Full extenzív(vetés,aratás) termelésben ki milyen búzát ajánlana? Rustikra, meg a zephyr fajtára írják, hogy akár bioban is. Ezek jók lehetnek, vagy más?
Ez a judy árpa nagyonjó, de valami hatalmas trehányság van a gabonakutatónál. Tavalyi csávázott magból lettek üszkös kalászos, most meg televan napraforgóval a fémzárolt mag..
Válasz Mötözö #1572. hozzászólásáraNagyon jól bevált stabil fajta, betegségnek ellenálló, gombabetegség ellen permetezni nem kell.Több fajta tritikálét is termesztek 3 év óta nem tudta egy fajta sem megverni termés menyiségben. Csak ajánlani tudom.
Sziasztok! Mv ménrót idén hogy teljesített? Nekem nádor volt mellette, de eső nélkül ugyanolyan gyenge lett, ráadásul szalmát sem adta. Máshol milyen lett?
Ha lesz itt valakinek kimaradva búza vetőmag 2 hektárra való azt átvenném.
Takarmánynak való.
Vagyis itt a környékemen 3591.
Árpàm az van,igen szép magok,nincs megsülve
SU ellen.
Válasz ..,-:) #1548. hozzászólásáraTegnap kínálta az egyik vetőmagforgalmazó cég üzletkötője, mint újdonságot.
Mivel már a Chevignon nevet olvastam a fórumon, gondoltam megkérdezem milyen.
Próbára 4,2 ha-os parcellára jó lessz, nem merem bevállalni nagyobb területen.
Van kínálat vetőmagfajtákból, már csak kiválasztani a lehető legjobbat.........
Válasz Sk Laci #1540. hozzászólásáraEzek a kapcsolataid:”Hála a jó üzleti kapcsolatnak, sikerült vennem egy kamionravaló granulált Karbamidot......”, ebben nem tudnak segíteni !?
Chevignon jó, merem ajánlani de én pár száz km-el lejjebb vagyok.
1747 hozzászólás
Válasz ASRFeri #1596. hozzászólásáraSzerintem idén mindenki fogott magból dolgozik.
ez ám a buli, eladtad az árpád 4000 plusz kompért, 4x áron meg veszel fémzárolt vetőmagot.
Válasz Koczka József #1594. hozzászólásáraKombájn alól ami bemegy itt is 400 ft ig.De ez vetőmagnak ami 1400.
Válasz barazdabetyar. #1592. hozzászólásáraNállunk 150 Ft /q a tisztítás.
Volt valakinek LG Absalon búzája?
Hogyan teljesített más búzákhoz képest?
Válasz Koczka József #1590. hozzászólásáraNem tonna,mázsája.
Válasz MrPoke #1586. hozzászólására2000Ft/q tisztítás+ csávázás (saját csávázószerrel)
Válasz barazdabetyar. #1587. hozzászólásáraKicsit el írtad talán tonnára értetted.
Frenetic búza vetomag volt már valakinek, ha igen hogy teljesített?
Válasz barazdabetyar. #1587. hozzászólásáraAz szép. Akkor egy 1500Ft/q ár teljesen korrekt lehet. Lebillentik a gabonát és zsákolva elviszik csávázva.
Válasz MrPoke #1586. hozzászólásáraItt tisztítás 1400/mázsa.
Valaki tud árat gabona vetőmag tisztítás csávázásra? Mármint bérmunkába.
Valaki ismeri e a Bordeaux őszi árpát? Vagy van e tapasztalata valakinek hektoliter súly vagy termés átlag milyen?
Válasz trikolor5 #1582. hozzászólásáraRustic tavaly aszályban hozott 6 tonnát. Elégedett voltam vele.
Válasz trikolor5 #1582. hozzászólásáraBasmati
Full extenzív(vetés,aratás) termelésben ki milyen búzát ajánlana? Rustikra, meg a zephyr fajtára írják, hogy akár bioban is. Ezek jók lehetnek, vagy más?
Válasz Palotás Zsolt #1573. hozzászólásáraha összeállnak a csillagok mennyit tud teremni a trismart triti?
Faladó vetőmag eladó Kalocsán. 20/9983296.
Válasz Palotás Zsolt #1573. hozzászólásáraha összeállnak a csillagok esetleg idejében megázik mire képes?
Válasz Mötözö #1574. hozzászólására250kg/ha elég.
Válasz trikolor5 #1576. hozzászólásáraNem csak a judy van tele szotyival. Búza vetőmagjaik is
Ez a judy árpa nagyonjó, de valami hatalmas trehányság van a gabonakutatónál. Tavalyi csávázott magból lettek üszkös kalászos, most meg televan napraforgóval a fémzárolt mag..
Válasz Palotás Zsolt #1573. hozzászólásáraMaros tritikáléról is van tapasztalatod? Hétvége felé vetném.
Válasz Palotás Zsolt #1573. hozzászólásáraköszi..most vettem 2 bigivel..kedden érkezik..250kg/ha elég?fémzárolt
Válasz Mötözö #1572. hozzászólásáraNagyon jól bevált stabil fajta, betegségnek ellenálló, gombabetegség ellen permetezni nem kell.Több fajta tritikálét is termesztek 3 év óta nem tudta egy fajta sem megverni termés menyiségben. Csak ajánlani tudom.
Üdv P Zs
trismart triticaléról tapasztalat?
Solehio fajtát kötött, fekete földben milyen normával vetitek?
Űdv.
Valaki ismeri SILVERIO búza fajtát, esetleg vélemény tapasztalat!?
Ha valakit érdekel, van eladó 2020as fémzárolású mv ménrót vetőmagom. Borsod, Tiszaújváros mellett.
Su Ellen ll. fokú őszi árpa vetőmagot keresek, hely és ár megjelöléssel.

