hát ez még egy olyan 2-3 éves távlat ez a gép, de gondolom ha lehet minden Fendt 300 szériához kapni kompresszort akkor gyanítom, hogy a konzol is megvan rajta ahova fel kell fogatni.
minden gond nélkül meg lehet csinálni ha van annyi hely a kompresszornak,de kifelé oldalra biztos van sok.
csinálsz neki tartót ékszijal meghajtod és kész.
Nekünk is igy lett csinálva a jonira.
meg lényegében gyümölcsösben használnánk ahhoz meg elég egy 90-100Le gép könnyedén bírjon el 100-120q almát 2000l-es permetezőt talajmarót szárzúzót, meg a későbbiekben egy venyige bálázót. Mivel szántónk nincs ezért max csak bérmunkáról lehetne még szó vele de egy ilyen gép szerintem egy 6Ha-os gyümölcsöst egy életen át kiszolgálna.
Nekem van 310-es szinte ugyanaz minta 309. Én repedt blokkal vettem Osztrákban 2 milla+fuvar volt az ára. Van hozzá bontott blokk de amíg megy az eredetivel addig nem nyúlok hozzá.
6200 óra van benne soha sehol nem volt megbontva első gazdájától vettem.
Hármas Lemken ekét szépen viszi 22-24l/ha között fogyasztott.
Eddigi nagy hátránya, hogy Kompresszor nem igen van rajtuk és utólag sem lehet egykönnyen megoldani.
Nem húzom le én sem, mert egyébként a kicsik kifejezetten tetszenek. Az 5400-as széria. Testes gépek. Meg én azon a véleményen vagyok, hogy manapság egyre szemtelenebb összegeket kérnek a gépekért, elhiszem ha van velük baj, de ennyi pénzért annyira tragikusan rossz gépeket csak nem adnak. Persze ki lehet fogni...
Csak annyit akartam mondani az előzővel, hogy felénk egyáltalán nem elterjedt gépek. Van minden, de ezekből csak egy kettő.
Én nem húznám le a Fergusont sem, azo IS(!) jó gépek lehetnek.
Az a kérdés, ott és akkor melyik a jó vétel azok közül, amik szóba jöhetnek. Sok szempont együttállása dönt.
Mi van ideges vagy barátom,vegyél be két Xanaxotlinkeld be egy hozzászólásomat,ami arrol szól hogy istenítek,vagy esetleg csakis azt ajánlom valakinek,az a végzetem ha valaki csakis az övé,a másik szar,tudod mind szar,meg mind jó ennyire egyszerű, amúgy meg mutass egy sajátmotoros MF-t
Nem kell ám elhinni amit írok, biztos most xoptam valahonnan szórakozásból mer annyira unatkozom, de tőlem aztán olyan traktort majmolsz amilyet akarsz, lehetőleg valami kínait, vagy landinit ami qrvára nagyra van magával hogy mennyi traktort gyártott, plakátokat küldözgetnek róla, de azt elfelejtették hogy a fele Landini vagy MF vagy NH utánzat. A Claas-ról meg annyit hogy ha van egy gép, meg utánzatai amik mégcsak nem is olcsóbbak akkor az eredetit, vagy az utánzatot vennéd meg? Ja és kabbe.
A közelben egy barátomnak van 952.3 2005v2006os pontosan nem emléxem üzemórát még nem néztem benne de eddig 30ha kiv
ágott akácost közelített meg szálított 8ha szőlőt művel plusz a maszekok.Kuplung csere volt meg a kötelező karbantartások nagy baja nem volt.Annyi hogy az olaj az folyik belőle a szokásos helyeken.Annyit tuningoltunk,hogy a műanyag hátsó és első sárvédők helyett lemezből csináltunk egy garnitúrát mert a gyári az törik mint a perec.
