Sajnos ez a gyomirtó a nem toleráns fajtákat kifejezetten írtja, szóval ennek csengettek... Bármit tehetsz utána, talajhatása nincs, akár napraforgót is.
hello ezt a napraforgót (pioneer pr 64a15) expressz gyomirtó-szerrel kezeltük és ez lett az eredménye mit gondoltok fogunk aratni??? vagy ha nem mit tudnánk még bele vetni ami nem érzékeny az expressz tartamhatására?
Válasz apuci #3108. hozzászólásáraCsak a magról kelőt? Mást ír a dokumentum. De az érdekes hogy a napra 4-6 leveles korig, azon már szerintem túl vagyok
Válasz Anonimus82 #3098. hozzászólásáraAnnyi panterat amennyit kell(teljes dózist ha vannak évelő 2 sziküek kevesebbet ha nincsenek ).
2 héttel a pulsarzás után
(A pulsar mellé ki mennyi panterát használ L/Hek?) De a pulsar már ki volt jutatva külön a pantera meg most fog következni Bocs nem kérdeztem érthetően
Válasz csokasr #3084. hozzászólásáraOlyan verzió is szóba jöhet, hogy közösen vennénk egyet, természetesen a számla a többet vásárló nevére kerülne. Bővült a kör is, mert éppen utazom a héten Budapest környéke, M5 vonala, illetve ami még áll Csongrád megye.
Akkor nincs mire várnod, mi is 2x gyomírtóztunk fél-fél adag Expressel , és garantálom,hogy elvisz mindent a fél adag is. kb 10nap - 2hét telt el a 2 permetezés közt.
Köszi a választ, sajnos minden papírom megvan hozzá ahhoz is hogy I kat szert használjak, csak éppen a kiszereléssel van problémám, 5 liter a minimum amit tudok venni amiből 3,5 megmaradna.
segítséget szeretnék kérni, van 1.2Ha napraforgóm és Pulsa-rozni szeretném viszont csak 5l-es kicsomagolásban létezik. Tudna e valaki segíteni, hogy eladna nekem 1.5l Pulsar-t. Csongrád megyében gazdálkodom kis terülten, és még sosem volt naprám. Elmennék érte Csongrád-on belül ha sikerülne összehozni.
Pantera gondolom nem tud ilyent. Kuki gyomírtó szermaradék a permetezőben? Pedig ki lett mosva 3x. Átfedéseknél ilyen csúnya.
És az ezer dolláros kérdés: kinövi?
Válasz Anonimus82 #3075. hozzászólásáraparlagfűre kell jobban figyelni 5-10 centinél ne legyen nagyobb mert akkor oldalról hamarabb kitör és egy gyengébb tőszámú állományban baj lehet vele
milyen gyomok vannak a táblába?
Helló érdeklődni szeretnék Clearfield naprában mikor kell fújni a pulsart egyszikű gyomok ellen olvastam hogy gyökér váltáskor de cm milyen nagy kb a gyom?és 1,2/L lehet fújni/Hek?
5362 hozzászólás
Válasz gazda palánta #3116. hozzászólásáraez nem Express rezisztens fajta (eleve honnan szedted a magot? Ukrajnában meg oroszországban lehet forgalomba hozni...)
Sajnos ez a gyomirtó a nem toleráns fajtákat kifejezetten írtja, szóval ennek csengettek... Bármit tehetsz utána, talajhatása nincs, akár napraforgót is.
hello ezt a napraforgót (pioneer pr 64a15) expressz gyomirtó-szerrel kezeltük és ez lett az eredménye mit gondoltok fogunk aratni??? vagy ha nem mit tudnánk még bele vetni ami nem érzékeny az expressz tartamhatására?

kerdesem az gallant super banthassa az express napraforgot ugy hogy 05-09 05-12 volt lefujva expressel es 05-18 volt gallantal?
Válasz Mf-es #3110. hozzászólásáranádra Perenal kell!
Válasz apuci #3111. hozzászólásáraA többi is ilyen. Tavaly itt kétszer is lenyomták, harmadszorra is kihajtott
Válasz Mf-es #3110. hozzászólásáraCsak megsárgul tőle, legalábbis nálam ez történt.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #3109. hozzászólásáraVissza fogja de újra hajt
Nádat vinné a pantera??
Válasz apuci #3108. hozzászólásáraCsak a magról kelőt? Mást ír a dokumentum. De az érdekes hogy a napra 4-6 leveles korig, azon már szerintem túl vagyok
Válasz ro-bika #3105. hozzászólásáraA targa super is jó de csak a magról kelőt viszi ki
Válasz Gusztáv_31078 #3104. hozzászólásáraKöszi,és ha jön rá eső?
Válasz ro-bika #3105. hozzászólásáraFusalide Forte, Agil, Select Super.
Mi a baj a Panerával?
Naprában megvolt a pulsar-ozás mi a következő lépés a töménytelen mennyiségű fenyércirok ellen? Mit ajánlatok esetleg a panterán kívül?
Válasz Anonimus82 #3103. hozzászólására10-12 nap. Lassú viszonylag. Bár nem annyira mint egy búza gyomirtó
Jó estét a pulsar gyomirtónak menyi idő kell
hogy látványos legyen a hatás?
Válasz kukaccsosz #3101. hozzászólásáraKöszönöm szépen
Válasz Anonimus82 #3100. hozzászólásáraMagrólkelő ellen 1-1,2 l/ha
Fenyércirok 1,5-2 l/ha
Válasz m.p.gy. #3099. hozzászólásáraÉs menyi a teljes dozis?olvastam én és a pantera honlapján de ti menyit szoktatok tenni hogy hason?
Válasz Anonimus82 #3098. hozzászólásáraAnnyi panterat amennyit kell(teljes dózist ha vannak évelő 2 sziküek kevesebbet ha nincsenek ).
2 héttel a pulsarzás után
(A pulsar mellé ki mennyi panterát használ L/Hek?) De a pulsar már ki volt jutatva külön a pantera meg most fog következni
Bocs nem kérdeztem érthetően

