Válasz mtzgabika #4173. hozzászólásáraEn most szereltem ra zuzot 1ben viszi gond nelkul nagyon dus buzaban . Kicsit gyengebb allomanyban viszi gond nelkul 2esben is .
Válasz lorant90 #4169. hozzászólásáraIgen ezt tudom ilyen gond nincsen mert fényes az asztal le volt fujva olajjal meg letakarva.de ha beállok búzába egyböl nyeli az árpát meg vissza köpi ezt nem értem
sziasztok 2 kérdésem lenne a kis kombálynal kapcsolatba az egyik az lenne levágtuk a gbonákat a kis 12 esel szépen birta a kiképzést hiba nélkül igaz nem vágott sokat 10 hektárt namost az lenne a kérdésem télen fel kelene ujitanom a motorját szegénynek mert elég kehes multkor délután vágtunk 5 hektárt megevett 3-4 liter olajt meg valmennyi vizet meg ugye üzemanyagot meg a kartergáza nagyobb mint a kipúfogó füstje namost arra gondoltam az egész motort felujitom cak pak akor azzal nem lessz gondom talán szerintetk honan rendeljek alkatrészt?
Másik kérdésem ha felujitom a motort akkor szerintetek egy zuzót el birna mert akor tennék rá eggyet
Válasz medikus #4162. hozzászólásáraezt próbáltam nem változott semmi!
De amikor igy elkezdi darálni hátul mint a szecskázott szalma olyan jőn Amikor meg eszi normálisan szép egész hosszu szalma jön
Jó reggelt mindenkinek!
Kérdezném e512 miért hordja vissza a levágott terményt a ferdefelhordóba csak forgassa aztán egyett büffen és elviszi majd kezdi előlről ? (nincs meg rakodva földel)
Válasz csoppika #4149. hozzászólásáraszinte tiszta új volt, kopás semmi nem volt rajt kombájnhoz adták amikor vettük 30 hektárt arathatott, valami igen régi lehetett mer a rugón a lábos valami esztergált volt nem lemez a három kihajtott füle.
Válasz Hogel #4144. hozzászólásáraArra nem cèlszerű egy vízszintes tengelyű silozo? Lucernàt, kicsi ràcsos pòtot hùzza maga után, szinte egyben belefùjja.
Üdv, kamillát szeretnék e-512 vel " betakarítani" arra gondoltam, hogy a rostát lezárnám, és egy nagy alacsony platós utánfutót kötnék a kombájn után, hogy arra hulljon a kaszálék.Majd az asztalt felemelve épp a virág alatt vágnám le, dobkosarat minél jobban kinyitva, alacsony dobfordulattal rámenve.
Ez nagy marhaság szerintetek?
Válasz csoppika #4142. hozzászólásáraEnis mar marcius ota javitgattam hogy erkezzek vele . A harmas szijjal marhamod megvagyok elegedve eg es fold a laposszijhoz kepest . Akk kitartast nektek
Válasz lorant90 #4141. hozzászólásáraAz enyém sajnos pihen a nyáron... Amuhez nyúlok teljes generált kíván. Most haver 14-ese küzdene... Tegnap frissibe letörött az ürítőcsiga zsanérja... "Csak repedést láttunk ott" mondta... (felül nem nézték)
Szerelés...
Azért el nem hagyta a Honecker et....
Válasz csoppika #4135. hozzászólásáraSemmi extra lekotni a ladakat kiszeded a 2 szelerol a csapagyat es kijon,ha joll emlekszem az eggyik csapagy belul a masik meg kivul van.
Egy kérdés. A ferde alsó tengely csapágyháza(lemezestől) mennyire lóghat/fordulhat összefele? Az egyik talán el is éri a ferde lánckerék agyát, ez minek a jele? Kivan a csapágy(ez önbeálló vagy a háza az a picsa műanyag?)?
