Ne haragudj de fordítva mondod!
A régi eredeti hirdetés még továbbra is él sőt meg van hosszabbítva,az újabb drágább meg már ma kora délelőtt nem volt elérhető.
Csak igaz az hogy sokan olvassák ezt a fórumot!!
Semmi furcsaság nincs a dologban
A korábbi hirdetést a tulajdnonos ( ismerőse) tette fel, az utóbbit gondolom az aki már beszámította. A korábbi már nem is éles.........nem tudom miért
Gondoltam meg kéne nézni,utána biztos lenne pár kérdés és majd azzal nyaggatnálak!
Erre ma ezt találtam:
www.agrarkereso.hu/ad/?ad=133803
Az eredeti meg:
www.agrarkereso.hu/ad/?ad=130280&k=57906
Most akkor melyik irányba induljak szerinted?
70 hektáros, folyamatosan bővülő gazdaságba milyen traktort ajánlanátok? Az új MTZ-ket nézegetem, de azt olvasom róluk, hogy nem a legjobbak. Vélemény?
Válasz #3227 hozzász gyakrolatilag nincs jelentősége, hogy milyen gyártmány, mert mióta elektronikus vezérlésű befecskendezés létezik, olyan görbét állít be a gyártó, amilyet szeretne (elvileg).
Viszont tény, hogy én besz.rtam rajta........háromszor mértük meg egymás után.
voltaképpen a maximális nyomaték, és a maximális teljesítményhez tartozó nyomaték aránya lenne a nyomatég rugalmasság.
csökkenő fordulatnál nő a nyomaték, tehát ha mondjuk emelkedőnek mész felfele rakott póttal akkor nem fog fulladásig leesni a fordulatszám ha rugalmas a motor nyomatéka.
hanem elkezd esni lefele, de egyre lassabban (feltéve hogy a motor maximális nyomatéka elég az akadály legyőzéséhez).
vagy szántás közben ha egy kötöttebb folthoz érsz, akkor esik valamennyit a fordulat, de nem kell megállni és visszaváltani.
olyan motornál aminek a nyomaték görbéje nem rugalmas, ha elkezd fulladni emelkedőnek felfele akkor mindenképpen vissza kell váltanod, máskülönben lefulladásig esik a motorfordulat.
a rugalmasabb nyomaték görbével bíró motor a jobb választás erőgépek terén.
Ez az amit soha nem tud meg az ember ha kereskedőtől vesz! Még akkor se ha gazdától!
A kipróbálás se biztos hogy sokat mond,főleg ha az ember minőségi cserét akar és még sosem volt hasonló trakinak a közelében sem!
A Cat munkagépei híresen megbízhatóak kitűnő minőségűek(szerintem).Vajon ez igaz a traktorjaira is?
Válasz #3214. hozzászólásra
Szerintem ez egy sima kupec. Szóval úgy bízz benne. Régebben vki itt hirdetésben óva intett tőle(a hirdetőtől vehetett egy Zetort, de gondolom, nem a "legjobb" áron, és lehet, nem a megbeszéltek szerint zajlott az üzlet). De te tudod...
7064 hozzászólás
Válasz #3267. hozzászólásra
perkins lesz az,de amúgy tökmindegy
Válasz #3266. hozzászólásra
A hirdetésben azt írja!
Válasz #3265. hozzászólásra
ez CAT motoros?
Válasz #3264. hozzászólásra

Tudnál valamilyen elérhetőséget ahol utána tudnék olvasni a trakinak? Érdekelne amúgy minden, de különösen a Cat motor meg a Dyna váltó!
Válasz #3263. hozzászólásra
Tényleg fordítva van!
A második korábbi, az "későbbi" akart lenni!
Bocs!
Válasz #3261. hozzászólásra

Ne haragudj de fordítva mondod!
A régi eredeti hirdetés még továbbra is él sőt meg van hosszabbítva,az újabb drágább meg már ma kora délelőtt nem volt elérhető.
Csak igaz az hogy sokan olvassák ezt a fórumot!!
Válasz #3256. hozzászólásra
Tudok olyat,hogy egy kombájnt a tulaj 5 milláért adná.Ugyanezt,egy kereskedő 7,85 milláért hirdeti.
Válasz #3260. hozzászólásra

Semmi furcsaság nincs a dologban
A korábbi hirdetést a tulajdnonos ( ismerőse) tette fel, az utóbbit gondolom az aki már beszámította. A korábbi már nem is éles.........nem tudom miért
Válasz #3259. hozzászólásra

Hátha Mfpisti tud valamit róla-róluk!
Előtte nem ismeretlen a traki, hátha erről a furcsaságról is hallott!
Válasz #3258. hozzászólásra
Megdöbbentem rajta én is, valami susmus van gép körül vagy nem tudom. Az lessz a legjobb ha letisztázod ki kivel van...A gépről sem 1formákat írnak...
Válasz #3257. hozzászólásra

Láttad az árkülönbséget??
Holnap felhívom mindkettőt,kíváncsi vagyok mit mondanak!
Válasz #3256. hozzászólásra

Szerintem nézd meg mindkettőt
Lehet hogy ikrek
Válasz #3237. hozzászólásra

Gondoltam meg kéne nézni,utána biztos lenne pár kérdés és majd azzal nyaggatnálak!
Erre ma ezt találtam:
www.agrarkereso.hu/ad/?ad=133803
Az eredeti meg:
www.agrarkereso.hu/ad/?ad=130280&k=57906
Most akkor melyik irányba induljak szerinted?
Válasz #3253. hozzászólásra