Válasz csokasr #3084. hozzászólásáraOlyan verzió is szóba jöhet, hogy közösen vennénk egyet, természetesen a számla a többet vásárló nevére kerülne. Bővült a kör is, mert éppen utazom a héten Budapest környéke, M5 vonala, illetve ami még áll Csongrád megye.
Válasz Tamás_15136 #3095. hozzászólásáraha visszaolvasol lathatod hogy sokan. Aki egyszikut permetez majdcsak a 90% ezt hasznalja.
Pantera 40 EC vegyszert használt valaki?
Válasz Pozsonyi #3093. hozzászólásáraoké köszi
Akkor nincs mire várnod, mi is 2x gyomírtóztunk fél-fél adag Expressel , és garantálom,hogy elvisz mindent a fél adag is. kb 10nap - 2hét telt el a 2 permetezés közt.
én expresses gyomirtót fújok ki,mennyire hatásosak ezek?
két menetben akarom kijuttatni mert elég gazos már.
le25 a napra
Válasz JD 4630 #3089. hozzászólásáraSzia JD,
Köszi a választ, sajnos minden papírom megvan hozzá ahhoz is hogy I kat szert használjak, csak éppen a kiszereléssel van problémám, 5 liter a minimum amit tudok venni amiből 3,5 megmaradna.
Köszi azért,
Válasz blink #3082. hozzászólásáraHa kimostad 3x akkor nem maradhat benne kuki gyomírtó maradvány.

Válasz csokasr #3084. hozzászólásáraAmit kérsz az legalább 2 pontban ütközik a hatályos jogszabállyal.
Ezt bérmunkában tudnád valamelyik környékbeli nagy céggel szabályosan megoldani.
Én is ezt javasolnám.
Válasz kukaccsosz #3077. hozzászólásáraDe még az Express-t is!
Válasz Anonimus82 #3085. hozzászólásárami az,hogy mellé? szerintem nem célszerű egyszerre kitenni
Válasz Anonimus82 #3085. hozzászólására0.0l
A pulsar mellé ki mennyi panterát használ L/Hek?
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni, van 1.2Ha napraforgóm és Pulsa-rozni szeretném viszont csak 5l-es kicsomagolásban létezik. Tudna e valaki segíteni, hogy eladna nekem 1.5l Pulsar-t. Csongrád megyében gazdálkodom kis terülten, és még sosem volt naprám. Elmennék érte Csongrád-on belül ha sikerülne összehozni.
Köszi
Ricsi
Válasz blink #3082. hozzászólásáraSzerintem kinövi. A közepének baja nincs. Biztos nem szerencsés, de kinövi.
Pantera gondolom nem tud ilyent. Kuki gyomírtó szermaradék a permetezőben? Pedig ki lett mosva 3x. Átfedéseknél ilyen csúnya.
És az ezer dolláros kérdés: kinövi?
Pantera 1,5l-el mehet a vadkölesre? Elég az ugye? A vadköles még 2 leveles.
Válasz Koszi. #3079. hozzászólásáraNem, de várd meg a melegebb időt.
Pulsar kiviszi a szikleveles napraforgót? Gyomok miatt már menni kéne de vannak szikleveles versenyzők még a táblában...
Válasz Anonimus82 #3075. hozzászólására ha nagy a parlagfű emeld meg a dózist 1.2-1.4-re
Válasz Dinnyés Laci #3076. hozzászólásáraEgy 10 cm parlagfű már kiröhögi a pulsart!
Válasz Anonimus82 #3075. hozzászólásáraparlagfűre kell jobban figyelni 5-10 centinél ne legyen nagyobb mert akkor oldalról hamarabb kitör és egy gyengébb tőszámú állományban baj lehet vele
milyen gyomok vannak a táblába?
És 2 szikűeket milyen fejlettségben viszi jól a pulsar?
Észrevettétek már hogy az 5 literes pulsarba kevesebb van?.....
Válasz Anonimus82 #3068. hozzászólásáragyökérváltásig a muhart elviszi kb 5 centi
a tarackot is megfogja két hétre utána mehet a pantera
Válasz 4964 #3070. hozzászólásáraNem.
Válasz 4964 #3070. hozzászólásáraigen
Mennyi idő lehet a pulsar felszívódása? 2 óra elég neki?
Válasz Anonimus82 #3068. hozzászólásárainkább a 2 szikűekhez időzítsd a kezelést, az egyszikűekre ott a pantera stb...
és a pulsar az évelőket amúgy sem viszi
Helló érdeklődni szeretnék Clearfield naprában mikor kell fújni a pulsart egyszikű gyomok ellen olvastam hogy gyökér váltáskor de cm milyen nagy kb a gyom?és 1,2/L lehet fújni/Hek?