Volt gond már a 20-assal is, én is a 10-esre szavaznék! Mondjuk bármelyik márkára igaz, hogy az idő múlásával mindig képesek alulmúlni magukat, csak az nem mindegy, melyik milyen magasról indul!
a 20ashoz még 11 db-os javító készlet van, tehát szerelhető, akkor ezek már egyben cserélendő lenne? Ez a tuti üzlet... Nekünk olyan esetünk volt egy faster márkájú gyorscsatival hogy nem vette be az ellen részét, mert nem ment annyira hátra mint kellett volna. 2 is ilyen egy gépen.
A gumi gyűrű mellett kell lenni egy másik gyűrűnek is ami peremes kemény műanyag, azt is érdemes cserélni, kicsit szöszölős meló kivenni régit belőle....
Cserélned kell benn a tömb-ben kis gumi gyürüket..Filéres portéka az egész az SKF-ben könyedén beszerezhetö máskülömben mire meg álsz akár 10-20 liter olajad is el tud folyni..
Segítség kellene 6930pr kihelyezett köreiből munka közben csepeg folyik az olaj ha kíhúzom a csatlakozót és működtetem spriccol az olaj koszt szenyneződést nem látok alatta.A gépbe 2000 üzemóra sincs és ezek a körök alig voltak használva.
Ide irod a sűket dumádat aztán csak akkor láttál john deere-t amikor elment a házatok előtt aztán elkeztél matyizni rá!! aztán kimered még irni hogy más irkál a nevedbe????? látom azért elszégyelted magad!!!!!
Válasz #11299. hozzászólásra
Hol is vetted az Autopwr odat?
Miért is kellene nyilt lapokkal játszani?
20000-et kicsikarni?
Ki akarja és miért lesöpörni a másikat?És minek is lesöpörni?Minek is ameddig saját maguk alatt Sthilezik a fát?
Árakat szeretnél?Kérj a kereskedődtől.
-és persze mindig mindennek az árát lehet betolni fokozatosan....... illetve fokozat mentesen is hehee
-elvégre ha én vagyok a legfaszább meg legolcsóbb legbecsületesebb firma a porondon akkor oda is merek ......ni az asztalra
hánem????
meg lesöpörni az ellent
-elvégre mögöttem a tudás a hatalom meg a tartalom
-és persze a dicsőség is majd ha beszimpatizál velem a sok paraszt aki végre idén vehet RRRS-t HMMMM......
itt már csak nyilt lapokkal lehet 20000eseket kicsikarni a dzsipósoktul hehe
Válasz #11297. hozzászólásra
Szeressétek!
Ha meg vagytok elégedve vele akkor jó.
Nektek az a lényeg hogy kényelmesen és hatékonyan tudjatok termelni,dolgozni.Az meg hogy ki mivel teszi az az ő dolga.Izlések és pofonok.Kinek a pap kinek a papné
Hasonló felszereltségben kb % ban mennyi lehet az áreltérés? Tudom nagyobb tengelytáv és önsúly miatt mondtad de van olyan aki azt mondta hogy amcsi pótkocsi húzásra találta ki nem talajmunkára. Erről mi a véleményed?
tudom hogy nem gáz annyira csak elso ránézésre kicsit emészteni kell aztán ha leulepedik akkor elfogadhato meg jol kell tudni alkudni. Nem Hun-ba hanem Sk- kaptam az ajjánlatott.
Válasz #11279. hozzászólásra
Nem tudom.de ha soknál lenne hiba akkor kint mondták volna.Majd kiderül a vallatásnál.Ami nálunk fut azoknak nincs hasonló gondja.
25276 hozzászólás
Volt gond már a 20-assal is, én is a 10-esre szavaznék! Mondjuk bármelyik márkára igaz, hogy az idő múlásával mindig képesek alulmúlni magukat, csak az nem mindegy, melyik milyen magasról indul!
eddig szerintem a 10-esekkel volt a legkevesebb gond!!!
Válasz #11324. hozzászólásra
és az új 6R ugyanolyan rossz mint a 30as? Szerintem nem a 20as volt a legjobb vagyis nem a miénk...
egy JD 5090m mennyit bír elcipelni magaután?
egy 4m-es vetőgép 1200kg + 500-600kg vetőmaggal még elbírna ha jól fel van súlyozva az eleje?
Válasz #11320. hozzászólásra

