Válasz reklam001 #1662. hozzászólásáraHeló. Papír alapú alkatrész katalógusom van, de azt hirdetnek ha jól emlékszem 5 ezer Ft ért. A doboknak 20 ezer Ft lenne darabja és Heves megyében, Makláron lakom.
Válasz Pötyesz #1657. hozzászólásáraHelló. A héten vettem egy cyclo 400 ast. Kérdés 1: nincs hozzá esetleg valami dikumentumaid (használati, karbantartási...)? kérdés 2: mennyiért adnád a dobokat? Kérdés 3: merre fele laksz az országban?
Sziasztok! Most vettem egy 400 vetőgépet,tina valaki hozzá küldeni kezelésit esetleg alkatrész katalógust vagy ami van hozzá? Előre is nagyon köszi. reklam001@freemail.hu
Válasz kis Zombi #1644. hozzászólásáraIgen,még ő fog vetni sokáig mert a gép csere programban eléggé hátul áll,meg a közlekedést leszámítva nincs vele semmi bajom.
Válasz kis Zombi #1641. hozzászólásáraA rúdja sztm ugyan az,
A repce vetés elvileg meg lehetne oldani a kérdés az hogy vissza lehet e venni annyira a mennyiséget amennyire szükséges.
Tisztelt fórumtársak! Érdeklődnék, hogy a 400-as cyclo szivattyúja milyen teljesítményű, gondolok itt a maximális nyomásra (bar) és a szállított mennyiségre (liter/perc) valamint hogy egy 140 liter/perc maximális áteresztőképességű nyomáshatároló elég-e a rendszerbe? Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv ih cyclo 800as vetőgéphez keresek: szójadobot,műtrágya tartályra fedelet,műtrágya soroszja tartó konzolt,illetve szivattyút hol újítanak fel,illetve mennyi rá egy új előre is köszi!
Válasz pori92 #1636. hozzászólásáraNekem van egy eladó hat soros 800-asom még nem hirdettem sehol.
A gépen kettő éve fel lett újítva a az összes vetőkocsi, Gandy mikrogranulátum adagoló, Digitroll vetésellenőrzővel, 50 ha-t vetett magleszedő kefével, napraforgó dobbal rendelkezik.
A vetőgép kitűnő műszaki állapotban van a tavasszal is ezzel vetetem. de sajnos felénk nem igen lehet vele közlekedni.
Üdv
Cyclo vetőgépet szeretnék vásárolni és érdeklődenék hogy mi a külömbség a 800-as és a 400-as között? A 800-ast valamelyest ismerem de 400-ast nem is láttam még a környékünkön
Válasz Lackó89 #1529. hozzászólásáraérdeklődnék hogy sikerült a 12 soros szétszedni két 6 sorosra , én 6 soros vetőkocsist keresek , a nyomott levegős vetés nélkül , szivott levegősre szeretnénk alakítani , függesztettre
Ez a szelep amit felszereltem.Cikkszámot sajnos nem tudok,elmagyaráztam anno az axiálnál hogy milyen szelepet akarok és úgy kaptam.Anno 1 évvel ezelőtt 47000ft bruttó volt.
Tuti hogy kühne szerelésü volt mert az alkatrészkatalógusa is hozta azt a szelepet.Viszont mikor a monosemet szereltem át a KÜHNE nem tudott már ilyen szelepet adni hiába volt katalógusszám.
Válasz kodacso #1617. hozzászólásáraIgazad lehet! A Kühne gyár szerelhette a 400-as és a 10-6200-as vetőgép szelepével is. Bár a katalógusba ( amit mi használtunk) elektromos szelep volt.
A mechanikus szelep tolattyúja szokott szorulni. A szelepet le kell szerelni! Könnyebb lesz a javítás. Gumigyűrű csere is fontos!
2022 hozzászólás
Válasz Full Random #1669. hozzászólásáraöntvény és ha van tengely az is jó volna
Válasz Pötyesz #1663. hozzászólásáraVasi vagyok. Akkor körbe nézek a könyéken, mert a posta kicsit macerás lenne. Köszi a segítséget. Balázs
Válasz vasvarikriszta #1667. hozzászólásáraVasi vagyok.
