Tényleg most hogy mondod az a legjobbPormentes fülke,na meg nem utolsó sorban a fülke mellett van a magtartály.Elég csak jobbra át,és magömlés van a gazdinak.
Köszi hogy törölted Bencze!! De jó lenne ha odafigyelnél hogy ki hogyan jelentkezik be,mert vannak akik más avatara mögé és ellenőrizhetetlenül irka firkál ide mindent, gyáva nyúl ként!!!
nálam úgy történik, hogy a falugazdászhoz leadom a kidöltött adatlapot és a földhasználati lap másolatát és kiadnak egy igazolást amit a vpop-s papirral és gázolajszámlákkal elküldök a vpop-nak
válasz #465 hozzászólásra ť | Józan Sándor küldte be 2010-01-18 10:30:38-kor
Józan Sándor
Válasz #464. hozzászólásra
De szeretem a vörösbort is, akkor mi vagyok alsó tagozatos???? Te kötöszködős kis pöcs!!!!smile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lol
Te sanyi!
Tudják ott a TV-nél, hogy milyen alpári ódon viselkedsz itt?
1 intranzigensebb gazda jobb fényt vetne ránk!
Mert itt van előttem az az oldal, amit a VPOP megkap. "A megművelt területek időszaki kimutatása".Ők semmi mást nem kapnak. Interneten küldi be anyám mindig. Se számlát semmit nem kap meg a VPOP csak ha behívnak ellenőrzésre.
3500 hozzászólás
Válasz #99. hozzászólásra
Te merre laksz?
Ja!Mert ugy jársz mint én
Válasz #98. hozzászólásra

Én most leállítom magam "Tűz" szünet, de inkább vége a dolognak!!!!
Válasz #97. hozzászólásra

Válasz #93. hozzászólásra

Lehet hogy az uralkodónak még olyan nem volt M......s,csak ha a kombájn borult, és megdumálja a Benczét hogy azért töröljön ki!!!!
Válasz #95. hozzászólásra

Reménykedtem hogy nem igaz bár azt elképzelhetőnek tartottam hogy az össz beadott hektárt kerekitik le.
Ma voltam a falugazdásznál,ez az egész hektárra eső visszakerekítés nem igaz!
Válasz #92. hozzászólásra

Remélem igy már nem dobnak ki
Válasz #92. hozzászólásra
Pormentes fülke,na meg nem utolsó sorban a fülke mellett van a magtartály.Elég csak jobbra át,és magömlés van a gazdinak.
Tényleg most hogy mondod az a legjobb
Válasz #91. hozzászólásra

Még az enyém is megvan, arra vár hogy átnézzem és arassak vele!!!!!!

Enmyire sajnálnám:

Az SZK a világ leg leg jobb kombájn-ja.
Válasz #90. hozzászólásra
Még topicot sem tudok nyitni,itt diktatura van.Csak azt engedik ami neki tetszik.DE nehogy merd szidni az szk-át mert még le is tiltanak

Válasz #80. hozzászólásra

Közös a sorsunk úgy látom!!!!!!! Nem szabad csúnyán beszélni, mert itt az ejnye-bejnye.
Válasz #88. hozzászólásra
0,0-van nekem meg nem ment :)))
Válasz #86. hozzászólásra
oké, megvan a hiba. "0,0"-val ment.
Válasz #86. hozzászólásra
melyik oszlopba akarsz nullát?
új gép, új teleptés, új beírások, ugyanaz a hibakód.

már próbáltam "0"-val, "0,00"-val és "0000.00"-val is. Nem jó. Most azt mondták a vpop-nál h töltsek ki egy új nyomtatványt.
Válasz #83. hozzászólásra
Hiába vab a kitöltési útmutatóba írva, hogy 0,0 vagy 0,00-t kell írni el csak 0,-el fogadja el!
Válasz #82. hozzászólásra
igen, de nálam csak ezzel a 0,- val volt a gond, ha így írtam jó lett
nektek is 2.2 verziójú a J04?
Válasz #42. hozzászólásra
így is kiírja h hibás a c2/B 3 sorban.
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-01-19 12:07:59
Válasz #78. hozzászólásra

Én inkább egy vizilabda mérkőzésre vinném ahol játékos lehetne zöld sapkában, az ellenfele pedig a krokodil kék sapkában!!!!!!!
Válasz #77. hozzászólásra

ezt a meg kellene hivni egy partyra...szk-ás partyra persze
Válasz #76. hozzászólásra

