Más is van a piacon nem csak Bige úr, mindenki ki van szolgáltatva akinek nincs pénze és tárolóhelye hogy időben jó áron vegyen műtrágyát. Évről évre látszik hogy nagy átlagban a szezon végére november környékére alakul ki a legjobb ár. Mi mindig megvesszük a 27%ost, de még mindig mástól vettük mert jobb árat mondanak mint Péten.
1. közeledik a tavasz (vgy már itt is van)
2. ha lassan de talán emelkednek a terményárak is
3. gondolják hogy az állami tám. is megérkezik ( vagy ugye fele megérkezett )
Szóval egyre több tényező sajnos arra utal, hogy kereslet lesz és ekkor lehet emelni....
Igen, ez közvetlenül a gyártótól jött volna. Elméletileg ez már mostani gyártás, mert akartam venni még karácsony előtt, de már elfogyott, és előre meg nem tudtam lerendelni, de még a pénzt se fogadták el előlegbe sajnos. Akkor 6800 volt az utolsó ár.
A mi cégunk M-TRADE CZ s.r.o. a műtrágya és vetőmag eladásaval foglalkozik ,szeretnénk maguknak ajánlani cegunkel forgalmazot műtrágyát és vetőmagot .
Műtrágyak :
Karbamid (UREA 46%),
NPK,
Petiso(CAN 27%), stb...
A mi cégünk kínál műtrágyák kívül még vetőmagokat is. Cégektol mint a Monsanto, LG, KSW,
Termékek : repce, kukorica, búza,....
Abban az esetben, ha érdekelne az ajánlatunk, vagy lenne valami kérdése, vegye fel velünk a kapcsolatot és küldök magának aktuális ár listánkat.
Csongrád melyik részéről írsz? Én is itt gazdálkodom, nincs sok földem, de szükségem lenne pétisóra nekem is. Ha közel lennél hozzám nem tudnánk összeállni rendelésbe? Igaz nekem csak 5 mázsa körül kellene. Ópusztaszer környékéről vagyok.
Üdv!
Közvetlen a gyártól ? friss anyag ? nekünk sikerült még december második felébe megegyezni 6800-ra januári fizetéssel, ma lett számlázva, őszi gyártású
Válasz #4036. hozzászólásra
Egy hónapja még 64,5 és 63 ba sikerült 27-est venni, akkor én sem bíztam hogy jelentősen lejjebb megy.
Lassan már majd szórni kell és sokan nem vették meg mert nem utalták a támogatásokat, meg terményben is vannak még sokan mert azért gyengén de emelkednek azok is.
Ha majd a maradék egyszerre akar venni akkor biztos nem lefele megy az ára.
Hali!
Lengyel műtrágyát vettünk amire ez van írva:
Azotan Amonu 34%
- Amonowy 17%
- Azotonowy 17%
Google fordítóba beírtam es ezt kaptam:
Ammonium nitrát 34%
- ammonium 17 %
- salétromsav 17%
Salétromsav az jó nekünk?
(Nem vagyok egy nagy kémikus )
Amúgy lehet rossz a fordítás mert a salétromsav folyadék nem? HNO3
Hasonló ez mint a nitrát-nitrogén (NO3) nem?
14185 hozzászólás
Válasz #4085. hozzászólásra

Mesélnél a technológiáról.
Válasz #4084. hozzászólásra
Sok jó tapasztalatom van,az azosped helyett ezt használjuk.
Válasz #4083. hozzászólásra
Búzára.
Válasz #4080. hozzászólásra
Mire akarod használni?160-180 ft körül van.
Válasz #4080. hozzászólásra
90ft körül lehet valahol........
Válasz #4079. hozzászólásra
Más is van a piacon nem csak Bige úr, mindenki ki van szolgáltatva akinek nincs pénze és tárolóhelye hogy időben jó áron vegyen műtrágyát. Évről évre látszik hogy nagy átlagban a szezon végére november környékére alakul ki a legjobb ár. Mi mindig megvesszük a 27%ost, de még mindig mástól vettük mert jobb árat mondanak mint Péten.
Ki szeretném próbálni idén a keserűsót.Menyibe kerül kg-ja?
Teljesen ki vagyunk szolgáltatva Bige "úr" szeszélyének!

