Üdv, a Crystal a 10645-ös hozzászólásban említett motorolaj nyomás problémára, kapott új szivattyút meg nyomástartó szelepet, rendesen összerakva 1 bárt emelkedett a nyomás munka közben. Nagy boldogság, egyenlőre nem kell nagy generál! De a Nekvindától rendelt alkatrészekkel együtt rendeltem váltószűrőket, most azokat is beszereltem, indítás után nyomaték váltó, kardán működik váltónyomás 12 bár, de a hidraulika nem csinál semmit . A kihelyezett kör kapcsoló kar végálláson, és nem fogja a motort, mintha nem menne a hidr. szivattyú. A szivattyú kapcsolókarját kikapcsolt állásból járó motornál simán be tudom bekapcsolni, vagy legalábbis oda tolni ahol elvileg be van kapcsolva, félúton egy pici halk kerregő hang kíséretében. Soha nem kapcsolgattam a szivattyút, de gondolom ilyen könnyen nem lehetne kapcsolni (ellenállás nélkül). A szivattyú meghajtásnál lehet a hiba?
Válasz lorant90 #10698. hozzászólásáraNálatok hogy van a behozott traktorra a műszaki vizsga? Ha ervényessel megy be, akkor automatikusan megkapja a lejáratig vagy mindenképp vizsgaztatni kell?
Válasz Nyomasek Bobo #10719. hozzászólásáraJanuár vége óta pecázni se jutok el.
Regebben hétvégén lazán megcsináltam, amit kell, most hét közbe kéne lóhalálában. Amihez a lehuzott 8 óra után vagy van kedvem vagy nincs.
Válasz Hús Futár #10717. hozzászólásáraNincs különösebb tőkém...
(meg aztán lehet választani: vagy a zasszonnyal együtt jövünk megyünk, eldegélünk, élvezzük az életet, amíg lehet...
vagy egyedül nyomhatom mikulásig a melót a főállás mellett...
Egyedül megrohadni meg akar a fene)
Jelen felállásban nincs időm semmire...
Válasz .Richard. #10716. hozzászólására2018ban basztak rá.
Idén majd kiderül. Muszáj lesz teljesen a hivatalos utat követni.
Majd megkérem őket az első levélben, hogy tessenek írásban kommunikalni(emil v levél), mert a szó elszáll...(bár lehet benyögöm, hogy a hivast rögzítem, úgy dumaljon)
Válasz Nyomasek Bobo #10715. hozzászólásáraÉs ha nem számolsz fel mindent hanem 5 év múlva neki futsz újra hátha addig változik valami , esetleg addig hátha tudsz venni megfelelő gépeket is .
Válasz Nyomasek Bobo #10714. hozzászólásáraMeg ugye a kérdés: ellopják vagy se.
7.8, 8, 1.8, 3.8, 1.6ha a leosztas. A 7.8as a legjobb, és talán ide mernék kuccát... De volt jóparszor. 1x volt 90q, 1x 105, meg 1x 14 Akkor ment el a kedvem...
Válasz Sk Laci #10710. hozzászólásáraA zasszony pénzügyi vezető egy irodaházban.
Nem traktorozni akar, hanem élni.
Én szeretek traktorozni, de idegeskedni nem. És az utóbbi időben leget idegeskedek a termés miatt...
Válasz Nyomasek Bobo #10709. hozzászólásáraEgy ismerősöm is igy van. 20 ketáron. Vagy 5helyen van. Erdőben is . Sokszor üresen hagyja a támogatásért. Az is valami. Egy közeli nagyobb darabod sincs ami bekerithető kukoricának?
Válasz Nyomasek Bobo #10701. hozzászólásáraAdjad az asszony kezébe az egyik trakit, majd "kergetitek egymást" a parcellákon. Egy kis szórakozás, és a munka is elébb meglessz
Válasz .Richard. #10707. hozzászólásáraGondolkodtam.
De 23 hektárhoz az drága.
A megoldás a sor utáni.magnyomó kerék lenne. De az olyan vetőgép is drága...
Amúgy a direktvetőhöz az én földjeim nagyon le tudnak tömörödni.
Szecskázós kombájn nálam csak 4 éve arat... Előtte a szalmát el kellett tüntetnem...
Válasz Nyomasek Bobo #10703. hozzászólásáraNem gondolkodtál egy direktvetőben? Kalászosokat váltogatni? Még mindig jobb mint dobni az egészet. Persze annak is megvannak a hátulütői de az utolso percek után pár orával még az is megoldás lehetne.