Semmi különöset csak a h...ant nérónak egy kis bogaras dumát!!!! Ami a Benczének nem volt a fogára való!!!
Válasz #75. hozzászólásra

én nem láttam mit irtál!
Válasz #74. hozzászólásra

Legalább már egyszer amit írtam törölték, ezt is megértem!!!!!!!
Válasz #72. hozzászólásra
De tudom ki volt.
ja!bakker tegnap igy jártam én is
Válasz #70. hozzászólásra

Még van kukoricám is, és van hely a kondában jöhetel nem dö......sz éhen!!!!!!!!
Válasz #67. hozzászólásra

Köszi hogy törölted Bencze!! De jó lenne ha odafigyelnél hogy ki hogyan jelentkezik be,mert vannak akik más avatara mögé és ellenőrizhetetlenül irka firkál ide mindent, gyáva nyúl ként!!!
Válasz #70. hozzászólásra
mi zu??
szeva maki!!
Válasz #67. hozzászólásra
Na ez elárulja milyen kulturált ember vagy.
Jobb lenne ha inkább disznókat legeltetnél, nem rágalmaznál meg alpári módon irogatnál!
Válasz #68. hozzászólásra
még nem. de senki nem kapott még az egész faluba
Válasz #54. hozzászólásra

Megkaptál már minden papírt hogy nem kerültél bele??????
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-01-18 21:24:53
Válasz #64. hozzászólásra
http://www.vam.hu/enyomtatvany/index.html
Abev is kell hozzá keresd a J04-t az lessz a tuti.
Válasz #64. hozzászólásra
azt nemtom, de elküldenéd a számod emailen?
Hogy jutok el az elektronikus jövedéki címhez ????????

3 évet kéne beadnom......
Válasz #42. hozzászólásra
oké, kipróbálom.
Válasz #40. hozzászólásra

ahol kell, ott 0 van, én is olvastam h nem szabad 0,0-t írni.
Válasz #60. hozzászólásra
hát a fele területemre biztos nem kapnék, de nem hiszem, hogy ilyet ki mernének találni
Válasz #59. hozzászólásra

Akkor Te nem is kapsz jöv.adó visszatérítést. Odaadják a libásnak...
Válasz #57. hozzászólásra
nekem van olyan 25 hekis táblám amibe nincs 1 hektárnál nagyobb föld. 118hrsz-on van
Válasz #57. hozzászólásra
Igen, sőt nem fogyasztotta a gázolajat, hanem termelt a tankba...valami ilyesmi lehet a filozófia.
Különben gyanítom, hogy hülyeség az egész, mert a magyar közlönyben sem jelent meg semmi ilyesmi.
"Tehát ha a földed 1.95ha akkor csak 1-re igényelheted a többit be...tuk."
Ezekszerint a 0.95Ha-on a traktor/kombájn nem fogyasztott gázolajat, hanem vízzel csinálta a csinálást. Hmz....
Válasz #55. hozzászólásra
Jah igen. Postán küldve így működik. Úgy tény és való hogy el kell mindent küldeni. Interneten küldve nem kérnek ilyeneket.
Válasz #51. hozzászólásra
nálam úgy történik, hogy a falugazdászhoz leadom a kidöltött adatlapot és a földhasználati lap másolatát és kiadnak egy igazolást amit a vpop-s papirral és gázolajszámlákkal elküldök a vpop-nak
Válasz #52. hozzászólásra
nekem családom van
Válasz #52. hozzászólásra
válasz #465 hozzászólásra ť | Józan Sándor küldte be 2010-01-18 10:30:38-kor
Józan Sándor
Válasz #464. hozzászólásra
De szeretem a vörösbort is, akkor mi vagyok alsó tagozatos???? Te kötöszködős kis pöcs!!!!smile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lol
Te sanyi!
Tudják ott a TV-nél, hogy milyen alpári ódon viselkedsz itt?
1 intranzigensebb gazda jobb fényt vetne ránk!
Válasz #47. hozzászólásra

Akarsz róla beszélni a kamera előtt????????? Elintézem amikor akarod!!!!!!
Válasz #49. hozzászólásra
Mert itt van előttem az az oldal, amit a VPOP megkap. "A megművelt területek időszaki kimutatása".Ők semmi mást nem kapnak. Interneten küldi be anyám mindig. Se számlát semmit nem kap meg a VPOP csak ha behívnak ellenőrzésre.