Válasz vasvarikriszta #1668. hozzászólásáraAz öntvény kell vagy lánckerék? 400-hoz?
alkatrészt keresek ,ami kintről bemegy a szöghajtáshoz két oldalt fogaskerék van rajta egy öntvény ház ami a vetőgép oldalához van csavarozva
Válasz reklam001 #1666. hozzászólásáraés te merre laksz mert?,Békés megyében tudok segíteni
Válasz Pötyesz #1665. hozzászólásáraKöszi
Válasz reklam001 #1662. hozzászólásárahttps://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/egyeb/uzemeltetesi-utmutato/raba-ih-cyclo-10-400-vetogep-konyvei-magyar-nyelven-elado/h_6738663?ref=16d85487 Kérdezz rá
Válasz nikola #1661. hozzászólásáraSzia. Egyenlőre annyim nincs rá, késöbb ha lesz rávalóm érdeklődöm. Köszi
Válasz reklam001 #1662. hozzászólásáraHeló. Papír alapú alkatrész katalógusom van, de azt hirdetnek ha jól emlékszem 5 ezer Ft ért. A doboknak 20 ezer Ft lenne darabja és Heves megyében, Makláron lakom.
Válasz Pötyesz #1657. hozzászólásáraHelló. A héten vettem egy cyclo 400 ast. Kérdés 1: nincs hozzá esetleg valami dikumentumaid (használati, karbantartási...)? kérdés 2: mennyiért adnád a dobokat? Kérdés 3: merre fele laksz az országban?
Válasz Pötyesz #1659. hozzászólásáraNem találtam más forgalmazót,így ehhez tartva 80-at kénék a motorért.
Sziasztok! Most vettem egy 400 vetőgépet,tina valaki hozzá küldeni kezelésit esetleg alkatrész katalógust vagy ami van hozzá? Előre is nagyon köszi.
reklam001@freemail.hu
Válasz nikola #1658. hozzászólásáraOké
Válasz Pötyesz #1652. hozzászólásáraKaptam egy árat-142 netto-agrotipp- de még jobban átnézem.
Válasz vasvarikriszta #1654. hozzászólásáraSzia. Most néztem át őket.
36/5.5 három db kór
36/4 egy db kór
24/4 egy db alumínium
24/5.5 egy db alimínium
Válasz Pötyesz #1652. hozzászólásáraSzia! Utánanézek, kb a "bolti" ár fele.
Válasz vasvarikriszta #1654. hozzászólásáraHolnap megnézem de szerintem napraforgó és kukorica.
Válasz Pötyesz #1653. hozzászólásáramire való a dob?
Tisztelt fórum társak. Lenne egy pár db cyclo 400 asra való vetődobom. Esetleg érdekel itt valakit?
Válasz nikola #1649. hozzászólásáraSzia. Mennyi lenne az ára?
400-ra való.
Válasz nikola #1649. hozzászólásáraA 400-as és a 800-as nem egyforma.
Üdv! Ha valakit érdekelne, van egy új hidromotorom a nyomóventillátorhoz.
Cyclo 800 -on doblemez (amin a vetődob gumija forog ) cseréjéhez le kell szerelni az egész magatartályt, vagy megoldható másképp is ?
Válasz Berente Antal #1645. hozzászólásáraNagyon szépen köszönöm a segítséget!
Válasz kis Zombi #1644. hozzászólásáraIgen,még ő fog vetni sokáig mert a gép csere programban eléggé hátul áll,meg a közlekedést leszámítva nincs vele semmi bajom.
Válasz Pötyesz #1642. hozzászólására160bar, 60L
Válasz Kisvuk #1643. hozzászólásáraKöszönöm a választ. Neked meg van még a cyclo ?
Válasz kis Zombi #1641. hozzászólásáraA rúdja sztm ugyan az,
A repce vetés elvileg meg lehetne oldani a kérdés az hogy vissza lehet e venni annyira a mennyiséget amennyire szükséges.
