Válasz Mtz 550E #8017. hozzászólásáraMi Amistar Sunt használunk 1 literes dózisban.
Igen, a bort érdemes bele rakni, főleg ilyenkor van szüksége a növénynek rá!
Üdv
Válasz Bárány #8010. hozzászólásáraNekem is a határ keleti oldalán minimum ilyen de a nyugati(egy köves úthoz viszonyítok), ami AK szerint kb 2,5x-ese meg kb fele ekkora vagy még akkora sem….
Válasz Claastra. #8011. hozzászólásáraNem mentem még ki megnézni, mert szakad.
De eddig legalább a jeget, meg a durva özönvizet megúsztuk. Remélem, nem kiabálom el.
Lehet visszatérek az Le25-re. Kevesebb benne a genetikai potenciál, de legalább nem szopok vele úgy, mint a mostanival. Irgalmatlan kényesek a új fajták.
Szerintetek mitől van az, hogy ugyan az a fajta, a szomszédnál másfélszer magasabb ("nyúlott"), mint a miénk? Viszont a miénk jobban terült, nagyobbak a levelei, "robosztusab".
Hajdu Bihar megyében keresek méheimnek napraforgó táblát, napraforgó virágzás idejére, 80 darab méhcsalád részére, ez több mint 25 hektár forgó beporzásához elegendő.
A tábla közvetlen közelében lereakott méhek még az önporzó fajtáknál is minőségi és mennyiségi javulást hoz, én pedig riasztom a nyulakat , őzeket :)
Kérem emailben keressenek: icemachine770510@gmail.com
Köszönöm !
Válasz kis Zombi #8002. hozzászólásáraÈn is lefújtam volt ahol láttam kezdi a sort ott pár nappal rá megint,semmit sem ér .....meg kell egyezni a vadkárról....napi 4-6x voltam kinnt de fél óra múlva újra ott voltak ....szél malom harc
Válasz Boldizsar90 #7979. hozzászólásáraSztem mindenki, nagyon durva a helyzet. Kukoricát a disznó, naprát a nyúl és a szarvas. Rengeteg a kár. Hektáronként simán ül egy nyúl, vagy több.
Válasz Boldizsar90 #7987. hozzászólásáraBorsod, déli rész, így szerencsére szarvas nincs, már csak az hiányozna!
(Vaddisznó újra kezd megjelenni, vagy 2-3 évig csend volt ASP miatt)
9837 hozzászólás
Üdv! Néhány növénynek az alsó levele így néz ki, mi lehet? Gomba, rovar vagy vegyszerfelverődés? Amit kapott eddig: gardoprim, pantera, express, judo.

Válasz Bobo77 #8034. hozzászólásáraMintha rémlene, itt olvastam ugyanaz mint amalgerol???
Ki forgalmazza??
Árban mennyi??
Próbáltad??
Válasz RARGAkèny #8033. hozzászólásáraMehet. Rhizomagic ot nem próbáltad?
Üdv. Optimo Care+wuxal boron mellé mehetne még 2-3l amalgerol?? Nem akarnám külön lejárni...
Válasz Mtz 550E #8031. hozzászólásáraRészemről Pictor
Hali!
Propulse gombaölő az jó lehet?
Gombaölő+rovarölő+bór+lombtrágya+
vadriasztószer így egyűtt szerintetek sok lenne már?
Válasz kis Zombi #8029. hozzászólásáraMajd tojok én nektek olyat....!

Kösz mindkettőtöknek!
...hogy így törődtök az emésztésemmel.
Válasz fendt309 #8015. hozzászólásáraMiért miért, mert rájött a kényszer, hogy megszervestrágyázza a napraforgót :-))
Nagyon szép állomány.
Válasz t.romsics #8026. hozzászólására31
Válasz Mtz 550E #8017. hozzászólásáraMi Amistar Sunt használunk 1 literes dózisban.
Igen, a bort érdemes bele rakni, főleg ilyenkor van szüksége a növénynek rá!
Üdv
Válasz ..,-:) #8025. hozzászólásáraMennyi volt az udvarodban? 65 mm?
Válasz t.romsics #8024. hozzászólásáraPikk-pakk nyelte. Fér még !
Válasz ..,-:) #8023. hozzászólásáraMost már talán megnőnek azok is. Ha meg nem fulladnak…
Válasz Bárány #8010. hozzászólásáraNekem is a határ keleti oldalán minimum ilyen de a nyugati(egy köves úthoz viszonyítok), ami AK szerint kb 2,5x-ese meg kb fele ekkora vagy még akkora sem….
Átmentem megnézni a szomszéd faluba mennyi eső esett, mert úgy mutatta volt 4-5 mm

5-6 nagyméretű bogárral együtt volt ennyi !
Válasz Mtz 550E #8014. hozzászólásáraMi piktor használunk .
Válasz Claastra. #8019. hozzászólásáraIgen, látom az ismerősök képeit. Arrafelé lassan hozzászoknak szerencsétlenek...
Válasz Bárány #8018. hozzászólásáraSzekcsőröl hívtak homok ügyben , de nincs már bánya , ott nagy gondok vannak
Válasz Claastra. #8011. hozzászólására...meg Batkának:
43 mm
Válasz Mtz 550E #8014. hozzászólására

Ezek már a gombának a tünetei a levélen?
Ilyenkor bórt érdemes rakni bele?
Válasz Batka #8013. hozzászólásáraNa, kimegyek, megnézem. Most már talán itt is elállt, de 5 perce ömlött.
Válasz Bárány #8010. hozzászólásáraNem értem miért guggoltál le...

