Válasz Claastra. #3709. hozzászólásáraSzárazság ellenére jól néz ki. Az enyém 18.-án let vetve, de a tiedhez képest nagyon hátra van a fejlődésben. Várom az aranyat érő májusi esőt, de edig nem nagy szerencsével. Ez a hátránya, a kötött perctalajnak. Nem lehet rámeni, mert vizes, amikor meg rámegy az ember, akor pillanatokon belől kőkemény, és szétszáradt.
A kukoricám középkötöt agyagos földben van, az meg nagyon is jól néz ki, ahoz képest, hogy 20-án volt vetve.
Válasz Devyd #3704. hozzászólásáraNálunk is a kamilla volt foltokban, végig mentünk pár emberrel megkapáltuk. Egy nap alatt nyolcan a 35ha-t végigjártuk.
Válasz kukaccsosz #3703. hozzászólásáraÁprilis 22én fújtuk a Spectrumot, 23-án a Dual-Racert.
Május 4-én jött a csapadék 11mm körül.
A Spectrumos kezelés nem vitt el semmit: Kakaslábfű, sok parlagfű, fehér libatop- általános gyomok- kamilla.
Tegnap itt megkezdtük a Listego 1,2l kezelést.
Dual Racer visz mindent a gyomok közepe full sárga, illetve a napraforgó is sárga kicsit, felverődhetett a szer. A kamilla viszont szépen ott van. Egyelőre egy gondunk van a Kamilla!
KEVERHETŐSÉG
A készítmény más gyomirtó szerekkel együttesen nem juttatható ki! A készítmény csak gomba- és rovarölő szerekkel, valamint levéltrágyákkal kombinálható!
Hali úgy néz ki hogy az alapkezelés nem sikerült a forgóba nem volt eső 3hete. Le113 és sumiko van vetve. Szerintetek hogy birná ez a két fajta az expressz és egyszikü irtot egybe, és melyik fajta egyszikü irtó jó expressz mellé?
Válasz kis Zombi #3687. hozzászólására Illene megvárni, hogy kiheverje a stresszt. Az LE25 sok mindent kibír, ha a gyomok miatt indokolt, akkor ne várj vele, csináld meg
Válasz krokodil007 #3675. hozzászólásáraja bocs búzára adtam most ki... Naprára akkor megyek bele amikor még éppppen hogy bele tudok menni akkor kap mindent egyben.
Válasz krokodil007 #3675. hozzászólásáraTavaj bóros lombtr.-val fújtam rovar+gombaölővel 6-7 levelesen amikor még bele lehetett menni traktorral. De ha mentek hidassal is akkor csillag bimbósban is jót tesz neki.
Tavaj bóros lombtr.-val fújtam rovar+gombaölővel 6-7 levelesen amikor még bele lehetett menni traktorral. De ha mentek hidassal is akkor csillag bimbósban is jót tesz neki.
Válasz krokodil007 #3675. hozzászólásáraén gomba rovar és lombtrágyát kiadtak 2 apja amikor a búzákat lenyomtam ennyi többet idén nem kap mán... Főleg ha szarrá ég pedig a hibridbe benne volt a 9-10 tonna is... de már az is össze van pödrődve...
Válasz borda77 (Joe) #3670. hozzászólásáraburgonyát is megszokta fogni a racér de az is kiheveri csak ott nem okozz termés kiesést itt napraforgon nem tudom igen e
eső előtt zöld volt mint az állat ma meg megyek kis és mondom kicsit megfoghatta de hát nővésből vissza veszi
sziasztok
mi lehet itt a baj?
dual-racerrel lett fújva vetés után azóta kapott 10mm esőt gyomok is sárgulnak
racer megfoghatta kicsit?
