Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak619 FtEUR410 FtUSD391.85 FtCHF438.79 FtGBP494.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Anya állatnak jók a magyar tarkák ,szinte tökéletesek,és ezekből van mindig eladó,viszont ha megjelenik a hirdetésen jó az elsők közt megjelenni a portán.Ha érdekel Lengyel országból tudok sarolé keresztezett üszőket 40db-ot ha igaz 650ft/kg+áfa de semmi mást nem tudok róluk a kereskedőm ajánlotta fel nekem ,de ÉN nemet mondtam ,mivel nekem van.
Annyira nem rossz, mert ez van már jó ideje..........csak hát azt hittem, hogy ez a lufi kidurrant már...............
Kérek akkor ötletet, hogy merre induljak, milyen fajtát ?
Ez akkor most rossz hír neked .Nekem is folyamatban van ilyen ügyem és ÉN ezért meghagytam 70db üszőt ,a héten kapok választ ,hogy megyen-e a gyep biznic .Amennyiben megy ÉN rögtön letudom fedni.Egy haver most számolta fel a juhokat és 205000ft-ért vett magyar fiatal teheneket ,vagy 20db-említett.ÉN is inkább tehenet javaslok.
Hol tartanak a húsmarha árak most és van-e esetleg valami közeljövőbeli kép/infó az árról ??
Hús tehén vagy vemhes.
Hús üsző vagy vemhes.
Hús borjú 100-150-200-250 kg-s kategóriában.
ősszel már 900ért vitte a török a jó bikát és 65-75ezer között lehetett venni szopós húshasznút.
a török -tudtommal- nem emelt de 90 a bocó.
így nem olyan jó bolt.
minél több van annál könnyebb értékesíteni.
1-2 darabért nem nagyon mennek a kereskedők de ha 15-20 van akkor már kamionnal is odamehetnek és az kényelmes nekik.
Sziasztok!
Most kezdtem a hízómarha tartását. Egy-két darab van és nem tudom őket eladni. Tudna valaki segíteni, mert ha ezeket nem tudom eladni, milesz ha több lesz. A felvásárlóktól pedig már agybajt kapok, folyton csak hitegetnek!!!! smile cursing
Szerintetek érdemes csinálni?
Üdv. Kösz az infót.
Nálunk a 7 Magyar tehénből egy sem fogott, pedig van amelyik 3x lett rakva.De többet nem lessz olyan hogy ne legyen nagy Magyartarka vagy Limuzin bika az udvarban.Azért arra kiváncsi lennék MIKORI anyaggal raknak másfele mert a 10éves anyag az szerintem régi!
Üdv. Véleményekre lennék kiváncsi.
Kifizettem egy jó kis összeget már az inszeminátornak és a tehenek még mindig visszafolyatnak.A sperma amit használ Magyartarka 2002-es, Limuzin 1998-as. Szerintem régiek, szerinte jók! Eddig ritka volt nálam az, hogy 2x kellett rakni egy jószágot, de azért előfordult.Már ott tartok, hogy beugrasztom őket bikával, csak az a bibi, hogy csak Frízem van ami nagy bika, sajna a húsmarhákat elküldtem világot látni. Kiváncsi lennék kinél hanyadik rakásra van borjú és igaz-e hogy csak ilyen régi sperma létezik.Nálunk 6000 egy rakás.
12703 hozzászólás
Válasz #791. hozzászólásra
Tibi bácsi neked aztán jó kaszád van. Hány hektárt vágsz évente?
ezek is új kaszák ??? a bálázó? ment már??
Válasz #799. hozzászólásra
Pont valamelyik nap mesélte apu is ezt a viccet....
Válasz #799. hozzászólásra
Jó lenne...
Válasz #798. hozzászólásra
A többi meg a hegy tetőn várakozik.
Válasz #797. hozzászólásra
Van egy MT, (majd csinálok róla képet), a többi HF. Azzal rakatunk, ami éppen van.
