Ja még egy öröm a vágóasztalba levő behordó csiga az a hosszú szorul hogyan lehet elkezdeni a javítást gondoljuk csapágy ...a szerelő ablakon keresztül vagy még nagyobb bontás.Köszi a segítséget!!!
Válasz medikus #7971. hozzászólásáraMiután a tűzoltók végeztek a kombájn oltásával.
Nem játék ez. Én már éreztem néhányszor besült "csapágyillatot", szerencsére idejében. A pulzusszámom megugrott egy kissé. Két 5 literes bő szájú vegyszereskanna teli vízzel mindig ott van mellettem a fülkébe. Néha hasznosabb mint a porraloltó.
Szevasztok segítséget kérnék tőletek 514-én a kaszameghajtást álandóan kikapcsolja a spanolást kidobja keveset van megfeszítve a szíj vagy valami más a titka előre is köszönöm
Válasz Claastra. #7958. hozzászólására1 vagy 2!beszerelèse nem nagy bonyodalom?...vettem egy 514et alkatrèsznek,van benne òra meg megy a kàbel de a vàltò ki van cserèlve benne 512re.gondoltam összehoznàm az enyèmbe!
Válasz csoppika #7960. hozzászólásáraNagyon valószínű. Reggel amikor még hideg meg kell járatni egy darabig és utána kézzel ellenőrizni hogy honnan kezd melegedni.( persze óvatosan mert a rossz csapágy nagyon gyorsan bemelegedhet és megégetheti az ember ujját.
Válasz csoppika #7959. hozzászólásáraJa meg még egy. Haver 514-esén megégett tavaly a dobszíj. Most a felső tárcsa jobban melegszik mint az alsó tengőn. Csapágy lehet?
Üdv Kollégák.
Remélem,hogy tudtok nekem segíteni.
A szelelő variátorral van egy kis baj.Be van állítva,dolgozik,maj egy ki idő után fel spanolja magát olyan szinten,hogy a hajtó ékszíj meg csúszik,és nem tudja hajtani a szelelőt.
Mi lehet a baj j?
Válasz dracke #7914. hozzászólásáraDobkosárra nekünk az szokott lenni a módszer, hogy a finomállítót középre állítjuk és a kosártartó csavarokkal felhúzzuk kb jóra. (kalászosban 19-es kulcs feje, ha nincs meg mérce hozzá) Utána menetközben úgy is állítani kell rajta.
Ventillátort akkor tudod állítani, amikor forog a bele. Kalászosnál valahová a közepére, 3 környékére kell rakni.
Lehet nem a tarlón akarod állítani, de úgyis kell majd hangolni az első fél hektáron. Minden év és minden kalászos más és más.
14037 hozzászólás
Válasz Claastra. #7987. hozzászólásáraNa az már kizsákmányolás!5 ért van boltban!
Válasz Buvargabi #7968. hozzászólásárana az már kizsákmányolás
de 20 ért viheted
Válasz Anicska #7978. hozzászólásáraifá-é jó bele, minden szemétdombon van belőle
Válasz Anicska #7978. hozzászólására Nekem van bontott üzemképes kb 3 db 15000ft /db
Válasz csoppika #7981. hozzászólásáraCsak a szemcsapágyaknál középen!
Válasz csoppika #7981. hozzászólásáranem.
Válasz Anicska #7978. hozzászólásárahttps://ifal60alkatresz.hu/termekek/kategoria/onindito-im18-4-24-felujitott-ifa-w50
Válasz medikus #7980. hozzászólásáraA másik felét lehet zsírozni?
Válasz Anicska #7979. hozzászólásáraKétoldalt kezd!Lehet a meghajtás felöl az önbeállós állt be,nem lehet zsírozni!
Ja még egy öröm a vágóasztalba levő behordó csiga az a hosszú szorul hogyan lehet elkezdeni a javítást gondoljuk csapágy ...a szerelő ablakon keresztül vagy még nagyobb bontás.Köszi a segítséget!!!
Hurrá újra aratás!E 514 önindító tönkre ment így aratás nincs.Keresek eladót akár újat is ,ha tudtok segíteni előre is köszönöm
Válasz Buvargabi #7976. hozzászólásáraNem! Lyukat kellene fúrni a váltóba!
Válasz medikus #7969. hozzászólásáraKìvülről semmi sem làtszik.nem lehet beleszerelni?
Válasz Nabu #7974. hozzászólásáraÉs nem csak a kombájn,ott van még a gabona tábla!
Válasz medikus #7971. hozzászólásáraMiután a tűzoltók végeztek a kombájn oltásával.
Nem játék ez. Én már éreztem néhányszor besült "csapágyillatot", szerencsére idejében. A pulzusszámom megugrott egy kissé. Két 5 literes bő szájú vegyszereskanna teli vízzel mindig ott van mellettem a fülkébe. Néha hasznosabb mint a porraloltó.
Válasz MIHI10045 #7972. hozzászólásáraNem értek hozzá, de a kuplung/kaszakikapcsoló rudazatnál leskelődnék elsősorban...
Szevasztok segítséget kérnék tőletek 514-én a kaszameghajtást álandóan kikapcsolja a spanolást kidobja keveset van megfeszítve a szíj vagy valami más a titka előre is köszönöm
Válasz csoppika #7970. hozzászólásáraNincs is attól jobb, 40 fokos melegben!
Válasz csoppika #7967. hozzászólásáraTévedtem... Majd a tarlón fogjuk...
Válasz Buvargabi #7965. hozzászólásáraVan a váltóban helye?
Válasz Claastra. #7966. hozzászólásáraFogalmam sincs!....mondjuk 10 euro/db?
Válasz Nabu #7964. hozzászólásáraKöszönöm mindenkinek. Haver már hallgat rám... Szétszedjük...
Válasz Buvargabi #7965. hozzászólásáratesco-s áron vihető,mondj te árat
Válasz Claastra. #7958. hozzászólására1 vagy 2!beszerelèse nem nagy bonyodalom?...vettem egy 514et alkatrèsznek,van benne òra meg megy a kàbel de a vàltò ki van cserèlve benne 512re.gondoltam összehoznàm az enyèmbe!
Válasz csoppika #7960. hozzászólásáraNagyon valószínű. Reggel amikor még hideg meg kell járatni egy darabig és utána kézzel ellenőrizni hogy honnan kezd melegedni.( persze óvatosan mert a rossz csapágy nagyon gyorsan bemelegedhet és megégetheti az ember ujját.
Válasz csoppika #7959. hozzászólásáraAnnak úgy kell lennie. Csak a középső van rögzítve a tengelyen.
Válasz Claastra. #7958. hozzászólásáraNeki a vastagabb kell!
Válasz csoppika #7959. hozzászólásáraNem.Ha jól emlékszem,nincs éken!
Válasz csoppika #7959. hozzászólásáraJa meg még egy. Haver 514-esén megégett tavaly a dobszíj. Most a felső tárcsa jobban melegszik mint az alsó tengőn. Csapágy lehet?
Válasz medikus #7957. hozzászólásáraMester! A ferde alsó tengelyen a 3 lánckerékből a 2 szélső elforog a tengelytől. Nagy baj ez?
Válasz Buvargabi #7956. hozzászólására
mennyi kell?
Válasz Buvargabi #7956. hozzászólásáraÉrdeklődj!Azt tudom hogy Bócsa 16 ropi!!!!!Nekem ennyit mondtak!
Válasz medikus #7954. hozzászólásáraÈs hol lehet ilyet beszerezni?
Válasz dracke #7953. hozzászólásáraÖrülök!
Válasz Buvargabi #7950. hozzászólásáraForgásérzékelő jeladó!
Válasz csoppika #7952. hozzászólásáraIgen ott neztem. megtalaltam...

