Nyerj Volkswagen Amarokot vagy iPadet! Regisztrálj és indulj a nyereményjátékon!
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Gázolaj jövedéki visszaigénylés új
- Fortschritt E-514 kombájn új
- S.O.S. új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Újvidéki mezőgazdasági kiállítás. új
- Szántóföldi permetezőgépek új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
Cikkajánló
Hirdetés

Biolchim technológia a gyakorlatban: sikeres repcetermesztés Mezőfalván + VIDEÓ
Mezőfalván nem bízták a véletlenre a repce sorsát: miközben a tavaszi aszály sok...
532 hozzászólás
Válasz #280. hozzászólásra
Srácok én tudok ojan igazán nagy válalkozót akinek egyetlen magyar JD forgalmazó sem felel meg ö nyugatrol hoza be a gépeit...
Látom nem csak nekem volt unszimpatikus a kisgyerek.Tényleg nagyon sötét!
Válasz #279. hozzászólásra
miért ????
Te vagy korzo ??????????
Válasz #276. hozzászólásra
OLVASD MÁR EL A 250 es hozzászólást!!
Válasz #276. hozzászólásra
Köszönöm a sok iskolámra utaló célzásod!
Lehet hogy Ő akivel beszéltem a Gál Úr fia.De nem is az a lényeg hogy ki kinek kicsodája.
De ha elolvasnád hogy mi bajom volt vele és kicsit gondolkodnál akkor megtudnád mi az én gondom.
Válasz #274. hozzászólásra
Ha a szervizes pénzügyi dolgokra gondolsz, akkor fogalmam sincs.
Válasz #275. hozzászólásra
Te agyon iskolázott nagygazda !
szerinted mindenki akkora tudással születik a jd terén, mint egyesek ???
miért divat az manapság, hogy mások nevét, cégét keljen ócsárolni ????? majd ha vállalod a nevedet nyíltan, nem nagygazdázol itt egy hobbi kerttel akkor nyugodtan, de ne elbujkálva tedd ezt !!
gondolom a fiával beszéltél ???? az ilyen emberektől és cégektől csak tapasztaltabbak leszünk, és ezek Nekünk tesznek jót !
Válasz #273. hozzászólásra
Nekem sem a Gál Úrral volt problémám hanem a tudatlan,és képzetlen értékesítővel.Egyszerűen nevetséges volt az egész.
Korzó!!!
Nyomnál választ a kérdésemre???
Válasz #267. hozzászólásra
Én csak bepötyögtem a telefonszámát a telefonba,hogy meglegyen.Véletlenül rányomtam egy pillanatra,már hívott is vissza.Szerintem is korrekt,bár még nem vettem tőe semmit.
Válasz #271. hozzászólásra
OKÉ :)))
Válasz #270. hozzászólásra
:-D
...de tényleg nem vagyok képben. A múlt héten összeraktam a gépkeres diákat a vetítéshez, de többivel már nem volt erőm foglalkozni :o)
hoppá !!!!!!!!!!!!
korzo te sárbogárdon dolgozol :????????????
:DDDD
Válasz #268. hozzászólásra
Nádudvar fő épület!!!
Válasz #265. hozzászólásra
Vagy akkor lesz Nádudvaron a rendezvény?
(nem tudom én már azt követni, hogy mikor hol 8-)
Egyáltalán Nádudvaron lesz? :o)
Gál Úrban korrekt üzletembert ismertem meg. A falunkból egy év alatt négy gazda öt JD-t vettünk tőle. Nálam Háromszor voltak eddig, mindig más szerelő, megfelelően elvégezték a szervízt, kisebb hiba javítást. Úgy gondolom Gál nagy figyelmet fordít a szerelői háttérre, ezen nem fog megbukni.Van kités Jd-nk is, vettünk Gáltól alkatrészt ahhoz, mert jó áron, időben tudta adni. A KITE szerelői összességében talán jobban képzettek, de erre hál'istennek ritkán van szükség. Azért Gáltól vettem a traktort, mert kb. másfél millióval felszereltebb traktort 3 hétre hozott, a konkurrencia talán négy hónapra helyett. Gálnak a 3 milliós vevő is fntos, a nagy cégnek gyakran a 20 milliós sem.