Hol van ilyenkor a MI érdekképviseletünk?
Válasz #4076. hozzászólásra
Már el is értük a tavalyi csúcs árakat
Válasz #4071. hozzászólásra
Kb 2 hét eltéréssel jött a 2 kamion decemberbe. Mind a 2 sofőr azt mondta várni kellet rá mert szalagról rakodott nem raktárból.
Mai ár- péti 27% N zsákos 7500/q leszállítva
Én nem 300 Ft/q-n aggódok, inkább azért akarnám minél hamarabb megvenni, nehogy 1000-rel legyen több.
Válasz #4070. hozzászólásra
)
1. közeledik a tavasz (vgy már itt is van
2. ha lassan de talán emelkednek a terményárak is
3. gondolják hogy az állami tám. is megérkezik ( vagy ugye fele megérkezett )
Szóval egyre több tényező sajnos arra utal, hogy kereslet lesz és ekkor lehet emelni....
Válasz #4070. hozzászólásra
Lehet hogy sokan eltaktikázták magukat az idei nitrogén vétellel.
Válasz #4071. hozzászólásra
Nincs garancia, de a zsákon rajta van a csomagolási dátum, gondolom átzsákolni meg csak nem fogják a már kész anyagot.
Válasz #4069. hozzászólásra

Aztán van e biztositék arra hogy azt akkor gyártották amire mondják?Úgy vernek át ahogy akarnak.
hol van ilyenkor a kamara meg a versenyhivatal, mikor 2napon belűl az összes gyártó illetve forgalmazója ugyanannyival emeli az árakat ???

Válasz #4061. hozzászólásra
Igen, ez közvetlenül a gyártótól jött volna. Elméletileg ez már mostani gyártás, mert akartam venni még karácsony előtt, de már elfogyott, és előre meg nem tudtam lerendelni, de még a pénzt se fogadták el előlegbe sajnos. Akkor 6800 volt az utolsó ár.
Válasz #4064. hozzászólásra
dusloi 27 71000 + áfa biges tegnap megemelték IKR AGRÁR ANDREJ BABIS
Válasz #4066. hozzászólásra
Nem. De mennyiért lenne és kinél?
Horvát 27-es nitrogén műtrágyát használt már valaki?
Jo napot,
A mi cégunk M-TRADE CZ s.r.o. a műtrágya és vetőmag eladásaval foglalkozik ,szeretnénk maguknak ajánlani cegunkel forgalmazot műtrágyát és vetőmagot .
Műtrágyak :
Karbamid (UREA 46%),
NPK,
Petiso(CAN 27%), stb...
A mi cégünk kínál műtrágyák kívül még vetőmagokat is. Cégektol mint a Monsanto, LG, KSW,
Termékek : repce, kukorica, búza,....
Abban az esetben, ha érdekelne az ajánlatunk, vagy lenne valami kérdése, vegye fel velünk a kapcsolatot és küldök magának aktuális ár listánkat.
Köszönettel / S pozdravem / Best regards
Bc. Róbert Mitro
M Trade CZ, s.r.o.
e-mail: export@mtradecz.com
Válasz #4062. hozzászólásra
ezt most ki forgalmazza,vagy van honlapja az üzletkötők elérhetőségével,mert nem nagyon találom?
házhozszállitva ennyi?
Válasz #4059. hozzászólásra
Szia bigiboy
Csongrád melyik részéről írsz? Én is itt gazdálkodom, nincs sok földem, de szükségem lenne pétisóra nekem is. Ha közel lennél hozzám nem tudnánk összeállni rendelésbe? Igaz nekem csak 5 mázsa körül kellene. Ópusztaszer környékéről vagyok.
Üdv.
IKR DUSLOI 27 ES 68000 zsákos 70000
Válasz #4060. hozzászólásra
Üdv!
Közvetlen a gyártól ? friss anyag ? nekünk sikerült még december második felébe megegyezni 6800-ra januári fizetéssel, ma lett számlázva, őszi gyártású
Válasz #4059. hozzászólásra
Békésben kiszállítva a mai big-bag-es ár 7200 nettó. (Nitrogénművek)
SZiasztok,tud valaki friss pétisó árakat,Csongrád megyében ,zsákosat?
Válasz #4057. hozzászólásra
köszönöm
Válasz #4056. hozzászólásra
Big bag 5q házhozszállítva és nem kamionos tétel 12t.
Válasz #4054. hozzászólásra
ömlesztve, vagy big-bag csomagolás? Az árban benne volt a házhozszálitás is kamionos tételben?
Válasz #4054. hozzászólásra

