Válasz gabika82 #4007. hozzászólásáraIgaz hogy nekem 514 es van ( ott a kis szivattyú viszi a menetvariátort). 4 éve nincs vele gond, meg még az előző tulajnál kitudja mióta, ő rakta bele a karmantyút.
Válasz Bobi82 #3971. hozzászólásáraMagyarul sajnos nem tudnak . En helyszinen fizettem mikor hoztak , lengyel oldalakon tobben forgalmazzak . En mindjart a gyartotol rendeltem igy hajlandoak voltak kihozni . A morolma .pl oldalon talalsz rajuk kontaktot. Este megkeresem a alkatresz katalogot ott van telefonszam, mail cim atkuldom majd
Válasz csoppika #3972. hozzászólásáraÉn úgy gondolom,az reális ár,az a baj megveszel egy használtat 300 ért,és közbe rájösz ezt kell heggeszteni ezt cserélni az is ott lesz árba ezt meg ha minden ok csak rá kell fogatni....Kérdés lehet-e belőle áfát visszaigényelni nem uniós adószámmal
Esetleg elérhetőséget tudsz adni?Magyarul tudnak?
Előre kellett utslni vagy utánvétes volt?
Szója aratásra jó lenne,ha búzaszalmára már nem is,mert youtubon volt egy előadás 10 150x 150 es szalmabála ami körülbelül lejön egy hekiről átlagban 54 kg nitrogén hatóanyagnak felel meg,és még meg is tapossuk a talajt szalmaszállításkor,meg a tarlókezelést sem tudjuk időbe elkezdeni,úgyhogy mindenképp gondolkozok egy szecskázóban,de ha lehet újat szeretnék,nincs idő barkácsolgatni!!!
Válaszaid előre is megköszönöm!
Válasz lorant90 #3965. hozzászólásáraA mechanikus meghajtása a nagy szíjtárcsára van felfúrva az utóverőnél... A képen nem látszik, mennyire áll ki, elfér-e a laposszíjtárcsa szélesebb pereme...
4863 hozzászólás
Válasz gabika82 #4011. hozzászólásáraA könyvben az van írva, hogy 175+10kp/cm^2. Ez 171.6 bar vagy 17,1 MPa vagy 169,3 atm vagy 2489 PSI
.
Válasz rsándor #4006. hozzászólásáraHelló!Ára,és hol van helyileg?
Amugy a porlasztó nyomásnak mennyinek kellene lennie a 512 esnél
Válasz Koszi. #4009. hozzászólásáraSzia és méretet nem dudsz véletlen.?
Válasz gabika82 #4007. hozzászólásáraIgaz hogy nekem 514 es van ( ott a kis szivattyú viszi a menetvariátort). 4 éve nincs vele gond, meg még az előző tulajnál kitudja mióta, ő rakta bele a karmantyút.
Válasz gabika82 #4007. hozzászólásáraBiztos görbe a tengely!!!!Évekig bírni szokta!
Sziasztok 512 dobvariátor nál a 2 kis munkaengerbe gumigyűrük mindig kimennek és fojik az olaj szerintetek nem lehetne bele tenni karmantyut
Válasz Apuka80 #3993. hozzászólásáraNekem van bontott, tuti jó, ha érdekel.
Válasz medikus #4003. hozzászólásáraHIDRAULIKA!!!!!!!!!!
Válasz medikus #4002. hozzászólásáraA Multicar M25 szivattyú szintén ugyan az!!!!!!
Barátod a Google!!!!!!!!!!
Válasz Apuka80 #4001. hozzászólásáraA billenő platósét!W50 Ifa
Válasz medikus #3995. hozzászólásáraKöszönöm,de melyik ifa -ét keressem,valamint szervo,vagy hidraulika szivattyúját?
Válasz mz/x #3996. hozzászólásáraMarad a kérdés milyen árakkal dolgoznak? Mehet privátba is
.
Válasz medikus #3995. hozzászólásáraJófogás! 15 ért van,25 lityis!

Válasz mz/x #3996. hozzászólásáraPénzért mindent!Nem olcsó!
Válasz Apuka80 #3993. hozzászólásáraPl Feranker!
Válasz Gepi #3994. hozzászólásáraÉn ma Voltam megint Bócsán Nagyon rendesek az eladók és jól értenek a gépekhez is. Mindenben szívesen segítenek.
Válasz Apuka80 #3993. hozzászólásáraKözönséges Ifa szivattyú,16 literes!!!!Ezt keresd!!!
Válasz Apuka80 #3993. hozzászólásáraItt a többség azt vallja hogy menjél Bócsára ott kapsz
, vagy voltál már
?
Hello ! 512-es re keresek hidraulika szivattyút,aki tud,kérem ne tartsa magába!Köszönöm!
Válasz medikus #3991. hozzászólásáraTele lett a gatya, azóta is sokkban van

Válasz Gepi #3990. hozzászólásáraVárjuk!!!!!!!!!
Válasz csoppika #3988. hozzászólásáraNocsak mesélj, ott sincs kolbászból a kerítés?
Válasz csoppika #3988. hozzászólásáraOtt pedig biztos van!!EREDETI!!!!!!