Mindíg is mondtam, hogy a 20-as Prémium volt a legjobb
Nmetudom mennyi lehet!Szerencsére eddig még semmi baja nem volt a gépnek.
Válasz #11321. hozzászólásra

És az árát még nemis tudod--NA akkor mit fogsz majd mondani ha közlik veled menyibe is kerül!!
Igen dehát az durva azért hogy egy gumigyűrüért venni keljen egy gyorscsatlakozót.vagy akkor megcsinálhatták volna precízebre. Ráteszem az MTZ-ét
Válasz #11316. hozzászólásra

a 20ashoz még 11 db-os javító készlet van, tehát szerelhető, akkor ezek már egyben cserélendő lenne? Ez a tuti üzlet... Nekünk olyan esetünk volt egy faster márkájú gyorscsatival hogy nem vette be az ellen részét, mert nem ment annyira hátra mint kellett volna. 2 is ilyen egy gépen.
Válasz #11318. hozzászólásra
Próbáld ki helyettesíteni ! Lehet olcsóbb !
Nem! Hívtam a szervizest azt mondta az újak már ilyenek a régiek még szétszedhetőek voltak.
Válasz #11316. hozzászólásra
Nem támadható hátúról ?
Most szedtem le a gépröl és nem lehet szétszedni szerintem préselve van.
Válasz #11314. hozzászólásra
A rajzon látszik a tömítő felület meg szűnt és ezért szivárog !
Drisa nem azokkal van probléma hanem bentebb van a gond!
csatlakozás nélkül is folyik ha működtetem.
Válasz #11310. hozzászólásra
A gumi gyűrű mellett kell lenni egy másik gyűrűnek is ami peremes kemény műanyag, azt is érdemes cserélni, kicsit szöszölős meló kivenni régit belőle....
Válasz #11309. hozzászólásra
kb 160cm.. de miért fontos ez anyira?? Szerintem az átlagosan elterjedt gépek közül talán az egyik leg magasabra emeli a vágóasztalát!!
Válasz #11310. hozzászólásra

Cserélned kell benn a tömb-ben kis gumi gyürüket..Filéres portéka az egész az SKF-ben könyedén beszerezhetö máskülömben mire meg álsz akár 10-20 liter olajad is el tud folyni..
Segítség kellene 6930pr kihelyezett köreiből munka közben csepeg folyik az olaj ha kíhúzom a csatlakozót és működtetem spriccol az olaj koszt szenyneződést nem látok alatta.A gépbe 2000 üzemóra sincs és ezek a körök alig voltak használva.
Üdv. 2266 JD kombinak hánymétet a max vágási magassága teljesen felemelve NAS napraforgóaztallal

Válasz #11307. hozzászólásra

ha temondod mátyáskám
Válasz #11306. hozzászólásra

Ide irod a sűket dumádat aztán csak akkor láttál john deere-t amikor elment a házatok előtt aztán elkeztél matyizni rá!! aztán kimered még irni hogy más irkál a nevedbe????? látom azért elszégyelted magad!!!!!
Válasz #11305. hozzászólásra

Mivanitt?
A büdös kölök megint irkált a nevembe?
figyelj sasolj igen....... fejni a parasztot idén sok a pize megint
Válasz #11304. hozzászólásra
Majd odafigyelek.
Válasz #11303. hozzászólásra

vigyá mer kitebácsi feléled azténn lesz hamhammmmmmm
Válasz #11302. hozzászólásra
Azok.
Válasz #11301. hozzászólásra

debeszarik vagytok MINDEN
Válasz #11299. hozzászólásra
Hol is vetted az Autopwr odat?
Miért is kellene nyilt lapokkal játszani?
20000-et kicsikarni?
Ki akarja és miért lesöpörni a másikat?És minek is lesöpörni?Minek is ameddig saját maguk alatt Sthilezik a fát?
Árakat szeretnél?Kérj a kereskedődtől.
-és persze mindig mindennek az árát lehet betolni fokozatosan....... illetve fokozat mentesen is hehee

