Válasz Koczka József #34361. hozzászólásáraNagyon örülök hogy kiosztottad, része voltam a pökhendiségének vissza olvastam a hozzászólásainak mikor mindent megkapott letojt mindenkit ilyenkor meg sóhajtozik,hát hagy szokja üdv
Válasz jango #34355. hozzászólásáraEgy pár hete még nem így nyilatkoztál ,mindenkit le hülyéztél aki itt le merte írni hogy nem jól mennek a dolgok.Sokat kell még tanulnod hogy itt némely gazda cipőnyomába léphess,úgy hogy ha valaki legközelebb panaszkodik hogy nem kapott még meg valamit inkább hallgass.
Válasz fattyú #34349. hozzászólására Én is azt mondom, hogy egy 2006-os telepítésű erdő jövedelempótló támogatásán mit kell még ellenőrizni, már rég befejezetté nyilvánították aztán csodálkoznak, hogy nem akar senki erdőt telepíteni.
Cirka 20 ève igènylek,soha nem történt mèg olyan,mint most!
Gazdaság mérete nem változott semmit,nincsenek új területek,semmi nem változott!
Minden èvben előleg,rèszfizetès stb.
Ebben az etapban,semmi,sem előleg,sem rèszfizetès,sem indoklás,csak Nagy büdös semmi............
De vágjunk mindenhez jópofát..........
Válasz JD 4630 #34347. hozzászólásáraNe higgy el mindent, amit ezek mondanak!
Kiváncsi lennék, hogy a 2006, 2010 és 2012-es erdőtelepítési támogatás jövedelempótló pénzeinek kifizetését milyen ellenőrzés tartja vissza?
Vagy a 2023-as évben elvégzett erdő-szerkezetátalakítás kifizetését?
Vagy a natura gyep és natura erdő kifizetését?
A problémás ügyek esetében pedig jogszabály írja elő, hogy mennyi időn belül kell új határozatot hozni. Ezt rendszerint megszegik.
Nekem tavaly november elején hagyta jóvá a másodfok a kifogásomat, 30 napos határidőt adva a kincstárnak az új elsőfokú határozat meghozatalára és a kifizetésre. Azóta nem történt semmi. Tehát nem akarat kérdése, mert mi tartaná vissza őket fél évig, ha a maásodfok jóváhagta a kifogást.
A problémás ügyek jelentős része pedig a dilettáns szabályok és kiírások logikus következménye. Nézd meg mit műveltek decemberben az AKG kapcsán. Még a másodikos számtan (összeadás 100-as számkörben) sem megy nekik. Erre eklatáns példa, hogy ha összeadod az AKG-ben szerezhető pontokat, nem jön ki az utolsó sorban írt összes pontszám.
Nem csak Feldmannt kellett volna elküldeni, hanem az egész bagázst, mert hajítófát sem érnek.
Ma megjelent a hírekben ,hogy újabb utalásokat indítanak az AÖP jogcímen...kapott vki a héten határozatot ezen a jogcímen?Nekünk még semmi nem érkezett eddig az AÖP-ből....????
Válasz andreatoth8721 #34346. hozzászólásáraNekem lett határozat és elvileg úton a pénz, remélem nektek is utalnak.
Amit mondtak, hogy eléggé túlterhelődött jelenleg a rendszer, rengeteg a problémás ügy több évre visszamenőleg, de már hiánypótlás 1-2 kör új pályázatoknál és AKG+ÖKO is folyamatban, szóval az új seprűnek van mit felseperni.
Válasz Gofri #34345. hozzászólásáraPedig nagyon jól tudják, hogy elég lenne a pénzt beáldozni a kifizetésre.????
Attól, hogy leváltják az illetékes államtitkárt és egy másikat tesznek a helyére, ettól még nem lesz utalható összeg a kincstár közvetlen kifizetések számláján.
Válasz kulakman #34335. hozzászólásáraSzia!
Általában mi egy időben kapunk határozatot, utalást. Írtad korábban, hogy az AKG-d váltott március végén. Határozat és utalás is érkezett? Vagy az még nálad is várat magára? Előre is köszi!
Válasz Moderátor2 #34329. hozzászólásáraItt viszont jött az ötlet, ez irányban is lehetne fejleszteni, mert rengeteg olyan topik is van, amiket össze lehetne fésülni.
