Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak619 FtEUR410 FtUSD391.85 FtCHF438.79 FtGBP494.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz medikus #12633. hozzászólásáraMeglepődnél milyen célszerszám készleteik voltak vagy kellettek volna lenniük a kelet-német gépeknek.Az hogy ki hogy intézte a szerelést csak a gép élettartamán változtatott.A kombájn és az IFA szettjét nem ismerem/sajnos/,de nem annyi ami a magyar könyvében van az biztos.A BARKAS 1000 41db-OS,a ROBUR 74db-os volt.Aki járt ezen gyárakban okítás céljából érdemben hozzászólhat, biztos voltunk kint páran.
Válasz Cimbi #12628. hozzászólásáraKincs van a kezedben,javítási technológia célszerszámokkal felvértezve. Nem láttam ilyet sosem átadni elhozáskor újonnan.
Válasz medikus #12590. hozzászólásáraSzia Medikus! Köszönöm szépen a tippet szójához! Kiindulásnak valóban jó volt a bokorbab beállítás. A többit a földön állítottam be az észrevételek alapján. Ami miatt rossz volt, hogy kísérleti jelleggel vetettünk be egy parcellát, gyomos is volt rendesen (kúszó szulák, zöld), meg a sok eső miatt itt már nem igen tudtak kiszáradni.
Megosztom veletek is a kb. beállításokat, de ezt még finomítanom kell. Kiindulásnak: dobfordulat 650-700, gabona kosár, hézag 6-os, szelelő kicsit kevesebb mint kukoricánál, rosta 12 mm átmérőjű, zsalus rosta ~12 mm. Jövőre már nekünk is több lesz, rendesen odafigyelve, meg előbb neki kell ugrani majd az aratásnak.
Válasz Zoli1437 #12623. hozzászólásáraKöszönöm Zoli! Nem egészen. Amit belinkeltél az a Kezelési útmutató. Sok felesleges kérdést megtakarítana ha ez is minden gazdának meglenne...
Amit én keresek az a Javítási (Műhely) kézikönyv.
Válasz Buvargabi #12614. hozzászólásáraUtóbbi években a gabonás motollával arattuk. Szebben közé nyúlt a fejeknek, mint a nagy 3 ágú.
Elhagyott fejet is kevesebbet találtam valamivel. Gumicsikot tettünk a pálcák mögé. De ez csak az én véleményem, tapasztalatom, gondoltam leirom.
Üdv!
Egytengelyes asztal szállító kocsimnak kerékagyában szétestek a kúpgörgős csapágyak. Esetleg valakinek lenne robbantott ábrája? Mérekre lenne szükségem. Köszönöm!
Válasz R Sándor #12601. hozzászólására4-sorost rendeltek,már kész, csak biztos ami biztos alapon érdeklődöm nehogy gyors legyen az áttétel amellyel össze van rakva.A Kőrös-Welt Kft. tud forintos árat mondani rá, rendelés csak következő szezonra lehetséges.
Leegyszerűsítve,NAS adapterban hány fogú a meghajtó lánckerék amely E514-eshez való?13-14-15?
Új adaptereket gyártunk, csak most először E514-re.Többnyire nagyobbakat szoktunk újabb kombájnokra.
13739 hozzászólás
Válasz sanyi1965 #12634. hozzászólásáraMég nincs a kezemben, de azon leszek.
Válasz gabika82 #12635. hozzászólásáraAzért mert nincs mag,és belerázza!Normális kukoricánál nincs ilyen!
Válasz R Sándor #12636. hozzászólásáraNem zuzós sima!
Válasz gabika82 #12635. hozzászólásáraha zuzós az asztal akkor a szelelő is beszivhatja és ........
Sziasztok! Kukoricánál miért hordja bele a szár darabokat nem sok de van benne !
Válasz medikus #12633. hozzászólásáraMeglepődnél milyen célszerszám készleteik voltak vagy kellettek volna lenniük a kelet-német gépeknek.Az hogy ki hogy intézte a szerelést csak a gép élettartamán változtatott.A kombájn és az IFA szettjét nem ismerem/sajnos/,de nem annyi ami a magyar könyvében van az biztos.A BARKAS 1000 41db-OS,a ROBUR 74db-os volt.Aki járt ezen gyárakban okítás céljából érdemben hozzászólhat, biztos voltunk kint páran.
Válasz sanyi1965 #12632. hozzászólásáraIgazad lehet!A nagy lehúzón kívül milyen célszerszám kell ehhez?Csillag-villáskulcs készlet!
Válasz Cimbi #12628. hozzászólásáraKincs van a kezedben,javítási technológia célszerszámokkal felvértezve. Nem láttam ilyet sosem átadni elhozáskor újonnan.
Válasz erhard141414 #12629. hozzászólásáraAkkor kiderült,mégiscsak lehet 514 is aratni!
Válasz Cimbi #12628. hozzászólásáraDe ehhez nem gyártottak!
Válasz medikus #12590. hozzászólásáraSzia Medikus! Köszönöm szépen a tippet szójához! Kiindulásnak valóban jó volt a bokorbab beállítás. A többit a földön állítottam be az észrevételek alapján. Ami miatt rossz volt, hogy kísérleti jelleggel vetettünk be egy parcellát, gyomos is volt rendesen (kúszó szulák, zöld), meg a sok eső miatt itt már nem igen tudtak kiszáradni.
Megosztom veletek is a kb. beállításokat, de ezt még finomítanom kell. Kiindulásnak: dobfordulat 650-700, gabona kosár, hézag 6-os, szelelő kicsit kevesebb mint kukoricánál, rosta 12 mm átmérőjű, zsalus rosta ~12 mm. Jövőre már nekünk is több lesz, rendesen odafigyelve, meg előbb neki kell ugrani majd az aratásnak.