:DDD
Válasz #264. hozzászólásra
Mi lesz csütörtökön?
Válasz #263. hozzászólásra
Megyünk csütörtökön!!! leszel???
Válasz #259. hozzászólásra
Folyamatos bővítés van, csak nehéz jó munkaerőt találni.
(ráadásul még el kell végezniük a "bunkósági" tanfolyamot is :-D
Válasz #261. hozzászólásra
értelek
igen mesélte faterod hogy nem volt könnyü olyan messzire csinálni a dolgott
Válasz #260. hozzászólásra
Nem. Sajnos.
Túl nagy volt a távolság és nem volt elég megbízható/önálló ember rá.
Válasz #258. hozzászólásra
köszönjük a felvilágositást :))))))))
jut is ezembe müvelitek még a prügyi földeket ???
Válasz #258. hozzászólásra
Látom Kallóba sok új embert vettek fel?
Válasz #257. hozzászólásra
Hivatalosan termékmanáger.
Válasz #256. hozzászólásra
igen úgy sejtem hogy gépértékesitö féle de majd elmondja ö...................
Válasz #255. hozzászólásra
Hát akkor mi? értékesítő?
Válasz #253. hozzászólásra
én ugy tudom hogy korzo nem szerelö
Válasz #253. hozzászólásra
A jó géphez minek szerelő?
Ja!!!!
És mennyi jattot illik nekik adni ha jönnek?Mondjuk remélem nem sokat látom őket!!
Válasz #245. hozzászólásra
Korzó,nálatok mit visz haza egy jó szerelő?
Válasz #250. hozzászólásra
ne szivd mellre a témát !!!!
aki jártas a dolgokban tisztában van a témával
Válasz #246. hozzászólásra
Beszélgessünk csak egy kicsit erről a "fizetett ember pocskondiázza a konkurenciát" kérdéskörről:
-Idézd légyszíves, hogy hol poncskondiáztam bárkit is (az, hogy vannak olyan szervizesek/kereskedők akik miután elküldték őket a kitétől a fekete JD forgalmazókat erősítik az tény. Neveket is írhatnék, de nincs szándékomban. Kinek lenne az jó?)
-Különben is. ÉN nem bújkálok. Mindenki tudja, hogy hol dolgozom, és vállalom a véleményet szemtől-szemben is (egy kis kapargatással e-mail-címet, telefonszámot is találhat az, aki akar). Míg TE csak ehhez a témához szóltál hozzá (mind az 5-öt), és folyamatosan a kitét baxtatod és Gált fényezed. Szóval ki a fizetett igehírdető?
A többiektől elnézést a kirohanásért. Nem fordul elő többet.
(az itteni tevékenységemért is inkább fülest kapnék, mint simogatást a kenyéradó gazdámtól)
KITE cégtől soha ne vegyetek semmit [165]
Válasz #247. hozzászólásra
van olyan
Válasz #245. hozzászólásra
Srácok szerintem méltatlan ez a vita! Ezt szerintem Gál úr nem érdemli meg... Szerintem becsülendő hogy szervizelésel is foglalkozik!! Van a paletán ojan gépkereskedő igaz használt akinél nagyrészt a barátság az adásvételig tart! ezt a vevők tudomásul veszik és kész..ha jol tudom nyugaton nincsenek ezek a Nagy rendszerek és müködik a világ!! Ja és még anyit hogy a KiTÉRÖL is lehetne egy csomó problémát irni talán van is ijen oldal??i
Szerintem a kite csak magát járatja le és nem másokat, hogy ilyesmi fizetett emberekkel mint a korzó a cég nevében másokat pocskondiáz.Szégyen, és nevetséges.
