Gázolaj árak 657 Ft Benzin árak 618 Ft EUR 387.9 Ft USD 358.42 Ft CHF 407.17 Ft GBP 453.72 Ft

Fórum

Becenév: mocsencsi1
Csatlakozott: 2017-07-26 10:25:45
Utolsó belépés: 2023-11-26 18:14:09
Fórum hozzászólás: 1079

Fórumhozzászólásai

Sajnos a párás levegő nem garancia, a víz tíz méterre van, de a termőréteg nagyon vékony és alatta a szója számára kezelhetetlen altalaj van és kész a bukta.Talán a pára, mély termőréteg, lehetőleg sok tápanyaggal és humusszal, jó víztartással... oszt bilibe lóg a kezem.

Előzmény: hasutas1 #106591 hozzászólása


Tüntikézni volt és úgy becsapatott neki edina beszégygye, hogy még mindig kóvályog a feje, mint aki lenyomott fél liter vegyigyümit.

Előzmény: Gyalogkakukkk #2393 hozzászólása


Hát nem tomm, talán magyarpetya benyomhatna egy-két b@szott nagy sallert vadi új barátai némelyikének, miután csont nélkül leörömlányozzák a volt feleségét, gyerekei anyát.Oszt ez csak a minimum.

Előzmény: mtz1221 #106261 hozzászólása


Na azért itt a pottyantós túltolta a bringát, bár van ahol már k@rváznak.Hejjába no, a dolcsi az dolcsi és köllene a siker.Nem kizárt, hogy most tesztelik a yutyubós népmanipuláció hatékonyságát így választás előtt.

Próbálta már valaki a sekatort nitrosollal, milyen vót?

Előzmény: Gyalogkakukkk #106040 hozzászólása


Gondolj példul dobrevára, rögtön lekonyul az X-ed, ahogy régen mondták, nem a jó nőkhöz kell a jó szerszám.

Előzmény: rtamas76 #3330 hozzászólása


Magyar műtrágya gyár is célponttá vált, megjött az occó , nem véletlen honnan, a magyar vegyipar utolsó morzsáit is szétrúgják, mint tyúk a töreket.

Előzmény: rongyos #3220 hozzászólása


Talán egy teljes összeomlásban, belső válságban, muszka győzelemben stb., bár a világcégek termelése akkor se állhatna meg, az biztosan megy, ha szó szerint kő-kövön nem marad.A eju meg önti a pénzt, ők meg vissza az occo motyót, oda-vissza szívunk, csiki-csuki malmuk van.

Előzmény: trikolor5 #1988 hozzászólása


Ha vannak önkínzó hajlamaid, hagyd meg.Még a kivágás is sok kézi és papír munka.

Előzmény: hasutas1 #58909 hozzászólása


Szerintem ez nem vajákosság, csak több éves tapasztalat, hogy a különböző előrejelző okosságokból /sokszor egymásnak is ellentmondó/ ki-ki milyen a saját maga számára /itt esetleg sok másnak is/ hasznos tapasztalatot és rutint gyűjtött össze.Mostani hadállásból nekem az jön le, hogy "szórni kell a sót", ha esik azét, ha nem esik akkor azért, mivel hideg és kemény tél nem lösz sőt meleg és a búza már él.Köszi.

Előzmény: nferry #58892 hozzászólása


Esetleg mikor lösz csapadék, vagy már megkezdődik a több hónapos szárazévszak?Hasutas colléga mit futnak a modellek?

Előzmény: Joco7211 #105816 hozzászólása


Kinek a pap, kinek a papné, ungváry gondolom direkt lejáratási szándékkal kutakodott, valszeg jól fizető megbízásból, elég hihetetlen, hogy csak úgy békésen történészkedik, oszt fejére pottyan egy zsótira vonatkozó poros akta.
nézőpont

A kárpótlásos világról mesélte az egyik ügyintéző, visszadobtak mondjuk 20 kérvényt és 6-8-an már nem adtak be újat.Megszabadultak tőlük, feladták. Külön rettegtek az elszánt papókáktól, akik folyamatosan jártak a nyakukra a vélt/valós igényecskéjükért.Na erre találták ki az elektronyikus lélektelen, embertelen ügyintézést.