Válasz dracke #7951. hozzászólásáraNézd meg az alkatrész jegyzéket. Menet/dob variátorban is ilyen van a 3 csapnál biztosan...
Válasz medikus #7948. hozzászólásáraMenetvariator? De ott hova? A tengelyre kicsi nem ?
Sziasztok!megtudnà valaki mondani?h a sebessègmèrő òràhoz milyen szerkezet kell a vàltòba?
Válasz veszelka #7946. hozzászólásáraSzerintem.
Válasz dracke #7947. hozzászólásáraVariátor szíjtárcsa!
Válasz medikus #7945. hozzászólásáraKöszönöm.
A variátorban?
Válasz veszelka #7944. hozzászólásáraCsapágy törés .
Üdv Kollégák.

Remélem,hogy tudtok nekem segíteni.
A szelelő variátorral van egy kis baj.Be van állítva,dolgozik,maj egy ki idő után fel spanolja magát olyan szinten,hogy a hajtó ékszíj meg csúszik,és nem tudja hajtani a szelelőt.
Mi lehet a baj j?
Válasz csoppika #7939. hozzászólásáraIgen, azert is csak arra gondoltam hogy a surlodas vegett.
Válasz .MAN. #7941. hozzászólásáraJa hát akinek van gelegó az udvaron...
Válasz medikus #7904. hozzászólásáraFrászt nem, 2 óra alatt a földön van

Válasz dracke #7914. hozzászólásáraDobkosárra nekünk az szokott lenni a módszer, hogy a finomállítót középre állítjuk és a kosártartó csavarokkal felhúzzuk kb jóra. (kalászosban 19-es kulcs feje, ha nincs meg mérce hozzá) Utána menetközben úgy is állítani kell rajta.
Ventillátort akkor tudod állítani, amikor forog a bele. Kalászosnál valahová a közepére, 3 környékére kell rakni.
Lehet nem a tarlón akarod állítani, de úgyis kell majd hangolni az első fél hektáron. Minden év és minden kalászos más és más.
Válasz dracke #7938. hozzászólásáraHa üresen járt, szerintem nem... Terpeszt a tárcsa?