Válasz medikus #8819. hozzászólásáraA variátor felöl megtud ez görbülni, vagy "csak" eltörni szokott?
Ékpálya gatya benne, most került el javításra, csak félek azzal fogadnak majd, hogy görbült, és nem javíató.
Válasz sanyi1965 #8813. hozzászólásárahát egy ducatto vagy hasonló nagyobb dobozos hátsó futóműve azért csak el bírja mert maga a kocsi is elvisz 15q minimum plusz a önsúly
es a vágóasztalkocsi?
mert kereket akarok a vágóasztalra tenni agyal együtt és hogy milyen t tegyek rá. mert valami ducatto hátsó kerék és kerékagyára gondoltam.
Üdv kesdves tagok! Éredklődők azzal kapcsolatba,hogy tud-e valaki E514 vágóasztalcsigához a bedobó legéyhez perselyt, és a szemcsapágyhoz lemezt,aki tud kérem jelezze! Köszönöm!
Válasz medikus #8802. hozzászólásáraMegéri megpontozgatni azt a dobtengelyt ami neked is megvolt kopva ?? Tudom hogy nem nagy munka ,de ha eddig elment még egy szezont kibírhatna es jövőre kicserélem a komplett tengelyt....eltörni nemtörhet avégett..ugye??
Válasz dracke #8796. hozzászólásáraMeglehetne probalni levagni csavarokat és odanyitelni az ujj gumit ,idéglenesen az is jo megoldas szerintem.....majd télen rakol bele csavarokat ha lessz idod.
Válasz dracke #8792. hozzászólásáraAzt a gerendát amibe az oldalburkolatok kapcsolódnak fellazítod és hátrébb húzod!Utána kiveszed a 4db 12-es csavart a tartó lábakból,a szelelő végén a csigavályúból kiveszed a 8-as csavarokat,és ketten hátrafelé húzva leemelitek az egészet a tartófülekről!
Válasz Gyurkesz1 #8786. hozzászólásáraAkkor a kart perselyezd meg!Valószínű ha látsz hegesztést azt odahegesztette valaki!Belülről próbáld esetleg ütni!
Nemtudjátok hogy hogy jön le ez a tengely?? Ezen van a szijtárcsa a füllel amit indítja az astalt....en azt hittem hogy ha kiveszem azt a két csavart akkor lejön....de olyan mint ha annak a belsejének is jönnie kellene kifele csak hogy az oda van varva.
Válasz Gyurkesz1 #8777. hozzászólásáraHúzni kell,és a végét átemelni a merevítő gerendákon!Legjobb ha a szelelőt leengeded,mert az nagyon felemeli a végét,és a variátor tengelynél nem fér ki!!!!!!!!!
Törek asztal kiszedéshez van valami módszer,tik hogy szoktátok??.Nekem ma meg sem moccant kifelé....igaz hogy csak egyedül voltam,holnap már lessz segédem.
Válasz patikus #8770. hozzászólásáraNekem valamilyen claas kalászemelők voltak fent, amég be nem vett egyet a gép és megigazgatta a szecskázó állókéseit, akkor úgy gondoltam hogy nem kell az rá...
13920 hozzászólás
Válasz medikus #8819. hozzászólásáraA variátor felöl megtud ez görbülni, vagy "csak" eltörni szokott?

Ékpálya gatya benne, most került el javításra, csak félek azzal fogadnak majd, hogy görbült, és nem javíató.
Válasz dracke #8818. hozzászólására15 sor vászonnal!Arra számolni kell,hogy az egész pattog az úton!
Válasz atisgyulai #8816. hozzászólására40-50?
Válasz atisgyulai #8817. hozzászólásáraMaga a kocsi meg jb 3-400kg kb de max akkor az egesz 15q annyit meg elkene h birjon nem ?
Válasz dracke #8815. hozzászólásáraA zöld asztal tábla szerint 1015kg.
Egy menettengely mi pénz manapság?
Lehet cserés lesz még munka előtt.
Válasz sanyi1965 #8813. hozzászólásárahát egy ducatto vagy hasonló nagyobb dobozos hátsó futóműve azért csak el bírja mert maga a kocsi is elvisz 15q minimum plusz a önsúly
Válasz dracke #8811. hozzászólásáraNincs teljesen 10 q!!!!!!!!
Válasz dracke #8811. hozzászólásáraaz kevés lesz!
Válasz dracke #8811. hozzászólására20q???
hány kg lehat a gabona vágóasztal? (4.2)
es a vágóasztalkocsi?
mert kereket akarok a vágóasztalra tenni agyal együtt és hogy milyen t tegyek rá. mert valami ducatto hátsó kerék és kerékagyára gondoltam.
Válasz Gyurkesz1 #8808. hozzászólásáraHardt Oil-ZEUS TD SAE 20W50!
Sokkal jobb mint a MOL olajok.
Válasz Gyurkesz1 #8808. hozzászólásáraNormális! 15W40 Mol turbódísel!
Melyik a legjobb olaj amit vehetek az IFA motorba??
.....
multéven olaj cserekor mikor már levolt engedve a régi ,a papír filter háznak az aljában maradt kb 2,5deci olaj...az normális??
Válasz medikus #8805. hozzászólásáraBőven!
Válasz Gyurkesz1 #8803. hozzászólásáraEl nem törik!
Válasz szikszaipeter72 #8804. hozzászólásáraBócsa,Soltvadkert!Nagy traktor!Elég lesz?
Üdv kesdves tagok! Éredklődők azzal kapcsolatba,hogy tud-e valaki E514 vágóasztalcsigához a bedobó legéyhez perselyt, és a szemcsapágyhoz lemezt,aki tud kérem jelezze! Köszönöm!
Válasz medikus #8802. hozzászólásáraMegéri megpontozgatni azt a dobtengelyt ami neked is megvolt kopva ?? Tudom hogy nem nagy munka ,de ha eddig elment még egy szezont kibírhatna es jövőre kicserélem a komplett tengelyt....eltörni nemtörhet avégett..ugye??
Válasz Gyurkesz1 #8801. hozzászólásáraIgen,az ilyet akkor kellett volna!
Válasz dracke #8796. hozzászólásáraMeglehetne probalni levagni csavarokat és odanyitelni az ujj gumit ,idéglenesen az is jo megoldas szerintem.....majd télen rakol bele csavarokat ha lessz idod.
Válasz Traktoros Jani #8798. hozzászólására1 nap.ha csinálod!
Válasz dracke #8796. hozzászólásáraIgen,szép munka!!!!!!!