4927 hozzászólás
Válasz mtzgabika #4173. hozzászólására
Válasz csöpi #4174. hozzászólásáraGyengebb rovidebb a szára ujjas dobb ijjait kijjebb allitani esetleg lejjeb az egesz ujjasdobot ? Egy probat meger
Válasz mtzgabika #4173. hozzászólásáraEn most szereltem ra zuzot 1ben viszi gond nelkul nagyon dus buzaban . Kicsit gyengebb allomanyban viszi gond nelkul 2esben is .
Válasz lorant90 #4169. hozzászólásáraIgen ezt tudom ilyen gond nincsen mert fényes az asztal le volt fujva olajjal meg letakarva.de ha beállok búzába egyböl nyeli az árpát meg vissza köpi ezt nem értem
sziasztok 2 kérdésem lenne a kis kombálynal kapcsolatba az egyik az lenne levágtuk a gbonákat a kis 12 esel szépen birta a kiképzést hiba nélkül igaz nem vágott sokat 10 hektárt namost az lenne a kérdésem télen fel kelene ujitanom a motorját szegénynek mert elég kehes multkor délután vágtunk 5 hektárt megevett 3-4 liter olajt meg valmennyi vizet meg ugye üzemanyagot meg a kartergáza nagyobb mint a kipúfogó füstje namost arra gondoltam az egész motort felujitom cak pak akor azzal nem lessz gondom talán szerintetk honan rendeljek alkatrészt?
Másik kérdésem ha felujitom a motort akkor szerintetek egy zuzót el birna mert akor tennék rá eggyet
Válasz medikus #4171. hozzászólásáraNem akatsz átpislantani az epple topicba? A kolléga megakadt...
Válasz csoppika #4168. hozzászólásáraValószínű hogy jobban elszedi!
Válasz lorant90 #4169. hozzászólásáraViszont a 600 as fordulat tuti keves
Nekem tavaj csinalta azt h visszahordta meg a buza szalmat is mert rozsdas volt a vagoasztal alja lefstettem utana megszunt a problema
Válasz csöpi #4167. hozzászólásáraTalán majd jobban eszi??? (Tipp)
Válasz medikus #4166. hozzászólásáraMiért pörgessem ezen a fordulaton is kicsépeli
Válasz rsandor #4165. hozzászólásáravagy 1100!
Válasz csöpi #4164. hozzászólásáraMiért 600 a dobfordulat miért nem 900 vagy 1000?????
Válasz medikus #4162. hozzászólásáraDob fordulat 600 motoré2000 szij nem csúszik (fujom csuszás gátloval)
Válasz medikus #4162. hozzászólásáraezt próbáltam nem változott semmi!
De amikor igy elkezdi darálni hátul mint a szecskázott szalma olyan jőn Amikor meg eszi normálisan szép egész hosszu szalma jön
Válasz csöpi #4161. hozzászólásáraÁllítsd lentebb az első tengelyt,és a láncon is lazíts esetleg!
Válasz csöpi #4160. hozzászólásárade egyett gondol nyeli mint......
Válasz medikus #4159. hozzászólására20-40 cm
Válasz csöpi #4158. hozzászólásáraRövid,apró szalma!
Jó reggelt mindenkinek!
Kérdezném e512 miért hordja vissza a levágott terményt a ferdefelhordóba csak forgassa aztán egyett büffen és elviszi majd kezdi előlről ? (nincs meg rakodva földel)
Válasz medikus #4153. hozzászólásáraEz komplett volt az égész, meg a végébe a tengelyre való öntvény bumszlit is odaatam reteszestü.
Válasz csoppika #4152. hozzászólásáraNekiadtam valakinek.
Válasz csoppika #4154. hozzászólásáraUtoljára a fél tárcsa volt ennyi!
Válasz medikus #4153. hozzászólásáraEz a nettó új ár minusz egy kevés, ugye???
Válasz Sötét Paraszt #4148. hozzászólására70/db!!!!!!!
Válasz Sötét Paraszt #4151. hozzászólásáraVolt...vagy még árulod?
