Válasz szikszaipeter72 #6314. hozzászólásáraNem használtam még de mintha úgy emlékszem hogy négy levélig lehet használni.de az biztos hogy az egyik legrövidebb ideig használható!
Űdv mindenkinek.
Lenne egy kérdésem .Laudist használok több éve gondom nem volt vele nem raktunk hozzá semmi tapadót.Idén ahol vettem a Laudist adtak hozzá grátiszba( gondolom mert lejáratközeli) Velocity(kwizda) tapadót mert akkor sokkal jobb hatásfokú lesz.
Otthon nézem hogy ez kalászosok gomba elleni kezelés fokozó szer főként.
Most ezt betehetem a Laudishoz is vagy hagyjam a fenébe? Elrontani nem akarom annyit nem ér az egész.
Olyan kérdésem lenne, hogy aki használt már monsoon active gyomirtószer használható-e szőlő melletti kukoricatáblában? És a gyomirtózás utáni területre lehet-e vetni kukoricát, ha lenne benne olyan nagyobb folt ahol kipusztul?
Válasz medikus #6305. hozzászólásáraattól függ mennyire szaladt el az évelő kétszikű.úgy rémlik 6 levélig mertük anno haszálni.egyébként a KELVIN/ALTEREGO,MOTIVELL/+DASCH kompozíciót is lerántja 6 levélig a CAMBIO.a MONSOON ACTIV meg könnyen leszürkíti a kukit.esetleg nem toleráns fajta a kukorica,nézz utána,könnyebb lenne és olcsóbb is.én ha túllép rajtam a gyom, 2,5l/ha LAUDIS akár térd feletti kukiban is,aztán vigyázzon magára.
Válasz medikus #6301. hozzászólásárabiztos jó föld ha ezt a duót hajtja.alapkezelés ilyenbe pénzkidobás.hormon 5 levélig utána utóvetemény függő de leginkább principal+gold.de ha sok víz volt az adengo után figyelj a sárgulásra és óvatosan némi banvel-es laudis.
Paraszt megosztotta a jumbo extrát, hol lehet venni külön kelvin-t meg dash nedvesítőt?
Esetleg más cég nikoszulforonját magába, a hozzá való tapadószere együtt??
Kukoricába melyik a legolcsóbb egyszikű írtó ? . 2-3 leveles a kukorica most. Tavaly spiritet használtunk de annak is 16ezer forint körül lenne a hektárköltsège.
1 hete lett Adengoval fujva ,3 leveles kukoricaban egy tabla.
Nem nagyon latszik meg ill 1-2 gyomon igen de parlagfu acat meg eleg virgonc.
A tobbit, princi +goldal fujjuk ,a het elejen.....erre az adengosra erdemes meg ramenni princivel?es mikor lehet leghamarabb?
8967 hozzászólás
Válasz medikus #6316. hozzászólásáralehet azt tovább is, csak már vigyázni kell vele.
Válasz szikszaipeter72 #6314. hozzászólásáraSzögcsírától 3 leveles koráig!!!!Posztban!!!!
Válasz szikszaipeter72 #6314. hozzászólásáraNem használtam még de mintha úgy emlékszem hogy négy levélig lehet használni.de az biztos hogy az egyik legrövidebb ideig használható!
hello!szerintetek 40-50 cm kukoricában még lehet használni az adengot? aki tud segiteni annak köszönöm a váléaszt
Válasz sanyi1965 #6312. hozzászólásáraKözben kaptam infót olyantól aki már használta úgy hogy mehet a Laudishoz nem lesz baja.
Válasz Napalm #6311. hozzászólásárahasználd fel máshol.
Űdv mindenkinek.
Lenne egy kérdésem .Laudist használok több éve gondom nem volt vele nem raktunk hozzá semmi tapadót.Idén ahol vettem a Laudist adtak hozzá grátiszba( gondolom mert lejáratközeli) Velocity(kwizda) tapadót mert akkor sokkal jobb hatásfokú lesz.
Otthon nézem hogy ez kalászosok gomba elleni kezelés fokozó szer főként.
Most ezt betehetem a Laudishoz is vagy hagyjam a fenébe? Elrontani nem akarom annyit nem ér az egész.
Válasz JD 4630 #6309. hozzászólásáraKöszönöm szépen.
Válasz Đani #6308. hozzászólásáraIgen ha nem megy a szőlőre.
Igen lehet vetni utána kukoricát.
Üdvözletem!

Olyan kérdésem lenne, hogy aki használt már monsoon active gyomirtószer használható-e szőlő melletti kukoricatáblában? És a gyomirtózás utáni területre lehet-e vetni kukoricát, ha lenne benne olyan nagyobb folt ahol kipusztul?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Válasz medikus #6305. hozzászólásáraattól függ mennyire szaladt el az évelő kétszikű.úgy rémlik 6 levélig mertük anno haszálni.egyébként a KELVIN/ALTEREGO,MOTIVELL/+DASCH kompozíciót is lerántja 6 levélig a CAMBIO.a MONSOON ACTIV meg könnyen leszürkíti a kukit.esetleg nem toleráns fajta a kukorica,nézz utána,könnyebb lenne és olcsóbb is.én ha túllép rajtam a gyom, 2,5l/ha LAUDIS akár térd feletti kukiban is,aztán vigyázzon magára.