Tisztelt fórumtársak! Érdeklődnék, hogy a 400-as cyclo szivattyúja milyen teljesítményű, gondolok itt a maximális nyomásra (bar) és a szállított mennyiségre (liter/perc) valamint hogy egy 140 liter/perc maximális áteresztőképességű nyomáshatároló elég-e a rendszerbe? Válaszokat előre is köszönöm.
Lenne néhány kérdésem, remélem tudtok segíteni.
IH Cyclo 800 6 soros váz bontottan ennyibe kerülhet ?
A 12 soros vetőgép rúdja megegyezik a 6 soros éval
Mikrogranulátum szóró mi pênz lehet ?
Mikrogranulátum szóróval próbált valaki repcét vetni ?
Egyenlőre csak agyalok, a válaszokat előre is köszönöm.i
Válasz vasvarikriszta #1594. hozzászólásárapántoló szalagból lehet csinálni
Üdv ih cyclo 800as vetőgéphez keresek: szójadobot,műtrágya tartályra fedelet,műtrágya soroszja tartó konzolt,illetve szivattyút hol újítanak fel,illetve mennyi rá egy új előre is köszi!
Válasz Bukits Viktor_47595 #1637. hozzászólásáraMennyit szeretnél érte?
Válasz pori92 #1636. hozzászólásáraNekem van egy eladó hat soros 800-asom még nem hirdettem sehol.

A gépen kettő éve fel lett újítva a az összes vetőkocsi, Gandy mikrogranulátum adagoló, Digitroll vetésellenőrzővel, 50 ha-t vetett magleszedő kefével, napraforgó dobbal rendelkezik.
A vetőgép kitűnő műszaki állapotban van a tavasszal is ezzel vetetem. de sajnos felénk nem igen lehet vele közlekedni.
Üdv
Cyclo vetőgépet szeretnék vásárolni és érdeklődenék hogy mi a külömbség a 800-as és a 400-as között? A 800-ast valamelyest ismerem de 400-ast nem is láttam még a környékünkön
Cyclo 400-as vetőgéphez keresek,átfolyásszabályzó szelepet.
Válasz Lackó89 #1529. hozzászólásáraérdeklődnék hogy sikerült a 12 soros szétszedni két 6 sorosra , én 6 soros vetőkocsist keresek , a nyomott levegős vetés nélkül , szivott levegősre szeretnénk alakítani , függesztettre
bontott vagy üzemképtelen cyclo 800 6 vagy 12 soros vetőgépet keresek reális áron
Válasz n b #1628. hozzászólásáraAddig piszkáltam ,tisztítgattam az eredeti szelepet hogy észhez tért és működik a nyomjelző ahogy kell.
Kolegák! Mekkora fordulatszámmal kellene forognia a 400-as ventillátorának?
Válasz n b #1627. hozzászólásáraSzia írtam egy e-mail az agroinformon keresztül!
Válasz n b #1628. hozzászólásáraKösz ez alapján eltudok indulni !
Ezt a kép feltöltést még gyakorolni kell,bocsi.
Ez a szelep amit felszereltem.Cikkszámot sajnos nem tudok,elmagyaráztam anno az axiálnál hogy milyen szelepet akarok és úgy kaptam.Anno 1 évvel ezelőtt 47000ft bruttó volt.

Válasz n b #1625. hozzászólásáraMegtudod mondani milyen szelepet raktál a monosemre , tipus esetleg katalógus szám ,fénykép
Tuti hogy kühne szerelésü volt mert az alkatrészkatalógusa is hozta azt a szelepet.Viszont mikor a monosemet szereltem át a KÜHNE nem tudott már ilyen szelepet adni hiába volt katalógusszám.
Válasz kodacso #1617. hozzászólásáraIgazad lehet! A Kühne gyár szerelhette a 400-as és a 10-6200-as vetőgép szelepével is. Bár a katalógusba ( amit mi használtunk) elektromos szelep volt.
A mechanikus szelep tolattyúja szokott szorulni. A szelepet le kell szerelni! Könnyebb lesz a javítás. Gumigyűrű csere is fontos!
Sajnos többet nem tudok segiteni mert mint mondtam nekünk tökéletesen müködött igy nem kellet bojgatni.De azért sok sikert.