A sárgamellényesek vagy másfél évig tüntettek de a sárgamellény nem jelent útakadályt, azért egy traktor az más, hatékonyabb.Mondjuk leteszel egy hatos ekét, nehéztárcsát keresztbe /forgatás nélkül/ azon a csapatszállító nem megy át az biztos.

Előzmény: Ohaza63 #105292 hozzászólása


Az öregek azt mesélték, hogy borzasztóan csodálkoztak, amikor a szabadejrópát pl. állandóan zavarták, hogy lehetett élőben közvetíteni egy ekkora "imperialista sikert" és ha nem felvételről ment azt honnan tudták, hogy biztos rendbe megy minden. Az akkori időkben propaganda szempontból biztosan nem kockáztattak meg egy kudarcot.

Előzmény: Joco7211 #105223 hozzászólása


Pedig nekem állandóan bekattan a brüssel-moszkva párhuzam, példul vanlejjebb kapunk a nagy lószerszámot bennyaffantása után.Az a bizonyos régi történet, amikor fizetség helyett megkaptuk a mojszejev együttest háromhetes turnéra.

Előzmény: Maszek Zs #85548 hozzászólása


A jó öreg RO 55 nem hazudik, de lehet az áramtalanítod rossz, mostanság pár kattintásig jutnak az "újak".

No igen, négy évre visszamenőleg CL napraforgó ne legyen, acatos, folyondáros, vaddohányos, palkás stb. tábla még véletlenül se, nagy szívás lehet a sok szerbtövis és selyemkóró is.Meglepit tud okozni a nem elég mély termőréteg /felszínhez közeli agyagréteg pl/, esetleg magas, a tenyészidőszakba visszatérő talajvízszint, mezotrion maradék stb. csak, amikkel "szívtam".

Na ja, van ilyen többször eltűnnek adatok, a kivágás-bemásolás dógokat se komálja a rendszer.

Na nem semmi: /ruszofóboknak veszélyes/https://t.me/oroszokazigazsagoldalan/126278

Előzmény: szanberg #58852 hozzászólása


Tudtam, hogy a korlát valahonnan ismerős:titanic

Nagy blekkfrájdéjt már ne várjunk, nagyon kilőtt a gáz ára, most kell eladni az occó pici gázzal legyártott készletecskét.

Hát nemtomm, ahol a kan cellárt mutti merkel mamit is lehallgatták és még el is híresztelték, na ott nagy véletlenek nincsenek.

Annyira azért ne legyünk butuskák, hogy azt higgyük egy megszállt és agyon ellenörzöt és felügyelt országban a német gazdák csak úgy a nagy semmiből, spontánul, véletlenül elkezdtek tüncikézni minden szervezés és irányítás nélkül, oszt véletlenül se időzítve becsatlakoztak a vasutasok stb. Szép szolgálati munkának láccik lajikus szemmel is.Bár vannak barmok, akik hinni akarnak a véletlenekben.

Előzmény: Gandhy #104952 hozzászólása


Végül is fel is emelkedhettél volna.

Előzmény: MTZ1221.3 #2019 hozzászólása


Érdekes, hogy a mérhetetlen adminisztráció ellen nem tiltakoznak, csak nem az is előfordul világnak csúfjára, hogy hírből se ismerik és csak itt a nálunk van?

Előzmény: TeljesenMindegy #1953 hozzászólása


Az egyetlen hiteles tiltakozó, neki osztán tényleg rosszul megy, vagy csak simán mazochista, tán nála ez a perverzió egyik formája.Bár még mindig jobb mint valami mostanság divatos szexuális aberráció.

Mentő kérés solcinak:

Előzmény: Gandhy #104802 hozzászólása


Esetleg szabad fegyvertartás fegyver tartással kombinálni a lájtos drogot, elsőre megtenné.Oszt tiszta ámerika.