Idén még nem láttam ilyen magasat sehol!
Hali!
Gombaölőt milyet használtok ami elfogadható áron is van?
Szeretném lefújni még bele tudok menni majd géppel!
Válasz Bárány #8012. hozzászólásáraItt negyed 8-kor elállt, 19mm.
Válasz Claastra. #8011. hozzászólásáraNem mentem még ki megnézni, mert szakad.
De eddig legalább a jeget, meg a durva özönvizet megúsztuk. Remélem, nem kiabálom el.
Válasz Bárány #8010. hozzászólásáraHali , mennyi esett ? Itt 37 mili, úszik minden
Kis dicsekvés
. Ma délelőtt:

Lassan alakul.
Lehet visszatérek az Le25-re. Kevesebb benne a genetikai potenciál, de legalább nem szopok vele úgy, mint a mostanival. Irgalmatlan kényesek a új fajták.
Válasz SanyóÓ #8006. hozzászólásáraValóban korábban vetett jóval a szomszéd. Mi 04. 28.-án kezdtük a vetést.
A megnyúlást mi okozhatja?
Válasz endypapa_20120 #8005. hozzászólásáraFelénk a korábban vetettek vannak megnyúlva...ápr.20-utániak szépen terülnek
Szerintetek mitől van az, hogy ugyan az a fajta, a szomszédnál másfélszer magasabb ("nyúlott"), mint a miénk? Viszont a miénk jobban terült, nagyobbak a levelei, "robosztusab".
Tisztelt Gazdák!
Hajdu Bihar megyében keresek méheimnek napraforgó táblát, napraforgó virágzás idejére, 80 darab méhcsalád részére, ez több mint 25 hektár forgó beporzásához elegendő.
A tábla közvetlen közelében lereakott méhek még az önporzó fajtáknál is minőségi és mennyiségi javulást hoz, én pedig riasztom a nyulakat , őzeket :)
Kérem emailben keressenek: icemachine770510@gmail.com
Köszönöm !
Válasz kis Zombi #8002. hozzászólásáraÈn is lefújtam volt ahol láttam kezdi a sort ott pár nappal rá megint,semmit sem ér .....meg kell egyezni a vadkárról....napi 4-6x voltam kinnt de fél óra múlva újra ott voltak ....szél malom harc
Válasz R Sándor #8001. hozzászólásáraRimánkodni kellett érte, egy szopás bekeverni, és falja tovább minden dög.
Válasz Selvin #7997. hozzászólásáraKÉRJ A VADÁSZOKTÓL VAD RIASZTÓ SZERT ÉS FUJD LE ,SZERINTEM ÉR VALAMIT.
Pio 137 április 17 vetés jég is verte

A lassan 2 hete jégvert napraforgóm szépen elkezdett helyre jönni. Amalgerolos kezeléseket kapott.
Holnap jön a biztosító.
Válasz Agrokópé #7996. hozzászólásáraHa csapadékos az idő akkor igen.
Ki mit csinál a nyulak ellen a kergetőzésen kívül?
Szotyit szoktátok virágzásban gombázni?
Vagy csillagbimbó és kész?
Válasz strong #7984. hozzászólásáraHogy kell elkésziteni?
Válasz TYLLA #7993. hozzászólásáraSzerencsések vagyunk hogy így rájárt az idő
Válasz Jd Jancsi #7991. hozzászólására
Válasz Jd Jancsi #7991. hozzászólásáraKws Suvex
Válasz Boldizsar90 #7979. hozzászólásáraSorára mintha kaszálva lenne.
Gondolom nyúl próbal inni.
Másik részét meg őzeklegelik
Eddig ilyen sose volt
Válasz Boldizsar90 #7979. hozzászólásáraSztem mindenki, nagyon durva a helyzet. Kukoricát a disznó, naprát a nyúl és a szarvas. Rengeteg a kár. Hektáronként simán ül egy nyúl, vagy több.
Válasz Boldizsar90 #7987. hozzászólásáraBorsod, déli rész, így szerencsére szarvas nincs, már csak az hiányozna!
(Vaddisznó újra kezd megjelenni, vagy 2-3 évig csend volt ASP miatt)