Válasz Kémlelő #34327. hozzászólására Áthelyezésre nincs mód, csak törölni lehet. Ennek tudatában maradjatok a topik(ok) témájánál: esetleg amúgy értékes gondolatok is elvesznek, mert nem a megfelelőben vagytok.
Kedves Fórumozók! Kérlek benneteket, hogy maradjatok a topik témájánál! Van vegyes beszélgetésre más topik, ahol meg lehet osztani egymással gondolataitokat. Köszönöm!
34963 hozzászólás
Válasz jango #34355. hozzászólásáraLényegtelen,hogy tavaly mi volt.Tavaly a legvégén kaptam meg mindent ,most meg már csak az erdő van hátra.
Válasz Koczka József #34361. hozzászólásáraNagyon örülök hogy kiosztottad, része voltam a pökhendiségének vissza olvastam a hozzászólásainak mikor mindent megkapott letojt mindenkit ilyenkor meg sóhajtozik,hát hagy szokja üdv
Válasz jango #34355. hozzászólásáraEgy pár hete még nem így nyilatkoztál ,mindenkit le hülyéztél aki itt le merte írni hogy nem jól mennek a dolgok.Sokat kell még tanulnod hogy itt némely gazda cipőnyomába léphess,úgy hogy ha valaki legközelebb panaszkodik hogy nem kapott még meg valamit inkább hallgass.
Válasz G10 #34351. hozzászólásáraUgyan így nálunk is ????
Válasz fattyú #34349. hozzászólására Én is azt mondom, hogy egy 2006-os telepítésű erdő jövedelempótló támogatásán mit kell még ellenőrizni, már rég befejezetté nyilvánították aztán csodálkoznak, hogy nem akar senki erdőt telepíteni.
Válasz L.L. #34357. hozzászólásáraNekem is váltott akk is!
Válasz jana070new #34353. hozzászólásáraNekem már március 26 án váltott státuszt,de se határozat se pénz!
Cirka 20 ève igènylek,soha nem történt mèg olyan,mint most!
Gazdaság mérete nem változott semmit,nincsenek új területek,semmi nem változott!
Minden èvben előleg,rèszfizetès stb.
Ebben az etapban,semmi,sem előleg,sem rèszfizetès,sem indoklás,csak Nagy büdös semmi............
De vágjunk mindenhez jópofát..........
VALAHOGY SUNYOGÁS AZ EGÉSZ MERT ÉNEKEM MÁR 24BEN MÁRCIUS 19 ÉN A NATURA IS EL LETT KÜLDVE MOST MÉG NEM IS HALANI RÓLA
Válasz jana070new #34353. hozzászólásáraNekem még semmi de már várjuk nagyon!
Valaki kérdezte az anyajuhot a napokban!Mai dátummal státuszt váltott,maradt feldolgozás alatt!
Szép napot!
Válasz G10 #34351. hozzászólásáraszintúgy...Somogy
Válasz thomas73 #34348. hozzászólásáraHatározatot és pénzt is. Múlt hét vége felé a határozatot, tegnap a pénzt. AÖP
Válasz fattyú #34349. hozzászólásáraAz enyém a 4. kifogás után alakult, 3 szor meszelte el a másodfok az elsőt.
Válasz JD 4630 #34347. hozzászólásáraNe higgy el mindent, amit ezek mondanak!
Kiváncsi lennék, hogy a 2006, 2010 és 2012-es erdőtelepítési támogatás jövedelempótló pénzeinek kifizetését milyen ellenőrzés tartja vissza?
Vagy a 2023-as évben elvégzett erdő-szerkezetátalakítás kifizetését?
Vagy a natura gyep és natura erdő kifizetését?
A problémás ügyek esetében pedig jogszabály írja elő, hogy mennyi időn belül kell új határozatot hozni. Ezt rendszerint megszegik.
Nekem tavaly november elején hagyta jóvá a másodfok a kifogásomat, 30 napos határidőt adva a kincstárnak az új elsőfokú határozat meghozatalára és a kifizetésre. Azóta nem történt semmi. Tehát nem akarat kérdése, mert mi tartaná vissza őket fél évig, ha a maásodfok jóváhagta a kifogást.
A problémás ügyek jelentős része pedig a dilettáns szabályok és kiírások logikus következménye. Nézd meg mit műveltek decemberben az AKG kapcsán. Még a másodikos számtan (összeadás 100-as számkörben) sem megy nekik. Erre eklatáns példa, hogy ha összeadod az AKG-ben szerezhető pontokat, nem jön ki az utolsó sorban írt összes pontszám.
