Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak601 FtBenzin árak590 FtEUR401.77 FtUSD366.84 FtCHF428.08 FtGBP479.39 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #4115. hozzászólásra
Üdv!Tegnap beszéltem,azzal a gazdával akivel egyszerre kaptunk ellenőrzést.50000-ft,ra büntették,a tűzoltó készülék,és a gépszemle hiánya miatt.
Lehet hogy ideis az kéne,az adapteren nem csináltam semmit kivételesen minden jo rajta ugy van ahogy tavaj is ment.De a lécek hegesztve vannak idáig jo volt most ugy tünik bajos lessz a kuki vágás.
Ezért kapott a mienk új léceket, mert látszik, hogy vannak olyan csövek amik lemennének a régik között. Mentem ki itatni, akkor láttam, hogy tréningezel. Meg hogy meg meg állsz benne. Amit vágni akarunk a héten, ott nem lesz zöld szár én úgy néztem
Ja mondom megprobálom.Párat kerültem hogy bejárassam a gépezetet kb egy utánfutonyit szedtem le olyan 30-as vizzel,már mentis egyenst a daráloba a joszágoknak.Elsö rálátásra jobb mint vártam.Az már tuti hogy a törölécekekkel variálni kell soron belül is vannak akkora különbségek.lenne nagy lábas joszág franko szárat lehetne nekik csinálni a zöldböl de majd a sertések benyomatják.
Találtam tálcát közel, holnap vagy hétfőn megnézem, s ha jó utána döntök, csinálom. A motollám 6csillagos, de ahogy nézem leszedem a csillagokat, s csinálok rá 3-ast?
Baranyában is teljes munkaügyi,tűzvédelmi és rendőrségi ellenőrzés van most is a telephelyeken...kedden idultak és nem állnak meg...Íííírány nyaralni...na csáóóó "bambinóóók"
Gumilap van nekünk,és elfogadják.Poroltót minden olyan üzletbe(álltalában)érvényesítenek,ahol árulnak.Körbenézi,átfordítja,meghalgatja benne a por hangját,és rányomja a matricát 800ft-ért.De 6000 körül kapsz újat.
Válasz #4142. hozzászólásra
Nekem 6mm-es műanyag lapból van az akku fedél ezt el fogadták.Eredetit én sem kaptam.A traktorra is 6-kg,os készülék kell.A bevizsgálás,kb negyed óra készülékenként.Itt a közelben van egy tűzvédelemmel foglalkozó KFT-én oda szoktam vinni.
most akkor miből maszekoljak a 16éves kombájnokra????
gumilap nemjó mert éghető.... vagy az nehezen éghetőnek számít esetleg???
Földkábelnek pedig a lánc a legjobb megoldás, ha vékony sodronyt raksz rá az le sem ér a fődre menetközben ha erőset azmeg összehúzza a töreket gazt esetleg...
Görgőslánc a legjobb bizony! Az nem szakad meg sehol bármerre mozog a fémek folyamatosan érintkeznek.
Traktorra is 6kg-os porraloltó szükséges???
Bevizsgálás milyen gyorsan van meg??? hol végzik mondjuk miskolcon???
Az akku fedelének kell nehezen éghető anyagból lenni.Volt régen egy CLAAS MATADOR kombájnom.Annak lemez akku fedele volt gyárilag.Ez a gép kigyulladt az új gazdájánál a fedél miatt mert félre csúszott és zárlatot okozott.2-ha,gabona égett le.Bár az is igaz,hogy még nálam volt a gép nem történt vele ilyen!
Nem a villám miatt kell rá. A sok izgő mozgó dörzsölődő alkatrész miatt statikusan feltöltődik a kombájn és mikor letesszük az asztalt vagy csak leszállunk róla akkor ez ívet húzhat és tüzet okozhat a tarlón.
8331 hozzászólás
Válasz #4186. hozzászólásra
így igaz, csak 0.4 a váltószám......
Válasz #4185. hozzászólásra
242.811385344 hektár
Válasz #4184. hozzászólásra
ami gépenként 83-84 hektár naponta ha jól tudom a váltószámot(2,4!?!)
