Nyerj Volkswagen Amarokot vagy iPadet! Regisztrálj és indulj a nyereményjátékon!
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Öntözés új
- Napraforgó-termesztés új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Vadászat, vadgazdálkodás, vadászati jog – minden ami vadászat....... új
- Kukorica várhatóan........! új
- Szántóföldi permetezőgépek új
- Pöttinger kasza javítása új
Cikkajánló

54 éve nem láttunk ilyet: rendkívüli gabonapiaci jelentés az USA-ból
Sokkhatás érzékelhető a tőzsdéken, az USDA előrejelzései meredek áremelkedést...
87 hozzászólás
Válasz #33. hozzászólásra
bizonyos tipusok drágábbak pl forterrák a jx v jxu nál de egy napon sem lehet említeni a talajmunkában kötött talajon a forterra elhúzza ekéstől a jx sorozatot
Válasz #35. hozzászólásra
az biztos
Válasz #33. hozzászólásra
Szerintem olcsóbb! De ha case-t nem gyilkolod akkor sokáig jó traki lesz!
Válasz #32. hozzászólásra
Nem sokkal olcsóbb de jobb az tutti.
Válasz #27. hozzászólásra
Igen csak árat nem tudok!Drágább mint a case vagy olcsóbb?
Válasz #30. hozzászólásra
Lehet, de olcsóbb és van olyan jó mint a case!
hát én ugy tudomépp hogy 90 loig megegyeznek a casék a new hollandokkal 100 lo tol felfele már mminegyik eltérö mert most volt a hodmezogép kiállitáson egy 90 lovas ih traki nekunk itthon meg van egy 85 lovas new holland és a case alváza elsökerékhajtás és az alapdolgok megegyeztek csak a motor és a karoszzéria nem
Válasz #27. hozzászólásra
Ez Hülyeség
Válasz #26. hozzászólásra
A környéken van egy JX95-ös, a tulaj nem panaszkodik rá, igaz maga hajtja.
Válasz #26. hozzászólásra
Figyelj ebben a kategoriában nincs gond a Case-val és inkább errejárjon gongolatod mint a fotonra
Válasz #25. hozzászólásra
És zetort néztél már? Szerintem jobb mint a case!
Válasz #24. hozzászólásra
De azért a case nem hullana úgy mint egy ruszki,nekem van és csak akkor nem hullik amikor nem dolgozik!3 éves de egy életre elegem van belőle!
Én pont egy jx95 ön gondolkodom ,ha casera döntök!
Szóval azok mégszarabbak!??
Válasz #20. hozzászólásra
Nem biztos hogy lekörözne egy Mtz-tCsak a fogyasztás és kényelem szempontjábol
A kicsi Case-ek(95 lóig) törökök.
A JX szériát szerelik a törökök
Az mtz-étől biztos, hogy jobb! De az mtz-ét jobban lehet szorongatni mint egy case-t! :)
Én azt is halottam hogy törökök is szerelnek,mert ha igaz nagy a csalódás!Az már majdnem kinai szint!
Tegyük fel hogy vannak hibái a casenak ,legalábbis ezt irjátok,de azért lekörözne egy mtzt simán!Nem???
Válasz #7. hozzászólásra
a Palit is megkéne erről a dologról kérdezni
Válasz #15. hozzászólásra
Ezt nincs aki már megmondja, az enyémet angliában rakták össze, a motor amcsi, a váltó francia, ja meg a fülke is francia.
Válasz #15. hozzászólásra
Párhuzamosan szerelik a NH-kal. Van gyár Ausztriában, olaszországban meg azt hiszem Angliában.
Válasz #12. hozzászólásra
amcsi
volt! Azt hiszem Franciaországban rakják össze de ez nem biztos!
VÓT!
Én tavasszal hoztam egy Claast, megnéztem az IHt is, forintban ugyanaz volt a kettő.
A case ih nem amci gép???
Válasz #9. hozzászólásra
Itt a környéken minden Case betegeskedik. A Tm 155-ök váltó és TLT gondokkal küzdenek. Van egy nagyobb az meg általános legyengülésben van mert nem találják a lóerőket benne egyszerüen nem birja a munkagépeket. Claas az meg nincs.
hát ha az olcsoságot nézzuk akkor case ih de ha a minöséget és megbizhatoságot akkor class de a minöséget igen csak meg kell fizetni de a case ih meg olcso igaz hogy olasz de szerintem elterjettebb márka de ha sok pénzem lenne akkkor class t vennék ha nem akkor case t de én massey fergusson fan vagyok
Válasz #4. hozzászólásra
De a claasokról is hallani rosszakat,a caseról meg nem ,bár a newhollandról sokat!És árban sokkal drágábbak a claasok?
Válasz #7. hozzászólásra
Nálunk drágább a valtra mint a Claas vagy Case.
Válasz #6. hozzászólásra
Szerintemm a Claasnál olcsóbb a Valtra és persze jobb
Válasz #5. hozzászólásra
:))) Tudom de azért szerintem egy fokkal jobb mint a case?
Válasz #4. hozzászólásra
A Claas meg zöld rönó
Válasz #3. hozzászólásra
De megbízhatóbb is! De a két márka közül ami után érdeklődsz a classt ajánlom! A case piros New Holland!
Válasz #2. hozzászólásra
Az biztos hogy nagyon tuti gépek a Valtrák ,de egy kicsit drágák nem?Legalábbis drágább mint egy Claas vagy egy Case ih!??Rosszul tudom?
Válasz #1. hozzászólásra
A valtrát tudnám ajánlani
Ha a 90-100 lóerős teljesitményt tekintjük melyik márka gépei a jobbak?A minőségre és az árértékarányra is gondolok.