-elvégre ha én vagyok a legfaszább meg legolcsóbb legbecsületesebb firma a porondon akkor oda is merek ......ni az asztalra
hánem????
meg lesöpörni az ellent
-elvégre mögöttem a tudás a hatalom meg a tartalom
-és persze a dicsőség is majd ha beszimpatizál velem a sok paraszt aki végre idén vehet RRRS-t HMMMM......
itt már csak nyilt lapokkal lehet 20000eseket kicsikarni a dzsipósoktul hehe
ide 1 Jokert Hodolits
Válasz #11298. hozzászólásra

Héjj jú térjünk a lényegre
Sok itt a melléduma
évek óta
ha szijjelhullik az autopóverom azt mennyiért adod waze???
ezek az adatok kellenek ide nem a maszlag ----
Válasz #11297. hozzászólásra
Szeressétek!
Ha meg vagytok elégedve vele akkor jó.
Nektek az a lényeg hogy kényelmesen és hatékonyan tudjatok termelni,dolgozni.Az meg hogy ki mivel teszi az az ő dolga.Izlések és pofonok.Kinek a pap kinek a papné
Válasz #11295. hozzászólásra
Azért szép nagy dög az a csuklós paripa
Mi a kényelmet szeretjük és a varijóóót
Mint például ezt is

Válasz #11293. hozzászólásra
Jd általában talajmunkára fejleszt.
Nem úgy mint fendiék.
Válasz #11292. hozzászólásra
Hasonló felszereltségben kb % ban mennyi lehet az áreltérés? Tudom nagyobb tengelytáv és önsúly miatt mondtad de van olyan aki azt mondta hogy amcsi pótkocsi húzásra találta ki nem talajmunkára. Erről mi a véleményed?
Válasz #11291. hozzászólásra
Minden képpen 7R
Válasz #11290. hozzászólásra
Talajmunkára 6190 vagy 7200 at ajánlanál? Kíváncsi vagyok mert ezt is azt is hallottam már.
Válasz #11289. hozzászólásra
Veszik veszik.
Mit néztél ki?
A szálitási ido 3-4 honap ebbol csak az jon le hogy vesszik.
Válasz #11287. hozzászólásra

Válasz #11286. hozzászólásra

Majd az uj traktor szag helyre rak.
Válasz #11285. hozzászólásra
Na látod!
Nem is annyira drágább.Csak szódabikarbóna kell ha ég a gyomrod :)
Válasz #11284. hozzászólásra
tudom hogy nem gáz annyira csak elso ránézésre kicsit emészteni kell aztán ha leulepedik akkor elfogadhato meg jol kell tudni alkudni. Nem Hun-ba hanem Sk- kaptam az ajjánlatott.
Válasz #11282. hozzászólásra
Annyira azért nem gáz!
Kitől kaptad??
Válasz #11282. hozzászólásra

Tálalj itt a vacsoraidő..........
Válasz #11280. hozzászólásra

hát azt inkább hagyuk én tegnap kaptam ajánlatott
Válasz #11279. hozzászólásra
Nem tudom.de ha soknál lenne hiba akkor kint mondták volna.Majd kiderül a vallatásnál.Ami nálunk fut azoknak nincs hasonló gondja.
Válasz #11278. hozzászólásra
hány %al ugrott az ár 1 uolyan lovas ... tudású? ....30ashoz képest?
Válasz #11278. hozzászólásra
én halottam 2 elentétes helyről is a 7R nnek telilöki kipufogoját gázolajal valami vezérlő elektronika megbolondul benne!