Nekem is nagyon tetszett,tényleg robusztusabbnak nézett ki a motorjai is szépen járt,olajfolyás szinte nulla de kapásból kellett volna két gumi az elejére, meg az őszi munkákhoz két hátsó is de a tulaj nem volt alkuképes,hiába győzködtük hogy négy ilyen gumi egy kisebb vagyon,nem engedett.
Mindenki az olcsóbbat venné,csak senki sem merné...A most felrakott JD8200-ban 19000 óra van és egy adagolon kívül nem volt piszkálva...Na itt már azonos árba kerültek a jd 9 a magnum meg nyolc,csak ez már 8000üóránál is nyolc...itt már nincs duplázás,na Dinnyés így melyiket választanád?
7066 hozzászólás
Válasz #1415. hozzászólásra
ha nincs meg csinálsz hozzá nem nagy ügy.
Válasz #1414. hozzászólásra
hát ez még egy olyan 2-3 éves távlat ez a gép, de gondolom ha lehet minden Fendt 300 szériához kapni kompresszort akkor gyanítom, hogy a konzol is megvan rajta ahova fel kell fogatni.
Válasz #1413. hozzászólásra
minden gond nélkül meg lehet csinálni ha van annyi hely a kompresszornak,de kifelé oldalra biztos van sok.
csinálsz neki tartót ékszijal meghajtod és kész.
Nekünk is igy lett csinálva a jonira.
Válasz #1410. hozzászólásra
most kerestem rá az lehetséges h utólag lehet rászerelni és csak ékszíj hajtásosan?
http://www.kramp.com/shop-hu/hu/11101/59896/569627/0/S%C5%B1r%C3%ADtett+leveg%C5%91s+p%C3%B3tkocsif%C3%A9k+Fendt+Farmer+309+Turbomatik+t%C3%ADpushoz#
Válasz #1411. hozzászólásra
meg lényegében gyümölcsösben használnánk ahhoz meg elég egy 90-100Le gép könnyedén bírjon el 100-120q almát 2000l-es permetezőt talajmarót szárzúzót, meg a későbbiekben egy venyige bálázót. Mivel szántónk nincs ezért max csak bérmunkáról lehetne még szó vele de egy ilyen gép szerintem egy 6Ha-os gyümölcsöst egy életen át kiszolgálna.
Válasz #1410. hozzászólásra
A videó alapján úgy néz ki h van rajtuk, mivel pótkocsit is vontat meg milyen traktor az amin nincs kompresszor?
https://www.youtube.com/watch?v=PZ4p4L7Z-4Y
Válasz #1409. hozzászólásra
Nekem van 310-es szinte ugyanaz minta 309. Én repedt blokkal vettem Osztrákban 2 milla+fuvar volt az ára. Van hozzá bontott blokk de amíg megy az eredetivel addig nem nyúlok hozzá.
6200 óra van benne soha sehol nem volt megbontva első gazdájától vettem.
Hármas Lemken ekét szépen viszi 22-24l/ha között fogyasztott.
Eddigi nagy hátránya, hogy Kompresszor nem igen van rajtuk és utólag sem lehet egykönnyen megoldani.
Mi a véleményetek a fendt 309 ls típusú traktorról németből behozatva egy 91-es évjáratú megéri a 3,5-4M pénzt?
https://www.youtube.com/watch?v=ZDGEA2qtZxU
Válasz #1375. hozzászólásra
Mf 5470 63 800 Euro, MF 7618-as 85 000 Euro!! De ez még nem a vége!!
Válasz #1406. hozzászólásra
másnak meg más a becsületbeli ügy.
hova szarjak?
Válasz #1399. hozzászólásra
nem is szidta senki a gépeket de neki becsületbeli ügy az MF. élmény olvasni bár mostanában nincsenek oldalas szómenései mint régebben.
Válasz #1404. hozzászólásra
az más én még a régebbiekre gondoltam.
itt nincs ilynekre lóvé.
Válasz #1395. hozzászólásra
Dyna 6. Csak ebben nem így hívják. ;)
Válasz #1400. hozzászólásra
nem tudom,de a szomszédba van egy ilyen pár éve,szerintem semmi nincs vele.
bár azokban is a régebbiek a jobbak.
Válasz #1391. hozzászólásra
Te bulvársajtónak hiszel????
Így veszel traktort ezek alapján?
Válasz #1399. hozzászólásra