Válasz .Richard. #10702. hozzászólásáraMásnak jobb gepei, hengere stb van, meg több ideje...
A repce elég jó lenne. Ha esne a közeljövőben.(ma reggel volt pár csepp)
A buzát én vetettem ritkára. Ha normal idő lenne, meg pl capo, akkor siman bokrosodott volna, nem lenne rossz.
A tavaszi talajmunkánál meg hianyzik egy nehéz cambridge. Meg mondjuk egy kompaktor. A szántást is hanyagolom, de ősszel a lazítást nem tudtam megcsinálni. Csak a repcénél. (a buza szántva lett, de ragadt végig)
Válasz Nyomasek Bobo #10701. hozzászólásáraHát ha minden eshetőséget végigondoltad akkor nincs más megoldás. Volna pár ötletem . De aztán jön a pro és kontra. Csak az nem fér a fejembe'hogy másnak honnan lesz ott viz.
Válasz .Richard. #10700. hozzászólásáraHaverral már beszélgettem róla...
Kiadom a földeket kb. Ha megadják, amit gondoltam érte...
Marad a 12ha erdős rét. Az biztosítja a tüzelőt. Onnan jön 1 kis támogatás, ha lezúzom évi 1x.
Meg 2022ben még marad a homokos 1.6ha tablam, mert azt asszem 4 éve vettem(3000m2 belőle)
Meguntam. Asszonyra sincs időm, ha egyedül lennék, a 7végéken siman megoldanám a földeket.
De ez a köcsög aszály elvette minden kedvem amugy is.
Szóval marad 1 zuzó, 1 mtz550(apám hagyatéka) a homlokrakodóval, meg a hw6011 fát behordani.
Válasz lorant90 #10694. hozzászólásáraVáltó szerelés és gyűrű csere ,meg volt billentve a fülke ,de már minden helyre rakva csak a kormány van hátra ,most lehet újra kezdeni .
Válasz lorant90 #10686. hozzászólásáraKöszi a segítséget !Az oldal deklik a fülkéből szedhetők szét ,vagy a gép alatt kel szét bontani ? Úgy tűnik ,hogy a fülkében nincs csavar vagy csak fel kell pattintani a lemezt ?
Válasz Anicska #10685. hozzászólásáraMielott a a kormany oszlopot kiszerelted volna le kellett volna venni a ketoldali deklit . Ott van egy golyos agy , amiben 2 korben vannak a golyok , ha jol emlekszem 74 drb . Azt csak akkor tudod egyben kivenni ha tekered ki belole a menetet ugy tekered alulrol utana a masika darabot . Ami kb 4 cm . Eutan kitudod venni egyben az agyat majd az oszlopot . Neked most szet futott az egesz .
A 6045 zetor kormányoszlopa ki lett szedve és mikor teszem a helyére nem tudom rögzíteni ,nem tudom a helyére csavarozni .A kormányműházba találtam egy csomó csapágygolyót amit mágnesal szedtem ki .eddig eljutottam ,de a hogyan tovább nincs meg .mivel kell az orsót rögzíteni ?honnan jöttek a golyók ?
Válasz mg_ attila_ #10678. hozzászólásáraJD Hygard van benne, jóval ritkább, de ehez a powerhez semmi köze, mert a terhelés alatti váltója levegőre müköik.
Az enyémnél alighanem elektromos gond lessz, mert ha a rugó el lenne törve, akkor lefelé nem váltana.
Ha leállitom a motort, és kikapcsolom a kulcsot /áramtalanítom a rendszert/ automatikusan visszakapcsol a legmagasabb fokozatba, ahogyan a gyár írja.
Hétvégén nem akartam zavarni a szerelőt, hétfőn hívom, okosabb leszek.
Üdv segítséget szeretnék kérni. 16045 zetor hosszabb távon nyúlba egyszer kétszer leejti az olajnyomást. Mi a megoldás a nyomaték váltót kell cserélni vagy felújítható? Esetleg nem lehet kiiktatni H csak nyúl legyen benne?
Válasz *** HM *** #10679. hozzászólásáraAddigra le nagyon gyenge konstrukció ez. 4000 ora van benne de már annyi nyűg volt apró szar bajok, mtz 820.2 es be 5500 van de negyed ennyi baja volt.
Válasz Sk Laci #10675. hozzászólásáraEz tényleg érdekes jelenség, nekem még ilyet nem csinált. A miénk azzal szórakozik, hogy néha el megy teljesen hiába váltok le a teknős 1 ig vált a teknős 2 már nem csak meg ugrik es gyorsaban megy!