Válasz deflektorosokk #6304. hozzászólásáraMégis árulják a boltba
Válasz sanyi1965 #6303. hozzászólásáraHogy érted a némi Banvel-es laudist?Kisebb dózis?
Válasz Sk Laci #6258. hozzászólásáraSziasztok!
A Maister powernek nincs kicsiny hazánkban engedély okirata!!! Úgyhogy csak óvatosan!
üdv, deflektorosokk
Válasz medikus #6301. hozzászólásárabiztos jó föld ha ezt a duót hajtja.alapkezelés ilyenbe pénzkidobás.hormon 5 levélig utána utóvetemény függő de leginkább principal+gold.de ha sok víz volt az adengo után figyelj a sárgulásra és óvatosan némi banvel-es laudis.
hej
toja
Aprószulák,és barack levelű keserűfű mivel irtható,Adengó után,ami nem csak tüneti kezelés lenne?
Hali!
Mikramid lehet használni gyomirtó mellé milyen menyiségben? Vagy inkább Karbamid?
Válasz Sötét Paraszt #6298. hozzászólásáraNarvalt épp ma szórtam(hőgyészi agrokémia)
Válasz kukaccsosz #6297. hozzászólásáraKöszi szépen, holnap megkérdezem.
Válasz kukaccsosz #6295. hozzászólásáraA Victus konkrétan ugyan az mint a Kelvin. Nem generikus niko. A KITE-nél biztos van.
Válasz kukaccsosz #6295. hozzászólásáraMeg a samson 40, narval, nicosh, pantani,
Az érdekelne, hogy meg lehet e venni valamelyiket valahol.
Válasz Sötét Paraszt #6294. hozzászólásáraA Victus ugyan az mint a Kelvin.
Paraszt megosztotta a jumbo extrát, hol lehet venni külön kelvin-t meg dash nedvesítőt?
Esetleg más cég nikoszulforonját magába, a hozzá való tapadószere együtt??
Válasz Sz_Pisti #6292. hozzászólásáraEbben benne van az egyszikű is!
Válasz apuci #6291. hozzászólásáraegyszikűre is kiegészíted?
Válasz kori01 #6290. hozzászólásáraÉn nem csalódtam benne most a PRO-NIC PLUSZt szórtam-szórom,remélem ez is jó lesz!
Válasz apuci #6289. hozzászólásáraköszi
remélem nekem is jo lesz
Válasz kori01 #6288. hozzászólásáraEgy párszor már használtam nekem be vált!
calaris pro-t használt már valaki?
milyen?
szerintem akkor szokott ilyen lenni mikor átmeneti foszfor hiány lép fel
Válasz vén cigány #6285. hozzászólásáraKWS 3381!
Válasz Rudolfpapi #6284. hozzászólására
Dekalb?
Szerintetek a kukoricámnak a gyomirtás hatása végett lett ilyen a levele?Nem szép zöld!

Válasz Gergő, #6281. hozzászólásáraFornet, Neat, Motivell
A név más de ugyanaz a hatóanyag. Néhány kètszikűt is visz
Válasz Gergő, #6281. hozzászólásáraSamson-t nézd meg
Kukoricába melyik a legolcsóbb egyszikű írtó ? . 2-3 leveles a kukorica most. Tavaly spiritet használtunk de annak is 16ezer forint körül lenne a hektárköltsège.
Válasz borda77 (Joe) #6279. hozzászólására3-4 óra.
Dikamin esőállósága nem tudjátok mennyi kb amikor nem számít az eső már?
Válasz Gege #6276. hozzászólásáraHány sort locsolt le ?
Válasz pamko #6275. hozzászólásáraPassz, de én ha lehet is átgondolnám hogy 2 ilyen elég ütős anyaggal fújjam .
Válasz erdozala #6272. hozzászólásáraSzomszéd dikambája kiba.... hat a napraforgómra...
Válasz csferri #6274. hozzászólásáraHa ugy alakul ,10 nappal ,az elozo kezeles utan ,ramehetunk princivel?
Válasz pamko #6270. hozzászólásáraParlagfüvet vinni kellene neki, acatot meg nem viszi, ezért nem is használtuk hormon nélkül.
Válasz erdozala #6272. hozzászólásáraÉn csak állományba csináltam, de úgy nem igazán volt hatásos
Urak!
Tapasztalatotok szerint az Adengo gyomírtó vetés után kelés előtt kijuttatva hatásos a napraforgó árvakelés ellen??
Köszi
Válasz pamko #6270. hozzászólásáraha van acatod oda kell mellé DMA
1 hete lett Adengoval fujva ,3 leveles kukoricaban egy tabla.
Nem nagyon latszik meg ill 1-2 gyomon igen de parlagfu acat meg eleg virgonc.
A tobbit, princi +goldal fujjuk ,a het elejen.....erre az adengosra erdemes meg ramenni princivel?es mikor lehet leghamarabb?
Válasz GREVEN #6268. hozzászólásáraVan 1 nap
Válasz GREVEN #6259. hozzászólásáraA Jumbo Extranak van tartam hatása?