Nézzétek csak végig!
Azt irja, hogy good day 600 acres/day az aratott hektár
Válasz #4182. hozzászólásra
Azért ott is volt miben nem kellet száguldozni
Válasz #4180. hozzászólásra
Ezen sincsen 30mŕzsŕnŕl tôbb...a kombŕjn beŕllŕst hogy csinŕljŕk,nem akadnak ôssze AZ adapterek?Egymŕs utŕn vagy egymŕs mellett vannak?
Moderálási elveink miatt törölve.
Adorex (20695)
2012-09-02 10:51:02
Válasz #4177. hozzászólásra
katasztrófavédelem??
Válasz #4115. hozzászólásra
Üdv!Tegnap beszéltem,azzal a gazdával akivel egyszerre kaptunk ellenőrzést.50000-ft,ra büntették,a tűzoltó készülék,és a gépszemle hiánya miatt.
Válasz #4172. hozzászólásra
Itt van a hirdetésben egy 5 ládás Lexikon,az kö a dolgozónak...
nálunk lassan kezdődik a szotyi, a gépezet már egy hete bevetésre kész
Válasz #4154. hozzászólásra
És mire alapozod a jóslatod?
Válasz #4172. hozzászólásra
Ez teccik+!!!!
http://geppiac.agroinform.com/hasznalt,843690,John-Deere-9560-Wts-kombajn.html#!prettyPhoto[1]/7/
Válasz #4170. hozzászólásra
Lehet hogy ideis az kéne,az adapteren nem csináltam semmit kivételesen minden jo rajta ugy van ahogy tavaj is ment.De a lécek hegesztve vannak idáig jo volt most ugy tünik bajos lessz a kuki vágás.
Válasz #4169. hozzászólásra
Ezért kapott a mienk új léceket, mert látszik, hogy vannak olyan csövek amik lemennének a régik között. Mentem ki itatni, akkor láttam, hogy tréningezel. Meg hogy meg meg állsz benne. Amit vágni akarunk a héten, ott nem lesz zöld szár én úgy néztem
Válasz #4167. hozzászólásra
Ja mondom megprobálom.Párat kerültem hogy bejárassam a gépezetet kb egy utánfutonyit szedtem le olyan 30-as vizzel,már mentis egyenst a daráloba a joszágoknak.Elsö rálátásra jobb mint vártam.Az már tuti hogy a törölécekekkel variálni kell soron belül is vannak akkora különbségek.lenne nagy lábas joszág franko szárat lehetne nekik csinálni a zöldböl de majd a sertések benyomatják.
Válasz #4167. hozzászólásra
nem lehetett rekord...
Másfél órája láttam röfik kollégát, már etette az 514-est kukoricával, kíváncsi vagyok mennyit szedett le.
Válasz #4157. hozzászólásra
Válasz #4164. hozzászólásra
Hanem a tuljától?Mozdulj rá az mf-re szerintem azzal képlékenyebb lesz
Válasz #4163. hozzászólásra
Az nem a munkától függ hanem sajnos teljesen mástól!
Válasz #4162. hozzászólásra
Vedd meg napraforgó után...akkor már nem lesz annyi munkája és azt már bírnia kell egynek is
Válasz #4161. hozzászólásra
mert az nem eladó most
Moderálta: ermike (2235) 2012-08-17 22:53:46
Szanberg tc56-a miért nem jó?Das ist csak 6,5-be kostet...
Válasz #4158. hozzászólásra
sok túúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúl sok!
Válasz #4157. hozzászólásra
nékem pont passzolna!!! MAjd megyek szlovákba vágni ezerrel!
aprpó szét nézhetnél ott nékem egy MF 32 vagy 34 után!!!
Hátha!
Válasz #4156. hozzászólásra
Was kostet das?
Válasz #4156. hozzászólásra
rendes nagy dögöt vegyé ne ilyen túlárazott kertet aratókat
itt túlméretezni köll máma mindent
na ma szétnéztem kis hazánkban és a használt gép piacon! Kombájn terén hát őszintén jobbra számítottam!
de az árak nem eföldiek! jövőhéten döntés lesz belőle4!!!
van egy TC56 hydro plus R32 kerékkel 3 dobos, kifényezett de úgy sacra belül egyben levő kis gép de az árrrrrrrrrrrrrrra!
