Fórum
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Napraforgó ára új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Családban marad? Gazdaságátadás a mezőgazdaságban új
- Talajmegújító Mezőgazdaság új
- Bérmunka tarifák szántóföldön! új
- S.O.S. új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
Cikkajánló
Hirdetés
_fill_540x300_0.jpg)
KWS MIKADOS – Bajnoki teljesítmény minden évben, megbízhatóan!
Átlag feletti hozam, stabilitás és kiemelkedő alkalmazkodóképesség jellemzi.
Hirdetés

901 hozzászólás
Mennyit lehetne adni ezért a 78-as kocsiért?

Okmányai nincsenek!
Válasz #350. hozzászólásra
Buék! 20 col
Válasz #349. hozzászólásra
Gjoni! Milyen kerekek vannak pontosan a pótod alatt? 20" vagy 22.5" ? Van itt a közelben hasonló,lehet megveszem,ha jó és megfizethető is 
B.Ú.É.K. Mindenkinek!
Válasz #348. hozzászólásra
Az enyém is nagy vonószemes 
Igaz drága ,a HW-t még csak tőled hallottam eddig
Válasz #347. hozzászólásra
Az enyém a nagy vonószemes. A gumikocka eléggé húzós áron van szerintem! Ami az oldalt fogja platóhoz azt is 2300/db áron találtam, inkább legyártottam a HW pót platópárnagumijából. Jobb mint a gyári!
Válasz #346. hozzászólásra

Gumi kocka az van a Kelet- Agro weboldalán ,de a nagy fajta vonószem nincs csak a kicsi ,igaz az ismerősék a kicsi vonószemmel húzzák a kampón és jó
Válasz #345. hozzászólásra 120 lesz igen. Már majdnem kész vagyok a magasítókkal is, kis lemezelés van hátra+festés. Lassan minden összeáll rajta: új fékcsövek,fékszelep. Még vonószemet meg a hozzávaló gumikockákat keresgélek! Ha tudsz valami jó lelőhelyet ne tartsd magadba
.
Válasz #344. hozzászólásra
De egy jó állapotú HW érdekelne ,mert jövőre több lesz a szállítmányozás a havernak van ilyen ,mint az enyém az egyiket meghagynánk fáért jobb vele menni ,mint a kettő tengelyessel
Az az igazság 1,4 a vége ennyi ami jó az jó
Milyen magas lesz az oldal? 120 cm?
Oké á szerintem nem fizetnek annyit érte amennyiért ki van téve
Kössz! Majd ahogy haladok teszek még föl. Te meg eladod a pótot???
Válasz #342. hozzászólásra

Fasza lesz komám a többi képeket is várjuk!!
Válasz #340. hozzászólásra

Ja ott van ,de én így vettem a pótot
Válasz #338. hozzászólásra
Lehet a kamionkerék jobb lenne,te hol és mennyiért vetted a tiedet?Újfehértón van sztd a 4-es mellett?
Válasz #337. hozzászólásra

Használt gumit kellene venni az olcsóbb sokkal ,jó futó felület legyen rajta a felnit meg megint használtat a nagy gumisok szokták hirdetni csak 20 colos ritkább ,mint a 22 .
Válasz #337. hozzászólásra
Fasza te is ilyen kamionost akarsz én így vettem , az ifa ballonost nem szeretik ,mert nem bírja annyira a súlyt.
Válasz #336. hozzászólásra
Nem még,ha a haver beenged a fűtött műhelyébe akkor csinálom mert nem olyan jó dolog már kint a vasat fogdosni,kereket szerezz nekem inkább mert amit szerettem volna azt megvették előlem.
Válasz #304. hozzászólásra

Nem csinálod még az oldalfalakat? Fotót lökjél róla majd
Válasz #334. hozzászólásra

Oké kerítek egyet
Válasz #333. hozzászólásra
Mbp felni jó rá azt nem nehéz találni és nem is nagy pénz.
Válasz #332. hozzászólásra
Okés akkor rá térünk később ,de 8 lukasban mi jó rá amit szükségtől fel lehet rá rakni?
Válasz #331. hozzászólásra

Jót tudok,csak nem olcsót

Apropó valami jó pótkereket nem tudsz olcsón ,nekem az kellene hozzá esetleg jól jönne ,ha a kamion gumi elszállna alóla
Válasz #329. hozzászólásra
Van komoly 30 tonnás 3 tengelyesem is gabonát szállítani. De sokszor kellene egy kis pót kint maradt 3-4 báláért kiszaladni, vagy ép kivinni pár big-bag vetőmagot vagy műtrágyát meg ilyesmi... enek is el van görbítve az alváza és el is van törve de sima 80as meleg U, egy szálból meg lenne csinálva és kész. Tili-tolira jó lenne.
Válasz #327. hozzászólásra
az akkor szerintem mbp 5.a mbp6.5 ből van nekem jók azok,csak a sebességet nem szeretik rakottan,borul,törik,reped.magyarul a hw.nyomába nemigen léphet.szóval nem nagy szám ez a 6,5.na de a mbp5,azt megosztán....inkább ne építsd be a flottádba!!!!!!!!!!!!!
Válasz #326. hozzászólásra

Passz, nem iosmerem az MBPket felénk csak ez az egy van. Gondoltam ez a 6.5ös. DE akkor úgy néz ki tévedtem. Sorry!
Válasz #322. hozzászólásra

