Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak589 FtBenzin árak584 FtEUR401.61 FtUSD364.03 FtCHF427.9 FtGBP478.7 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Kb 11-12 éve voltunk kint, vettünk egy majdnem komplett zetor váltót.Gondoltam hátha megvan még a cég.A környéken nem tudsz valakit aki eredeti alaktrészt árul?
Válasz #4193. hozzászólásra
már megtaláltam, a cég neve Agroconfort, a falué Zlatná na Ostrove. De én már a mai nap be is vásároltam amire szükségem volt az Ekosystémben. Meglepöen jók a raktárkészleteik a permetezökhöz. Ha valami nincsen 3-4 napon belül leszálítják a megrendelt alkatrészt. Ha valakinek eredeti Zetor alkatrészek kellenek annak a Farmsystem céget ajánlom. Egyenesen a gyárból szálítják az alkatrészt.
ha Komáromba jársz vásárolni alkatrászt szeretném megkérdezni nem e tudsz kontaktust adni ha jól tudom Szakál nevü permetezöalkatrészeket árul. A cég Komáromban van-volt. Utoljára 5 éve beszéltem vele de a kontaktus már nincsen meg.
hello en szlovakiabol vagyok es ha itt akartok alakatreszeket vasarolni akkor eszetekbe ne jusson Dunaszerdahejre menni venni, mert ott aztan van akarmennyi lengyel meg kinai alkatresz,enis mar komaromba jarok oreginal alkatreszt vasarolni,mert az ara is jobb meg legalabb nem bogli szar.
Én a 8245-höz az ajtó és a nyitható ablakokhoz kocka ladáét vettem Ukrajnába, a napfénytetőhöz pedig a lada csomagtér ajtóét. Tökélet jól szigetelnek és olcsók voltak.
Hello! A zetor ajtóhoz gumi grédert tudomásom szerint az alábbi helyeken lehet kapni.: Hajdúböszörmény Formula-HB Kft. tel.: 52/561-115; Szeged: Agrobázis Kft. Bakay Nándor u. 52. Tel.:62/499-444 .
Ezt méterben árulják és picit többet vegyél belőle mint amennyi méret szerint az ajtóhoz kell.
Üdv: Ábel
Ha már ennél a gumi témánál járunk, nekem a 6245-ösben kellene cserélni mind a 2 ajtón a kédert, ami az ajtó és a váz között tömít. Olyat hol lehet szerezni?? előre is köszi a választ.
Válasz #4171. hozzászólásra
Lemaradt,indulás előtt ha hátramenetbe kapcsolom,utána indulok előre ,akkor nem hajtja az elejét.A levegős szelep kikapcsol,hallatszik,hogy kattog.
Gacsi-nak üzenem, ( gondolom olvassa a fórumot, telefonom nem írta ki a számot és nem tudom visszahívni) Bekapcsolva marad az elsőhajtás: Vagy kevés a levegőnyomás, vagy a karmantyú átenged.
Mol-tól a tiszta szintetikus teherkocsikba való olajat. Ha jól tudom Mol Szintetika volt ráírva, de nem tudom már megnézni mert a hordóra volt ráragasztva és odaadtam a 200 literes hordót az ismerösömnek. Amúgy nálam erre az olajra ment az összes gép a szeméjkocsitól a kombájnig.
A 10540 el is voltak bajok: a sok apróság (fékmunkahenger, kuplungmunkahenger, fülkében radiátor folyás), meg az ősszel eldurrant a váltóban az 1-es sebesség, meg épp ma kaptam meg a turbót, felújíttattam. Ez mondjuk elég sok így magában, de amúgy nem panaszkodom a motorja nagyon jó . Kevés a fogyasztás is. Mondjuk az olajat nálam is eszi egy kicsit. Ezek miatt is szeretnék neki egy tesót hogy kímélve legyen Laci amúgy pontosan melyik olajat használod?
lazitozás közben gondolt egyet nos ennyi... Az hogy mire van tervezve az egy dolog na de itt nembirta ki. 2 fog ment el edzéssel voltak gondok. Hát még van egy olajcserére olajam ezt még beleteszem és valamire váltanom kell. Nemvolt hidegen hajtva mert csak én járok vele és odafigyelek rá... Inkább azt mondanám hogy nagyon sokáig melegitette a vizet majdnem forralta nem e hogy az lett a baja...
