Fogadd őszinte részvétem, Magdikám!
S igen, előre kell nézni, nem hátra. Bármennyire is fáj, sajnos ezen már változtatni nem lehet. Nem hagyott Ő el, hisz akit szeretnek, az örökké él. Ott lesz Veled a lányod esküvőjén is - a szíved mélyén. S boldog lesz, ahogy Te is!
Ildikó,Sanyi,Zoli,nagyon köszönöm,hogy gondoltatok rám,nagyon jól esett. Sajnos mostanában nem jól teltek a napjaink,nagy örömmel készülünk a lányunk lakodalmára,közben meg meghalt az anyukám,kedden temettük el. Nehéz lesz,de tovább kell lépnem, most a lányom a fontos. Mégegyszer nagyon köszönöm,nektek is a legjobbakat kívánom! Magdi
Drusza kihúzták a "dugót" a gépedből és leengedett ??? Gratulálok az 58. szülinapodhoz!!! Én is ilyen öreg leszek ennyi idős koromban????? Azért nincs harag remélem??
Válasz #837. hozzászólásra
Én ugyanígy, ugyanilyen felirattal, de MTZ-t mintázva kaptam anno. Úgy, hogy hajtsad egészséggel a gépet is, meg le a flaska tartalmát is!
Igen, nekem is csak este mondta, hogy itt voltál...pedig főztem volna valami finomat, illetve szép lassan egyenként megismertem volna kikkel tölti itt az ideje egy részét
ha már a fórumtalira sem mert elvinni
na jó éjt megyek aludni, névnapom alkalmából összeszedtem egy jó kis náthát, mondjuk ebben a pocsék időben nem is csoda
1108 hozzászólás
Válasz #857. hozzászólásra
Fogadd őszinte részvétem, Magdikám!
S igen, előre kell nézni, nem hátra. Bármennyire is fáj, sajnos ezen már változtatni nem lehet. Nem hagyott Ő el, hisz akit szeretnek, az örökké él. Ott lesz Veled a lányod esküvőjén is - a szíved mélyén. S boldog lesz, ahogy Te is!
Ildikó,Sanyi,Zoli,nagyon köszönöm,hogy gondoltatok rám,nagyon jól esett. Sajnos mostanában nem jól teltek a napjaink,nagy örömmel készülünk a lányunk lakodalmára,közben meg meghalt az anyukám,kedden temettük el. Nehéz lesz,de tovább kell lépnem, most a lányom a fontos. Mégegyszer nagyon köszönöm,nektek is a legjobbakat kívánom! Magdi
Válasz #855. hozzászólásra

Köszönöm Tancsi néni!
Kutyalacinak

Válasz #853. hozzászólásra

Köszönöm!

Drusza kihúzták a "dugót" a gépedből és leengedett ??? Gratulálok az 58. szülinapodhoz!!! Én is ilyen öreg leszek ennyi idős koromban????? Azért nincs harag remélem??
Magdolna névnaposainknak !
Drága Magdika! Istentől gazdagon megáldott, nagyon sok és nagyon boldog névnapot kívánok Neked!

Isten éltessen, sok boldogságot, Magdi néni!

Csabáknak !
Válasz #846. hozzászólásra

Isten éltesse őket erőben egészségben!
Válasz #841. hozzászólásra

Még egyszer köszönöm szépen Mindenkinek a jókívánságokat!
Ferikém, a tükörnél, utána az asztal, majd a ferde....majd a hátuljánál..

Micsoda meglepi!
Isten éltessen jó egészségben sokáig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Isten éltesse a Lászlókat is!!

Sanyi Bácsi!
Isten éltessen sokáig! Honnan kezdted meg a kambájnt?

Voltak a tűzoltók szikra próbát ellenőrizni??
Kutyalaci! remélem ma nem a Fórumot böngészed, hanem ünnepelsz. Vidám és boldog névnapot!
Én ugyanígy, ugyanilyen felirattal, de MTZ-t mintázva kaptam anno. Úgy, hogy hajtsad egészséggel a gépet is, meg le a flaska tartalmát is!
Mire hazaértem az aratásból a kombájn az asztalon...

meg még egy kosár Heineken egy focilabdával, mivel esténként 1 órát azért muszáj fociznom...
Isten éltesse a erőben egészségben a Lászlókat,
Kutya Lacit külön is!
bocsánat a késésért.
Elő a birssel.

Mivel el vagyok maradva a nettel Isten éltesse a Pálokat is erőben egészségben..
Sándorunknak boldog születésnapot , Lászlóinknak boldog névnapot kívánok !
Megbocsájtanak a Lászlók biztosan, ha mindnyájuknak, de elsősorban Kutyalacinak kívánok nagyon-nagyon sok és nagyon-nagyon boldog névnapot!

Lászlók boldog névnapot kívánok.
Czanik Sanyi isten éltessen sokáig!!

A Pálokat már előre köszöntöttem, hát akkor a most ünneplő Lászlók is sok boldog névnapot érjenek meg erőben egészségben
Sanyi bátya! I
Isten éltessen, hogy még sokáig a középkorúak közé tartozz!
Mivel ma jött el az ideje, most kívánok nagyon sok és nagyon boldog szülinapot Sanyinak!

Jánosok, Péterek, Pálok, mindnyájan akik a napokban ünnepelitek névnapotokat Isten éltessen mindnyájatokat!
Nagyon sok boldog névnapot, Vili!

Válasz #825. hozzászólásra

Kicsit nem hamar még?
...bár éltesse mindig!!!
Isten éltessen Sanyi bácsi
Válasz #823. hozzászólásra

Köszönöm szépen !
Válasz #822. hozzászólásra

Téged pedig a jó Isten éltessen sokáig örömben és boldogságban szülinapod alkalmából!
Norbi-knak Boldog névnapot !
Válasz #820. hozzászólásra
Szanberg főztje gyógyítja a náthát / kalap kúra /, mert ő 50 fokosat főz-et vitaminban gazdag gyümőlcsből !
Válasz #819. hozzászólásra

Igen, nekem is csak este mondta, hogy itt voltál...pedig főztem volna valami finomat, illetve szép lassan egyenként megismertem volna kikkel tölti itt az ideje egy részét
ha már a fórumtalira sem mert elvinni
na jó éjt megyek aludni, névnapom alkalmából összeszedtem egy jó kis náthát, mondjuk ebben a pocsék időben nem is csoda
Válasz #818. hozzászólásra

és be se mutatott
Na ja,
Válasz #817. hozzászólásra

Máté baba helyett MF traktorokkal "lepi" meg!

még egy pár év és ő is itt lesz!!!
hallom voltál nálunk... vagyis a telepen...
Válasz #816. hozzászólásra

Már csak a Larababa hiányzik
Válasz #814. hozzászólásra

Köszi apa!
Válasz #813. hozzászólásra

Köszönöm szépen Nászuram!
Válasz #812. hozzászólásra

Boldog névnapot anya!
Válasz #809. hozzászólásra

Egy picit megkésve csatlakozom, Isten Éltessen Nászasszony!
Válasz #811. hozzászólásra

jó, rendben!
Válasz #810. hozzászólásra

Lara babát meg puszild meg helyettem is!
Válasz #809. hozzászólásra

Köszönöm szépen!
Szanbergné Tünde