Nem dúskálok a lóvéban ,de mégse attam oda ilyen nincs még a környékemen se
Válasz #3253. hozzászólásra

Nem viccelek ,ritka ezekből a jó és nincs is!
Válasz #3251. hozzászólásra
Ne b..zd már,jövő héten hirdetem meg az enyémet.
Válasz #3250. hozzászólásra
És a tiéd meg van még?Már régen raktál róla képet!
Válasz #3250. hozzászólásra
.
Az biztos!A pótkocsi maradt 1.7 volt a legnagyobb ajánlat!
Válasz #3249. hozzászólásra

Majd jól beperel hogy ilyeneket állítasz róla.
Más,pótkocsi elkelt?
Válasz #3248. hozzászólásra

Úgy látom jól ismered F úrat?
Válasz #3245. hozzászólásra
Fele legelő, fele szántó.
Válasz #3242. hozzászólásra
Mire?

Vagy,ha mtz a vágyad Békéscsabán ne vegyél ,mert a garanciás meghibásodást nem nagy szájízzel csinálja ,vagy sehogy se

Monom néked zetor inkább mtz silány lett
Sziasztok
70 hektáros, folyamatosan bővülő gazdaságba milyen traktort ajánlanátok? Az új MTZ-ket nézegetem, de azt olvasom róluk, hogy nem a legjobbak. Vélemény?
Válasz #3240. hozzászólásra

Jaja!
Válasz #3239. hozzászólásra

Akkor már tényleg Zetor nem ?
Válasz #3219. hozzászólásra

Most a Békéscsabai kupec hírdeti magát nagyon ,de ezek az új mtz szériák igen ám hibásak.Nagy lehet a szegénység ,ha ennyire kampányol az F Úr
Válasz #3236. hozzászólásra
Ugyanarról beszélünk, és mepróbélok válaszolni a kérdésekre!
Válasz #3235. hozzászólásra

Ja és ugye ugyanarról beszélünk?
Válasz #3231. hozzászólásra

Ha valami még felmerül, kérdezhetlek?
Üdv. sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a JCB Fastrac traktorokról tud-e valaki véleményt mondani, érdemes-e venni, mit bír?
Előre is köszi
Válasz #3232. hozzászólásra

Még az oviból
Mivel ugyanaz mint az MF, elég sok Ch-t gondozunk.
Válasz #3231. hozzászólásra

De honnét a fittyfirittyből most őszintén???
Válasz #3229. hozzászólásra
Megveheted.
Ismerjük személyesen.
Válasz #3229. hozzászólásra
Utána nézek!
Válasz #3228. hozzászólásra

Ránéznél a harminckettőtizenötre?
Szerinted érdemes egy ilyennel foglalkozni?
Kösz!
Válasz #3227 hozzász
gyakrolatilag nincs jelentősége, hogy milyen gyártmány, mert mióta elektronikus vezérlésű befecskendezés létezik, olyan görbét állít be a gyártó, amilyet szeretne (elvileg).
Viszont tény, hogy én besz.rtam rajta........háromszor mértük meg egymás után.
Válasz #3226. hozzászólásra
Ez valami igen jó motor. Csak nem kubota?
itt egy konkrét TLT mérés

voltaképpen a maximális nyomaték, és a maximális teljesítményhez tartozó nyomaték aránya lenne a nyomatég rugalmasság.
csökkenő fordulatnál nő a nyomaték, tehát ha mondjuk emelkedőnek mész felfele rakott póttal akkor nem fog fulladásig leesni a fordulatszám ha rugalmas a motor nyomatéka.
hanem elkezd esni lefele, de egyre lassabban (feltéve hogy a motor maximális nyomatéka elég az akadály legyőzéséhez).
vagy szántás közben ha egy kötöttebb folthoz érsz, akkor esik valamennyit a fordulat, de nem kell megállni és visszaváltani.
olyan motornál aminek a nyomaték görbéje nem rugalmas, ha elkezd fulladni emelkedőnek felfele akkor mindenképpen vissza kell váltanod, máskülönben lefulladásig esik a motorfordulat.
a rugalmasabb nyomaték görbével bíró motor a jobb választás erőgépek terén.
Válasz #3222. hozzászólásra

Falusiasan: hamarabb összeszedi magát ha leesik a fordulat és gázt adsz!
Válasz #3222. hozzászólásra

elemezgesd ezt
http://www.fajltube.com/gazdasag/gepeszet/MOTORJELLEGGORBEK15975.php
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy pontosan mit is jelent a nyomatékrugalmasság?
Két lóerőben és nyomatékban majdnem megegyező traktornál, annak amelyiknek nagyobb +15%-al a nyomatékrugalmassága azt miben lehet megérezni?
Biztos tudtatok meg traktor árakat kint....
Meg is jegyeztétek esetleg?
Válasz #3218. hozzászólásra

Ez az amit soha nem tud meg az ember ha kereskedőtől vesz! Még akkor se ha gazdától!
A kipróbálás se biztos hogy sokat mond,főleg ha az ember minőségi cserét akar és még sosem volt hasonló trakinak a közelében sem!
A Cat munkagépei híresen megbízhatóak kitűnő minőségűek(szerintem).Vajon ez igaz a traktorjaira is?
Válasz #3214. hozzászólásra
Szerintem ez egy sima kupec. Szóval úgy bízz benne. Régebben vki itt hirdetésben óva intett tőle(a hirdetőtől vehetett egy Zetort, de gondolom, nem a "legjobb" áron, és lehet, nem a megbeszéltek szerint zajlott az üzlet). De te tudod...