Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak601 FtBenzin árak590 FtEUR401.28 FtUSD367.78 FtCHF426.26 FtGBP479.39 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2730. hozzászólásra
Szia Tibi!
Mit tudok tenni ha az üszők nem akarnak felindulni?...mert az 5-ből 2-t már beraktunk de valahogy a másik 3 az nem akaródzik...és nem nagyon szeretném hogy 4-5 hónapos időközökkel elljenek...
Tartás:kötetlen karámos rendszer
Abrak: kb 10-15 liter répa/tök összevágva,+3 liter zab,+ 3 liter dara
széna: amennyit megesznek
+víz
koruk:16-18 hó
Ha másnak is van bármi ötlete azt is szívesen fogadnám.
Nyáron maguktól ellenek,de azért tisztes távolságból szemmel tartjuk őket ,télen szinte mindnél húzni kell,,úgy,hogy engedd el minél hamarabb.Ha magától ellik akkor szinte mind elvállalja azonnal a bocit ha húzni kell akkor stresszel és világgá szalad és lehet kínlódni ,hogy elfogadja.
neked a limuzin szűzüszők magátol ellenek meg vagy kell nekik nagyon a segitség az ellésnél?
mert ami tavasszal lett hasas üszö fiatalon most még koplal de 2 hét és ellik be van kötve de el tudom engedni de nem ér semmit ha elenegedem ha nem birja magától.. mindképp ott kéne lennünk....szerintem!
cukor répát milyen mennyiségben lehet etetni a marhákkal?mert hallottam hogy talán elég ovatosan szabad csak adni.ha van tapasztalat szivesen meghalgatom.köszi
Köszi Pici .
A bikák még meg vannak,ha van valami infó csörögj.
Különben a 800ft nem egy elrugaszkodott ár.
Én ettől halottam durvábat is de várjuk ki a végét.
november 1 jén lesz info addig áll minden...... eddig akiket felhivtam ennyit mondtak addig árat se mondanak majd csak ha vissza jöttek de már le van adva drot mindekinek hogy van a környéken x bika ha valami van szolnak!
12633 hozzászólás
Válasz #2730. hozzászólásra
Szia Tibi!
Mit tudok tenni ha az üszők nem akarnak felindulni?...mert az 5-ből 2-t már beraktunk de valahogy a másik 3 az nem akaródzik...és nem nagyon szeretném hogy 4-5 hónapos időközökkel elljenek...
Tartás:kötetlen karámos rendszer
Abrak: kb 10-15 liter répa/tök összevágva,+3 liter zab,+ 3 liter dara
széna: amennyit megesznek
+víz
koruk:16-18 hó
Ha másnak is van bármi ötlete azt is szívesen fogadnám.
HF nagysúly 500ft plusz komp
MT nagysuly 600ft plusz komp
eddig ezaz ár
Azt hallottam, hogy 510 ft-ért viszik a nagysúlyú fríz bikákat. Tiszta haszon, ugye?
Válasz #2729. hozzászólásra
Hmmm.marhája válogatja,de otthoni körülmények között szerintem el.
Válasz #2726. hozzászólásra
szűz üsző elbir 2 borjut egyszerre tejjel? limuzin?
Válasz #2727. hozzászólásra
A mozgás ..
Válasz #2726. hozzászólásra
itt elvállalja vagy nem az nem kérdés mert alárakom meg le lesz kötve utána csak ne legyen baja egyiknek se már szépen tőgyel kifele
az miért van hogy nyáron maguktol ellenek télen meg nem???
Válasz #2725. hozzászólásra
Nyáron maguktól ellenek,de azért tisztes távolságból szemmel tartjuk őket ,télen szinte mindnél húzni kell,,úgy,hogy engedd el minél hamarabb.Ha magától ellik akkor szinte mind elvállalja azonnal a bocit ha húzni kell akkor stresszel és világgá szalad és lehet kínlódni ,hogy elfogadja.
Válasz #2720. hozzászólásra
Tibi
neked a limuzin szűzüszők magátol ellenek meg vagy kell nekik nagyon a segitség az ellésnél?
mert ami tavasszal lett hasas üszö fiatalon most még koplal de 2 hét és ellik be van kötve de el tudom engedni de nem ér semmit ha elenegedem ha nem birja magától.. mindképp ott kéne lennünk....szerintem!