Vagy 3 napig igy ment most tegnap tegnap előtt megjavult most már normálisan működik. Már évek óta igy megy! Nem híg a váltó olajad mert akkor se dolgozik normálisan? Az éven én is cseréltem jó sűrű olaj ment bele amit a könyv irt és azóta jobb lett! Nagyon érdekes egy traktor ezek a forterrak! A lényeg, hogy türelem kell hozzá mert idegrendszeredet tönkre teszi. Majd kiforja magát 10 év múlva!
11676 hozzászólás
Válasz Gabi 07 #10726. hozzászólásáraGyakran letorik a kapcsolo villa
Üdv, a Crystal a 10645-ös hozzászólásban említett motorolaj nyomás problémára, kapott új szivattyút meg nyomástartó szelepet, rendesen összerakva 1 bárt emelkedett a nyomás munka közben. Nagy boldogság, egyenlőre nem kell nagy generál! De a Nekvindától rendelt alkatrészekkel együtt rendeltem váltószűrőket, most azokat is beszereltem, indítás után nyomaték váltó, kardán működik váltónyomás 12 bár, de a hidraulika nem csinál semmit
. A kihelyezett kör kapcsoló kar végálláson, és nem fogja a motort, mintha nem menne a hidr. szivattyú. A szivattyú kapcsolókarját kikapcsolt állásból járó motornál simán be tudom bekapcsolni, vagy legalábbis oda tolni ahol elvileg be van kapcsolva, félúton egy pici halk kerregő hang kíséretében. Soha nem kapcsolgattam a szivattyút, de gondolom ilyen könnyen nem lehetne kapcsolni (ellenállás nélkül). A szivattyú meghajtásnál lehet a hiba?
Válasz Nyomasek Bobo #10719. hozzászólásáraMegértem , és igazad is van .
Válasz Nyomasek Bobo #10723. hozzászólásáraMessengeren irtam.
Válasz lorant90 #10722. hozzászólásáraÍrj rám viberen, mennyit adnál a gépért...
Válasz Nyomasek Bobo #10721. hozzászólásáraHuha , nem vagyok benne a temaban , utana kell jarnom .
Válasz lorant90 #10698. hozzászólásáraNálatok hogy van a behozott traktorra a műszaki vizsga? Ha ervényessel megy be, akkor automatikusan megkapja a lejáratig vagy mindenképp vizsgaztatni kell?
Válasz Nyomasek Bobo #10719. hozzászólásáraJanuár vége óta pecázni se jutok el.
Regebben hétvégén lazán megcsináltam, amit kell, most hét közbe kéne lóhalálában. Amihez a lehuzott 8 óra után vagy van kedvem vagy nincs.
Válasz Hús Futár #10717. hozzászólásáraNincs különösebb tőkém...
)
(meg aztán lehet választani: vagy a zasszonnyal együtt jövünk megyünk, eldegélünk, élvezzük az életet, amíg lehet...
vagy egyedül nyomhatom mikulásig a melót a főállás mellett...
Egyedül megrohadni meg akar a fene
Jelen felállásban nincs időm semmire...
Válasz .Richard. #10716. hozzászólására2018ban basztak rá.
Idén majd kiderül. Muszáj lesz teljesen a hivatalos utat követni.
Majd megkérem őket az első levélben, hogy tessenek írásban kommunikalni(emil v levél), mert a szó elszáll...(bár lehet benyögöm, hogy a hivast rögzítem, úgy dumaljon)
Válasz Nyomasek Bobo #10715. hozzászólásáraÉs ha nem számolsz fel mindent hanem 5 év múlva neki futsz újra hátha addig változik valami , esetleg addig hátha tudsz venni megfelelő gépeket is .
Válasz Nyomasek Bobo #10714. hozzászólásáraNa ja. Viz nélkül nix. Vezeték miatt a vadászokkal nem lehet egyezkedni?
Válasz Nyomasek Bobo #10714. hozzászólásáraMeg ugye a kérdés: ellopják vagy se.
7.8, 8, 1.8, 3.8, 1.6ha a leosztas. A 7.8as a legjobb, és talán ide mernék kuccát... De volt jóparszor. 1x volt 90q, 1x 105, meg 1x 14 Akkor ment el a kedvem...
Válasz .Richard. #10711. hozzászólásáraGondolkodtam rajta.
Csak a vadhálós téma kissé drága.
Egy normál villanypasztor is 200 ezer felett van...
Válasz Nyomasek Bobo #10712. hozzászólásáraakkor ne idegeskedj, szerintem a termés átlagod egy dekát sem fog változni
Válasz Sk Laci #10710. hozzászólásáraA zasszony pénzügyi vezető egy irodaházban.