Válasz #792. hozzászólásra
nekem végre kiindult a tehenem (5 hónapra) ma reggel volt az inszeminátor 6ért rakta.
milyen bikátok van?
Válasz #795. hozzászólásra
Hát igen....
Válasz #794. hozzászólásra
Egy jóképű bikának sokkal nagyobb az esélye ,mint egy rossz képű inszeminátornak.
Válasz #793. hozzászólásra
Azzal sem mennénk sokra....már mint a tehenek!
Remélem, h fogtak!
Válasz #792. hozzászólásra
Majdnem mondtam valamit ,hogy annyiért ÉN is .............
A héten vittük ki a lányokat a bikákhoz, egyszerre jött rájuk a folyatás....
Az inszeminátort már nem hívjuk, eddig egy tehenünk sem fogott, amit berakott...
Egy rakás 7000 Ft...
Válasz #790. hozzászólásra
Most csak egy öreg bika van köztük,hogy lássam van-e folyatós köztük ,de e hónap végén megyen ki még 3db bika közéjük.Felkészítve a kaszálásra.
Válasz #788. hozzászólásra
Szép a legelő is nagyon!
A bikát is köztük tartod?
Válasz #786. hozzászólásra
FAZA ,olasz, 9csillag kerekes.
Válasz #784. hozzászólásra
Válasz #785. hozzászólásra
Anya állatnak jók a magyar tarkák ,szinte tökéletesek,és ezekből van mindig eladó,viszont ha megjelenik a hirdetésen jó az elsők közt megjelenni a portán.Ha érdekel Lengyel országból tudok sarolé keresztezett üszőket 40db-ot ha igaz 650ft/kg+áfa de semmi mást nem tudok róluk a kereskedőm ajánlotta fel nekem ,de ÉN nemet mondtam ,mivel nekem van.
Válasz #783. hozzászólásra
Sodró talán Tonutti ?
Válasz #782. hozzászólásra
Annyira nem rossz, mert ez van már jó ideje..........csak hát azt hittem, hogy ez a lufi kidurrant már...............
Kérek akkor ötletet, hogy merre induljak, milyen fajtát ?
Válasz #783. hozzászólásra
Nagyon szépek!!!!
Válasz #782. hozzászólásra
Tegnapi fotó ,felálltam a sodróra onnan lőttem.
Válasz #781. hozzászólásra
Ez akkor most rossz hír neked .Nekem is folyamatban van ilyen ügyem és ÉN ezért meghagytam 70db üszőt ,a héten kapok választ ,hogy megyen-e a gyep biznic .Amennyiben megy ÉN rögtön letudom fedni.Egy haver most számolta fel a juhokat és 205000ft-ért vett magyar fiatal teheneket ,vagy 20db-említett.ÉN is inkább tehenet javaslok.
Válasz #780. hozzászólásra
Sasoltam és válaszoltam.....
Válasz #778. hozzászólásra
Nézd meg az email-edet.
Válasz #778. hozzászólásra
jó kérdés
Hol tartanak a húsmarha árak most és van-e esetleg valami közeljövőbeli kép/infó az árról ??
Hús tehén vagy vemhes.
Hús üsző vagy vemhes.
Hús borjú 100-150-200-250 kg-s kategóriában.
Válasz #776. hozzászólásra
ősszel már 900ért vitte a török a jó bikát és 65-75ezer között lehetett venni szopós húshasznút.
a török -tudtommal- nem emelt de 90 a bocó.
így nem olyan jó bolt.
Válasz #775. hozzászólásra
Hát igen...
De akkor is hatalmas az árkülönbség. Vagy csak szerintem?
Válasz #774. hozzászólásra
de gondolom nem 4 hetes jószágot hanem 5q felettit
Válasz #772. hozzászólásra
Na azért már ez se semmi...
Mi ma adtunk le bikákat (HF), 420 és 470 Ft+fa...és így is húzta a száját.