Válasz #2723. hozzászólásra
ma csináltuk a szorítókarámot hogy ne kelljen kilasszózni a bikákat a karámbol aztán már csak az kéne vegyék és vigyék!
Picikém.
Ügyes vagy.
Látod, egy rövid mondatból is érezhető hogy ura vagy a helyzetnek.
Aki tudja, az érzi.
Csillagos ötöst neki.
Olyan 530+komp körül van."Állítólag" még ebben a hónapban emelkedni fog.Remélhetőleg...
sziasztok
valaki halot már hogy viszik a nagysulyu hf bikákat békés megyében és meg hogy menyiért
elöre is köszönöm szépen
Válasz #2718. hozzászólásra
Válasz #2716. hozzászólásra
Válasz #2712. hozzászólásra
türelem rózsát terem
cukor répát milyen mennyiségben lehet etetni a marhákkal?mert hallottam hogy talán elég ovatosan szabad csak adni.ha van tapasztalat szivesen meghalgatom.köszi
Válasz #2715. hozzászólásra
A farmer expón vettem őket ez még ott készült...
Válasz #2714. hozzászólásra
Melyik gazdanapon fotóztad?
Válasz #2713. hozzászólásra
kössz
Válasz #2709. hozzászólásra
Szépek!
Sziasztok!
Van vmi fejlemény a piacon? Viszik a nagy súlyú bikákat?
MT mennyiért megy?
Köszi
Engedje meg hogy:"aztakurva"
Gyönyörű állatok.
nekünk most 600at mondtak,nem tudom máshol is ennyi lenne...
Válasz #2706. hozzászólásra
670-ért vitték amikor 950 volt az MT, de azóta új szelek fújnak!!
Sziasztok érdekelne nem-e tudjátok hogy mennyiért viszik a 270kg körüli holsten-friz bikákat.Köszönöm elöre is a válaszokat.
Sajnos nekem csak feketéim vannak.Nálunk most 560.Remélem ez is megy feljebb.
Válasz #2702. hozzászólásra
Nagysúlyú HF bikára 540 Ft- ot hallottam a múlt héten!(bruttó ár)
Válasz #2702. hozzászólásra
MT re várom feketém nincsen hehe
Holstein-re várod a 800ft/kg-ot?Nagysúlyra?De szép is lenne... :-)
Köszi Pici .
A bikák még meg vannak,ha van valami infó csörögj.
Különben a 800ft nem egy elrugaszkodott ár.
Én ettől halottam durvábat is de várjuk ki a végét.
Válasz #2695. hozzászólásra
Nálunk már pedzik ,alulról, a minap ígértek 750 -et szerencsére két hete elvitték 1200 bruttóért, elhiheted örültem mint vak Laci a fél szemének!!
Válasz #2697. hozzászólásra
A török meg állt egy pillanatra,,míg eldöntik,hogy háborúznak a szírekkel vagy nem,ezért a nagy csönd.Nálam is itt van 20bika ,nőnek mint állat .
Válasz #2696. hozzászólásra
ennyit igértek a nyáron az őszre...... aztán most meg csak csend.....
Tibi bácsi hát rajtunk a világ szeme, miért vagy ilyen!!!!!!!!
Válasz #2695. hozzászólásra
Jó volna.
Válasz #2694. hozzászólásra
ja és a 800ft/kg os árat várjuk
Válasz #2693. hozzászólásra
november 1 jén lesz info addig áll minden...... eddig akiket felhivtam ennyit mondtak addig árat se mondanak majd csak ha vissza jöttek de már le van adva drot mindekinek hogy van a környéken x bika ha valami van szolnak!
tieid megvannak?
PICIKÉM.
Te kis mindent tudó, mi van a nagy súlyú bikával.
Tudod csak pozitívan!!!!!!!!
A nepperek is a te véleményed szerint állapítják meg az árat.
szivesen.
szivesen.
szivesen.
szivesen.
szivesen.
Köszi Gabesz.
900-1100ft/kg+ áfa
Sziasztok! Megtudná nekem mondani hogy milyen árba vannak a telepi holsten-friz bikák???Köszönöm elöre is.
Sziasztok!Vásárolnák választási mt bikaborjút 2-3 db-ot
ha valaki tud eladót szoljon.köszi