Válasz csoppika #4149. hozzászólásáraszinte tiszta új volt, kopás semmi nem volt rajt kombájnhoz adták amikor vettük 30 hektárt arathatott, valami igen régi lehetett mer a rugón a lábos valami esztergált volt nem lemez a három kihajtott füle.
Válasz csoppika #4149. hozzászólásáraMeg a föle...
Válasz Sötét Paraszt #4148. hozzászólásáraEgy rekesz sör...
Dobvariátor komplett szíjtárcsa mit érhet?
E 512-es fülkeüvegek INGYEN elvihetők Szabolcs megye Tel 70 377 0640 22-oráig vagyok
Válasz .Richard. #4145. hozzászólásáraLehet , de abból kell dolgozni, ami van.
Válasz Hogel #4144. hozzászólásáraArra nem cèlszerű egy vízszintes tengelyű silozo? Lucernàt, kicsi ràcsos pòtot hùzza maga után, szinte egyben belefùjja.
Üdv, kamillát szeretnék e-512 vel " betakarítani" arra gondoltam, hogy a rostát lezárnám, és egy nagy alacsony platós utánfutót kötnék a kombájn után, hogy arra hulljon a kaszálék.Majd az asztalt felemelve épp a virág alatt vágnám le, dobkosarat minél jobban kinyitva, alacsony dobfordulattal rámenve.
Ez nagy marhaság szerintetek?
Válasz csoppika #4142. hozzászólásáraEnis mar marcius ota javitgattam hogy erkezzek vele . A harmas szijjal marhamod megvagyok elegedve eg es fold a laposszijhoz kepest . Akk kitartast nektek
Válasz lorant90 #4141. hozzászólásáraAz enyém sajnos pihen a nyáron... Amuhez nyúlok teljes generált kíván. Most haver 14-ese küzdene... Tegnap frissibe letörött az ürítőcsiga zsanérja... "Csak repedést láttunk ott" mondta... (felül nem nézték)
Szerelés...
Azért el nem hagyta a Honecker et....
Válasz lorant90 #4140. hozzászólására
Válasz lorant90 #4139. hozzászólására
Felènk is elkezdodott , harcba kuldtuk a jo öreg masinát
Válasz csoppika #4137. hozzászólásáraNem kell semmit lecsavarozni!Balra kihúzod kicsit,leveszed a csapágyat,utána jobbra kifűzöd!
Válasz dr.T #4136. hozzászólásáraOké, de amikor a házat lecsavarozom, ki tud bújni befele? Mert a tank meg az akksidoboz takarja kintről...
Válasz csoppika #4135. hozzászólásáraSemmi extra lekotni a ladakat kiszeded a 2 szelerol a csapagyat es kijon,ha joll emlekszem az eggyik csapagy belul a masik meg kivul van.
Srácok. Szalmaláda kiszerelésnek mi a menete? A tengelyek érdekelnének különösen...főleg a hátsó...
Válasz medikus #4133. hozzászólásáraAz is javításra vár... Ha eléri a lánckereket a csapágy takaró lemez, gondolom tüzet is okozhat..
Válasz csoppika #4131. hozzászólásáraFém!
https://auto.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/E_512_kombajn_67412238.htm
Megválnánk tőlle, esetleg alkatrészenként is eladó, 4új gumi, új akksik...de inkább egyben.
Egy kérdés. A ferde alsó tengely csapágyháza(lemezestől) mennyire lóghat/fordulhat összefele? Az egyik talán el is éri a ferde lánckerék agyát, ez minek a jele? Kivan a csapágy(ez önbeálló vagy a háza az a picsa műanyag?)?
Válasz medikus #4129. hozzászólásáraIdő!!!!!
Válasz csoppika #4123. hozzászólásáraHatalmas munka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz csoppika #4127. hozzászólásáraNo meg a 2RS csapágy sem kutya... Felkocogtatom erre fröcsög belőle a zsír