SYNGENTA TUTTI fajta
5361 hozzászólás
Válasz Sk Laci #3710. hozzászólásárahasonlóak az adottságok nálunk csak itt vagy agyagos vagy homokos ,jó(jobb )nincs
Válasz Claastra. #3709. hozzászólásáraSzárazság ellenére jól néz ki. Az enyém 18.-án let vetve, de a tiedhez képest nagyon hátra van a fejlődésben. Várom az aranyat érő májusi esőt, de edig nem nagy szerencsével. Ez a hátránya, a kötött perctalajnak. Nem lehet rámeni, mert vizes, amikor meg rámegy az ember, akor pillanatokon belől kőkemény, és szétszáradt.
A kukoricám középkötöt agyagos földben van, az meg nagyon is jól néz ki, ahoz képest, hogy 20-án volt vetve.
Válasz Sk Laci #3708. hozzászólásáraLe 25 15.-ei vetés(qrva száraz rögös volt a föld le lett hengerezve)
Válasz Claastra. #3707. hozzászólásáraSzép a napraforgód. Milyen fajta?
Ma voltam agilozni

Válasz Tomi81 #3696. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz Devyd #3704. hozzászólásáraNálunk is a kamilla volt foltokban, végig mentünk pár emberrel megkapáltuk. Egy nap alatt nyolcan a 35ha-t végigjártuk.
Válasz kukaccsosz #3703. hozzászólásáraÁprilis 22én fújtuk a Spectrumot, 23-án a Dual-Racert.
Május 4-én jött a csapadék 11mm körül.
A Spectrumos kezelés nem vitt el semmit: Kakaslábfű, sok parlagfű, fehér libatop- általános gyomok- kamilla.
Tegnap itt megkezdtük a Listego 1,2l kezelést.
Dual Racer visz mindent a gyomok közepe full sárga, illetve a napraforgó is sárga kicsit, felverődhetett a szer. A kamilla viszont szépen ott van. Egyelőre egy gondunk van a Kamilla!
Válasz Devyd #3701. hozzászólásáraMennyi bemosócsapadékot kaptak a kezelések és mennyi idővel a kezelés után.
Mik a fő gyomok?
Válasz Tobszi #3700. hozzászólásárahttps://www.primag.hu/tudastar/express-tolerans-technologia
Érdeklődnék, hogy idén aki Spectrum-ot használt basf, annak használt-e? felénk egy nagyobb táblába próbáltunk de semmi hatás.
Másik kérdés, Racer+Dual szépen hatott, de a kamillát nem fogta meg!
Ha jól néztük se a Listego=Pulsar nem viszi.
Van valami megoldás a kamillára?
Köszönöm!
Eddig 3x volt le 25. Mindig együtt fújtuk az express-t az egyszikűirtóval ( a növényvédősöm tanácsára) és egyszer sem volt vele semmilyen probléma.
Válasz bandigh #3698. hozzászólásáraCsinálj kontrolt és aratáskor mérd meg (5-8q) minusz.
Válasz tothgazda #3697. hozzászólásáraCsak azért írtam mert itt ez vált be. Akinek van ideje meg kedve nyomassa külön
Válasz bandigh #3693. hozzászólásáraAZ Expresszet ne keverjétek spec. egyszikű írtóval.
Külön juttasd ki egy-két nap eltéréssel.
Válasz Szabolcs80 #3695. hozzászólásáraLehet
Ha csak szikleveles a szotyi lehet fújni expresszel fél dózisban?
Az express hány leveles koráig irtja a libatoppot??
Le25
“Expressz”+perenal+an34
Ezt kiteszed, tiszta lesz
Válasz Agromanó #3664. hozzászólására12-13e között
/liter.
Passat néven egy 500-assal olcsóbb.
Válasz Full Random #3690. hozzászólásáraközben ezt találtam róla.
Mennyi időt célszerű várni express kezelés után a select superrel?
KEVERHETŐSÉG
A készítmény más gyomirtó szerekkel együttesen nem juttatható ki! A készítmény csak gomba- és rovarölő szerekkel, valamint levéltrágyákkal kombinálható!
ez engem is érdekel, express és super select mehet egyszerre?
Hali úgy néz ki hogy az alapkezelés nem sikerült a forgóba nem volt eső 3hete. Le113 és sumiko van vetve. Szerintetek hogy birná ez a két fajta az expressz és egyszikü irtot egybe, és melyik fajta egyszikü irtó jó expressz mellé?