Válasz medikus #12627. hozzászólásáraSzerintem részletes könyv. Nekem megvan a trakimhoz is a javítási. Több mint 1000 oldal!
Válasz medikus #12626. hozzászólásáraEgyszerű mint a pofon! Minek az?
Válasz Cimbi #12625. hozzászólásáraNem láttam még olyat! Csak gépkönyv,pár beállítási adattal!
Válasz Cimbi #12621. hozzászólásáraMedikus! Te mindent tudsz a témában. Találkoztál már Javítási kézikönyvvel?
Valaki valamit? Köszönöm!
Válasz Zoli1437 #12623. hozzászólásáraKöszönöm Zoli! Nem egészen. Amit belinkeltél az a Kezelési útmutató. Sok felesleges kérdést megtakarítana ha ez is minden gazdának meglenne...
Amit én keresek az a Javítási (Műhely) kézikönyv.
Válasz Cimbi #12621. hozzászólásáraNem biztos, hogy ugyan az, de PDF-ben ezt találtam németül. (Fordító jó barát.)
https://agrargeschichte.museum-digital.de/data/agrargeschichte/resources/documents/201408/09070858928.pdf
Magyarul meg talán ez lehet:
http://katalogusbazis.hu/Fortschritt-E-514-gepkonyv-kezelesi-utmutato
Üdv.
Asztalszállító kocsit nem bont valaki esetleg? 6csavaros kerékagyra lenne szükségem❗️❗️❗️Köszönöm❗️
Sziasztok! Tudja valaki hogy ez a kiadvány létezett magyar nyelven?
Megvan esetleg valakinek PDF-ben? Köszönöm!
Válasz vpetya03 #12619. hozzászólásáraSzívesen
Válasz ...:::Pisti:::... #12618. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz vpetya03 #12617. hozzászólásáraSzia
30 mm
25 mm
Sziasztok! Légyszíves valaki írja meg hogy kukoricához mennyi a dobhézag elöl és hátul. Előre is köszönöm!
Válasz atti212. #12615. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz Buvargabi #12614. hozzászólásáraUtóbbi években a gabonás motollával arattuk. Szebben közé nyúlt a fejeknek, mint a nagy 3 ágú.
Elhagyott fejet is kevesebbet találtam valamivel. Gumicsikot tettünk a pálcák mögé. De ez csak az én véleményem, tapasztalatom, gondoltam leirom.
Válasz medikus #12613. hozzászólásáraHirdetem már egy hete,de sajnos mind 400+ kmre vannak.
Válasz Buvargabi #12612. hozzászólásáraHirdesd!
Üdvözlet!napraforgó motolla 4.20as asztalra Komárom +100km eladó?azonnal munkára fogható!
Válasz mazsi97 #12610. hozzászólására
Válasz medikus #12609. hozzászólásáraKirály vagy! Köszönöm!!
Válasz mazsi97 #12608. hozzászólására32208 és 32210!
Üdv!
Egytengelyes asztal szállító kocsimnak kerékagyában szétestek a kúpgörgős csapágyak. Esetleg valakinek lenne robbantott ábrája? Mérekre lenne szükségem. Köszönöm!
Válasz medikus #12606. hozzászólásáraAkkor marad ez a verzio , nincs kukoricasom , meglatjuk meddig birja
Válasz lorant90 #12605. hozzászólásáraMűködhet,csak lehet szét veri!
Udv , valaki hasznalja kukorica arataskor a 12 es lemez kosartoldatot ? Mukodhet ??
Válasz Botos Masine #12603. hozzászólásáraOk köszönöm a választ . Ez többet ér mint a konbájn amin lesz
Válasz R Sándor #12601. hozzászólására4-sorost rendeltek,már kész, csak biztos ami biztos alapon érdeklődöm nehogy gyors legyen az áttétel amellyel össze van rakva.A Kőrös-Welt Kft. tud forintos árat mondani rá, rendelés csak következő szezonra lehetséges.
Válasz Botos Masine #12600. hozzászólásáraHa publikus esetleg az ára is érdekelne.
Válasz Botos Masine #12600. hozzászólásáraHa meg szabad kérdezni hány sorost kért a vevő??
Leegyszerűsítve,NAS adapterban hány fogú a meghajtó lánckerék amely E514-eshez való?13-14-15?
Új adaptereket gyártunk, csak most először E514-re.Többnyire nagyobbakat szoktunk újabb kombájnokra.
Válasz medikus #12592. hozzászólásáraFerde kell neki szerintem, ahhoz tudja állítani az asztal fordulatát.
Válasz R Sándor #12597. hozzászólásáraÁrul!
Válasz medikus #12596. hozzászólásáraSzerintem ez egy nas . Lehet azt újítja fel
Válasz R Sándor #12595. hozzászólásáraAdaptert árul!
Válasz medikus #12594. hozzászólásáraAz 514- est kérdezi annak van ekszijtarcsaja, a 16 - ost csak példának hozza.
Válasz R Sándor #12593. hozzászólásáraNincs neki!!!!!!!!!!
Válasz Botos Masine #12591. hozzászólásáraÁr ékszíj tárcsa átmérőbőll ki tudod számolni
Válasz Botos Masine #12591. hozzászólásáraVágóasztal,vagy ferdefelhordó! Nem mindegy!
Üdv mindenkinek!
E514-es mekkora fordulattal hajtja a vágoasztalt?
Csak E516-ról találtam adatot ami 520 ford./perc
Megegyezik-e vagy más?
Válasz erhard141414 #12587. hozzászólásáraMiért ne lehetne!Szerintem a bokorbab beállítással mehet!