Nem traktorozni akar, hanem élni.
Én szeretek traktorozni, de idegeskedni nem. És az utóbbi időben leget idegeskedek a termés miatt...
Válasz Nyomasek Bobo #10709. hozzászólásáraEgy ismerősöm is igy van. 20 ketáron. Vagy 5helyen van. Erdőben is . Sokszor üresen hagyja a támogatásért. Az is valami. Egy közeli nagyobb darabod sincs ami bekerithető kukoricának?
Válasz Nyomasek Bobo #10701. hozzászólásáraAdjad az asszony kezébe az egyik trakit, majd "kergetitek egymást" a parcellákon. Egy kis szórakozás, és a munka is elébb meglessz
Válasz .Richard. #10707. hozzászólásáraKalászost váltogattam 7 évig.
Aztan próbaltam a repcét...
Válasz .Richard. #10707. hozzászólásáraGondolkodtam.
De 23 hektárhoz az drága.
A megoldás a sor utáni.magnyomó kerék lenne. De az olyan vetőgép is drága...
Amúgy a direktvetőhöz az én földjeim nagyon le tudnak tömörödni.
Szecskázós kombájn nálam csak 4 éve arat... Előtte a szalmát el kellett tüntetnem...
Válasz Nyomasek Bobo #10703. hozzászólásáraNem gondolkodtál egy direktvetőben? Kalászosokat váltogatni? Még mindig jobb mint dobni az egészet. Persze annak is megvannak a hátulütői de az utolso percek után pár orával még az is megoldás lehetne.
Válasz Anicska #10705. hozzászólásáraAkkor siker , az a lenyeg , lehet szorakozni vele
Válasz Anicska #10704. hozzászólásáraEgyenlőre kész a kormány vissza rakása .
Válasz lorant90 #10694. hozzászólásáraSzia ! Hogyan kell vissza rakni a kormánymű házba a kormányrudat a rajta levő gömbbel amibe a golyók vannak ?
Válasz .Richard. #10702. hozzászólásáraMásnak jobb gepei, hengere stb van, meg több ideje...
A repce elég jó lenne. Ha esne a közeljövőben.(ma reggel volt pár csepp)
A buzát én vetettem ritkára. Ha normal idő lenne, meg pl capo, akkor siman bokrosodott volna, nem lenne rossz.
A tavaszi talajmunkánál meg hianyzik egy nehéz cambridge. Meg mondjuk egy kompaktor. A szántást is hanyagolom, de ősszel a lazítást nem tudtam megcsinálni. Csak a repcénél. (a buza szántva lett, de ragadt végig)
Válasz Nyomasek Bobo #10701. hozzászólásáraHát ha minden eshetőséget végigondoltad akkor nincs más megoldás. Volna pár ötletem . De aztán jön a pro és kontra. Csak az nem fér a fejembe'hogy másnak honnan lesz ott viz.
Válasz .Richard. #10700. hozzászólásáraHaverral már beszélgettem róla...
Kiadom a földeket kb. Ha megadják, amit gondoltam érte...
Marad a 12ha erdős rét. Az biztosítja a tüzelőt. Onnan jön 1 kis támogatás, ha lezúzom évi 1x.
Meg 2022ben még marad a homokos 1.6ha tablam, mert azt asszem 4 éve vettem(3000m2 belőle)
Meguntam. Asszonyra sincs időm, ha egyedül lennék, a 7végéken siman megoldanám a földeket.
De ez a köcsög aszály elvette minden kedvem amugy is.
Szóval marad 1 zuzó, 1 mtz550(apám hagyatéka) a homlokrakodóval, meg a hw6011 fát behordani.
Válasz Nyomasek Bobo #10699. hozzászólására
elöbb!!!! Mtz1221est vagy ujabbat nagyobbat most nagyon megy mint irják. Na akkor azt veszel? Mikor???
Válasz lorant90 #10698. hozzászólásáraNyárig eldől... Vagy előbb...
Válasz Nyomasek Bobo #10697. hozzászólásáraHa kitalaltad az arat , majd ird meg .azert
Válasz lorant90 #10695. hozzászólásáraSzerintem apasztás...
Válasz lorant90 #10694. hozzászólásáraVáltó szerelés és gyűrű csere ,meg volt billentve a fülke ,de már minden helyre rakva csak a kormány van hátra ,most lehet újra kezdeni .
Válasz lorant90 #10693. hozzászólására Csere lesz ?