11460 hozzászólás
Válasz #4211. hozzászólásra
Mi baja a motornak ?
Válasz #4210. hozzászólásra
x
Amire szükséeg lenne az jobb elöl egy fél hajtáslánc, a tlt-nek is van némi betegsége, megy egy komplett motor...
Válasz #4208. hozzászólásra
Kb 11-12 éve voltunk kint, vettünk egy majdnem komplett zetor váltót.Gondoltam hátha megvan még a cég.A környéken nem tudsz valakit aki eredeti alaktrészt árul?
Válasz #4207. hozzászólásra
üdv!
milyen alkatrészre lenne szükséged?én is forgalmazok zetor cuccokat.....
Válasz #4207. hozzászólásra
Attul kérdezzük meg aki azt állította neked hogy ....... VAN OTT.........
Senki?
Bocs.A Komárnói érdekelne.
Valaki nemtudja véletlenü a komáromba lévő zetor alkatrészkereskedő üzlet elérhetőségét?
Válasz #4203. hozzászólásra
Igen én voltam remélem ma sikerül
sziasztok valaki igért nekem képet a hátso ablak kitámasztojárol!
Megtenné hogy jelentkezik!
Köszönöm!!!
Válasz #4200. hozzászólásra
Szia.kb10liter.
Sziasztok!
Érdeklődnék 6245 traktor 6,5 tonnás pótkocsival 30mázsa takarmánnyal megrakva kb 40km távolságon mennyit fogyaszt??Ha valakinek van infója.Előre is köszönöm!!!
Válasz #4195. hozzászólásra
Köszi szépen.....utána nézek.
Válasz #4197. hozzászólásra
igen
Válasz #4196. hozzászólásra
Szia.Köszönöm megkaptam,beszélnek magyarul?
Válasz #4192. hozzászólásra
Szia!
Igen! Priviben!
már megtaláltam, a cég neve Agroconfort, a falué Zlatná na Ostrove. De én már a mai nap be is vásároltam amire szükségem volt az Ekosystémben. Meglepöen jók a raktárkészleteik a permetezökhöz. Ha valami nincsen 3-4 napon belül leszálítják a megrendelt alkatrészt. Ha valakinek eredeti Zetor alkatrészek kellenek annak a Farmsystem céget ajánlom. Egyenesen a gyárból szálítják az alkatrészt.
Értem én hogy non-stop. De meddig van nyitva?
Válasz #4188. hozzászólásra
A kontakt engem is érdekelne,de most rév Komárom,vagy Komárom?
Válasz #4191. hozzászólásra
Szia.Valamilyen elérhetőséget tudsz adni.
Válasz #4190. hozzászólásra
Én Szőlőskére járok. Amúgy Sárospataki vagyok. Én ezt a boltot is tudom ajánlani, csak jó tapasztalatok vannak.
Válasz #4187. hozzászólásra
Na most akkor hova induljak???????????????
Mert,hogy itthon hova ne,kezdem kapisgálni!!!!!!!!!!
En a zetor westbe jarok,de ott annyiba kerul az alkatresz mint nalunk azutangyartott bňgli,hat hiaba az uzletesnek nem eleg a 100% -ek.
Válasz #4187. hozzászólásra
ha Komáromba jársz vásárolni alkatrászt szeretném megkérdezni nem e tudsz kontaktust adni ha jól tudom Szakál nevü permetezöalkatrészeket árul. A cég Komáromban van-volt. Utoljára 5 éve beszéltem vele de a kontaktus már nincsen meg.
hello en szlovakiabol vagyok es ha itt akartok alakatreszeket vasarolni akkor eszetekbe ne jusson Dunaszerdahejre menni venni, mert ott aztan van akarmennyi lengyel meg kinai alkatresz,enis mar komaromba jarok oreginal alkatreszt vasarolni,mert az ara is jobb meg legalabb nem bogli szar.
sziasztok!
Nekem a hátsó ablak keretbe kellene vissza tennem az üveget azért kellene a kéder!
Egy 12045 ös crystal rol van szó!
Válasz #4182. hozzászólásra
Szia!
Én a 8245-höz az ajtó és a nyitható ablakokhoz kocka ladáét vettem Ukrajnába, a napfénytetőhöz pedig a lada csomagtér ajtóét. Tökélet jól szigetelnek és olcsók voltak.