Nem is közúti szállításra mondom de földúton a tarlótól a telephelyig nekem egy méter aszfaltút sincs. Másfelől nekem is Eb van és megvagyok vele elégedve. De ha lenne mellé egy MBP is amit mondjuk tudnák húzni a teleszkópossal is az lenne az igazi. Vettem a nyáron egy nagy 7,2es ponyvás fixes pótot. De az nehéz a teleszkópos elé. Viszont nagyon meglehet rakni,IBC tartályból rámegy14, nagyon passzentosan 16 db. És műtrágyás bigbagból is. 120as körbálából pedig 22db.
De havernak van egy lepisztult MBP amin 4,2x2es plató van azt még beépíteném a flottába ha eladná.
Válasz #323. hozzászólásra
szerinted csak 1fajta mbp van? itt most a 6,5ről van szó.
Válasz #320. hozzászólásra

Miért kell kiváltani??? Rá kell teni a 385/80R20 gumit és kész.
Michelin xzl a gumi tipusa ha jól rémlik. Melóhelyen ilyen van az unimogon... elég brutálak.
Válasz #320. hozzászólásra
O.K.,hogy jók ezek a gumik,meg birják a súlyt,sebességet.DE:az biztos,hogy ha már1kicsit benyálkásodik a terep,ha meg sáros is,akkor az a potkocsi megy minden fele,csak arra nem amerre kéne,a rangidős,jó öreg ifa ballon kerékkel ellentétben.
Válasz #321. hozzászólásra
Hódgépes tábla van rajta az tuti. Van kisebb mbp is?
Akkor az milyen mbp aminek 2x4,2es a platója?
Válasz #319. hozzászólásra
Ahol a haver beragadt az mbp-el a tarló szélén én intettem neki hogy csá nem tudom kihúzni ,mert megvoltam rakva első hajtással meg hátrafelé nem húzunk ,mert a kúpkerék ledarálódik .
Az MBP-póttal ,viszont ha meg papucsolnak 90-100 mázsával a gatyád rámegy a bírságra én az EB 8 -as póttal csak hetven szemeset tudok vinni gyári magasítóval .Igaz rossz úton felezett kilenc
Válasz #319. hozzászólásra
bocs,az mbp-nek 430x220a platomérete.
Válasz #312. hozzászólásra

Na ilyen van az enyémen . Az EB -el meg vittem vizes nyárfából 90 mázsa felett és a gumi bírja bőven
Amit már az Ifa ballonos gumiról nem mondhatok el.
365/80x20 mivel 20 colos a felnije erre lehet . A hetesé viszont 10 lukas azt nem tudom milyenre lehet kiváltani Szenit kérdezd ő a nagy mágus
Válasz #313. hozzászólásra

Az MBP-nek 4,2x2m a platómérete az EBnek pedig 4x2,2m... szóval matekoljunk már kicsit...
Unimogokon van 365/80R20as gumi. Az méretileg ránézésre megfelelője az 1400x20-nak. Kaposflexnél láttam használtba több darabot.

Az az 1 méter jó 30 cm is
Válasz #315. hozzászólásra
pontosabban: 22,5
385/65X22
(amugy simán,csak a gumik birgyák)
én nem tudom,hogy az eb8 elbirja,a 8tonnát,de azt tudom,hogy a hw8011 még a 15tonnát is.
Üdv!
Elbír az EB 8 ugyanúgy 8 tonnát mint egy HW 8011? Miközben már egy MBP 6 is hosszabb 1 m-rel mint az EB, ezért csodálkozok.
Az 1400-20-as gumit szerintetek milyen kamion gumival érdemes kiváltani?
Válasz #308. hozzászólásra
Ha magadnak meg tudod csinálni kb 120000 kell csak anyagra de ebben már benne a festék is.
Válasz #309. hozzászólásra

Első terv az volt hogy rendbe teszem és eladom de már látom előre hogy sajnálni fogom és megmarad
Gratula hozzá látom az alváza rendben van , jót lehet belőle csinálni pláne amennyiért vetted
Fasza
Szép jó estét!
Érdeklődnék én Eb7 kocsik után. Van az egyik ismerősnek egy de szerintem az oldalát legalább újra kéne csinálni papírjai után nem érdeklődtem még, csak ha jó pénzért megtudnám szerezni akkor lehet befektetnék rá. Szóval milyen árban mozog, ha új oldal kell rá és magasító? Előre is köszönöm a válaszokat!
Válasz #305. hozzászólásra
Lehet a vonójához gumit kapni,legalábbis én vettem Kiskőrösön a gyárban. De már jópár éve
Válasz #305. hozzászólásra
Köszi,papírja rendben van most járt le a műszaki róla,több más cuccal együtt vettem külön külön nem lett meghatározva az áruk de sacc olyan 500 lehetett
Publikus hogy mennyibe volt?
Amúgy faxa gép, gratula hozzá! Tényleg csak idő és pénz kérdése... egyszerű szerkezet... 1x rendbeteszi az ember akkor egy darabig örökös....
Papírjai is vannak?
Nekem az az egy gondom van vele, hogy eléggé rángatja a traki farát... a vonófejem teljesen ki van, lötyög föl le vagy 10-20 centit. Lehet ezekhez még valahol gumicsillapítót kapni? Vagy valahogy másképp szokták meg mekkelni hogy jó legyen?
Válasz #303. hozzászólásra

Ez az, lesz rajta lakatolni való de megoldható minden (pénz és idő kérdése az egész)
Válasz #302. hozzászólásra

Oké