Válasz #243. hozzászólásra
Hát igazából inkább úgy fogalmaznék, hogy akit mi kirúgtunk (vajon miért?), az ott (is) próbálkozik.
Ezek szerint igen!
Válasz #242. hozzászólásra
Fogalmam sincs.Miért a KITE-től ment át oda szerviz szerelő?
Válasz #240. hozzászólásra
(lehet, hogy akkor ő az egyik tőlünk "elment" szerelő :o)
Válasz #239. hozzászólásra
A szervíz minőségére gondoltam ,hogy még azért megfelelő,de vannak kivetnivalók.
Válasz #238. hozzászólásra
Az a szervizes akit itt emlegetnek,hogy milyen jó az még nem volt nálunk!!!Aki nálunk volt az az első hídban 1 csapszeget 2,5 órán keresztül cserélte+egy órát legalább a laptopot bámulta! Jó pénzért.
Válasz #237. hozzászólásra
Nem értem hogy akkor mi a necces??
Válasz #237. hozzászólásra
Ha még nem volt szervizes a két gépednél akkor ki szervizeli őket?
Válasz #221. hozzászólásra
Mi kettő J.D.-t vettünk a Gálnál, és hidd el nekem az értékesítésen túl is működik a cég!Ami sajna igaz,hogy a szervíz az necces legalább is az itt sokak által emlegetett kiváló szervizes még hozzánk nem jött el.Na azért én nem fikáznám a KITE-t sem mert itt a mi környékünkön nagyon komolyan nyomul az alkatrész kereskedőjük ami nagyon imponál,hogy azért próbálnak érvényesülni. Sajna traktor vásárlás előtt a KITE üzletkötő csak egy hét elteltével tudta megmondani,hogy fél év mire megjön a traki! Ez azért gáz!!(mi úgy kerestük fel,hogy max egy hónap és kell a gép tud segíteni? a válasz: persze)
Minden kereskedő a saját portékáját fényezi úgyis. Mondjuk írásban kiadni árajánlatot hibás adatokkal az ciki, de akkor is pénz beszél kutya ugat. Ha ugyanazt a műszaki tartalmat kapom meg a pénzemért akkor az olcsóbbat választom (persze csak JD-ről beszélek). JD alkatrésszel több cég foglalkozik, ráadásul olcsóbban mint a Kite. A nagy cégek azért drágák mert nagy alkatrész bázissal szervizesekkel stb rendelkeznek. Ezt üzletkötő mondta a szemembe, ezzel magyarázott 10-15%-os többlet árat. Na ezt fizesse meg aki akarja és jó sok felesleges pénze van. Nekem sajna nincs...
Válasz #233. hozzászólásra
Akármien vices de ismét igazad van!! De van egy kisválalkozoi réteg aki felfele törekszik és azoknak nekem is a ma meg a holnap a fontos!! Tehát maga a gép...az viszont nem rosz ha van aki kicserélje a6920ason az ötödik hütöt ami nagy blama és a lexionon a 3.at De ahol a lét a tét ott nem az általány javitás és az aszisztansz a leg fontosabb!! És még valami engem is akartak már komoj szakemberek egy dübögös kombájnra rábesz.
Válasz #233. hozzászólásra
Ez meg a 3. igazság.:-)))
Érteni kell ahhoz amit csinálsz és kész, punktum!
Én ugy megyek el gépet venni egy számomra ismeretlen céghez hogy azért szeretnék egy képet látni róluk.Ha ez a kép már az értékesítőnél sötét folt akkor nem hiszem hogy ott veszek meg 1-2 nagyértékű gépet!És lehet hogy szégyen,/habár nem érzem annak/de én nem nagyon értek a JD hez.Erre vannak az alkalmazottak.És mégegyszer mondom hogy nekem igen is nem mindegy hogy kinek fizetek ki 100 miliót.