pakoltam pár bálát de hogy oldalrol tüskével ugy beleszurni hogy nem tolja át a másik oldalra mikor már csak 1 sor bála van szinte lehetetlen ........legalábbis szerintem vékonynak vékony tüske van rajta de gyorsan pakol és még csak meg se billen az egyik bála a másikon....

Megtudlak érteni, jó kis videó.

Valami akkor is sántít, szerintem túl sok a bála ha igazi jó kemények a bálák!! Ha 4q egy bála, akkor ez tul sokkkkkkkkkkk!!!!
Na ezzel a szerelvénnyel lásson meg a rendőr nálunk, ott a helyszínen agyolőne, az tuti!!!
Ezt meg ma lŕttam

Válasz #6808. hozzászólásra

Kegyetlen jó! Szinte állva tudja csak kezelni a gyerek és ahhoz meg a korához képest nem semmi milyen finoman kezeli, nem mozdít rajta olyan nagyokat, minden elismerésem

EGYBŐL TELJES KÉPERNYŐRE NAGYÍTVA AZ IGAZI
Ebből meg itt tuti "fejbelővés" lenne itthon...erre a szabadság érzésre vágyom a munkámban,de valamitől ezt már nem találom "itthon"
Nem semmi...az csak úgy dagadhat a büszkeségtől
itt
Válasz #6806. hozzászólásra

És ebben mi lehet a jó??????????
Válasz #6801. hozzászólásra

Érdekes koncepció:
Válasz #6798. hozzászólásra

Van több hasonló videó is.Ezt viszont még nem láttam eddig.
Bővebben:
http://www.agroinform.com/aktualis/Gephirek-Koltseghatekony-repcevetes-Simba-gepekkel-+Video-Kepek/20120902-19926/
Ki hogy csinált repcének magágyat.?
Így kéne nekünk is dolgozni, mint ahogy ezek a gyárban...
Nem volt senki?
Válasz #6798. hozzászólásra
Szép "fogás"!
Válasz #6793. hozzászólásra

)
(na de hol a kutya?
Válasz #6794. hozzászólásra

Mikor be pöccent volt riadalom
Válasz #6793. hozzászólásra
Itt van.
Válasz #6792. hozzászólásra
Megpróbálom feltölteni a dzsatubira.
Csináltam egy videót németorsz.-ban egy repülös napon.A motor 18 hengeres csillag,3000 lovacska,mikor beindult mellettem volt egy kutya,a földhöz verte magát,és a gazdája 10 percig pofozta bele az életet.
És így szól egy 1943-as tigris motorja
egyszerűen gyönyörű
Válasz #6775. hozzászólásra

ez sirály
Válasz #6783. hozzászólásra
Ha jól tudom az Oats az zab.
Válasz #6783. hozzászólásra

Ezek mit csinálnak,rendre vágják a búzát?Annyira északon vannak vagy miért?
Válasz #6781. hozzászólásra
Tawi Twin!

Kb. hány milla lehet egy ilyen gép, és ki volt az a pihentagyu aki kitalálta?
Válasz #6775. hozzászólásra

Te és hol a krumpli?????
Válasz #6778. hozzászólásra

de kevesebbet sem
tonna
több sört nem iszom
Válasz #6776. hozzászólásra

Szimplán a fizika győzött, pár tamma kellett volna még a JDre és keresztben megette volna
A csilivilis bumszlis műanyag szemetet megette a pár lóerős gőzgép.

Itt a krumpliszedés ideje!
Aratás 2012
http://www.youtube.com/watch?v=O_JtDsCXVDw
Válasz #6770. hozzászólásra

Vazze, Kecskemét, Belsönyirig meg se állj.