Válasz csoppika #3987. hozzászólásáraÍgy is izé...majdnem mentő kellett
Válasz Gepi #3986. hozzászólásáraPénteken voltam, de ez kimaradt...
Válasz csoppika #3980. hozzászólásáraMiért nem nézed meg bócsán?
Válasz medikus #3983. hozzászólásáraMester a Rába 250 főfékhengert nem nézted még össze a honeckerrel? Formára olyan...(nak látszik)
Válasz medikus #3983. hozzászólásáraAro-t sem találom sehol...
Az a baj, a foncsorozás is 3-5e HUF...
Vagy marad a Made in PRC Cree LED...
Válasz csoppika #3982. hozzászólásáraAkkor keresd az eredetit,ha mindenáron az kell! Van még belőle,szerintem!
Válasz medikus #3981. hozzászólásáraMeg mertem volna esküdni, hogy nem trabi/ifa lesz:-( (az nagyobb, meg van a közelben...)
Válasz csoppika #3980. hozzászólásáraARO!
Sziasztok. 512-es lámpa helyére milyen DDR autóé illik?
Válasz Bobi82 #3978. hozzászólásáraIgazan nincs mit ,remelem sikerrel jarsz
Válasz lorant90 #3977. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz Bobi82 #3975. hozzászólásáraMail cim :morolma@wp.pl
Www.morolma.pl
Tel:695 735 429
Válasz Bobi82 #3975. hozzászólásáraMail cim :morolma@wp.pl
Www.morolma.pl
Tel:695 735 429
Válasz lorant90 #3974. hozzászólásáraElőre is köszi!
Válasz Bobi82 #3971. hozzászólásáraMagyarul sajnos nem tudnak . En helyszinen fizettem mikor hoztak , lengyel oldalakon tobben forgalmazzak . En mindjart a gyartotol rendeltem igy hajlandoak voltak kihozni . A morolma .pl oldalon talalsz rajuk kontaktot. Este megkeresem a alkatresz katalogot ott van telefonszam, mail cim atkuldom majd
Válasz csoppika #3972. hozzászólásáraÉn úgy gondolom,az reális ár,az a baj megveszel egy használtat 300 ért,és közbe rájösz ezt kell heggeszteni ezt cserélni az is ott lesz árba ezt meg ha minden ok csak rá kell fogatni....Kérdés lehet-e belőle áfát visszaigényelni nem uniós adószámmal
Válasz Bobi82 #3971. hozzászólásáraInkább 460...
Válasz lorant90 #3962. hozzászólásáraKöszi a válaszokat!
Akkor 400 korül volt számlával!!
Esetleg elérhetőséget tudsz adni?Magyarul tudnak?
Előre kellett utslni vagy utánvétes volt?
Szója aratásra jó lenne,ha búzaszalmára már nem is,mert youtubon volt egy előadás 10 150x 150 es szalmabála ami körülbelül lejön egy hekiről átlagban 54 kg nitrogén hatóanyagnak felel meg,és még meg is tapossuk a talajt szalmaszállításkor,meg a tarlókezelést sem tudjuk időbe elkezdeni,úgyhogy mindenképp gondolkozok egy szecskázóban,de ha lehet újat szeretnék,nincs idő barkácsolgatni!!!
Válaszaid előre is megköszönöm!
Válasz csoppika #3969. hozzászólásáraA képen 514 van!Nem lapos szíjjal.
Válasz csoppika #3967. hozzászólásáraNem tudom, ez lapos szíjas lehet-e...
Válasz csoppika #3967. hozzászólásáraHat akkor nem tudom
Válasz csoppika #3966. hozzászólására
Válasz lorant90 #3965. hozzászólásáraA mechanikus meghajtása a nagy szíjtárcsára van felfúrva az utóverőnél... A képen nem látszik, mennyire áll ki, elfér-e a laposszíjtárcsa szélesebb pereme...
Válasz csoppika #3964. hozzászólásáraHat irtak h mindketto felszerelheto 12 re es 14re is
Válasz lorant90 #3963. hozzászólásáraSzerintem a mechanikus a laposszíjasra nem tehető fel...