Válasz medikus #8797. hozzászólásáraOda-vissza.
Válasz Traktoros Jani #8795. hozzászólásárahova?Gabona-kukorica?
Na még egy így reggelre

Ezt a gumilapot csak ugy tudom cserélni hogy az egész hátulját kikell venni? Mert csavar fogja a gumit
Kinek mennyi ideig tart a kombájn átszerelése?
Válasz dracke #8791. hozzászólásárakét sarkába fúrj 1-1 lyukat!azon lefolyik a víz!
Válasz dracke #8792. hozzászólásáraAzt a gerendát amibe az oldalburkolatok kapcsolódnak fellazítod és hátrébb húzod!Utána kiveszed a 4db 12-es csavart a tartó lábakból,a szelelő végén a csigavályúból kiveszed a 8-as csavarokat,és ketten hátrafelé húzva leemelitek az egészet a tartófülekről!
A szelelőt hogy tudom leengedni?
Ennek van valami szerepe? (A tüskés előtt az a teknő) Vagy mit lehet vele csinalni. Mert csak megáll a belsejebe a kosz es a viz ha belefolyik..
Válasz zsolt.86 #8788. hozzászólásáraLátom nem is vagyunk messze egymástól .Jóskától vetted anno ?
Válasz zsolt.86 #8788. hozzászólásáraNapokban felhívlak majd esetleg képet tudsz tenni róla ?
Válasz Hús Futár #5762. hozzászólásáraMEG KOCKÁZTATOM HOGY NÁÁLUNK VAN HIVJ 06704527703
Válasz Gyurkesz1 #8786. hozzászólásáraAkkor a kart perselyezd meg!Valószínű ha látsz hegesztést azt odahegesztette valaki!Belülről próbáld esetleg ütni!
Válasz medikus #8785. hozzászólásáraIgen...nemvolt kenve és lóg.
Válasz Gyurkesz1 #8784. hozzászólásáraMiért akarod levenni?Aggat?
Nemtudjátok hogy hogy jön le ez a tengely?? Ezen van a szijtárcsa a füllel amit indítja az astalt....en azt hittem hogy ha kiveszem azt a két csavart akkor lejön....de olyan mint ha annak a belsejének is jönnie kellene kifele csak hogy az oda van varva.

Válasz Gyurkesz1 #8782. hozzászólásáraA 4 láb,és a csigavályú eleje!Azt nem szoktam lecsavarozni!Lánccal odafogatom a rázóasztal tolórúdjára!
Válasz medikus #8780. hozzászólásáraA szelelő leengedésről: teljesen le kell engedni?? Menyi helyen van odafogatva??
Válasz patikus #8779. hozzászólásáraAmennyit segít,annyit le is tör!
Válasz Gyurkesz1 #8777. hozzászólásáraHúzni kell,és a végét átemelni a merevítő gerendákon!Legjobb ha a szelelőt leengeded,mert az nagyon felemeli a végét,és a variátor tengelynél nem fér ki!!!!!!!!!
Válasz medikus #8771. hozzászólásárale van rogyva az árpám azt kell felszedetni
Válasz Koszi. #8776. hozzászólásáraMi szedtük ki töbször de a szelelőhöz nemkellet nyulni...remélem most sem kellesz.
Válasz medikus #8775. hozzászólásáraPersze,azzal kezdtem . Lehet bekellesz mászni óvatosan hátulról es megugrasztani egy picit pajszerral.
Válasz Gyurkesz1 #8773. hozzászólásáraNekem valamiért nem sikerült még kiszednem a szelelő leengedése nélkül sajnos
Válasz Gyurkesz1 #8773. hozzászólásáraCsavarokat kivetted?
Válasz Koszi. #8772. hozzászólására

Törek asztal kiszedéshez van valami módszer,tik hogy szoktátok??.Nekem ma meg sem moccant kifelé....igaz hogy csak egyedül voltam,holnap már lessz segédem.
Válasz patikus #8770. hozzászólásáraNekem valamilyen claas kalászemelők voltak fent, amég be nem vett egyet a gép és megigazgatta a szecskázó állókéseit, akkor úgy gondoltam hogy nem kell az rá...