Válasz #4183. hozzászólásra
Köszönöm szépen.
Válasz #4182. hozzászólásra
Hello! A zetor ajtóhoz gumi grédert tudomásom szerint az alábbi helyeken lehet kapni.: Hajdúböszörmény Formula-HB Kft. tel.: 52/561-115; Szeged: Agrobázis Kft. Bakay Nándor u. 52. Tel.:62/499-444 .
Ezt méterben árulják és picit többet vegyél belőle mint amennyi méret szerint az ajtóhoz kell.
Üdv: Ábel
Válasz #4181. hozzászólásra
Ez lesz csak gondoltam lehet kapni hozzá elérhető áron gyárit. De köszi. Már egy oldalra van, csak a sarkoknál nem áll szépen. De lehet így marad.
Válasz #4180. hozzászólásra
Heló.Autóbontóba kerülj 1-et,vigyél mintát,a régebbi autók csomagtartó gumijai között nézzél szét ,biztosan találsz fillérekért.
Ha már ennél a gumi témánál járunk, nekem a 6245-ösben kellene cserélni mind a 2 ajtón a kédert, ami az ajtó és a váz között tömít. Olyat hol lehet szerezni?? előre is köszi a választ.
Válasz #4175. hozzászólásra
12045 crystal
Válasz #4177. hozzászólásra
Na az már más Az még nekem is kellene a hátsó üvegemre
Válasz #4176. hozzászólásra
Ablak kéder és az üveg körüli gumi perem, amibe bele ül.
Válasz #4174. hozzászólásra
Lehet hülyét kérdezek. Ne kövezzetek meg! De mi az az ablak géder
Válasz #4174. hozzászólásra
milyen zetor?
sziasztok!
Valaki tudna nekem segiteni!
Zetorhoz szeretnék venni ablak gédert!
Elért az enyém és cserélnem kellene!
Hol lehet ilyet kapni?
Válasz #4171. hozzászólásra
Lemaradt,indulás előtt ha hátramenetbe kapcsolom,utána indulok előre ,akkor nem hajtja az elejét.A levegős szelep kikapcsol,hallatszik,hogy kattog.
Válasz #4169. hozzászólásra
4600 óra van most benne.
Válasz #4170. hozzászólásra
Szia.levegő 7 bar,leállítt motornál sem engedi el a levegőt bekapcsolt elsőhajtás.
Gacsi-nak üzenem, ( gondolom olvassa a fórumot, telefonom nem írta ki a számot és nem tudom visszahívni) Bekapcsolva marad az elsőhajtás: Vagy kevés a levegőnyomás, vagy a karmantyú átenged.
Válasz #4166. hozzászólásra
Mennyi óra van benne?
Válasz #4167. hozzászólásra
Mol Dynamic Synt Diesel 10w40???
Válasz #4166. hozzászólásra
Mol-tól a tiszta szintetikus teherkocsikba való olajat. Ha jól tudom Mol Szintetika volt ráírva, de nem tudom már megnézni mert a hordóra volt ráragasztva és odaadtam a 200 literes hordót az ismerösömnek. Amúgy nálam erre az olajra ment az összes gép a szeméjkocsitól a kombájnig.
A 10540 el is voltak bajok: a sok apróság (fékmunkahenger, kuplungmunkahenger, fülkében radiátor folyás), meg az ősszel eldurrant a váltóban az 1-es sebesség, meg épp ma kaptam meg a turbót, felújíttattam. Ez mondjuk elég sok így magában, de amúgy nem panaszkodom a motorja nagyon jó . Kevés a fogyasztás is. Mondjuk az olajat nálam is eszi egy kicsit. Ezek miatt is szeretnék neki egy tesót hogy kímélve legyen Laci amúgy pontosan melyik olajat használod?
Válasz #4164. hozzászólásra
meglehet hogy a hibás thermosztát okozta a túlmelegedést és ebböl következö olajfogyasztást.
lazitozás közben gondolt egyet nos ennyi... Az hogy mire van tervezve az egy dolog na de itt nembirta ki. 2 fog ment el edzéssel voltak gondok. Hát még van egy olajcserére olajam ezt még beleteszem és valamire váltanom kell. Nemvolt hidegen hajtva mert csak én járok vele és odafigyelek rá... Inkább azt mondanám hogy nagyon sokáig melegitette a vizet majdnem forralta nem e hogy az lett a baja...