Előzmény: jogértő erdész #1614 hozzászólása


Na ja, azt azért sokan elfelejtik,hogy ferifőnokék országlása rendőrségi lovasrohamokkal, vadászpuskás gumilövedékezéssel és kiadós viperás verésekkel kezdett szétporladni.
Az új világrend egyik fő jellemzője pediglen az "engedelmesség és ellenőrzés", ehhez meg eszköznek a "digitalizációnak" becézett parasztvakítás a legalkalmasabb.

Pihizzünk emberek, mégis csak ünnep van, ahogy hazánk nagy /volt/ vezére:

Hát nemm tomm, nem az a fő kérdés, hogy mennyi a tonna, hanem az, hogy mibe kerül.

Na ne báncsuk a szegény igazmondót, tőle legalább első kézből megtudjuk, hogy a dákosok mit adnak a lelkes propagandisták szájába és mit vernek ki grécijék a fejükből. Örültjük nékije, mert misihez képest egy erős minőségi ugrás, no.

Fémzár címkéket jól megőrizni, fotó, számlája formailag és tartalmilag minden létező és nem létező feltételnek feleljen meg, terület négyzetmillire stimmeljen stb.

Egy kis Borvendég: https://pestisracok.hu/borvendeg-zsuzsanna-sorozata-a-kommunistak-mar-a-harmincas-evekben-is-sokszinuek-voltak/

https://twitter.com/Pplwith1IQ?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1730659085123748349%7Ctwgr%5E55558ff0cd85af225c2278ae16dca978fc28dbe6%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fforum.htka.hu%2Fthreads%2Fhumor.516%2Fpage-1213

Aszályból belvízbe, nem létezik ennél rosszabb kombináció.Biztos borzasztó helyzetbe vagytok.

Előzmény: GJT #13333 hozzászólása


A vágsellyei IKR mas jó, szerintem bátran vehető.

Előzmény: igazmondó juhász #103460 hozzászólása


Aztat azért nem lehet rádfogni, hogy mindenről a p#@a jut eszedbe.

Hóekével is forgatásnélküli lösz, most komolyan, szerintem száncs.

Betojás:https://vk.com/video-153560885_456260907

Ha van rá pízed, szalmásnál.szerintem alap.

Végre lesz víz a Dunába is /reméljük pont elég/ és úgy megindul a gabona export, hogy csak na

Na innét már csak az a kérdés, hogy kiknek a mesterséges intelligenciája vagy kik által fejlesztett mesterséges intelligenciák figyelgetnek minket, cégek, államok, háttérhatalom,parazitusz,globalogazdi vagy egyszerre mind?smile thumbup

Előzmény: igazmondó juhász #239 hozzászólása


Lehet, ha bemutatod a számlát az is elég.smile thumbup

Előzmény: Szlovákiából #8851 hozzászólása


Vigyázz mert, mert ha a környéken lepottyan egy szem méhecske rögtön te leszel az oka és olyan pört kapsz, hogy csak na.

Előzmény: Sk Laci #24383 hozzászólása


A 34 mm, na az biztosabb mint piretroid.

Moderálási elveink miatt törölve: 2023-11-13 19:31:19

Már ott bukik az egész, hogy makró és mezo elemeket levélen keresztül pótolni még occó szabadföldi lesz ami lesz módon is biztos bukta.

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló


GazdaHang: e-napló, gazdatüntetések, terménypiaci helyzet gazdaszemmel
GazdaHang: e-napló, gazdatüntetések, terménypiaci helyzet gazdaszemmel
Sikeres kijelentkezés! Az e-gazdálkodási naplón innen és túl.
Hirdetés
Kalászból jobb a több!
Kalászból jobb a több!
Magasabb termésátlag és javuló jövedelmezőség.
Falconeero fbss 100
Falconeero fbss 100

2.300.000 Ft

Akác oszlop
Akác oszlop

2.000 Ft

Bogballe DZ trend műtrágyaszóró
Bogballe DZ trend műtrágyaszóró

770.000 Ft

Pöttinger syncro gruber eladó
Pöttinger syncro gruber eladó

1.700.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]