Válasz kis Zombi #3687. hozzászólására Illene megvárni, hogy kiheverje a stresszt. Az LE25 sok mindent kibír, ha a gyomok miatt indokolt, akkor ne várj vele, csináld meg
Homokverés után mennyit kell várni az expressz el LE 25- nél
Teljesen mindegy, pár éve vakonddal hirdetett agyag is kb. 2-3 gyökér-izecskét pusztított el.
Válasz Claastra. #3684. hozzászólására0,7-1,5l , cirkot 1 literrel vinnie kéne
Válasz .Szabi. #3683. hozzászólásáraköszi, mi a max-max dózis ?itt-ott brutális a fenyércirok ,búza árvakelés
Válasz Claastra. #3682. hozzászólásáraAgil
melyik egyszikűpusztító szer a legbrutálisabb ,az alapkezelést "elmosta" az eső
én adok neki 2x tuti mint kukoricának lombtrágyát
6 leveles körül meg olyan 10-12 meg ha jön a hidas de reméljük nem kel neki jönni :D
Válasz krokodil007 #3675. hozzászólásáraja bocs búzára adtam most ki... Naprára akkor megyek bele amikor még éppppen hogy bele tudok menni akkor kap mindent egyben.
Válasz reklam001 #3678. hozzászólásáraBocs "LY"
Válasz krokodil007 #3675. hozzászólásáraTavaj bóros lombtr.-val fújtam rovar+gombaölővel 6-7 levelesen amikor még bele lehetett menni traktorral. De ha mentek hidassal is akkor csillag bimbósban is jót tesz neki.
Tavaj bóros lombtr.-val fújtam rovar+gombaölővel 6-7 levelesen amikor még bele lehetett menni traktorral. De ha mentek hidassal is akkor csillag bimbósban is jót tesz neki.
Válasz krokodil007 #3675. hozzászólásáraén gomba rovar és lombtrágyát kiadtak 2 apja amikor a búzákat lenyomtam ennyi többet idén nem kap mán... Főleg ha szarrá ég pedig a hibridbe benne volt a 9-10 tonna is... de már az is össze van pödrődve...
Válasz borda77 (Joe) #3674. hozzászólásáralombtrágyázni mikor érdemes?
Válasz krokodil007 #3673. hozzászólására1-2 hét időjárás függő ha csapival van meleg akkor gyorsabban ha hideg vagy száraz lassabban...
Válasz borda77 (Joe) #3672. hozzászólásáramennyi idő alatt heveri ki? szerintem magasságába se lesz gond
tavaly nem volt ilyen gond mert nem volt eső ami felverje
Válasz krokodil007 #3671. hozzászólásáraén azt vettem észre semmi kiesés nincsen csak alacsonyabb lesz vastagabb szárral...
Válasz borda77 (Joe) #3670. hozzászólásáraburgonyát is megszokta fogni a racér de az is kiheveri csak ott nem okozz termés kiesést itt napraforgon nem tudom igen e
eső előtt zöld volt mint az állat ma meg megyek kis és mondom kicsit megfoghatta de hát nővésből vissza veszi
Válasz krokodil007 #3669. hozzászólásárafelverte a szert a csapéi nekem is hasonló kinövi semmi gond...
sziasztok
mi lehet itt a baj?
dual-racerrel lett fújva vetés után azóta kapott 10mm esőt gyomok is sárgulnak
racer megfoghatta kicsit?
SYNGENTA TUTTI fajta
Tiszteletem! A panterának mennyi idő a felszivódási ideje?
Válasz Agromanó #3664. hozzászólására80 ezer / 5 liter
Válasz Agromanó #3664. hozzászólására14-15eFt/l körül lehet.
Válasz blink #3659. hozzászólásáraköszi!
csak úgy hozzávetőlegesen, mennyibe kerül a pulsar?
Válasz Dave #3655. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz blink #3661. hozzászólásáraKöszönöm.