Nem csak Feldmannt kellett volna elküldeni, hanem az egész bagázst, mert hajítófát sem érnek.
Ma megjelent a hírekben ,hogy újabb utalásokat indítanak az AÖP jogcímen...kapott vki a héten határozatot ezen a jogcímen?Nekünk még semmi nem érkezett eddig az AÖP-ből....????
Válasz andreatoth8721 #34346. hozzászólásáraNekem lett határozat és elvileg úton a pénz, remélem nektek is utalnak.
Amit mondtak, hogy eléggé túlterhelődött jelenleg a rendszer, rengeteg a problémás ügy több évre visszamenőleg, de már hiánypótlás 1-2 kör új pályázatoknál és AKG+ÖKO is folyamatban, szóval az új seprűnek van mit felseperni.
Válasz Gofri #34345. hozzászólásáraPedig nagyon jól tudják, hogy elég lenne a pénzt beáldozni a kifizetésre.????
Attól, hogy leváltják az illetékes államtitkárt és egy másikat tesznek a helyére, ettól még nem lesz utalható összeg a kincstár közvetlen kifizetések számláján.
Válasz sapijuhasz #34337. hozzászólásáraEgyik sincs fizetve. Végén nagy istvánt is beáldozzák
Válasz sapijuhasz #34337. hozzászólására nekem még semi í natura van bent a tavaj márciusban 19 én már meg kaptam
Válasz Gazda111 #34340. hozzászólására13.451 :D itt
AÖP-nek idén mennyi lesz a teljes összege? Eddig 22 ezer Ft/ha-t utaltak
Válasz kulakman #34339. hozzászólásáraNa, ennek örülök. Nálam március vége óta nem történt semmi. De majd csak... :)
Mai utalás 4.407ft és 207 Ft.

Válasz geniusfifa10 #34336. hozzászólásáraAkg-öko gyep elszámolva , elköltve!
Szálas-nat2000-tehenes jogcímek vannak még bent!
Válasz sapijuhasz #34337. hozzászólására semi sincs
Valakinek NATURA 2000-es gyep és anyajuh valakinek valami infó róla?
Válasz kulakman #34335. hozzászólásáraSzia!
Általában mi egy időben kapunk határozatot, utalást. Írtad korábban, hogy az AKG-d váltott március végén. Határozat és utalás is érkezett? Vagy az még nálad is várat magára? Előre is köszi!
Én már írogatok a 25-ös területalapúba!
Válasz imremajor #34333. hozzászólásáraSzálas fehérje végkifizetés az imént jött meg.
Termeléshez kötött tejhasznú tehéntámogatás mozdult már valakinek?
AÖP CRISS BISS pipa, de ez 2024 07 óta változatlan
Válasz barnatanya2019 #34330. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz Moderátor2 #34329. hozzászólásáraItt viszont jött az ötlet, ez irányban is lehetne fejleszteni, mert rengeteg olyan topik is van, amiket össze lehetne fésülni.
Válasz raczfeco176 #34326. hozzászólására2-4 nap
Válasz Kémlelő #34327. hozzászólására Áthelyezésre nincs mód, csak törölni lehet. Ennek tudatában maradjatok a topik(ok) témájánál: esetleg amúgy értékes gondolatok is elvesznek, mert nem a megfelelőben vagytok.
Kedves Fórumozók! Kérlek benneteket, hogy maradjatok a topik témájánál! Van vegyes beszélgetésre más topik, ahol meg lehet osztani egymással gondolataitokat. Köszönöm!
Válasz Füle #34325. hozzászólásáraKérjük meg a moderátort, hogy "

Nincs profilkép
#34278 kalil 2025-04-05 19:11:52
Válasz barazdabetyar. #34277. hozzászólására"
helyezze át egy másik topikba ezt a rengeteg hozzászólást.
Ez mind szép és jó, csak nem ide való.
Nekem is az a véleményem mint neked.
Mások, meg másképp látják.
Miután megkűldték az AÖP elölegről a határozatot összeggel, mennyi idő után várható a kifizetés?
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-04-07 08:27:56
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-04-07 08:28:05
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-04-07 08:28:14
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-04-07 08:28:27
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-04-07 08:29:28
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-04-07 08:28:50
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-04-07 08:29:03
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-04-07 08:29:20
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-04-07 08:29:37
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-04-07 08:29:49
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-04-07 09:11:58
Moderálási elveink miatt törölve: 2025-04-07 09:12:16