709436170
Sziasztok! Mv ménrót idén hogy teljesített? Nekem nádor volt mellette, de eső nélkül ugyanolyan gyenge lett, ráadásul szalmát sem adta. Máshol milyen lett?
Helló! Valakinek van tapasztalata KWS HIGGINS fajtájú őszi árpaval kapcsolatban?
Falado búzát lehet még kapni valahol?
Válasz búzavirág59 #1563. hozzászólásáraOlyan nettó 250-300ft/kg van.
Búza vetőmag ára hol tart most?
Válasz kis Zombi #1561. hozzászólásáraApró szulák termése.
Válasz kis Zombi #1560. hozzászólására2-3 miliméteresek ilyen kis tokban vannak a magok

Válasz kis Zombi #1559. hozzászólására

Tegnap vettem rozst, létezik hogy ez konkoj benne ? 2-3 miliméteres
[kep1]
Ha lesz itt valakinek kimaradva búza vetőmag 2 hektárra való azt átvenném.
Takarmánynak való.
Vagyis itt a környékemen 3591.
Árpàm az van,igen szép magok,nincs megsülve
SU ellen.
Kws Stromboli búzáról van valakinek tapasztalata? Köszönöm
Válasz Gofri #1554. hozzászólásáraSzlovákiában is ennyibe kerül.
Rendeltem, mert nem hinném, hogy olcsóbb lenne, és a vetés már közeledik.
Válasz Gofri #1552. hozzászólásáraPersze!Takarmánybolt!
Válasz RkTomi #1553. hozzászólásáraKöszi. Manapság elfogadhatónak gondolom...
Válasz Gofri #1552. hozzászólására260 e Ft / tonna.
Üdv. Árpa vetőmeg árat tud valaki?
Lesz-e elég és jó minőségű vetőmag? Interjú!
Válasz Sk Laci #1549. hozzászólásáraVan kínálat, mert sok maradt tavalyról is……..és felénk egyenlőre nincs tervben vetés………,,

Válasz ..,-:) #1548. hozzászólásáraTegnap kínálta az egyik vetőmagforgalmazó cég üzletkötője, mint újdonságot.
Mivel már a Chevignon nevet olvastam a fórumon, gondoltam megkérdezem milyen.
Próbára 4,2 ha-os parcellára jó lessz, nem merem bevállalni nagyobb területen.
Van kínálat vetőmagfajtákból, már csak kiválasztani a lehető legjobbat.........
Válasz Sk Laci #1540. hozzászólásáraEzek a kapcsolataid:”Hála a jó üzleti kapcsolatnak, sikerült vennem egy kamionravaló granulált Karbamidot......”, ebben nem tudnak segíteni !?

Chevignon jó, merem ajánlani de én pár száz km-el lejjebb vagyok.