Van egy 60-66-osom . Csak jót tudok róla mondani. A mostani -17 fokban is szó szerint pöccre indul ( pedig kint alszik szegény egy nyitott színben) . Fogyasztása jelképes, az IKR-nél minden van hozzá olcsón. Kicsit fapados a mai gépekhez képest, de isteni kis bika gép. 60-LE-s és 2,8-as tárcsát húz, + 2200-as axiál permetezőt.
Azt gondolom nagyobb teljesitményű géppel 4 ekével talán gyorsabb a talajmunka. Ha tud az ember venni valamit akkor nem kell hozzá nekem forgalmi mert nem is akarom forgalomba helyezni.
MOST MILYEN ÉPED VAN VAGY MILYET SZERETNÉL MELLÉ MERTHÁT NEMIGAZÁN LENNE IDEÁLIS EGY EKKORA GÉP A KÖNNYŰ MUNKÁKRA EKKORA TERÜLETBE SZERINTEM BELEVÁGHATSZ EGY JÓ MTZ VEL AZTÁN MAJD MEGLÁTOD DE AZ MTZ HEZ A KERTVÉGÉN VAN ALKATRÉSZ
ÉN NEM ISMEREM A FIATOT DE ÉRDEKEL ENGEMIS A TIPUS CSAK KÉRDÉS,HOGY VAN-E ALKATRÉSZ MILYEN ÁRBAN?ÉS KB MENNYI IDŐN BELÜL!!!(NAPOK VAGY HETEK) SZEZONBAN A GÉP NEM ÁLLHAT MERT AKKOR AZ OLCSÓ A DRÁGA.
179 hozzászólás
Válasz #28. hozzászólásra
Rég voltál.
Fiatot szeretne a koma.
Válasz #1. hozzászólásra
Van egy 60-66-osom . Csak jót tudok róla mondani. A mostani -17 fokban is szó szerint pöccre indul ( pedig kint alszik szegény egy nyitott színben) . Fogyasztása jelképes, az IKR-nél minden van hozzá olcsón. Kicsit fapados a mai gépekhez képest, de isteni kis bika gép. 60-LE-s és 2,8-as tárcsát húz, + 2200-as axiál permetezőt.
Válasz #26. hozzászólásra
Azt gondolom nagyobb teljesitményű géppel 4 ekével talán gyorsabb a talajmunka. Ha tud az ember venni valamit akkor nem kell hozzá nekem forgalmi mert nem is akarom forgalomba helyezni.
Válasz #25. hozzászólásra
Mtz 82 van, csak mezőgazdaságban dolgozom vagyis rendes munkahelyemis van ezért kevés időm van, és ugye az időjárásis befolyásolja a dolgokat
Válasz #22. hozzászólásra
MOST MILYEN ÉPED VAN VAGY MILYET SZERETNÉL MELLÉ MERTHÁT NEMIGAZÁN LENNE IDEÁLIS EGY EKKORA GÉP A KÖNNYŰ MUNKÁKRA EKKORA TERÜLETBE SZERINTEM BELEVÁGHATSZ EGY JÓ MTZ VEL AZTÁN MAJD MEGLÁTOD DE AZ MTZ HEZ A KERTVÉGÉN VAN ALKATRÉSZ
Válasz #22. hozzászólásra
annyi területre vegyél egy nagyon jó mtz-t
Válasz #14. hozzászólásra
NEMTUDOD MILYEN TIPUS SZÁMÚ? MILYEN IDŐS? ÁR?
Válasz #21. hozzászólásra
Elnézést uraim a nyugtalanságért. A földterület amire kellene 40-50ha
Válasz #19. hozzászólásra
vannak "FIATOS TOM" A SZAKÉRTŐ DE Ő MÉG NINCS ITT MEKKORA TERÜLETRE KERESEL TRAKIT?
Válasz #19. hozzászólásra
Azonnal nem lesz ám itt amit Te akarsz!
Van talán öreg topik is.
Itt van Fiatos Tom- nagy Fiattal, Evo- kis fiattal meg még páran...
Nyugalom!
Válasz #18. hozzászólásra
Nekemazt írták hogy vannak itt Fatosok, de nem nagyon találtam rájuk.
Válasz #17. hozzászólásra
ÉN NEM ISMEREM A FIATOT DE ÉRDEKEL ENGEMIS A TIPUS CSAK KÉRDÉS,HOGY VAN-E ALKATRÉSZ MILYEN ÁRBAN?ÉS KB MENNYI IDŐN BELÜL!!!(NAPOK VAGY HETEK) SZEZONBAN A GÉP NEM ÁLLHAT MERT AKKOR AZ OLCSÓ A DRÁGA.
Válasz #16. hozzászólásra
Látom ahogy öregszik az ember úgy megy a hülyeségis, ez nem baj örülök neki. De uraim egy kis komolyságot! Szoval Fiatrol tud valaki valamit mondani
HELO MINDENKINEK! EZEKHEZ A FIAT TRAKTOROKHOZ MILYEN AZ ALKATRÉSZELLÁTÁS?
Válasz #13. hozzászólásra
Ami eladó sorba lépett...
Eladó a menyasszony!!!!!!!!
Válasz #13. hozzászólásra
valami 6 hengeres full mechanikus
Válasz #10. hozzászólásra
milyen fergije van?
Válasz #11. hozzászólásra
Pedig mintha lenne...
Válasz #9. hozzászólásra
rábeszéljük vili fergájára
Válasz #9. hozzászólásra
úgy tudom,hogy első hajtásuk az nincs
Válasz #7. hozzászólásra
ezen az áron nem sok jó gépet lehet venni
nem olyan rosszak a fiatok, ha kifogsz egy jót
Válasz #5. hozzászólásra
Mi meg már bazi öregek vunk.!
De még 100 -on alul!
Most kell kezdeni, mikor hullik a gyöngébbje...
Válasz #6. hozzászólásra
3-3,5 milláig
Válasz #5. hozzászólásra
mennyit szánsz rá?
Válasz #3. hozzászólásra
Igasság fiatal vagyok most akarok komolyabban foglalkozni mez-gazal
Válasz #2. hozzászólásra
Hali Az igasság, hogy így olvasva véleményeket biztos nem egy olcsó gép lehet mert használtba is kicsit drága meg talán ithon se egy elterjett gép.
Válasz #2. hozzászólásra
Lepattinttattuk:
MINT KERTÉSZ A OKOSKODÓKAT!!!
:-))))))))))
Válasz #1. hozzászólásra
Szia!
Jó hamar lepattantál a MB Trac témáról :-)))
130 Le-s traktort keresek tegnap írták,hogy vannak itt Fiat traktor tulajdonosok i s. Lécci írjátok le véleményeteket. Bármilyen Fiát traktor lehet