Válasz #771. hozzászólásra
annyit, hogy nem nagyon fizetik.
Válasz #770. hozzászólásra
én úgy Nagyszombaton lesz a Szent György napi.
egyébként ma vettem 4 hetes HF bikát bruttó 875/kg áron.
nem fogok 90-et adni húshasznúért
Sziasztok!
Nem tud valaki közeli infót az anyatehén kötött tartás kérelem kifizetéséről?!
Válasz #769. hozzászólásra
Szia Zsolti!
Voltál vásárban a hétvégén? Milyen boci árak vannak?
Válasz #766. hozzászólásra
minél több van annál könnyebb értékesíteni.
1-2 darabért nem nagyon mennek a kereskedők de ha 15-20 van akkor már kamionnal is odamehetnek és az kényelmes nekik.
Ha nincs ismeretség(biztos piac)
szerintem nem érdemes.....Csak hobby miatt
Ez is, a Tango kérése...
Egy kis segítséget...
Sziasztok!
Most kezdtem a hízómarha tartását. Egy-két darab van és nem tudom őket eladni. Tudna valaki segíteni, mert ha ezeket nem tudom eladni, milesz ha több lesz. A felvásárlóktól pedig már agybajt kapok, folyton csak hitegetnek!!!! smile cursing
Szerintetek érdemes csinálni?
Válasz #764. hozzászólásra
Na akkor az sem itt van.
Válasz #763. hozzászólásra
Veszprém megye legalábbis az express-es hirdetés szerint
Válasz #761. hozzászólásra
Engem érdekel ,mennyi idős ,szarvas vagy szarvatlan?hol található ,melyik megye,mennyi a lóvé.Tegyél fel egy két fotót.
Előzőhöz:
A bika TENYÉSZBIKA lajstromszámmal (Hajós Goofy)
Helo mindenkinek,
vérfrissítés miatt eladásra,vagy cserére érett egy jól teljesítő fiatal LIMOUSIN BIKÁM.
Szabó-Bátor Tamás
70/330 54 27
Válasz #758. hozzászólásra
Üdv. Kösz az infót.
Nálunk a 7 Magyar tehénből egy sem fogott, pedig van amelyik 3x lett rakva.De többet nem lessz olyan hogy ne legyen nagy Magyartarka vagy Limuzin bika az udvarban.Azért arra kiváncsi lennék MIKORI anyaggal raknak másfele mert a 10éves anyag az szerintem régi!
Nem tudja véletlenül valaki menyi a nagy súlyú fekete bika felvásárlási ára?
Válasz #757. hozzászólásra
9 db magyartarka tehenem van van ami ötödikre fogott de kb 4 egyből a többi 2-szer lett rakva amúgy 4500 pénz békésmegye Sarkadkeresztúr
Üdv. Véleményekre lennék kiváncsi.
Kifizettem egy jó kis összeget már az inszeminátornak és a tehenek még mindig visszafolyatnak.A sperma amit használ Magyartarka 2002-es, Limuzin 1998-as. Szerintem régiek, szerinte jók! Eddig ritka volt nálam az, hogy 2x kellett rakni egy jószágot, de azért előfordult.Már ott tartok, hogy beugrasztom őket bikával, csak az a bibi, hogy csak Frízem van ami nagy bika, sajna a húsmarhákat elküldtem világot látni. Kiváncsi lennék kinél hanyadik rakásra van borjú és igaz-e hogy csak ilyen régi sperma létezik.Nálunk 6000 egy rakás.
Válasz #755. hozzászólásra
Hát igen, nem vagy egyedül...
Válasz #754. hozzászólásra
azt én is szeretnék jó sokat és lehetőleg ingyen is!!!..............
Üdvözlet a jelenlévőknek. Húshasznú vágómarha bikaborjakat szeretnék vásárolni, lehetőleg sokat jó áron