Válasz #4154. hozzászólásra
Kb ez olyan ígéret, mint a vajdánk 3 gyerek 300 heki állami föld.......................
Válasz #4148. hozzászólásra
Azért ennyi nem lesz mint ami a filmeken van, ennyit nem jósolok!!Olyan országos 600-700 azt mondom!!
Ha igazi vizes esztendő lesz 2013 akkor hova fizetsz be nyaralni családostól, kinéztem a Maldiv- szigeteket, befizetsz akkor????????????
Válasz #4151. hozzászólásra
És milyen tálcák ,keskeny sorfüggetlen, vagy széles? Melyik lehet a jobb ?Valamit nekünk is ki kéne találni.
Válasz #4150. hozzászólásra
Találtam tálcát közel, holnap vagy hétfőn megnézem, s ha jó utána döntök, csinálom. A motollám 6csillagos, de ahogy nézem leszedem a csillagokat, s csinálok rá 3-ast?
Czanik Sanyi, hol tartasz a napraforgó tálcákkal? Miben látsz jó megoldást?
Tengeri aratások...........de régen volt már 2010 de Józan Sanyi szerint jövőre csapadék lesz
http://www.youtube.com/watch?v=dKvNHGUeUNA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=8YTEOmpxGsc&feature=related
Válasz #4135. hozzászólásra
Nincs is,az elvtársak találták ki...
Baranyában is teljes munkaügyi,tűzvédelmi és rendőrségi ellenőrzés van most is a telephelyeken...kedden idultak és nem állnak meg...Íííírány nyaralni...na csáóóó "bambinóóók"
Gumilap van nekünk,és elfogadják.Poroltót minden olyan üzletbe(álltalában)érvényesítenek,ahol árulnak.Körbenézi,átfordítja,meghalgatja benne a por hangját,és rányomja a matricát 800ft-ért.De 6000 körül kapsz újat.
Nekem 6mm-es műanyag lapból van az akku fedél ezt el fogadták.Eredetit én sem kaptam.A traktorra is 6-kg,os készülék kell.A bevizsgálás,kb negyed óra készülékenként.Itt a közelben van egy tűzvédelemmel foglalkozó KFT-én oda szoktam vinni.
Gépszemle jegyzőkönyv.
Gyárilag sincsen fedő minden gép akksiján!!!!
most akkor miből maszekoljak a 16éves kombájnokra????
gumilap nemjó mert éghető.... vagy az nehezen éghetőnek számít esetleg???
Földkábelnek pedig a lánc a legjobb megoldás, ha vékony sodronyt raksz rá az le sem ér a fődre menetközben ha erőset azmeg összehúzza a töreket gazt esetleg...
Görgőslánc a legjobb bizony! Az nem szakad meg sehol bármerre mozog a fémek folyamatosan érintkeznek.
Traktorra is 6kg-os porraloltó szükséges???
Bevizsgálás milyen gyorsan van meg??? hol végzik mondjuk miskolcon???
Válasz #4131. hozzászólásra
Az akku fedelének kell nehezen éghető anyagból lenni.Volt régen egy CLAAS MATADOR kombájnom.Annak lemez akku fedele volt gyárilag.Ez a gép kigyulladt az új gazdájánál a fedél miatt mert félre csúszott és zárlatot okozott.2-ha,gabona égett le.Bár az is igaz,hogy még nálam volt a gép nem történt vele ilyen!
Ilyen kombájnt láttatok-é már?
Én még nem, legalábbis élőben nem.
Válasz #4131. hozzászólásra
Üdv!3-hete volt az ellenőrzés ott ahol egyszer szemben arattuk egymással a kukoricát,Öregmajornál.
Válasz #4135. hozzászólásra
Nem a villám miatt kell rá. A sok izgő mozgó dörzsölődő alkatrész miatt statikusan feltöltődik a kombájn és mikor letesszük az asztalt vagy csak leszállunk róla akkor ez ívet húzhat és tüzet okozhat a tarlón.