Válasz Anicska #10692. hozzászólásáraSzivesen . Egyebkent mi volt a hiba ? Miert lett bontva ?
Válasz Nyomasek Bobo #10691. hozzászólásáraKerni barmennyit , itt van aki elkeri a 14 ezret. Aztan nem bir megvalni tole .
Válasz lorant90 #10690. hozzászólásáraKöszönöm a választ ,holnap reggel neki kezdek .
Válasz lorant90 #10690. hozzászólásáraHali.
Szerinted mit lehet kérni a Zetoromért?
Válasz Anicska #10689. hozzászólásáraA jo hozzaferes erdekeben en megszokom billenteni a fulket hatra
Válasz lorant90 #10686. hozzászólásáraKöszi a segítséget !Az oldal deklik a fülkéből szedhetők szét ,vagy a gép alatt kel szét bontani ? Úgy tűnik ,hogy a fülkében nincs csavar vagy csak fel kell pattintani a lemezt ?
Válasz traktorajtóhajtogató #10684. hozzászólásáraHolnap d=lután megpróbálom, eddig még sohase szedtem szét a gombrészeket.
Válasz lorant90 #10686. hozzászólásáraKitartas es turelem .
Válasz Anicska #10685. hozzászólásáraMielott a a kormany oszlopot kiszerelted volna le kellett volna venni a ketoldali deklit . Ott van egy golyos agy , amiben 2 korben vannak a golyok , ha jol emlekszem 74 drb . Azt csak akkor tudod egyben kivenni ha tekered ki belole a menetet ugy tekered alulrol utana a masika darabot . Ami kb 4 cm . Eutan kitudod venni egyben az agyat majd az oszlopot . Neked most szet futott az egesz .
A 6045 zetor kormányoszlopa ki lett szedve és mikor teszem a helyére nem tudom rögzíteni ,nem tudom a helyére csavarozni .A kormányműházba találtam egy csomó csapágygolyót amit mágnesal szedtem ki .eddig eljutottam ,de a hogyan tovább nincs meg .mivel kell az orsót rögzíteni ?honnan jöttek a golyók ?
A válaszokat és a segítséget előre is köszönöm !
Válasz Sk Laci #10675. hozzászólásáraSzedd szét a gombokat. Takaríts vagy cseréld, ha kell. Nekem már kétszer kellett takarítani.
Válasz erik18 #10681. hozzászólásáraKi lehet iktatni , le szokas hegeszteni, de ha mar szetvan , akkor erdemes javitani .
Válasz mg_ attila_ #10678. hozzászólásáraJD Hygard van benne, jóval ritkább, de ehez a powerhez semmi köze, mert a terhelés alatti váltója levegőre müköik.
Az enyémnél alighanem elektromos gond lessz, mert ha a rugó el lenne törve, akkor lefelé nem váltana.
Ha leállitom a motort, és kikapcsolom a kulcsot /áramtalanítom a rendszert/ automatikusan visszakapcsol a legmagasabb fokozatba, ahogyan a gyár írja.
Hétvégén nem akartam zavarni a szerelőt, hétfőn hívom, okosabb leszek.
Üdv segítséget szeretnék kérni. 16045 zetor hosszabb távon nyúlba egyszer kétszer leejti az olajnyomást. Mi a megoldás a nyomaték váltót kell cserélni vagy felújítható? Esetleg nem lehet kiiktatni H csak nyúl legyen benne?
Válasz *** HM *** #10679. hozzászólásáraAddigra le nagyon gyenge konstrukció ez. 4000 ora van benne de már annyi nyűg volt apró szar bajok, mtz 820.2 es be 5500 van de negyed ennyi baja volt.
Válasz mg_ attila_ #10678. hozzászólásáraAddigra lehúzzák a rolót.
Válasz Sk Laci #10675. hozzászólásáraEz tényleg érdekes jelenség, nekem még ilyet nem csinált. A miénk azzal szórakozik, hogy néha el megy teljesen hiába váltok le a teknős 1 ig vált a teknős 2 már nem csak meg ugrik es gyorsaban megy!
Vagy 3 napig igy ment most tegnap tegnap előtt megjavult most már normálisan működik. Már évek óta igy megy! Nem híg a váltó olajad mert akkor se dolgozik normálisan? Az éven én is cseréltem jó sűrű olaj ment bele amit a könyv irt és azóta jobb lett! Nagyon érdekes egy traktor ezek a forterrak! A lényeg, hogy türelem kell hozzá mert idegrendszeredet tönkre teszi. Majd kiforja magát 10 év múlva!