mi is így jártunk...illetve mire rendeltünk volna az utolsó pillanatra hagyva addigra már nem volt készlet.
Válasz #4053. hozzászólásra

Masra 70-et ammóniumnitrátra 80-at mondtak ma nekem,december elején 65 és 77 lett volna,de eltaktikáztam magam.
idei MAS vagy ammóniumnitrát árat tud valaki?
üdv!Valaki vásárolt mütrágyát már Marcaliban a (Gyártól)?
Bárki vásárolhat ott?
Válasz #4050. hozzászólásra

Köszi, akkor nem rájuk gondoltam.
Válasz #4048. hozzászólásra
Anthera .Nem volt meg a hatóanyag,visszaálltak szilárdra.
Válasz #4047. hozzászólásra

Köszönöm a segítséget!
Válasz #4043. hozzászólásra
Ez az A..terra lenne?? Milyen panaszt?? Mi tavaly tőlük vettük, meg idén is onnan fogjuk szerintem.
Válasz #4045. hozzászólásra
ugyanaz mint a magyar 34%-os ammónium nitrát a zsák szerint, remélhetőleg meg is van benne a hatóanyag.
Válasz #4042. hozzászólásra

Megkaptam köszi, csak elfelejtettem még válaszolni.
Válasz #4044. hozzászólásra

De akkor ugyanolyan jó ha jól értelmezem.
Igen és igen!
Válasz #4041. hozzászólásra
nem ugyanaz !!!!!
a gyártásához használják a salétromsavat.
big bag ár kamiontétel volt?
Válasz #4035. hozzászólásra
Mind a negatívot,meg a pozitívot is reklámozni kell.Saját érdekünk.Városföldi nitrosolra hallottam panaszt.
Válasz #4041. hozzászólásra
E-mail?
Válasz #4039. hozzászólásra
A nitrát nitrogén meg a salétromsav az ugyanaz?
7500+ÁFA
Válasz #4036. hozzászólásra
Egy hónapja még 64,5 és 63 ba sikerült 27-est venni, akkor én sem bíztam hogy jelentősen lejjebb megy.
Lassan már majd szórni kell és sokan nem vették meg mert nem utalták a támogatásokat, meg terményben is vannak még sokan mert azért gyengén de emelkednek azok is.
Ha majd a maradék egyszerre akar venni akkor biztos nem lefele megy az ára.
Válasz #4038. hozzászólásra
nitrát nitrogén fele és amónium nirogén a másik fele.
No3 és nh4. Egyik gyorsabban másik lassaban lesz felvehető a növények számára.
Mennyi volt?
Hali!
Lengyel műtrágyát vettünk amire ez van írva:
Azotan Amonu 34%
- Amonowy 17%
- Azotonowy 17%
Google fordítóba beírtam es ezt kaptam:
Ammonium nitrát 34%
- ammonium 17 %
- salétromsav 17%
Salétromsav
(Nem vagyok egy nagy kémikus
Amúgy lehet rossz a fordítás mert a salétromsav folyadék nem? HNO3
Hasonló ez mint a nitrát-nitrogén (NO3) nem?
Anthera 27-es 69000+áfa