Szerinted ez számít? Eretnekek vagyunk mind!
Válasz #1397. hozzászólásra
Ki volt az aki tavaly vett egy 260-as dajcsot? Innen a fórumról... szívesen hallanék róla élménybeszámolót.
Válasz #1392. hozzászólásra

Na itt seki nem szídta az Mf-t,csak megvédtünk más márkákat,csak enyyi
Válasz #1397. hozzászólásra
az is jó de én nem csak azt látom.
Válasz #1389. hozzászólásra

Multkor még a dájcsért voltál oda

Már most félek
Válasz #1393. hozzászólásra
attól függ melyik váltó? Dyna?

Hadd pörögjön!
Válasz #1388. hozzászólásra
Nem Ferga, de ugyanaz a váltó. (Na, mi lehet?)
És a szervizesek tapasztalata (meg az eddigi sajátom) alapján nem félek tőle. Sőt!
mindjárt jön Szanberg aztán lesz nemulass
http://www.haszon.hu/agrar/cimlapsztori/305-hogyan-vegyuenk-hasznalt-traktort.htmlhttp://
Válasz #1385. hozzászólásra
Nem húzom le én sem, mert egyébként a kicsik kifejezetten tetszenek. Az 5400-as széria. Testes gépek. Meg én azon a véleményen vagyok, hogy manapság egyre szemtelenebb összegeket kérnek a gépekért, elhiszem ha van velük baj, de ennyi pénzért annyira tragikusan rossz gépeket csak nem adnak. Persze ki lehet fogni...
Csak annyit akartam mondani az előzővel, hogy felénk egyáltalán nem elterjedt gépek. Van minden, de ezekből csak egy kettő.
Válasz #1387. hozzászólásra
amugy meg nekem hidd el nem kellene,inkább egy jd.
Válasz #1387. hozzászólásra
európa szintű tapasztalat,hogy az mf power váltói nem jók.
Neked véletlenül nem fergád van?
Válasz #1386. hozzászólásra
Más tapasztalat meg nem ezt mutatja. Mennyi és milyen tapasztalat?
Válasz #1385. hozzászólásra
nem tudom de a tapasztalat nem azt mutatja hogy hű de jó lenne. főleg a váltója.
Válasz #1384. hozzászólásra
Én nem húznám le a Fergusont sem, azo IS(!) jó gépek lehetnek.
Az a kérdés, ott és akkor melyik a jó vétel azok közül, amik szóba jöhetnek. Sok szempont együttállása dönt.
Válasz #1380. hozzászólásra
Erre felé meg talán egy vagy két MF van, de azt is csak hírből tudom, mert nem igen láttam még őket. Ellenben egyre zöldebb a határ.
Válasz #1381. hozzászólásra
Én szóltam, hogy iparkodni kell.
Válasz #1381. hozzászólásra

szürke
Válasz #1379. hozzászólásra

Baxi már csak 3 isu van és mind szürka 3Lit, 1 autómata,de az uj is jóárba van
errefelé az mf olyan mint a pálcika eltörik mindene.
én csakis jd ,deutzot,esetleg ih, vennék .
Válasz #1378. hozzászólásra
Falra hányt borsó.
Olyan Kertész feeling, csak más témában.
Válasz #1373. hozzászólásra

linkeld be egy hozzászólásomat,ami arrol szól hogy istenítek,vagy esetleg csakis azt ajánlom valakinek,az a végzetem ha valaki csakis az övé,a másik szar,tudod mind szar,meg mind jó ennyire egyszerű, amúgy meg mutass egy sajátmotoros MF-t
Mi van ideges vagy barátom,vegyél be két Xanaxot
Válasz #1374. hozzászólásra
6 hengerest vegyél inkább azt mondjŕk egyforma LEben gazdaságosabb meg erősebb.
Póttankot alkudjál bele az 5470-be
Tudnál írni pár számot? Én is tervezgetés állok, és jó lenne látni mit meddig lehet!
Sziasztok!!! Úgy fest a helyzet, hogy meg lettek a befutó traktorok MF 7618 Dyna-6, Mf 5470-es!! Megverték árban a Claast
Válasz #1358. hozzászólásra

Nem kell ám elhinni amit írok, biztos most xoptam valahonnan szórakozásból mer annyira unatkozom, de tőlem aztán olyan traktort majmolsz amilyet akarsz, lehetőleg valami kínait, vagy landinit ami qrvára nagyra van magával hogy mennyi traktort gyártott, plakátokat küldözgetnek róla, de azt elfelejtették hogy a fele Landini vagy MF vagy NH utánzat. A Claas-ról meg annyit hogy ha van egy gép, meg utánzatai amik mégcsak nem is olcsóbbak akkor az eredetit, vagy az utánzatot vennéd meg? Ja és kabbe.
Üdv!
A közelben egy barátomnak van 952.3 2005v2006os pontosan nem emléxem üzemórát még nem néztem benne de eddig 30ha kiv
ágott akácost közelített meg szálított 8ha szőlőt művel plusz a maszekok.Kuplung csere volt meg a kötelező karbantartások nagy baja nem volt.Annyi hogy az olaj az folyik belőle a szokásos helyeken.Annyit tuningoltunk,hogy a műanyag hátsó és első sárvédők helyett lemezből csináltunk egy garnitúrát mert a gyári az törik mint a perec.
Válasz #1347. hozzászólásra

pszt!
Te ki vagy?
Válasz #1364. hozzászólásra
és lehet hogy ezt is megnéznénk,de helyileg merre találunk? Mennyire gondoltál? Nem vagyok áfás!!
Helló!
Tetszene a géped
Válasz #1362. hozzászólásra

Nekem is nagyon tetszett,tényleg robusztusabbnak nézett ki a motorjai is szépen járt,olajfolyás szinte nulla de kapásból kellett volna két gumi az elejére, meg az őszi munkákhoz két hátsó is de a tulaj nem volt alkuképes,hiába győzködtük hogy négy ilyen gumi egy kisebb vagyon,nem engedett.
Válasz #1334. hozzászólásra
Mindenki az olcsóbbat venné,csak senki sem merné...A most felrakott JD8200-ban 19000 óra van és egy adagolon kívül nem volt piszkálva...Na itt már azonos árba kerültek a jd 9 a magnum meg nyolc,csak ez már 8000üóránál is nyolc...itt már nincs duplázás,na Dinnyés így melyiket választanád?
Válasz #1364. hozzászólásra
Ha ez 10 éves még igy használtan is űbereli a mostani újakat.Feltéve még kevés benne a kínai cucc.