Válasz UE-28 #12. hozzászólásáraIgen, valóban jó megoldás ahol a terep engedi. Én is így csináltam amíg egyszer a pótkocsi meg nem előzte a traktort. Azóta vagy 10 éve a kaszálóm egy részén, a dombtetőn belerúgok a bálába és vagy 50 méterrel lejjebb gurul egy csomóba, és jöhet a villa. A hegyvidék egy kicsit más tészta. Sík terepen egy menetben megvan a bálázás-rakodás, óriási előny a csúzda, pláne ha több pót áll rendelkezésre.
Én is a csúszdára szavazok! 10 éve így csináljuk, semmivel nem lassabb a bálázás, és 1 ember kell kintre. Van 4 db felmagasítozott pót, 160 db körül fél 1 ifára, így kb 1 óra alatt meg van bálázva 1 pót.
Válasz Riccsi257 #1. hozzászólásáranehèz száraz füves szalmabála hlyère tömöritve. A súlya miatt kellett a megoldás. egy függesztett trágyarakodom van amire ki van èpitve a világitási aljzat mint a futokon,hosszú levegő csővel, egy rászerelt vonofellyel húzza a pótkocsit amit meg tudok vele rakni.2emberrel nagyon rugalmas. De ha össze van egy helyre húzva akkor pár kupac ès fel is van rakva. Egy fontos,kanyarodáskor a lekötött rakodó forditohengere olajköre össze legyen kötve,hogy egyik tèrböl a másikba tudjon menni az olaj. Így nem esik le kanyarban..
16 hozzászólás
Válasz Riccsi257 #1. hozzászólásáraNa erre varjál gombot.
Itt van a szomszédban, Zürick mellett.
Válasz vénkabi #13. hozzászólásáraJártunk már mi is kellemetlenül.
Most már alap,hogy be van kapcsolva az eleje is a trakinak,+ bitang a fék is rajta, a pótkocsig meg hátul betekerjük.
Válasz UE-28 #12. hozzászólásáraIgen, valóban jó megoldás ahol a terep engedi. Én is így csináltam amíg egyszer a pótkocsi meg nem előzte a traktort. Azóta vagy 10 éve a kaszálóm egy részén, a dombtetőn belerúgok a bálába és vagy 50 méterrel lejjebb gurul egy csomóba, és jöhet a villa. A hegyvidék egy kicsit más tészta. Sík terepen egy menetben megvan a bálázás-rakodás, óriási előny a csúzda, pláne ha több pót áll rendelkezésre.
Válasz UE-28 #11. hozzászólásáraEttől egyszerűbb,gyorsabb biztosan nincs, és talán olcsóbb sem.
Én is a csúszdára szavazok! 10 éve így csináljuk, semmivel nem lassabb a bálázás, és 1 ember kell kintre. Van 4 db felmagasítozott pót, 160 db körül fél 1 ifára, így kb 1 óra alatt meg van bálázva 1 pót.

Válasz Georgosz #8. hozzászólásáraNa leírtam én is amit te, csak most nézem
Válasz Riccsi257 #1. hozzászólásáraBálacsúszda,és rögtön mehet a pótkocsira, persze nem nadrágszíj parcellákon
Válasz Riccsi257 #1. hozzászólásáraAkasszátok a pótkocsit a bálázó után, a bálázóra kell egy bálacsúszda, aztán meg is vagy...
Válasz .Richard. #6. hozzászólásáraTarlón nem egészséges
Válasz Gumóka #5. hozzászólásáraNagy szerencsèd,hogy nem volt idő a sör melletti cigire.
Válasz .Richard. #4. hozzászólásáraSörözni jöttek a cimbik is, csak nem tudták, hogy dolgozni is kell
Válasz Gumóka #3. hozzászólására
ja ahol van kalákába meló ott van akarat. De nekem nem volt.
Válasz .Richard. #2. hozzászólásáraMi vasvillával gépesítettünk

5 ember, ebből 1 traktoros 3-3,5 óra 660 bála, 2 sörszünettel.
Válasz Riccsi257 #1. hozzászólására
nehèz száraz füves szalmabála hlyère tömöritve. A súlya miatt kellett a megoldás. egy függesztett trágyarakodom van amire ki van èpitve a világitási aljzat mint a futokon,hosszú levegő csővel, egy rászerelt vonofellyel húzza a pótkocsit amit meg tudok vele rakni.2emberrel nagyon rugalmas. De ha össze van egy helyre húzva akkor pár kupac ès fel is van rakva. Egy fontos,kanyarodáskor a lekötött rakodó forditohengere olajköre össze legyen kötve,hogy egyik tèrböl a másikba tudjon menni az olaj. Így nem esik le kanyarban..
Sziasztok! Elsősorban kisbála felszedésének gépesítése ihlette a témát. Ebben szeretnék véleményeket, tapasztalatokat és kérdéseket összegyűjteni!